Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
10 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Atletico nece proci ni Bayern koliko god oni bili losi. To je klub koji nema mentalitet potreban da se dovrsi ovakvo natjecanje. Ako i uspiju doci u finale tamo ce spustiti gace i Real ce ih opet naguziti. Jedino ako se dogodi cudo pa finale bude Atletico-City mogu dobiti.

15 godina

Čitam neke  pod ignore, i smijem se upravo ovako - , obzirom koliko ga boli što njegova Uefalona nije među 4 u Europi, jer su u gostujućoj utakmici protiv kluba iz vrha poretka Premiership prvenstva stvorili "samo" tri prilike !!!! 

Pojedinci unaprijed pišu kako će Uefalona osvojiti dva trofeja, a za onaj La Lige ima još samo 360+ minuta za odigrati?!?! 

Tko visoko leti, jako nisko padne, pa da nebude jao kuku i pomagaj na kraju priče ???? 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Nikako da se stvare poslože kako treba. Ili je napad dobar a obrana loša, ili obrnuto. Jučer defanzivno sve odlično. Pepe neočekivano dobar, Casemiro također u tom segmentu, ali brate mili čovjek nije u stanju dodat loptu naprijed prvom igraču od sebe (vrijedi isto i za Pepea). Kroos je meni općenito bezveze otkad je u Realu. Modrinho jedino nešto konkretniji iako je i on imao loših lopti u pokušaju proigravanja prema naprijed. U napadu se vidi točno da gazde nema. Čovjek je nezamjenjiv. Balea pročitat prelako, svaki put ide na vanjsku. Vasquez nije kalibar uopće za ovakve tekme/momčadi. Kod Benzeme se zna već od prvog kontatka da će zabiti sigurno gol taj dan ili biti truba kao i jučer. Isco, jednostavno dobiješ proljev od njega kad primi loptu. Toliko petljanja i kompliciranja, užasno spor pa čak i da prođe nekoga taj će ga stići i uzeti mu loptu.

City, bezvezna momčad. Nijednu akciju na utakmici nisu složili, tu zaslugu imaju i Realovci koji su ih dobrim dijelom pospremili u džep. Aguero smijeh, jel igrao taj momak uopće jučer? Realovo prvo poluvrijeme ništa bolje. Bojažljivo, povučeno bez ikakve inicijative prema naprijed. Drugi dio nešto bolji, no nije bilo glavnog čovjeka za završnicu. Jedna od dosadnijih utakmica koje sam gledao (polufinala LP). S obzirom da City ni kod kuće nije bio u stanju ništa napraviti, ne piše im se dobro na Bernabeu. Očekujem lagani prolaz Reala.

17 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Kiky877 kaže...

Nikako da se stvare poslože kako treba. Ili je napad dobar a obrana loša, ili obrnuto. Jučer defanzivno sve odlično. Pepe neočekivano dobar, Casemiro također u tom segmentu, ali brate mili čovjek nije u stanju dodat loptu naprijed prvom igraču od sebe (vrijedi isto i za Pepea). Kroos je meni općenito bezveze otkad je u Realu. Modrinho jedino nešto konkretniji iako je i on imao loših lopti u pokušaju proigravanja prema naprijed. U napadu se vidi točno da gazde nema. Čovjek je nezamjenjiv. Balea pročitat prelako, svaki put ide na vanjsku. Vasquez nije kalibar uopće za ovakve tekme/momčadi. Kod Benzeme se zna već od prvog kontatka da će zabiti sigurno gol taj dan ili biti truba kao i jučer. Isco, jednostavno dobiješ proljev od njega kad primi loptu. Toliko petljanja i kompliciranja, užasno spor pa čak i da prođe nekoga taj će ga stići i uzeti mu loptu.

City, bezvezna momčad. Nijednu akciju na utakmici nisu složili, tu zaslugu imaju i Realovci koji su ih dobrim dijelom pospremili u džep. Aguero smijeh, jel igrao taj momak uopće jučer? Realovo prvo poluvrijeme ništa bolje. Bojažljivo, povučeno bez ikakve inicijative prema naprijed. Drugi dio nešto bolji, no nije bilo glavnog čovjeka za završnicu. Jedna od dosadnijih utakmica koje sam gledao (polufinala LP). S obzirom da City ni kod kuće nije bio u stanju ništa napraviti, ne piše im se dobro na Bernabeu. Očekujem lagani prolaz Reala.

Nije istina da city nije slozio nijednu akciju... Ne navijam za nijedan klub,gledam opcenito utakmice velikih teamova, ako bude ovako igrao real u drugoj utakmici nece proci

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Nije istina da city nije slozio nijednu akciju... Ne navijam za nijedan klub,gledam opcenito utakmice velikih teamova, ako bude ovako igrao real u drugoj utakmici nece proci

Ne znam iskreno koju si ti gledao utakmicu, ali City je bio toliko jadan da sam počeo i vjerovati u Boixićeve teorije zavjere kako je Realu namješten ždrijeb

17 godina
Kiky877 kaže...
dado16 kaže...

Ne znam iskreno koju si ti gledao utakmicu, ali City je bio toliko jadan da sam počeo i vjerovati u Boixićeve teorije zavjere kako je Realu namješten ždrijeb

i real i city su bili jadni, al mi je bolji dojam ostavio city, mozda jer sam puno više ocekivao od real-a

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 11:11 (dado16).
15 godina

Ne znam kojom to matematikom klub koji pred svojim navijačima protiv ovog Reala igra bunker može ostaviti dobar dojam.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
dado16 kaže...
Kiky877 kaže...
dado16 kaže...

i real i city su bili jadni, al mi je bolji dojam ostavio city, mozda jer sam puno više ocekivao od real-a

Gledao sam samo drugo poluvrijeme. City je imao jednu priliku kad je Kun pucao s 20 metara. Još se sjećam dva slobodna udarca. Real je imao Pepeov udarac s dva metra u vratara, dva Modrićeva preko i pokraj gola, onu kiflu s desne strane pokraj gola, mislim da je bio Bale, prečka glavom ne sjećam se tko je pucao, ... Uglavnom, golman i branič su bili najbolji pojedinci svoje ekipe i to je to. Branič je malo ispred golmana, pa ispada da je Real bio ofenzivniji

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 12:23 (hrvooje).
13 godina
neaktivan

kad igra veceras Barcelona? A da,oni su ispali..hahahaahahaha    

Zadovoljan sam sinoc utakmicom, po ovome sto sam vidio,Real ide dalje,nikad lakse do finala...  Njima je ovo sinoc prvo polufinale a nisu nista pokazali, uopce nisu bili opasni,na razini nekog Getafea usudio bi se reci...   

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 12:23 (manipulator).
12 godina
protjeran
Kako ću se slatko nasmijati kad Kompany da gol na Bernabéu za 0-1 a vama panika lagana.

City prolazi 1-1 tocab rezultat uplacuj dok možeš.
This time next year we'll be millionaires
10 godina
protjeran
manipulator kaže...

Njima je ovo sinoc prvo polufinale a nisu nista pokazali, uopce nisu bili opasni,na razini nekog Getafea usudio bi se reci...   

Baš si našao Getafe.

ako Real bude igrao kući kao zadnjih godina protiv Getafea, ne piše mu se dobro.

15 godina

Znate za onu pjesmu, "Blago onom tko rano poludi"?!?! 

Ima ovdje na forumu makar jedan takav, pa drobi u sitno da će Kompany dati gol za 0 : 1 na Santiago Bernabeu?!?! 

Baš me živo pere i zanima, kakav će biti kada njegova prevoljena Uefalona odigra koju od četri zadnje utakmice sezone egal, pa spadnu na treće mjesto ???? 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Nasi samo trebaju ponovit na bernabeu drugo poluvrijeme od jucer i mi prolazimo sigurno+ ronaldo, i nek obrana bude na nivou i nema brige..samo treba ostat koncentrirat i nista "lako cemo" i sve ce bit ok i finale nam je zagarantirano :)

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Zidane je objavio da je Ronaldo upitan i za uzvrat tako da nek se pripreme i za to.

17 godina
neaktivan

Navodno je do nove ozlijede došlo tokom prošlih treninga, u najgorem slučaju (ovo su sad nagađanja na forumu uz ono malo činjenica što su lansirali mediji) bi mogao do mjesec dana izbivati.

Zidane će morati definitivno uvježbavati novi prednji trojac ili se odlučit na drugu formaciju tipa 4-4-2, a vremena je malo.

Fortune favours the brave
17 godina

Ako Ronaldo ne igra, za vikend bi htio vidjeti ekipu u ovoj formaciji

Navas

Carvajal-Ramos-Pepe(Varane)-Marcelo

Casemiro  Modrić

James

Bale      Jese      Lucas

Benzema bi isto mogao uzeti utakmicu odmora, da nebi došlo do nove ozljede.

Jutros je bila jedna analiza na indexu, u kojoj se jasno vidjelo da je jučer Kroos bio uvjerljivo najlošija karika Reala, i da bi umjesto njega jučer puno bolje sjeo neki AMF na toj poziciji.

Uvođenje Isca je bilo prekasno. I na slikama se jasno vidjelo koliko City ostavlja prostora između dva zadnja vezna i obrane, Bale se par puta prošetao tim prostorom s loptom, jednom čak i Modrić kad je pucao.

Da se Jamesu da toliko prostora na mjestu, on bi zabio barem 3 komada jučer. Njegovi golovi ionako dolaze izvan 16...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Kakav gol Saula!! 

Atletico gazi Bayern, nevjerojatno... Mislim daleko je to sve, i nase finale, ali izbjeci Atletico u finalu 

17 godina
Ja sam 100% siguran da atletico ima 4 igrača više na terenu 😂
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Atletico Madrid je doma pobijedio, relativno teško, i tanko, "ali nekako sumnjam" da će u Munchenu izgubiti u hendikepu! 

Uz "onakvu" igricu City-a doma, realno je očekivati pobjedu Real Madrida na Santiago Bernabeuu, čak i sa hendikepom! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 22:57 (ATJLučko).
10 godina
neaktivan

Marcelo za Alabu izmislio nogomet. Nula u obrani a u predaji lopte gori od mene. Bayern kao sto odavno tvrdim smijesno los. Atletico to nije znao bolje iskoristiti a trebao je. Ovako jos nije gotovo i Bayern moze proci na individualni bljesak. Momcadski su otkad ih je preuzeo prodavac magle Guardiola totalno pali.

11 godina
ATJLučko kaže...

Atletico Madrid je doma pobijedio, relativno teško, i tanko, ali nekako ne sumnjam da će u Munchenu izgubiti u hendikepu

Uz "onakvu" igricu City-a doma, realno je očekivati pobjedu Real Madrida na Santiago Bernabeuu, čak i sa hendikepom! 

Atleticu zabiti 2 gola je SF.

15 godina
matrix777 kaže...
ATJLučko kaže...

Atletico Madrid je doma pobijedio, relativno teško, i tanko, ali nekako ne sumnjam da će u Munchenu izgubiti u hendikepu

U pravu si, ovo je bio opaki tipfeler moj!!!!! 

Morat ću ispraviti, jer sam i želio kazati kako ne vjerujem da će AM izgubiti u hendikepu, ovako je ispalo kako je ispalo, pomalo bedasto  !!!! 

ATJ Lučko
11 godina

Stvarno ne pamtim kad je atletico izgubio u hendikepu. S obzirom na samo 16 primljenih golova.

Nisam ničiji fan, ali navijam za njih do kraja u LP.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 23:02 (matrix777).
14 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
ATJLučko kaže...

Nije ako ostanu s igračem manje.

Hint - Barcelona

11 godina
windir_zg kaže...
matrix777 kaže...
ATJLučko kaže...

Nije ako ostanu s igračem manje.

Hint - Barcelona

Hint - Barcelona Game Over

13 godina
neaktivan

Kako je krenulo moglo bi se finale ponovit, naravno ako mi odigramo dobru utakmicu na uzvratu, tj trebamo bar odigrat na razini drugog poluvremena, i finale ce bit tu. A bayern ce se morat stvarno potrudit ako misle u finale. I dalje stojim iza onog..da je jup ostao u bayernu, dan danas bi sve pred sobom rasturali...guardiola ide u man city koji ce vjerovatno jos vise unazadit.

Origin ID: ReaLazio
15 godina

Jučer je bio najbolji primjer kako ta guardiolina taktika "svi igraju sve" nekad zakaže. Em je od najboljeg lijevog beka na svijetu išao napraviti stopera, em jučer puste ovog Saula da se prošeće neometano do gola. Da su imali normalnog stopera, to bi se riješilo 20m od gola sa žutim kartonom.

Drugo poluvrijeme je ATM očekivano pao i budimo realni, da je Bayern izjednačio bilo bi pošteno. U svakom slučaju uzvrat će biti zanimljiv. Sve 4 momčadi i dalje imaju podjednake šanse za prolazak.

Što se nas tiče, bit će teško to posložiti kako spada bez Ronalda. Benzema ako je zdrav mora igrati, Jese i Lucas sigurno nisu kapacitet za tekmu takve važnosti. Čak se ne bih bunio da se proba Jese - Benz - Lucas i Bale iza njih. Fino full ofanzivno pa neka završi 5:4 za nas da nadoknadimo ovu dosadu iz prve tekme. Koliko god tekma s Sociedadom bila bitna, prije da će Zidane to malo promiješati nego ići sa 11 koje planira poslati protiv Citya. Modrić prvi treba odmor, a ako se nekako može i Marcelo poštedjeti ne bi bilo loše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

Sljedece sezone kad dode Neymar necemo imati takve probleme

link

15 godina

Prvo poluvrijeme Bayern totalno neprepoznatljiv kako je krenuo Saul u 10min mislio sam da ce do kraja biti 2:0 ili 3:1 za atletiko no drugo poluvrijeme se Bayern probudio i imali su dosta dobre šanse.A kad sam vidio Douglasa Costu kako ulazi u sredinu mrak mi je pao na oci mislio sam sad ce 1-1.Na allianz areni ce biti opasno i tu bi trebalo igrati na bljesak griezmanna,torresa i dati barem jedan gol ili na jokera sa klupe angela correu.Mislim da ce bayern sigurno uspjet zabit gol doma.Opet sve se svodi na atleticovu obranu nadam se prolazu dalje.Samo ici branit ovih 1:0 nema smisla jer mogao bi bayern zabit 2-3 goal doma bez problema.Kad se osvrnemo na pep-a on nije imao stopera nego samo bekove, napdace i vezne igrace najveca prevara od trenera.Bayern se napatio sa benficom koja nije bas neki top team zbog toga mislim da bi atletico mogao proci.

12 godina
protjeran
Ide vam Ronaldo iz Reala a ti misliš da bi Neymar htio igrati sa Benzom,Jeseom i ostalim panjinama?

Real je prosječna ekipa bez Ronalda a Neymar nije igrač za Zidanov bunker koji se temelji na ubacajima iz kornera.
This time next year we'll be millionaires
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice