baš bi neymar išao sa konja na magarca hahahahhaah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto se Neymara tice ostat cu suzdrzan, a ni sam nisam bio svjestan do ove zadnje 2 tekme koliko Real ovisi o Ronaldu i koliko bi se ta cjelokupna filozofija morala promijeniti sada ako bi on preuranjeno otisao...
Za Sociedad treba poslat sve rezerve pa kako bude, ionako nema sanse da Barca i Atletico oboje ispuste bodove...
Za City ukoliko nema Ronalda poslat Balea i Benzemu naprijed, a vezu natrpati Casemirom, Modricem, Kroosom i Jamesom pa neka bude ringispil i nek se igra na gol vise
..
Sumnjam da ce neymar u real. Iako je real 3 kollja iznad barce sto je i dokazao mrcvarenjem usred barcelone i prolaskom u polufinale lpa, to neymaru nije bitno, njemu su bitnije pare, a zna se koji klub u spanjolskoj za igraca, uz osnovni ugovor, pravi i ugovor u mossack fonescu i slicnim firmama koje rade h sivim zonama...
Jedino kad bi mu franco dao suhog zlata iz svojeg dvorca ispod santiaga bernabea
Barca 4 Lige prvaka i 7 osvojenih liga.
Pametnome dosta...A budala će uvijek tražiti opravdanja
This time next year we'll be millionaires
Kad igrate? Hahahahahha kupili 4 lige prvaka i osvojili 50 kupova katalonije barcelone i okolice, pi?ki materinih pa se uspoređuju s realom hahahah. Da se usporedis s realom prvo trebas uspoređuvat s bayernom, koji je usput receno postavio rekord u lp napravivsi 7upb koji se trenutno bori za finale s jos jednim klubom koji na dnevnoj bazi tuca barcu.
Dječak kompleksi te ubijaju da ni ne vidiš sa spominjem LP i ligu.
Došlo ste u finalu samo zbog namještanja ždrijeba i ničeg drugog.Sramota da je takva momčad u LP-a.
Manje pricaj samo se sromotis a kompleksi te ubijaju.
Barca je bolja pogledaj zadnjih 30 godina Barca ima duplo više trofeja.
Pametnome dosta a tebi očito nije.Klaune
klubom koji na dnevnoj bazi tuca barcu.
Ali ali... 7 zaredom... :(
za 3, 2, 1
Boixus cijenim tvoje nogometno znanje ali od proslosti se ne zivi. Cinjenica je da niste ni u top 4 Europe ali nije smak svijeta. Ako nista osvojit cete kup Kantalonije.
Boixus cijenim tvoje nogometno znanje
??? o čemu ti????
Malo je kontradiktorno stavljati to ime i nogometno znanje u istu rečenicu...
Mislim da je to bio sarkazam
Boixus cijenim tvoje nogometno znanje
??? o čemu ti????
Malo je kontradiktorno stavljati to ime i nogometno znanje u istu rečenicu...
ks95 očito ima jako niske kriterije. Ili je možda tipfeler pa je umjesto zn trebalo pisati sr.
Da je Enrique pametnije rotirao osvojili bi sve.Ali to nas čeka dogodine.
Neymar ako bude išao iz Barce ide u PSG ili City a čisto sumnjam da je Barcina uprava luda da ga proda uopće a ne direktno Realu.
Sve sam rekao 4 lige prvaka i 7 prvenstava u 10 godina najbolji niz ikad,najljepša igra i dominacija.
To što neki ne vide to nije moj problem a trpanje problema pod tepih nece nikome pomoći.
Vi ste kupili panja Balea a mi Neymara i to vas boli.
Neymar je 3. Igrač na svijetu po broju prodanih dresova , zlatna koka koja je isplaćena u prvoj sezoni.
Na kraju sezone potpisuje novi ugovor i ostaje u Barci dok god ga Barca bude htjela.
Nakon 10 godina treniranja nogometa,stotine utakmice i tisuće treninga plus tisuće pogledanih utakmica sigurno da imam znanja više od tebe i ostalih klaunova na ovom forumu koji im je jedini doticaj sa nogomet fifa i iva tema.
Pozdrav neznalicama
Neymar ce se prodati na kraju ove sezone, City najvjerojatnije a Real gotovo nemoguce... Pogotovo dok je Ronalda i to na ovakvoj razini, Neymar ne moze igrati toliko pozicija kao Bale da svejedno bude koristan u Realu... Ili lijevo krilo ili nista...
Barca je uspjesan klub, ali da bi se usporedivali sa Realom po ostavstini i prestizu moraju prvo tu sedmogodisnju dominaciju nastaviti jos 93godine... A prije toga dostici razine Bayerna i Milana...
Ovdje bi sada mogli debelo raspravljati koliko toga gubimo zbog njihovih ozljeda, odnosno koliko bi teoretski mogli biti jos iznad ove razine da su fit koliko su MSN...
I ja sumnjam da će Neymar doći u Real, i kao što je fake rekao, u tom slučaju opet bi imali lijevo krilo koje MORA igrati, čak i kad taj sustav igre ne odgovara.
TO imamo i ovako sad, samo ovo što sad imamo je bolje od toga što bi dobili.
Ako će se već trošiti velike pare na dovođenje nekog atraktivng na lijevo krilo, onda neka to barem bude Reus. Iako nisam ni njegov fan, zbog silnih ozljeda koje ga uništavaju...
Ili nek se kupi aubameyang i nek se Bale preseli lijevo. Samo da ludi Perez ne pogleda prema Chelseau 
Nego čitam danas da je Ronaldo izgleda ponovno dobio krivu početnu dijagnozu, i da bi mogao propustiti i drugi dvoboj lige prvaka 
Ako to bude istina, onda se iskreno nadam da će James dobiti priliku, jer ako budemo igrali kao prošlu tekmu, mogla bi biti stvarno lutrija dali ćemo proći ili ne.
Stvarno ne pamtim kad je atletico izgubio u hendikepu. S obzirom na samo 16 primljenih golova.
Nisam ničiji fan, ali navijam za njih do kraja u LP.
15.02.2015 od Celte Vigo su zadnji put izgubili s gol razlikom većom od 1 (2-0 za Celtu), a prije toga od Barcelone mjesec dana prije odnosno 11.01.2015, rezultatom 3-1.
Znači čitavih godinu dana i 2 i pol mjeseca nisu izgubili razlikom većom od 1. 
Bayern 99,9% ispada ako atletico zabije gol.
Nego valjda znate svi već da Ronaldo ide na ono liječenje matičnim stanicama, Realovi liječnici su mu krivo postavili dijagnozu pa je u Manchesteru otišao u neku kliniku po drugo mišljenje gdje su mu rekli da nema istegnuće već rupturu mišića.
To u konačnici znači da ga najvjerovatnije nećemo gledati u srijedu na Bernabeu.
Benzema isto upitan, pitaj Boga šta se s njim događa.
Kak nam se potrefe ozlijede u najgorem trenutku, baš me zanima s kakvom postavom i formacijom će Zidane igrati u srijedu.
Real Sociedad ako pobjedimo u subotu, to će biti na iglene uši.
Fora mi je kako imamo 80m eura za Jamesa da sjedi na klupi, a u liječničkoj službi nam očito rade srednjoškolci koji obavljaju praksu.
Fora mi je kako imamo 80m eura za Jamesa da sjedi na klupi, a u liječničkoj službi nam očito rade srednjoškolci koji obavljaju praksu.
Utvaram si po tko zna koji puta da će biti sve u najboljem redu, ali ipak, na kraju krajeva i dana, kako li se predsjednik onda tek brine, ustvari brine li se uopće?!
U doba dok sam bio klinac, uvijek sam bio tužan i ljut kada bi moji izgubili, ali danas sam toliko hajdmo kazati trezven da sam svjestan da oni prije svega rade, igraju i žive za svoju guzicu, pa dok je gospodin Cvjtićak Perez miran, i spava bez briga, što tu ja mogu kazati!
A opet, drago mi je da je "i opet" dokazano da prijateljstvo nije garancija stručnosti i kvalitete, kako ljudske, tako i stručne!
ATJ Lučko
Čitao sam da je teža ozljeda i da ima rupturu od 1.5cm .
Nema tu pomoći ako se vrati na teren prije nego što treba onda slijedi visemjesecna pauza.
Kako je krenulo mi cemo na uzvrat bez benzeme i ronalda...bit ce to veselo u napadu...nek se pocnu uigravat sto prije bez njih dvoje. Ili nek napravi formaciju i ugura vise veznih, pa ebemu mater uc ce nesto ako bale ne bude mogao sam...al toplo se nadam da ce se barem ronaldo oporavit do uzvrata iako nije puno ostalo.
Sad cemo vidjet kakvi su Isco i James zapravo igraci.
Modrića na AMC
Bojim se da bi i sljedeće dvije mogle biti blizu 0:0
But how do it know - The basic principles of computers for everyone
Kako je krenulo mi cemo na uzvrat bez benzeme i ronalda...bit ce to veselo u napadu...nek se pocnu uigravat sto prije bez njih dvoje. Ili nek napravi formaciju i ugura vise veznih, pa ebemu mater uc ce nesto ako bale ne bude mogao sam...al toplo se nadam da ce se barem ronaldo oporavit do uzvrata iako nije puno ostalo.
Yep, najvjerovatnije, a za sutra je izostavljen i Kroos zbog odmora za uzvrat protiv City-a, što znači 3 pozicije sutra koje moramo popuniti sa zamjenama (možda i 4 ako Modrić ostane na klupi). XD
Sutra ne smijem propustit utakmicu za ništa!
Moglo bi sutra bit svega..tog se i bojim...al vidit cemo..nek ih zidane napali, pa nek izbore dobar rezultat.
Hahah, ovaj Predator003 baca bombe. Ma koji si ti veseljak, trebao bi biti animator na Santiago Bernabeu.
Ma dok drugi klubovi (kao i Barca, jel) moraju pišat krv, Real nikad lakše do finala, ovaj City nema ni glavu ni rep, Benzema i Kiki ni ne moraju igrati, Bale će ih sam dobiti. U ligi je za Real mislim najteža utakmica protiv Sociedada, Barceloni uvijek nezgodan Espanyol, jedino čini mi se Atletico ima relativno lako do kraja.
Kroos i Marcelo dobili poštedu, Majoral i James ulaze u prvih 11. Moglo bi to biti ok. Samo da se nitko ne ozlijedi i da se proba barem donekle poštediti Modrića.
Prvih 11:
Nisam očekivao Mayorala, James je bio očit. Čudi me jedino da nije Isca još stavio, ali će on očito biti super sub za Modrića, garant.
Marcelo i Carvajal odmaraju, Kroos ni na klupi (već spomenuo jučer), Varane umjesto Pepe-a.
Neznam kako vi ostali doživljavate današnju utakmicu, no meni se vidi ako ovo dobijemo, možda možemo računati na nešto više i ove sezone!
ATJ Lučko
Sve je na Modriću, a čini se raspoložen. Dva odlična dodavanja u for, par uklizavanja. Bale dva promašaja, James dva.
But how do it know - The basic principles of computers for everyone
Zasro je i Modrić par puta jer su mu presjekli dodavanja, ali bar dodaje naprijed za razliku od casemira, danilla i nekih.
Smrdi na remi ili na to da će neko zabit krumpir pred kraj i pobijedit s jednim golom.