Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.249.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Hexfire kaže...

Već odavno moramo dovesti još nekog kvalitetnog na LB. Znam da su deficitarni, ali kockamo se oslanjajući se samo na Marcela.

Nekako si mislim da ako ove godine uspijemo nekim čudom uzeti jedan trofej da bi onda Ronaldo mogao otići. Slijedeće sezone onda ide remont ekipe i uigravanje posljedica kojeg bi mogla biti sezona bez trofeja, ali lakše probavljiva ako će ostati Zidane na klupi i vidjeti jasna dugoročna vizija momčadi.

Ali poznavajući Pereza vjerojatno ćemo dovesti Hazarda, De Geu i Aguera i onda se opet čuditi zašto igra šteka.

U principu nemam apasolutno ništa protiv Marcela, neki puta igra tako kvalitetno, lagano, kao kada dirigent dirigira, ali nekada ispada bena benetina kako popuši loptu ili akciju! 

Ako treba renovirati ekipu, "možda" tijekom iduće sezone usporedo ako se "bi osvojila UNDECIMA", pa bi se kao mogla ova sezona gratis prekočiti?!?! 

ATJ Lučko
17 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Danas ne znam hoću moći gledati, pa mi zapišite neke detalje s utakmice

Rayu gori pod nogama, neće se oni tako lako proći kao što se predviđa.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 14:13 (Hyperion).
15 godina
Hyperion kaže...

Ja ću prvo pogledati početak Liverpool-a i "You Newer Walk Alone", a onda nastavljam po Real Madridu, osim ako u prvih petnaest minuta ne povedu sa 4 gola razlike, ne!!!!! 

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...
Hyperion kaže...

Ja ću prvo pogledati početak Liverpool-a i "You Newer Walk Alone", a onda nastavljam po Real Madridu, osim ako u prvih petnaest minuta ne povedu sa 4 gola razlike, ne!!!!! 

ajoj

15 godina
Del_Boy97 kaže...
ATJLučko kaže...
Hyperion kaže...

ajoj

Zašto ajoj?! 

Moja malenkost gaji navijačke odnose kako spram Real Madrida, tako i FC Liverpool-a, ali i Celtic-a!!!! 

Obzirom nemam na SportKlubu3 mogućnost snimanja, a na SportKlubu1 ima, ne vidim problem ako pogledam početak "jedne" utakmice uživo?!?! 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...

Zašto ajoj?! 

Moja malenkost gaji navijačke odnose kako spram Real Madrida, tako i FC Liverpool-a, ali i Celtic-a!!!! 

Obzirom nemam na SportKlubu3 mogućnost snimanja, a na SportKlubu1 ima, ne vidim problem ako pogledam početak "jedne" utakmice uživo?!?! 

Nisi shvatio, boldao ti je, "ajoj" se odnosio na tvoj engleski 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
KiCo77 kaže...
ATJLučko kaže...

Zašto ajoj?! 

Hmmmmm, da, nije "NEWER" kao noviji već "Never", mea culpa, ali nije baš za toliko zamjeriti, zar ne!? 

Na kraju krajeva, evo gola Rayo Vallecana, moglo bi biti veselo na samom početku, neki Nbarba je zabio, kišu mu njegovu!!!! 

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...
KiCo77 kaže...
ATJLučko kaže...

Zašto ajoj?! 

Hmmmmm, da, nije "NEWER" kao noviji već "Never", mea culpa, ali nije baš za toliko zamjeriti, zar ne!? 

Na kraju krajeva, evo gola Rayo Vallecana, moglo bi biti veselo na samom početku, neki Nbarba je zabio, kišu mu njegovu!!!! 

fali ti još i 'll na you, ali neću te zezati pošto vas rayo zeza umjesto mene

14 godina

2:0 gubimo u 16 minuta

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan
Slučajno su dali 2 gola
[19xx]C3c1l
12 godina
Benzema ozljeda?
15 godina

Majke ti šta su ovi nesposobni. Umjesto da povedu 4-5:0 protiv ovako katastrofalnog Reala, oni nas puste sa 2:1 na poluvrijeme. I još njihov trener iz nekog razloga zamijeni krila, a onaj Bebe je uništavao Danila u svakoj akciji. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Nije što je Vasquez dao fenomenalan gol, već što je Danilo asistirao nabacivanjem?!?! 

Možda jednom i bude nekad nešto od tog bičića?!?! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Nije što je Vasquez dao fenomenalan gol, već što je Danilo asistirao nabacivanjem?!?! 

Možda jednom i bude nekad nešto od tog bičića?!?! 

Pa Danilo ima 5 asistencija i 2 gola ove sezone. Što se napada tiče je on odličan, ali je u obrani sposoban napraviti da svatko izgleda ko lijevo krilo svijetske klase.

Evo vodimo 3:2.

Ako ovo sad useru do kraja treba ih sve propisno nalemati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 17:40 (Hexfire).
14 godina
neaktivan

BALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina

fino ste se izvukli sunce vam vaše

15 godina

Sudac, sviraj kraj La Lige, dok smo na prvom mjestu, sunce ti sunčano !!!! 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan

Kako mu je lik proigrao asistenciju za 3 boda. lolz

15 godina

Stvarno nas prati sreća ove sezone da je to nevjerojatno. Na kraju dana 3 boda su tu, ali prvo poluvrijeme je bilo ispod svake razine odigrano. Sreća da se Benzema ozlijedio i da je Zidane prestao glumiti i stavio Modrića u igru. Ovako je berem ta sitna nada još ostala živa.

12 godina
protjeran

Što je sa Benzom?

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Ma mene ove tekme u Ligi samo zamaraju i brinu, da se jos neko ne ozlijedi kao sto je Benz danas napustio tekmu nadam se opreza radi, pa da si smanjujemo sanse u Ligi Prvaka gdje imamo sanse ustvari....

Tekma ocekivano teska s obzirom na nasu postavu, ali obrana jako losa 1.poluvrijeme... Onaj Danilo doista od svakog lijevog krila napravi cudo od igraca, skoro svako lijevo krilo protiv kojeg je on igrao sam pozelio da Real kupi kao danas onog Bebea hahaha a ustvari panjina igraci i jedan i drugi, Danilo doduse jako dobar prema naprijed ali odostraga Boze sacuvaj.... Direktno kriv za 1.gol, Varaneov je drugi kompletno...

Eto kako Real bez Ronalda izgleda, demantirate se iz tekme u tekmu da ga ne treba prodati ali i dalje to pricate haha
Doduse je Bale spreman da ga zamijeni lijevo, daleko od tog... Onaj danas gol za 3:2 je bio fantastican, pa niko ga ne moze stici ni da krene sa 10m prednosti i jako je dobar u zavrsnici napokon... Samo njegovi listovi su jako krhki, iako izgledaju OMG, vec se dns nesto drzao za njih iako su ga boga mi dobro istukli...

Najbolji trenutak tekme kad ovi povedu 2:0, a Zidane skida jaknu hahaha
Reko sad ce da im je*e mamicu...

I stvarno me zamaraju samo ove tekme jer Barca moguce da kiksa jos koji put, ali Atletico nece ispustiti ni jednu tekmu do kraja believe me...
15 godina

Ako neće sad na kraju sezone potegnuti kad će. Kiksati mogu i Barca i ATM, a ako i ne kiksaju oboje bolje biti drugi nego treći. Sigurno da nije svejedno. Naše je da sad do kraja sve dobijemo pa tko god osvoji bit će zasluženo.

Normalno da se osjeti izostanak Ronalda kad se 5 godina igra vrti oko njega. Izvlačiti bilo kakve duboke zaključke iz toga stvarno nema smisla.

EDIT: Je to Barca upravo dobila 3 penala u 10 minuta ili me trolla internet?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 22:14 (Hexfire).
12 godina

da, tesko mi priznat ko navijacu barce

10 godina
neaktivan

jbg barca rusi rekorde a real gleda

12 godina
protjeran
ks95hr kaže...

jbg barca rusi rekorde a real gleda

Pffff, jesi ponosan na svoj klub i suca danas? Faul na golmanu, Suarez u offsajdu, penal koji se sudi samo vama, ruka Pikea..... lopovi! Rekordi? lol

12 godina
protjeran
Smiri strasti i komplekse bar je ks95hr realovac.
12 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...
Smiri strasti i komplekse bar je ks95hr realovac.

Cinjenice imaju veze sa sa kompleksima? Ispricavam se kaesu. Lijepo ste ukrali utakmicu, to je uglavnom poanta a i cinjenica. Kolko ono penala? 3, pfffffff.

10 godina

Ko ce se sjecati tih 3 penala kada Barcelona osvoji ligu??

10 godina
neaktivan

Rekordi koje su srusili ove sezone:

- penali suđeni u njihovu korist - 19

- golovi iz nedozvoljene pozicije - 11

- iskljuceni protivnicki igraci - 8

Penali za/protiv:

FCB 19-1
ATM 2-1
RMA 9-4

Crveni kartoni:

FCB 8-1
ATM 4-3
RMA 4-5

Bolje ostati gospodski klub i nista ne osvojiti nego ovako kaljati svoje ime i ostavstinu.

12 godina
protjeran
Prošle godine nije bilo bitno koliko je ko imao bodova,to jest kad je Real vodio ljestvicu .
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice