Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.291.360
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
To si čuo jučer od nas da spominjemo fakultete pa si p staroj poslovici dignuo nogu...

Kakav faks..To te pucaju hormoni zbog ranog puberteta.Ostavi se gluposti i mrs nazad u rupu
This time next year we'll be millionaires
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Imam jednu uvredu za fakea ali ću dobiti ruter ban pa ću se suzdrzati.Fakee je trenutno zaključan u podrumu obiteljske kuće gdje u suzama piše komentare i traži sale i posalice na račun Barce , kako bi dobio malo pažnje od anonimusa sa interneta jer je društveno zapostavljen.

Ali shvaćen te ljude koji ga izbjegavaju jer se radi o posebnom slučaju iskompleksiranosti i mržnje prema najboljem klubu na svijetu.

Ma sta ti imas? Nemas ti nista, ni uvredu ne mozes sam smislit. Evo sve od rijeci do rijeci ti mi govorimo zadnjih par godina. Rupa, podrum, drustveno zapostavljen itd itd samo ponavljas recenice s kojima su te drugi pokopali.

I kakve fakultete sad spominjete? Pa jest nam drzava u kurcu al nije toliko da ga boxi upise.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Imam jednu uvredu za fakea ali ću dobiti ruter ban pa ću se suzdrzati.Fakee je trenutno zaključan u podrumu obiteljske kuće gdje u suzama piše komentare i traži sale i posalice na račun Barce , kako bi dobio malo pažnje od anonimusa sa interneta jer je društveno zapostavljen.

Ali shvaćen te ljude koji ga izbjegavaju jer se radi o posebnom slučaju iskompleksiranosti i mržnje prema najboljem klubu na svijetu.

Ma sta ti imas? Nemas ti nista, ni uvredu ne mozes sam smislit. Evo sve od rijeci do rijeci ti mi govorimo zadnjih par godina. Rupa, podrum, drustveno zapostavljen itd itd samo ponavljas recenice s kojima su te drugi pokopali.

I kakve fakultete sad spominjete? Pa jest nam drzava u kurcu al nije toliko da ga boxi upise.

Zna se tko je na ovom forumu prvi upotrejbio riječ rupu...Također i podrum sa miševima sam ja upotrejbio.To što ti dolaziš jednom u 2 mjseca na formum to jest nakon svake pobjede Reala nije moj problem.

Davno sam ja to upotrjebio a vi to ovih dana samo kopirate od mene.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Zna se tko je na ovom forumu prvi upotrejbio riječ rupu...Također i podrum sa miševima sam ja upotrejbio.To što ti dolaziš jednom u 2 mjseca na formum to jest nakon svake pobjede Reala nije moj problem.

Nemoj mi podrum krast, cak sam ga i slikovno prikazao 

Ma svaki dan ja gledam forum al nema se tu sta pametno napisat

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

MSN=129 tekmi

BBC=95 tekmi

U 35 tekmi vise 23 gola vise... 

Ronaldo sam bi presao tu brojku za duplo... 

U Ligi Prvaka: 

Ronaldo=16golova

MSN=15golova

Peceeeeeeeeeeeeeeee 

Pa to je čisto vaša krivica.

izborili ste 35 tekmi manje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Nemoj mi podrum krast, cak sam ga i slikovno prikazao 

Ma svaki dan ja gledam forum al nema se tu sta pametno napisat

Naravno da nema prenstveno zbog fakea.

15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Emilio Butragueño: "U dvomeču sa Manchester Cityem moramo igrati na najvišem mogućem nivou. U Njemačkoj, nismo bili koncetrisani samo 10 minuta i na kraju smo izgubili utakmicu, stoga, moramo biti bolje fokusirani i koncetrisani. Dobro se sjećam prošlogodišnjeg ždrijeba za polufinale. Svi su rekli da smo imali mnogo sreće kad smo izvukli Juventus, a nakon toga, Juventus nas je eliminisao iz takmičenja. U polufinalu su uvijek nalaze jako dobre ekipe koje imaju dovoljno kvaliteta da se suprotstave bilo kakvom izazovu."

"Moramo igrati dobro ove dvije utakmice, a igrači moraju biti na svom najvišem nivou. Ove dvije utakmice će sigurno biti izjednačene. Ovo je naše šesto polufinale u nizu i iz iskustva znamo da neće biti nimalo lako. Za nas je jako bitno bitno da postignemo pozitivan rezultat u Engleskoj."

Jako mi je drago da je ovaj covjek potvrdio sve sta smo neki od nas pokusavali napisati u moru glupih rasprava i postova...

Treba biti maximalno koncentriran i ucit na vlastitim greskama koje nisu bile tako davno... 

@Mitch, debeli konobar i najveci antitalent u trenerskom svijetu Benitez je kriv.. Usto Bale i Benzema, takoder, kad im spojis ozljede koje su imali su takoder propustili pola sezone...

Tako da mi taj visak od 23 gola stvarno ne predstavlja nikakvu razliku i definitivno nije nesto sto bi me uopce natjeralo na promisljanje dal je MSN bolji od BBC jer su eto u najvaznijem dijelu sezone totalno zakazali... Lako je uz takvu trojku vrtit Palmas, Deportivo.. I neka druga trojka koja ne mora biti ni BBC ni MSN bi to s lakocom radila :) 

17 godina
neaktivan

Ha hebiga.

Problem je što se obje teme na forumu uzdižu u prevelike visine, a tko visoko leti nisko pada.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan

Evo,inače ne pišem po temi,no počeo sam pratiti nogomet u zadnje vrijeme,

pa i navijam za Real kada igra.Očekivao sam komentare da je City lakši ždrijeb,nadam

se da ne bude prevelikih problem.

I da,Boix,ili kako se već zoveš,zar ti ne dosadi?

Mislim ono 22 godine,laješ po forumu kao kakvo ljuto pašče?

EUNE: 321Zdravko
15 godina
neaktivan

boixus 3 dana ne izlasi iz kuce nego se svadja po forumu.idi se lijeci sine

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina

S pola gasa 2:0 na poluvremenu. Benzema gol i asistencija. Očekujem Kovačića u drugom dijelu i vjerojatno još slabiji tempo. Ne znam što bi se tako drastično moglo dogoditi da 3 boda dođu u pitanje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Ekipa se dize i dize, jednostavno koga god uveli je dobra zamjena... Imamo hrpu kvalitetnih igraca... James i Isco rade disco! 

15 godina

Danas Manchester City igra kod Chelsea u Londonu, na jednom uvijek teškom gostovanju! 

Obzirom igraju u 18.30, nije zagoreg pogledati tu utakmicu, da se pomno promotri kakvi su "trenutno" sa formom, obzirom niti Chelsea nije najbolji na tablici, čini mi se da će MC jaaaaako teško do čiste pobjede?! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Haha 5-1... Decki zaspu i prime gol, postignu 2 kad se sjete... 

Ronaldo opet na listi strijelaca zahvaljujuci Jeseu, a nije bas nis napravio danas... Pichichi s pol snage... 

Varane je zasluzio da igra ispred Pepea, a kad bi James i Isco obojica htjeli ostat u Realu to bi bilo nesto savrseno... 

Predivno ih je gledat, ali jednostavno nema mjesta za toliko AM u momcadi... 

Volio bih koju tekmu vidjeti James-Casemiro-Modric veznu liniju...

Kovacic ziher ide na prodaju s pravom otkupa, nema druge... Nema mjesta, jbga...

15 godina

Prije bih ostavio Kovačića nego i Jamesa i Isca. Nema tu mjesta za njih obojicu osim, ako ne bude drastičnih promjena u načinu igre. Ovo danas gdje igraju oboje u prvih 11 prolazi samo protiv ekipa ala Getafe. Isco je antitalent za defanzivnu igru i brzo rješavanje lopte. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Prije bih ostavio Kovačića nego i Jamesa i Isca. Nema tu mjesta za njih obojicu osim, ako ne bude drastičnih promjena u načinu igre. Ovo danas gdje igraju oboje u prvih 11 prolazi samo protiv ekipa ala Getafe. Isco je antitalent za defanzivnu igru i brzo rješavanje lopte. 

Svejedno Isco i James imaju malo vise kredita nego Kovacic koji je tek dosao... 

Mislim nije on nista kriv po mojem, vrh je talent i volio bih da uspije u Realu, ali krivo vrijeme i prerano... Benitez ofc namjeravao igrati sa 3 AM, 'fact'...

Slazem se da Isco i James u paru mogu igrati samo ovako protiv ekipa sa donjeg dijela tablice jer su obojica previse ofanzivno orijentirani... 

Iscovi podvaljeni pasovi su meni nesto predivno, Jamesovi milimetarski tocni centarsuti i masa drugih stvari takoder... 

Zato kazem kad bi obojica htjeli ostati pa ih rotirati s obzirom na protivnika, ali to je tesko cak i Realu zadrzat jer gdje god drugdje da igrali bit ce glavni u momcadi... 

Modric i Kroos/Casemiro svakako, i jedno od ovo dvoje rotirat... Barem je tako i trebalo bit dok nije James pao al eto napokon se otrijeznio...  

Uglavnom, slatke brige sada kad su svi u formi... 

15 godina
fakEEE kaže...

Svejedno Isco i James imaju malo vise kredita nego Kovacic koji je tek dosao... 

Mislim nije on nista kriv po mojem, vrh je talent i volio bih da uspije u Realu, ali krivo vrijeme i prerano... Benitez ofc namjeravao igrati sa 3 AM, 'fact'...

Slazem se da Isco i James u paru mogu igrati samo ovako protiv ekipa sa donjeg dijela tablice jer su obojica previse ofanzivno orijentirani... 

Iscovi podvaljeni pasovi su meni nesto predivno, Jamesovi milimetarski tocni centarsuti i masa drugih stvari takoder... 

Zato kazem kad bi obojica htjeli ostati pa ih rotirati s obzirom na protivnika, ali to je tesko cak i Realu zadrzat jer gdje god drugdje da igrali bit ce glavni u momcadi... 

Modric i Kroos/Casemiro svakako, i jedno od ovo dvoje rotirat... Barem je tako i trebalo bit dok nije James pao al eto napokon se otrijeznio...  

Uglavnom, slatke brige sada kad su svi u formi... 

Đabe kredit kad nama u ovom sustavu AMF nije potreban.

Ne znam jbg... s jedne strane znamo da moramo imati jaku klupu, ali dali je baš pametno odbiti npr 60m eura za Jamesa/Isca, pitanje je. Bit će svakako zanimljiv prijelazno rok.

17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Baš to, utakmica za mazanje očiju, najgore što uvijek se netko nađe pitat "Why doesn't Isco and James play??? They are awesome!".

Kovačić, vidi se da ima ono nešto, no i dalje se loše pozicionira i smeta suigračima, često dođe do zadnje trećine i stane umjesto da pomogne u napadu ili nešto, primjetio sam da i zna svaku utakmicu par puta najobičniji pas pogriješit iz čega se izrodi kontra. Pred vlastitim golom zna driblat dok pokušava iznest loptu i naravno to mu ne uspije uvijek pa napravi sranje, šutevi su mu i dalje loši, prerijetko radi prodore prema naprijed kako on zna i umije, a to mu je najveći plus kao igraču. Kao i Modrić nekada zna malo pretjerat alibi igrom i pasovima unazad itd.

Volio bih da ostane, ali ako mu Zidane bude davao priliku svakih 5-6 utakmica po 60min., neka ide dalje ili na posudbu.

BTW: Koliko vidim City se raspucao protiv Chelsea, Aguero hattrick. Nicht gut!!!

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 20:36 (Hyperion).
12 godina
protjeran

Aguero hattrick Chelseu u gostima.Fakee i Perez na aparatima.

10 godina
neaktivan

O cemu ti, Chelseu bi i Messi uspio zabiti

12 godina
protjeran
ks95hr kaže...

Pusti Messija on je klasa za sebe.Najbolji strijelac u 2016. godini.

15 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Ma ne moze Messi ni Chelseau zabiti, o cem pricas ti... 

Mislim, on to 'ne zeli' jer da 'zeli' on bi prosao 5-6 igraca i zabio gol... 

15 godina

Kaže jedan momak kako je Messi najbolji strijelac u 2016 godini! 

Kako to može biti relevantno, kada nije uspio odvesti svoj klub prema finalu Lige Prvaka ???? 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Kaže jedan momak kako je Messi najbolji strijelac u 2016 godini! 

Kako to može biti relevantno, kada nije uspio odvesti svoj klub prema finalu Lige Prvaka ???? 

Ali su zato uspjeli dogurati do finala kupa Katalonije.

Vidio sam samo golove Man City:Chelsea. Ubitačna je ova De Bruyne i Aguero kombinacija kad krene. Ali šta je da je, Chelsea je smeće ove godine. Njima bi čak i Barca iz penala zabila.

@Hyperion

Sigurno da Kovačić zasad nije opravdao očekivanja, iako mi je još uvijek nejasno zašto ga nisu poslali na posudbu skupa sa Lucasom. Definitivno bi bila greška otpisati ga skroz nakon jedne godine koja je ipak godina adaptacije. Ipak je dečko prebrzo prešao iz Maksimirskog blata do Santiago Bernabeua. Casemiru je puno značila posudba u Porto, treba i Kovu pustit na godinu dana ili čak dvije da još malo sazrije u svakom smislu. A onda donositi zaključke. Lako moguće da će ga se sad riješiti za 20-30m eura, pa ćemo ga za par godina opet kupiti za 100m. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 21:59 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Aguero hattrick Chelseu u gostima.Fakee i Perez na aparatima.

ovo je samo dokaz koliko si ocajan i zavidan da letis odmah u temu pisati kako je aguero zabio 3 komada.mislis da su se fanori real madrida prepali jednog aguera.vjerovatno osjecas neku radost u sebi jer si napisao ovaj komentar koji je potaknut nadanjem da ce nas man city izbacit iz lige prvaka.hranis svoj, najblaze receno, ugazen ponos zbog ispadanja barce u polufinalu pa na razne nacine pokusavas sebi osigurati kakav-takav dusevan mir.vec sam ti par puta to istaknuo, uzmi uputnicu i idi psihijatru da malo poprica sa tobom i propise ti terapiju primjerenu tvom stanju.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
protjeran
Zavidan?
Najgora kletva mi je dabogda bio navijač Reala.

Toliko me briga i za jedne i druge da nisam ni pogledao golove nego napisao čisto da vidim ko će se iznervirati.

Rekao sam da liga prvaka nema više
smisla zbog namještanja.
A i vjerovatno ispadate od City-a.
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
Zavidan?
Najgora kletva mi je dabogda bio navijač Reala.

Toliko me briga i za jedne i druge da nisam ni pogledao golove nego napisao čisto da vidim ko će se iznervirati.

Rekao sam da liga prvaka nema više
smisla zbog namještanja.
A i vjerovatno ispadate od City-a.

ti bas i ne koristis to sto imas u glavi(ako uopce ima sta),a i moguce da koristis i maksimum sto nam sve objasnjava..

Barca izgubi od atletica i lp nema smisla. sto se onda uzdizes s osvojenim lp-ma barce ako je to natjecanje koje nema smisla te s tim potpuno nevazno..

znaci prvo je city bio najslabiji klub kojeg bi trebali proci,a sada odjednom city prolazi ez.

decko,ti se gubis! 

Sigurno nitko ne zeli in real life razgovarati o nogometu pa visis all day all night na temi o Real Madridu(klub koji ti nije niti najmanje drag) jer tu su ljudi "prisiljeni" to procitati i odgovoriti ti.

a da se vratimo na temu,odlicna utakmica za dizanje morala ekipi pred utakmicu u lp-ka te takoder i stvaramo pritisak barci i atleticu u ligi te bi lako mogli kiksati(barca vjerojatnije nego atletico,no budemo vidjeli)

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
12 godina
protjeran
Momče čitaj sa razumijevanjem.

City je slabiji od Bayerna i Atletica i to je činjenica.Ali to ne znači da neće proći Real.

Novi si u temi i jedini razlog zbog kojeg LP nema smisla je dirigirani ždrijeb u korist Reala.
3 izvlačenje 3 najslabija protivnika svaki put uzvrat kući...Seems legit hmmm..

To što vi ne vidite od očiju nije moj problem a ja vas pokušavam izvesti na pravi put da upoznate neke stvari.Jer danas većina ljudi je kao telad koja kroz život ide bez imalo razmišljanja.

Tako da mi je apsolutno ne razumljivo da ljudi misle da ždrijeb nije namješten.

15 godina

Pa normalno da je namješteno. I UEFI i gledateljima je u interesu da do polufinala dođu najbogatiji, najbolji i najveći klubovi. Zato se fino ovih malih i nebitnih klubova riješe prije polufinala.

12 godina
protjeran
Hexfire je u zadnje vrijeme izgubio kompas u svojim sažetim i realnim komentarima pa se bacio na novi smjer duhovitih i provocirajucih dosjetki.

Liga Prvaka je natjecanje u kojem se pomaže klubovima u sjeni kao Real Madridu da dobiju svojih 5 minuta slave pod reflektorima da bi pokušali isplatiti ne uspjele transfere poput Balea ili Jamesa.

To je Liga Prvaka u svojoj suštini, a megalomanski klubovi poput Reala su doveli do toga i uništili svu car nogometa.Transfer Balea u Real za 100 miliona eura je početak kraja nogometa kojeg poznajemo u kojem će egzistirati maksimalno 5 klubova.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice