Rio 2016 - HRT

poruka: 5
|
čitano: 1.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Rio 2016 - HRT
Iako ovdje ove igre nitko ne prati.... nase slomljene kosarkase, nase zlatne medalje kojih imamo vise od recimo Norveske..... jebeno me smeta kolko si medijskog prostora uzima KRETEN Bruno i gura nos u svaki nas uspjeh i kroji gledaocima sta je "zanimljivo"..... trenutno na slo2 gledam najbolju momcadsku utakmicu na ovoj olimpijadi, polufinale odbojke usa - italija, na hrtu je konjicki sport?????? Ono stvarno...... ono koliko insidera ima fa se takvo sto u ovom terminu prenosi? 80kn mjesecno......
dc hejter
14 godina
neaktivan
Rio 2016 - HRT

po tim svakakvim urednicima na hrt-u, sport hrvatima treba ko kurvi gaće. i ne mislim samo na olimpijske igre.

eto danas finale prije finala u basketu - sad i španjolska - gdje je prijenos? tj. bit će nekakva osakaćena snimka od pola sata u 11 

mkay?
14 godina
neaktivan
Rio 2016 - HRT

Pa dok je na SLO 2 krenula odbojka uživo, kod nas se repriziralo bacanje koplja. 

12 godina
protjeran
Re: Rio 2016 - HRT
Valjda postoji skracena snimka..... mislim gledao sam prvi set, cista ekstaza.... najbolji svjetski igraci.... Messi, Ronaldo, Ibra..... tko kroji hebeni raspored?
dc hejter
11 godina
Rio 2016 - HRT

Ma, meni je bed kaj je HRT, skratio borbu Hrgovića kao snimku u četvrtfinalu, pa nigdje nisam mogao pogledati cijelu prvu rundu.

Inače, za ostalo nemaj kaj reći, jer nisam gledao.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice