Koji je bolji izbor za kupovinu, po pitanju kvalitete za svakodnevno korištenje? Isključivo hodanje, ništa ekstremno. I gdje kupiti najpovoljnije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji stil furaš? Koje modele planiraš kupiti? Koliko novaca imaš? Da li se baviš hodanjem profesionalno ili amaterski?
Salomonke nisam probao, no frend veli da su mu vrh, no kaj se tice Adidasa do mozda koju godinu( kupujem uglavnom samo Adidas) su mi bile n01, zadnjih nekoliko modela sto sam uzeo/vratio sve od reda s nekom greskom(sve razliciti modeli)...yebeni uzas! no predpostavljam da je to do nasih dobavljaca koji ocigledno uzimaju škartnu robu!lp
Koji stil furaš? Koje modele planiraš kupiti? Koliko novaca imaš? Da li se baviš hodanjem profesionalno ili amaterski?
Nemam određeni model. Nešto do 1000kn. Amaterski, na kavu i tak to... I da izgledaju elegantno. Ne sviđaju mi se modeli Salomona do 500kn, djeluju "prekrpeno". Uglavnom nosim tenisice preko ljeta. Imao sam prije adidas stabilke, kojima sam bio zadovoljan.
Pa ako ti ne treba ništa ekstremno onda niti nije, bitno kupi po izgledu i cijeni, ionak će se svaka raspasti nakon nekog vremena.
Nekad sam ćesto kupovao Adidas, ali izgleda da im je kvaliteta otišla u p. m. Đonovi su dosta nekvalitetni i materijal iznutra se lako uništi.
Iz iskustva, godinama sam trenirao rukomet, Adidas stabile najugodnije tenisice tada, kaj se tiče Salamona duram ih godinu umjerenog hoda dnevno 3-4 km, dućan imaš Level 2 u Ilici kod Mesničke

Iz Ri sam. Navodno je žuti mačak najjači. Odlučio bi se za webshop s tim da ih negdje mogu pogledati/isprobati. Tamo vidim neke akcije često.
Nemam određeni model. Nešto do 1000kn. Amaterski, na kavu i tak to... I da izgledaju elegantno. Ne sviđaju mi se modeli Salomona do 500kn, djeluju "prekrpeno". Uglavnom nosim tenisice preko ljeta. Imao sam prije adidas stabilke, kojima sam bio zadovoljan.
Nećeš za 1000Kn dobiti ništa kvalitetno, a elegantnu sportsku obuću neću ni komentirati.
Iz iskustva, godinama sam trenirao rukomet, Adidas stabile najugodnije tenisice tada, kaj se tiče Salamona duram ih godinu umjerenog hoda dnevno 3-4 km, dućan imaš Level 2 u Ilici kod Mesničke
Uh, kad se sjetim svojih narancastih stabilki... najbolje tenisice ikad!
Mislis da ih ima jos za kupiti? Nisam ih davno vidio ali mozda nisam ni gledao na pravim mjestima haha
Uzel prije cca. 2 tjedna i prošle su prvi test .... xD
http://www.tenisice.hr/Adidas/terrex-swift-r-gtx-adidas-11389088/
Uzmeš si neke od adidasovih neo patika i budeš zadovoljan,osobno imam neo i prezadovoljan.