Sjećanje na Peticu

poruka: 24
|
čitano: 10.684
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sjećanje na Peticu

Žalite li za ovom legendarnom nogometnom emisijom?

Uz Modul 8, najlegendarnija stvar HRT-a...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan
Sjećanje na Peticu

Ne znam zašto su je ukinuli, bila je jedna od gledanijih emisija na HRT-u. 

17 godina
RE: Sjećanje na Peticu
308gtsfan kaže...

Baš to, kolko god sad ponedjeljkom čekam Housea, tolko bi on fejlal da j na 2. Petica...

Bila je to "Must watch" emisija

16 godina
neaktivan
Sjećanje na Peticu

stvarno šteta što su je ukinuli.......gledao sam svaku emisiju ma kad god bila u bilo koje vrijeme....stvarno je bila fenomenalna.... VRATITTEEE NAM PETICUUUUU....smrccc....... :D   .....RIP PETICAA

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
15 godina
protjeran
Armor kaže...

Uf kada je to bilo! Meni osobno jedna od dražih kada se sjetim. Isto nepoznam razlog ukidanju.

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
17 godina
Sjećanje na Peticu

Ništa nego PlačPlačPlač

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Sjećanje na Peticu

Petica je davala posebnost ponedjeljku, inače praznom danu sporta - jako nam fališPlač

15 godina
protjeran
Armor kaže...

Petica je davala posebnost ponedjeljku, inače praznom danu sporta - jako nam fališPlač

Da vidiš sada nema normalne emisije o sportu svaku emisiju koju gledam je dosadna petica je davala neku čar.Jedino što o sportu mogu pogledati je uz vijesti ovo ostalo nula.Oni voditelji su dodavali ono nešto. Nevjerujem da če je vratit jer je prošlo uf od tada ali bi volio da se vrati! Mršti se

16 godina
neaktivan
Sjećanje na Peticu

Odlična tema, sjećam se emisije, uvijek bi ju gledao...

17 godina
Sjećanje na Peticu

Bila je jedan sportski praznik, remek djelo naših komentatora, koji su emisiju vodili sa srcem!

Ponedjeljak se je znao kao Petica, šteta kaj smo to izgubili...

16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Bila je jedan sportski praznik, remek djelo naših komentatora, koji su emisiju vodili sa srcem!

Jel me sjećanje krivo služi ili su ju bili ukinuli pa nakon jedne/par sezona vratili?

17 godina
stipica_zd kaže...
Armor kaže...

Jel me sjećanje krivo služi ili su ju bili ukinuli pa nakon jedne/par sezona vratili?

Mislim da je nisu odma ukinuli nego nas počeli mučiti bolesno kasnim terminima :(

15 godina
protjeran
Armor kaže...
stipica_zd kaže...
Armor kaže...

Mislim da je nisu odma ukinuli nego nas počeli mučiti bolesno kasnim terminima :(

Mislim da se toga sječam nikada da uhvatim tu emisiju odgađali su je ali isto je bila super. Isto HTV Namigiva ako me sječanje služi

16 godina
neaktivan
Sjećanje na Peticu

Koliko se sjećam  bilo im je preskupo plačati sažetke iz svih tih liga 5-ice pa su se odlučili otkupuljivati samo derbi utakmice (Inter-Milan, R.Madrid - Barcelona). Makar ovo zadnje što sam rekao isto sve manje i manje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 18:47 (308gtsfan).
17 godina
308gtsfan kaže...

mislim da su je ukinuli zato sto je hrt izgubio prava ne određene lige (kupili su ih rtl i nova...)

Ali kao što armor kaže, petica i modul 8 su bile legendarne - a ja bi još dodao i petu brzinu!

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Heheheheheh

Jesmo stari ;)

Malo ih se ovdje sjeca Modula 8 ;)

Zadnje dvije godine ne pratim HTV al cini mi se da je program sve losiji i losiji. Kao uostalom i na drugim televizijama.

15 godina
protjeran
Sjećanje na Peticu

joj, žalim da nemaš pojma, obožavao sam tu emisiju, ali zaista ne vidim razlog ukidanja!  Imali su gledanost sasvim sigurno, isplativost apsolutno, na konkurentskim televizijama našim nema ništa slično pa tu nevidim ni probleme s licencom. Gaarant neka faca sa svojom "politikom" sve zasrala

16 godina
neaktivan
Sjećanje na Peticu

ajde priznam da si se sjetio petice, ali čovječe modul 8!!! pa to sam fakat zaboravio uopće da je postojalo... hvala ti na lijepom podsjetniku...

17 godina
smrad06 kaže...

ajde priznam da si se sjetio petice, ali čovječe modul 8!!! pa to sam fakat zaboravio uopće da je postojalo... hvala ti na lijepom podsjetniku...

Eto i Modul 8 živi, još je prikladniji za ovaj forum, iako sam njega ubacil samo zato -jer je po meni najbolja emisija uz Peticu

Ja ne zaboravljam lako dobre stvari :)

16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Baš sam to danas komentirao sa frendom na putu iz škole.Ponedjeljkom nema ništa na TV-u,Liga Prvaka je utorkom i srijedom,a u četvrtak i petak već se nešto nađe.Petica i Modul 8,to sam stalno gledao.

alrighty then
16 godina
neaktivan
Sjećanje na Peticu

Da bar vrate Božu Sušeca,najbolji komentator..kad se znao zaderat kad je bio gol

Tupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Some good shit!!!
15 godina
protjeran
al zagorec kaže...

Da bar vrate Božu Sušeca,najbolji komentator..kad se znao zaderat kad je bio gol

Luđak Smijeh Nevjerujem da če je vratiti Mršti se

15 godina
neaktivan
Sjećanje na Peticu

Sjećam se Modul 8, baš je bilo fora. A PETICA je najbolja stvar ikad na HRT-u. Komentatori na HRT-u su totalno dobri.
Šteta što je nema. A pete brzine se ne sijećam...zapravo se ne sjećam dosta toga...čekaj kako mi je ono ime..Z_interactive???

Vratite PETICU.....

15 godina
neaktivan
Sjećanje na Peticu

ja vani zvoni mobitel mama zove petica a reko mama vracam se kuci...graaaa

to je bila stvar...sta god valja to se ukine u ovoj drzavi :/ to mi nije jasno

xfire: bunda95
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice