Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Tko o čemu, vojnik o skraćenju, Boksić o poštivanju  ?!?! 

Taj  da ima imalo morala, prvo bi se držao svog tora i šora, a ne zabadao nos u susjedovo dvorište, gdje od drveta u susjedovom dvorištu, ne vidi šumu usred svojeg dvorišća! 

Koliko je ili nepismen, ili previše uzbuđen/iznerviran tuđim uspjehom/neuspjehom njegove omiljene ekipe, pa za ono što piše trebaš četri prevodioca da shvate što je pjesnik želio kazati, netko normalan bi se sakrio u bilo kakvu rupu, samo da se ne skuži koliko je ograničen u sramoti širine komunikacije! 

ATJ Lučko
12 godina
protjeran

Ja sam sebi ne smetam a ti se žali kad plačeš po forumu.

Lučko ne brini se, Barcelona trenutno nema nijedan problem.Bome Real će ih imati ako ne osvoje Ligu Prvaka.Još jedna sezone u nizu bez ijednog trofeja.

Ni u čemu nisam ljubomoran na Real,bolji smo u trofejima,igri,imamo momčad koja može dominirati još 5 godina u komadu,što se ne može reći za Real.

Uz to najpopularniji klub na svijetu,prvi po prodanim dresovima a Reala nema ni među TOP 3.

Lijepo je biti navijač Barcelone.

Ne brinite ljudi mojem posljanju da vas prosvijetlim uskoro dolazi kraj,jer će moja misija biti ispunjena vrlo brzo.

A onda slijedi kraj komentiranja sa ovog profila koji je donio mnogima istine ali i nepopravljive psihičke probleme i komplekse prema najbolje klubu na svijetu - Barceloni.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Boixus Nois PS kaže...

Lučko ne brini se, Barcelona trenutno nema nijedan problem.Bome Real će ih imati ako ne osvoje Ligu Prvaka.Još jedna sezone u nizu bez ijednog trofeja.

Ni u čemu nisam ljubomoran na Real,bolji smo u trofejima,igri,imamo momčad koja može dominirati još 5 godina u komadu,što se ne može reći za Real.

Uz to najpopularniji klub na svijetu,prvi po prodanim dresovima a Reala nema ni među TOP 3.

Ne brinite ljudi mojem posljanju da vas prosvijetlim uskoro dolazi kraj,jer će moja misija biti ispunjena vrlo brzo.

A onda slijedi kraj komentiranja sa ovog profila koji je donio mnogima istine ali i nepopravljive psihičke probleme i komplekse prema najbolje klubu na svijetu - Barceloni.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
14 godina

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
18 godina
sstrmi kaže...

defensive version of iniesta :) lijepo rečeno

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Koliko netko mora biti pshicki bolestan kad si zadaje misije u glavi da bi na nekom internetskom forumu dokazao nekome nesto i na to trosi svoje dragocjeno vrijeme?jel ti trebam ista dalje govorit?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina

vidim na netu da se pise o odlasku Jamesa sta kazete na to? moje misljenje je da se proda jer vidim da ga ni Zidane bas ne simpatizira a i trenutno nije u nekoj formi,ali opet bi mi bilo zao jer ne znam da li je covjek zabio normalan gol od kad je u Realu,mozda je trenutno u losoj formi ali se opet vracam na ono da ga Zidane ne simpatizira bas mozda grijesim?

14 godina
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Koliko netko mora biti pshicki bolestan kad si zadaje misije u glavi da bi na nekom internetskom forumu dokazao nekome nesto i na to trosi svoje dragocjeno vrijeme?jel ti trebam ista dalje govorit?

Kako znaš da je njegovo vrijeme dragocjeno?  Vjerojatno je propao pa nema šta drugo za radit osim ovoga  

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže... 

Kako znaš da je njegovo vrijeme dragocjeno?  Vjerojatno je propao pa nema šta drugo za radit osim ovoga  

pa  hocu rec da svacije je vrijeme dragocjeno samo nacin na koji ga koriste je kriv kao u slucaju boixsusa.lik je definitivno psihicki bolesnik.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
cod4gamer kaže...
KiCo77 kaže... 

pa  hocu rec da svacije je vrijeme dragocjeno samo nacin na koji ga koriste je kriv kao u slucaju boixsusa.lik je definitivno psihicki bolesnik.

Ovisi, ako netko ima potencijala šteta je kad troši vrijeme po forumima i glupostima, a ako je netko glup onda bolje da je glup na forumu nego npr. u saboru, manje štete će napravit :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
Tak i tak mi imamo glupane u saboru.
18 godina
neaktivan
MGloc kaže...
Tak i tak mi imamo glupane u saboru.

Bože, koji si ti naivac. Zovi me kako hoćeš, samo mi daj njihovu plaću i ostale beneficije. I onda tko je glupan?

Šta roda donese, to vrana odnese.
15 godina
neaktivan

Danas borba za titulu, sastav ce vjv biti trenutno standardni sa Casemirom, Kroosom i Modricem u sredini... 

Nista, svim srcem bodriti nase nogometase i navijati kiksu Barce... Sanse su manje od 0,000000001% ali i to je nesto! 

Hala Madrid y Nada Mas.

15 godina

Bez obzira na te dvije tekme do kraja ova sezona je što se mene tiče uspješna. Zidane je nažalost i dalje na rubu otkaza, ali nadam se da će barem jednom prevladati razum i da će čovjek dobiti šansu u miru raditi barem 2 godine. Puno je rupa u njegovoj igri, ali veći autoritet ćemo teško dovesti na klupu. Svi iskusniji treneri su više manje zauzeti.

Šteta zbog raspleta što je Granada već osigurala ostanak jer bi tu sigurno bilo gusto bez obzira na snagu Barce. Ovako je to ipak jedna tekma u kojoj Barca može kiksati samo nekim ludim spletom okolnosti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
fakEEE kaže...

Danas borba za titulu, sastav ce vjv biti trenutno standardni sa Casemirom, Kroosom i Modricem u sredini... 

Nista, svim srcem bodriti nase nogometase i navijati kiksu Barce... Sanse su manje od 0,000000001% ali i to je nesto! 

Hala Madrid y Nada Mas.

mislim da su trenutno jos manje hh

15 godina
neaktivan

Ništa, ostaje nam liga prvaka i da daju sve od sebe da se osvoji 11 naslov prvaka europe

15 godina

Sve u svemu, opet odlična sezona Primere. Jedina liga uz Premiership gdje su svake godine 3 ekipe sposobne doći do vrha. Jbg, osvojiš 90 bodova i nije dovoljno za naslov. Nadam se da će Simeone ostati još neko vrijeme ili barem netko drugi doći do znatnijih novčanih sredstava koja bi im omogućila borbu za vrh.

Čestitke Barci i Suarezu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Hehe dobro je, 2. poluvrijeme nisam ni gledao... 

Velika i dobro dosla pljuska Perezu koji je uspio dovesti anonymusa na klupu da budemo na -13 bodova dok veliki Zidane nije to doveo do velikog uspjeha na kraju sezone i 2.mjesta sa samo bodom zaostatka... 

Bravo i Kiki, jedini igrac ikad koji je u 6 sezona za redom postigao 50+ pogodaka! 

Da me se pita, na pocetku sezone ili bilo kada, uvijek bih dao sve ostale trofeje za trofej LP... Sanse su 50-50 i mislim da decki sa okusom ove gorke pobjede u ustima moraju dati 200% sebe! 

Hala Madrid y Nada Mas.

15 godina
neaktivan

Zinedine Zidane je u posljednjih 20 utakmica u La Ligi osvojio ukupno 53 boda i postao je prvi trener u povijesti Real Madrida koji uspio ostvariti ovakvu brojku.

Klasa! Ako zbog icega dodatnog zelim da Real osvoji tu 11. kantu LP je zato da on ostane na klupi.... 

14 godina

sta je realovci, nesto sutite? D:

15 godina
exer1234 kaže...

Se pripremate za finale LP? 

15 godina
exer1234 kaže...

Budemo divanili za nekih 8 dana, tamo iza 22.39 u srijedu 25 svibnja ljeta Gospodnjeg 2016, momak!!!! 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...
exer1234 kaže...

Budemo divanili za nekih 8 dana, tamo iza 22.39 u srijedu 25 svibnja ljeta Gospodnjeg 2016, momak!!!! 

mislis da je pitanje pobjednika LP rijeseno? ja mislim da je daleko od toga. da cete se momacki namuciti

15 godina
exer1234 kaže...
ATJLučko kaže...
exer1234 kaže...

mislis da je pitanje pobjednika LP rijeseno? ja mislim da je daleko od toga. da cete se momacki namuciti

Cijenjeni kolega, kod mene se kaže ovako; "čovjek razmišlja a magarac misli", bez uvrede! 

Osobno priželjkujem pobjedu Real Madrida sa hendikepom, čisto da razbijemo onaj mit o antinogometu koji propagira Diego Cholo Simeone, da pobjedi koliko toliko ljepota nogometa, jer onaj njegov bunker je sve samo ne nogomet u punom smislu riječi! 

Što se tiče muke, u slučaju da damo gol prvi u prvih petnaest minuta, moglo bi biti svašta, ali ako prvo poluvrijeme završi u egalu, onda će biti vrlo teško svima, i onaj tko zabije jedan, prvi gol bi mogao i pobjediti, teško ali zasluženo! 

ATJ Lučko
12 godina
protjeran

Ako Atletico prvi zabije Real se može odmah uputitit prema svlačionici.Nadam se da vam je to jasno.

Ali vašem provlačenju i sreći dolazi kraj jer nijedna ekipa se ovako nije provukla do finala i bila tako daleko u prevnstvu sa onakvom igrom.

15 godina
neaktivan

Kme kme Barcelona kme kme MSN kme kme La Liga kme kme jadni ždrijeb KME KME

EUNE: 321Zdravko
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

LP LP
la liga la liga
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
protjeran
pandza94 kaže...

Svojim postovima i svojom ogorčenpšću pokazuješ da si teški buthurt.Boli te Barcina dominacija kojoj se ne vidi kraj.Uživaj u komeplskima.

17 godina
Jbte ja sam navijac Barce al i mene nerviraju ovi padobranci sta dodju na temu reala navlacit kozicu...
Bar nesto konkretno nego "sta sutite realovci"... to ide dalje od katalonske trave. To je neka psiha..
15 godina
Ja bi rekao da ce biti napeto.Real je uvijek opasan i cak ako atletico povede mogu se oni vratit.Atletiko nije vise onaj iz 2014 kada smo na kraju te sezone prodali Costu,Luisa..Tako smo prosle sezone pali to se vidjelo zamjene su bile nikakve.A sada imamo Correu koji ce vjv. Zamjenit Griezmanna ako ode.Saul je nevjerovatan ove sezone , Oliver Torres,Vietto i Kranevitter tek napreduju nadam se i vjerujem u pobjedu.Utakmica ce se opet rjesavat za dlaku.Cholo ako ostane za 2 godine bi mogao imati jos opasniji tim iako ovaj djeluje dosta efektivno.A zasigurno ce inter ponovno biti jak jer je cholo napomenuo da bi ih volio preuzet u buducnosti.
Aupa Atleti! Neka bolji pobjedi.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice