Sistemi u kladionici

poruka: 10
|
čitano: 11.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sistemi u kladionici

moze li mi itko objasniti kako da se odigraju oni sistemi A,B,C,D,E,F... kao na ovoj slici

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 14:16 (Ludak).
16 godina
neaktivan
Sistemi u kladionici

Itko?????

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 14:51 (Ludak).
16 godina
neaktivan
Sistemi u kladionici

Odigraš onoliko parova koliko želiš(ajmo reći 10 parova).Na dnu papirića imaš mogućnost igranja sistema.Lijevo od kose crte staviš koliko parova moraš minimalno pogoditi,a desno od kose crte ukupan broj parova.Dakle,to bi trebalo izgledati ovako:

Sistem:

7/10

to znači da možeš fulati tri para,a moraš pogoditi ostalih 7/10.Kužiš?

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 15:43 (dncrmt).
16 godina
neaktivan
RE: Sistemi u kladionici
dncrmt kaže...

Odigraš onoliko parova koliko želiš(ajmo reći 10 parova).Na dnu papirića imaš mogućnost igranja sistema.Lijevo od kose crte staviš koliko parova moraš minimalno pogoditi,a desno od kose crte ukupan broj parova.Dakle,to bi trebalo izgledati ovako:

Sistem:

7/10

to znači da možeš fulati tri para,a pogoditi ostalih 7/10.Kužiš?

to razumin ali kako da iman onih vise kombinacija pogledaj gore na slici pa onaj prvi listić kako to???

16 godina
neaktivan
Sistemi u kladionici

Pa kad odigraš taj sistem svakom paru se pridružuje slovo,tako da ti to nema veze!

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
RE: Sistemi u kladionici
dncrmt kaže...

Pa kad odigraš taj sistem svakom paru se pridružuje slovo,tako da ti to nema veze!

ahaaa sad san tek vidio na ovom listicu

zaprtavo sam mislio kako kombinirati nekoliko puta

npe

A,B,C,F

d,h,t itd...

16 godina
neaktivan
Sistemi u kladionici

mene buni ovo kod sistema... npr želim odigrat 4 para, i sveukupni dobitak je 306kn, ali stavim sistem da jedan fulam i dobitak padne na 195kn... dali ja onda svejedno moram pogodit sva četri para da bih dobio tih 195kn ili mogu pogodit 3 od 4? 

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
16 godina
neaktivan
Re: Sistemi u kladionici
system kaže...

mene buni ovo kod sistema... npr želim odigrat 4 para, i sveukupni dobitak je 306kn, ali stavim sistem da jedan fulam i dobitak padne na 195kn... dali ja onda svejedno moram pogodit sva četri para da bih dobio tih 195kn ili mogu pogodit 3 od 4? 

Dobitak za sva 4 će ti onda biti 195kn,a za 3 od 4 još manji.Ovisi koji si koef fulao.Nije isto fulaš li 1.05 ili 4.5

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
14 godina
neaktivan
Re: Sistemi u kladionici
system kaže...

Ako pogodis 3 od 4 dobit ces manju svotu.

Ofc.
11 godina
neaktivan
Sistemi u kladionici

ej, moze li iko objasniti ovaj sistem...igram 10 parova i stavim na jednom listicu sistem 5/10, 6/10 i 7/10, kako se racuna i sta se dasava ako pogodim kazemo 6/10

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice