Skate

poruka: 17
|
čitano: 4.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Skate

Jel ima netko da se bavi skateboardingom?

15 godina
neaktivan
Skate

Pozz...ja skejtam...;D....e jel neko zna neki dobar shop u hr nije bitno u kojem djelu hr samo da je sto brza dostava i da ima dobar izbor...Hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 21:29 (Matt_123).
15 godina
neaktivan
Skate

Bump....hitno ako neko zna plz

15 godina
neaktivan
Skate

OOO...imas tamo "werehous"....

bas tako :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 12:16 (MatijaCH).
15 godina
neaktivan
Skate

Tnx pogledat cu tamo... :)

15 godina
neaktivan
Skate

Evo jedan video: lik odlicno skejta 

bas tako :D
15 godina
neaktivan
Skate
mom prijatelju je rođendan u ovu subotu
pa mu mislimo kupiti skate do 650kn max 700
pa ako imate prijedlog koji mu skate kupit
17 godina
neaktivan
Re: Skate
http://warehouse-webshop.com

Evo pa izaberi.
Najbolje ne komplet nego dio po dio.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Skate

kojje su nabolje osovine od ovih independetovih do 219 kn u warehouse-u 

kotači su ljubičasti pa mozda ljubičaste?

15 godina
neaktivan
Skate

spogledaj ovu stranicu puno je jeftinija,a ako uzima indijeve osovine uzmi ove nove independent stage 10...http://www.skatewarehouse.com/Independent_Andrew_Reynolds_Stage_10_Trucks/descpage-INTRAST.html...izmedju ostalog mozes i sve ostalo...i evo po meni jedan od najboljih partova ikad...onaj FS flip kolje :D {#} 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
15 godina
neaktivan
jakovman kaže...

kojje su nabolje osovine od ovih independetovih do 219 kn u warehouse-u 

kotači su ljubičasti pa mozda ljubičaste?

http://warehouse-webshop.com/Catalogue.aspx?Id=155&PageIdent=Catalogue.aspx&ImageId=3985&CatalogueId=155&CatGroupId=&LangId=&HeadId=6&PageNo=1&rnd=68512447 ove su ti odlicne...vozio na njima i sve pohvale...ali ako si u mogucnosti stage 10 najbolje...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
17 godina

e ljudi malo mi je dosadno u zivotu pa si htijel skate nabavit i bar se naucit vozit na njemu za pocetak zanima me cijene sto jeftinije a nije bas zadnje smece nes da ubim dosadu prek ljeta a onda ak cu imat volje vidjet cu dalje,ty

Marilyn Manson
15 godina
neaktivan

ako zelis kvalitetan skate morat ces izdovit malo vise para...evo slozit cu ti ja ako hoces jedan komplet koi je predobar za jeftine pare preko americkog skatewarehousa...sveukupno ces izdvoit oko 800 kn sto je super jer ces ovdje za smece komplet izdvoit 900 kn http://www.skatewarehouse.com/buildcomplete.html?pcode=MYCMDK&productlist=SWBUHW2&productlist=SWDCGT&productlist=SWBURP&productlist=KXLDLTRMI80&productlist=ML399WH520&productlist=SWA5BR

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 18:14 (atiHD).
17 godina

uff tolko novaca nemam sad izgleda bum se jos naceko

Marilyn Manson
15 godina
neaktivan
Skate

skate-skup sport...ja sam na svojih 11 daski potrosio previse para a jos su tu i balinjere i tako to sve...

13 godina
neaktivan

Dobar je,ma ja skejtam al samo u slobodno vrijeme,naucio sam  ollie i kickflip:D {#}

11 godina
neaktivan
Skate

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 17:23 (Skejter2710).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice