- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam zašto su je ukinuli, bila je jedna od gledanijih emisija na HRT-u.
Baš to, kolko god sad ponedjeljkom čekam Housea, tolko bi on fejlal da j na 2. Petica...
Bila je to "Must watch" emisija
stvarno šteta što su je ukinuli.......gledao sam svaku emisiju ma kad god bila u bilo koje vrijeme....stvarno je bila fenomenalna.... VRATITTEEE NAM PETICUUUUU....smrccc....... :D .....RIP PETICAA
Ništa nego
Petica je davala posebnost ponedjeljku, inače praznom danu sporta - jako nam fališ
Petica je davala posebnost ponedjeljku, inače praznom danu sporta - jako nam fališ
Da vidiš sada nema normalne emisije o sportu svaku emisiju koju gledam je dosadna petica je davala neku čar.Jedino što o sportu mogu pogledati je uz vijesti ovo ostalo nula.Oni voditelji su dodavali ono nešto. Nevjerujem da če je vratit jer je prošlo uf od tada ali bi volio da se vrati!
Odlična tema, sjećam se emisije, uvijek bi ju gledao...
Bila je jedan sportski praznik, remek djelo naših komentatora, koji su emisiju vodili sa srcem!
Ponedjeljak se je znao kao Petica, šteta kaj smo to izgubili...
Bila je jedan sportski praznik, remek djelo naših komentatora, koji su emisiju vodili sa srcem!
Jel me sjećanje krivo služi ili su ju bili ukinuli pa nakon jedne/par sezona vratili?
Jel me sjećanje krivo služi ili su ju bili ukinuli pa nakon jedne/par sezona vratili?
Mislim da je nisu odma ukinuli nego nas počeli mučiti bolesno kasnim terminima :(
Mislim da je nisu odma ukinuli nego nas počeli mučiti bolesno kasnim terminima :(
Mislim da se toga sječam nikada da uhvatim tu emisiju odgađali su je ali isto je bila super. Isto HTV ako me sječanje služi
Koliko se sjećam bilo im je preskupo plačati sažetke iz svih tih liga 5-ice pa su se odlučili otkupuljivati samo derbi utakmice (Inter-Milan, R.Madrid - Barcelona). Makar ovo zadnje što sam rekao isto sve manje i manje.
mislim da su je ukinuli zato sto je hrt izgubio prava ne određene lige (kupili su ih rtl i nova...)
Ali kao što armor kaže, petica i modul 8 su bile legendarne - a ja bi još dodao i petu brzinu!
joj, žalim da nemaš pojma, obožavao sam tu emisiju, ali zaista ne vidim razlog ukidanja! Imali su gledanost sasvim sigurno, isplativost apsolutno, na konkurentskim televizijama našim nema ništa slično pa tu nevidim ni probleme s licencom. Gaarant neka faca sa svojom "politikom" sve zasrala
ajde priznam da si se sjetio petice, ali čovječe modul 8!!! pa to sam fakat zaboravio uopće da je postojalo... hvala ti na lijepom podsjetniku...
ajde priznam da si se sjetio petice, ali čovječe modul 8!!! pa to sam fakat zaboravio uopće da je postojalo... hvala ti na lijepom podsjetniku...
Eto i Modul 8 živi, još je prikladniji za ovaj forum, iako sam njega ubacil samo zato -jer je po meni najbolja emisija uz Peticu
Ja ne zaboravljam lako dobre stvari :)
Baš sam to danas komentirao sa frendom na putu iz škole.Ponedjeljkom nema ništa na TV-u,Liga Prvaka je utorkom i srijedom,a u četvrtak i petak već se nešto nađe.Petica i Modul 8,to sam stalno gledao.
Da bar vrate Božu Sušeca,najbolji komentator..kad se znao zaderat kad je bio gol
Da bar vrate Božu Sušeca,najbolji komentator..kad se znao zaderat kad je bio gol
Luđak Nevjerujem da če je vratiti
Sjećam se Modul 8, baš je bilo fora. A PETICA je najbolja stvar ikad na HRT-u. Komentatori na HRT-u su totalno dobri.
Šteta što je nema. A pete brzine se ne sijećam...zapravo se ne sjećam dosta toga...čekaj kako mi je ono ime..Z_interactive???
Vratite PETICU.....
ja vani zvoni mobitel mama zove petica a reko mama vracam se kuci...graaaa
to je bila stvar...sta god valja to se ukine u ovoj drzavi :/ to mi nije jasno