Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Ionako su bilo kakve rasprave nepotrebne kad će ždrijeb biti kakav će biti. Rijetko tko je očekivao tamo u prvom mjesecu da će ova četvorka biti u polufinalu, ali svatko je tu zasluženo. Ma šta god tko bulaznio i kakve god teorije zavjere na razini djeteta vadio iz guzice.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

Stalno govore "lopta je okrugla", ali nisam ovakav rasplet događaja mogao očekivati! Od totalnog beznađa, ispadanja iz copa del rey, bolnog poraza od Barcelone, smjene trenera i 10-12 bodova iza barce na ljestvici smo došli do pobjede u el classicu, remontade i polufinala lige prvaka te smo na "samo" 4 boda od barce.

Ja sam se stvarno nadao da će PSG proći dalje, svidjeli su mi se kao ekipa (bez obzira što je to arapski plastični klub) i do prije nekih mjesec dana su stvarno letjeli što se forme tiče, hrpu golova su zabijali s lakoćom, cavani-ibra-di maria trozubac je funkcionirao odlično, a onda paf.

Jest da u uzvratnoj utakmici nisu imali verattija i matuidija, ali to su morali u prvoj utakmici riješit kod kuće, a ne remizirat s City-em kojem ove godine baš i ne ide u ligi. Blanc je uzvrat dodatno zeznuo korištenjem formacije koju nisu nikad igrali i ispali su.

Što se tiče parova za polufinale, samo da Atletico izbjegnemo, siguran sam da bi i Bayern lakše prošli nego njih. City je tu najslabiji, ali se ne smiju podcijeniti, s onim De Bruyneom i pogotovo Aguerom nikad ne znaš, to je polufinale ipak i svako svakog može dobit.

Ako i dobijemo Atletico, mislim da ih možemo dobiti, ali to će biti velika patnja do samog kraja kao i uvijek s njima. Mislim da će tu ne tako nevažnu ulogu igrati i kondicija, svi znaju da oni jako puno trče i bore se da nadoknade svoje nedostatke, ali moglo se jučer, kao i u finalu 2014. vidjeti da na kraju utakmice pregore i počinju griješiti. No lako je to reći, treba ne primiti gol protiv njih i onda ih stisnut na kraju svom snagom.

Zidane je po meni digao cijelu momčad kondicijski, što se vidjelo i u el classicu zadnjih 15 min, bili smo ih potpuno nadigrali čak i s 10 igrača, dok su se oni šetkali, za razliku od benitezovog razdoblja gdje smo mi umirali na kraju. Uglavnom to bi nam trebala biti velika prednost u preostalih ~mjesec dana sezone.

Fortune favours the brave
15 godina

Jedna trenutno vrloooooo slikica, vezano za aktualnu situaciju  !!!!!

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Kompleksi udaraju u glavu.
Još te drži euforija od jučer.

Najveća Realova pobjeda ove sezone će biti Barcinoj ispadanje iz LP.

Ali to ti je tako kad je Real postao samo 3. klub na kojem Barca demonstrira silu.

Mi ćemo se zadovoljiti sa 5 trofeja od 6 u 2 godine a vi sa Ronaldovo nagradom za phichici i 0/6 trofeja.

Pozdrav hejterima
This time next year we'll be millionaires
12 godina

dosadne brate više fore ronaldo(penaldo, peder) i za messija kao da je nestao i slično

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ne znam jel i ova bila?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 21:44 (Hyperion).
14 godina
ATJLučko kaže...

Ako je Boixus dijete ti si hebeni embrijo... daj malo u skladu sa godinama navijaj i voli klub.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
Al ste jadni za ne povjerovati.
To ti je to kad navijas Real godinama na onu stvar pa sad navijači Reala slave tuđe pobjede.

Ali ipak razumijem vas Real je tek 3. najbolji klub u Španjolskoj.
12 godina
protjeran
Al ste jadni za ne povjerovati.
To ti je to kad navijas Real godinama na onu stvar pa sad navijači Reala slave tuđe pobjede.

Ali ipak razumijem vas Real je tek 3. najbolji klub u Španjolskoj.
12 godina
protjeran

Administratore briše ovo dok ne nađem dokaz

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 23:34 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan

Evo jos samo ovo, necemo previse da nam Boix ne zavrsi na hitnoj i jos jednoj infuziji floskule 'Povijest se racuna od 2009., tako da prema tome Barcelona je najveci klub.' ... 

12 godina

i dalje se buka ne stisava, navijači reala sretniji što barca nije prošla nego što je real prošo

12 godina
protjeran

Još malo nas čeka ovaj scenarij hahaah (slika 1.)..Pa malo o anketui Marce tko je najbolji vezni na svijetu,do toga tko je bolji Messi ili Ronaldo,pa o čuvenoj La Decimi...Pa do tog što najbolji grači svijeta misle o Messiju i Ronaldu...Fakee nemoj gledat završit ćeš na novoj terapiji.

17 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

i dalje se buka ne stisava, navijači reala sretniji što barca nije prošla nego što je real prošo

Nope, samo se naslađujemo u VLASTITOJ temi...

btw: Dobra utakmica Liverpool - Borussia D.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 22:48 (Hyperion).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Pusti Barcu...Barca ima odgovor na igru Atletica , 7 pobjeda u 7 utakmica.To nije slučajnost.
Atlético protiv Barce ne može igrati otvoreno a morati će i tu nastaje problem.Barca ve lagano igrati ako treba do sutra .

I neznam zašto mislite da će Barci biti teže jer čim Barca da gol - game over.Barca je u boljoj formi i bolje igra i od Real i Atletica tako da se ne moraš brinuti .

Boixus Nois PS kaže...

Njasmješnije što ti nisi svjestan da je Barca pod Enriqueom ima 7/7 pobjeda protiv Atletica.

To što je Real dobio samo 2 puta od zadnjih 20 utakmica Atletica nije Barin problem.

Barci odgovara X Atetico mora pobjediti.A ti se tješi...Molili ste Boga ima 3 dana da ne naiđete na Barcu ali nakon jedne sretne pb0jede digli ste se u nebesa...U kakobi volio da vas izvucemo...Prizemljenje i slobodni pad u najavi.

Boixus Nois PS kaže...
 U zadnjih 7 utakmica sve pobjede Barce.TAo štp ste ih vi jednom u20 utakmica pobjedili ne znači da Barca neće.

Da se ne zaboravi

Hyperion kaže...
Del_Boy97 kaže...

Nope, samo se naslađujemo u VLASTITOJ temi...

Da, uzitak za gledat, jos ako liverpool okrene sad na kraju

edit: Evo ga, nevjerovatno :O

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 22:53 (KiCo77).
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Hyperion kaže...

Da, uzitak za gledat, jos ako liverpool okrene sad na kraju

edit: Evo ga, nevjerovatno :O

Ahahah i to Lovren zabije u produžetku, podsjetilo me na Ramosa u finalu lige prvaka

I onda se sjetim da neće igrat na europskom

15 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ljudi zar vi vjerujete da je Lučko branitelj??Pronaći ću post u kojem sam ga uhvatio u laži..U stvari postao sam ga već jednom ali se pravio.da nije vidio.

U principu se ne zamaram sa nečim kao ti, ali ovoga puta JA TEBE, izazivam jedan na jedan, da svima na forumu dokažeš da nisam branitelj, HRVI, bivši djelatnik specijalne jedinice MUP-a RH tijekom Domovinskog rata?!?! 

U slučaju da ne priložiš neki valjani dokaz, slijedi ti javno prozivanje za uvredu, a možda još i nešto na privatnoj bazi! 

Ovim citatom ja mogu po tko zna koji puta dokazati da si u samom početku nepismeno blesavo stvorenje, jer za pojam djeteta nisam siguran da imaš manje od 14 godina, ili imaš kakav dokaz kontra moje tvrdnje?! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Ma čovječe, otkad je Zidane došao, Ronaldo igra obranu ko Mandžukić i još trpa kao na traci.

12 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Ljudi zar vi vjerujete da je Lučko branitelj??Pronaći ću post u kojem sam ga uhvatio u laži..U stvari postao sam ga već jednom ali se pravio.da nije vidio.

U principu se ne zamaram sa nečim kao ti, ali ovoga puta JA TEBE, izazivam jedan na jedan, da svima na forumu dokažeš da nisam branitelj, HRVI, bivši djelatnik specijalne jedinice MUP-a RH tijekom Domovinskog rata?!?! 

U slučaju da ne priložiš neki valjani dokaz, slijedi ti javno prozivanje za uvredu, a možda još i nešto na privatnoj bazi! 

Ovim citatom ja mogu po tko zna koji puta dokazati da si u samom početku nepismeno blesavo stvorenje, jer za pojam djeteta nisam siguran da imaš manje od 14 godina, ili imaš kakav dokaz kontra moje tvrdnje?! 

Editiram post dok ne nađem dokaz.Ali naći ću ga kad tad.Pozdrav

15 godina
SimeKZ kaže...
ATJLučko kaže...

Ako je Boixus dijete ti si hebeni embrijo... daj malo u skladu sa godinama navijaj i voli klub.

Vidi, kada njegovo visočanstvo metar i šumska jagoda nisu preko 450 minuta dali gola, a "on" to može sa pola lijeve noge kako to negdje zagovaraju, prirodno je da se mogu i smijem "šaliti" na njegov račun! 

Pa taj jazavac nije dao gola Real Madridu "skorom" nikada, da se tako odrazim, a CR "kao slučajno, iz nekakvog otpadka" uvali gajbu za pobjedu u El Classico-u, haloooo dečec?! 

Gdje su bili ekipa, pa i tvoja malenkost kada je Real Madrid izgubio na Santiago Bernabeu, i što je Najurnebesnije, jeli žohar tada, slučajno možda, dao kakav gol, doprinos pobjedi Barcelone?!?! 

Doprinis nekakv blijedi možda i je, ali toliko prozirno proziran, da skorom nije bio uopće uočljiv, da ne spominjem zadnjih nekoliko utakmica! 

Ako ništa, ja barem nisam prisutan "tamo" da kakam po njihovom pragu, a nije da se nema koliko razloga toliko materijala, ali što tu može učiniti normalan čovjek kada se Uvijek naleti na nekakvog odvjetnika, upravo takvog kao ti, kolega!? 

Ovim što si se udostojio usporediti jednog Uber Trolčinu, koji doma nije toliko koliko na ovoj temi, usporediti samnom koji i kada sam pisao nešto nekada "tamo", a nisam uopće pokušao nešto u provokativnom stilu pisati, ustvari si samo fenomenalno etiketirao sebe, tko si i što si ti sam, netko nevrijedan skretanja pogleda na tebe, i od ovog trenutka na ignore! 

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
SimeKZ kaže...
ATJLučko kaže...

Vidi, kada njegovo visočanstvo metar i šumska jagoda nisu preko 450 minuta dali gola, a "on" to može sa pola lijeve noge kako to negdje zagovaraju, prirodno je da se mogu i smijem "šaliti" na njegov račun! 

Pa taj jazavac nije dao gola Real Madridu "skorom" nikada, da se tako odrazim, a CR "kao slučajno, iz nekakvog otpadka" uvali gajbu za pobjedu u El Classico-u, haloooo dečec?! 

Gdje su bili ekipa, pa i tvoja malenkost kada je Real Madrid izgubio na Santiago Bernabeu, i što je Najurnebesnije, jeli žohar tada, slučajno možda, dao kakav gol, doprinos pobjedi Barcelone?!?! 

Doprinis nekakv blijedi možda i je, ali toliko prozirno proziran, da skorom nije bio uopće uočljiv, da ne spominjem zadnjih nekoliko utakmica! 

Ako ništa, ja barem nisam prisutan "tamo" da kakam po njihovom pragu, a nije da se nema koliko razloga toliko materijala, ali što tu može učiniti normalan čovjek kada se Uvijek naleti na nekakvog odvjetnika, upravo takvog kao ti, kolega!? 

Ovim što si se udostojio usporediti jednog Uber Trolčinu, koji doma nije toliko koliko na ovoj temi, usporediti samnom koji i kada sam pisao nešto nekada "tamo", a nisam uopće pokušao nešto u provokativnom stilu pisati, ustvari si samo fenomenalno etiketirao sebe, tko si i što si ti sam, netko nevrijedan skretanja pogleda na tebe, i od ovog trenutka na ignore! 

Ajde napiši vamo koliko godina imaš pa da utvrdimo..Ili meni u inboks posalji

15 godina
Boixus Nois PS kaže...
ATJLučko kaže...
SimeKZ kaže...
ATJLučko kaže...

Ajde napiši vamo koliko godina imaš pa da utvrdimo..Ili meni u inboks posalji

Rođen 29. siječnja 1968 godine u Karlovcu, i ove godine navršio 48 godina?! 

Što se može saznati o tebi momak, ako imaš muda napisati?!?! 

ATJ Lučko
14 godina

Dite koje je igralo 10 godina balun i misli da je popilo pamet svita!!

Ako je stariji onda jadna mu majka!!

AUDIOFIL
12 godina
protjeran

22 godine iz Splita . 

Lučko tvoja priča je istinita o braniteljstvu ,priznajem grešku za lažne optužbe sa moje strane.Ali i dalje te smatram krajnje neozbiljnim.Svojim komentarima si jako sličan Faleu za kojeg znam da ima 15 godina.

Pozdrav

12 godina

da ne znam koliko lucko ima godina, rekao bi uvrh glave 18, sa svojih 48 se stari jarac prepire sa nama balavurdijom kao da nema pametnijeg posla

15 godina
Del_Boy97 kaže...

da ne znam koliko lucko ima godina, rekao bi uvrh glave 18, sa svojih 48 se stari jarac prepire sa nama balavurdijom kao da nema pametnijeg posla

Ja barem ne mijenjam avatar na tjednoj bazi! 

Apropos "prepirke", moja malenkost je pokrenula ovu temu, što bi valjda trebalo nešto značiti ili predstavljati, nekome?! 

To što za sebe kažeš "balavurdija" ja sam bio samo ako godinu dana stariji kada sam bio ranjen u Vukovaru, tako da bi ipak ta razlika mogla biti jedan element za poslušati starijeg od sebe, makar ponekada?! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Boix i Del bi rado kad ova tema nebi imala nekog ozbiljnijeg fana Reala kao sto su ATJ i Hex jer je to nesto sto oni nemaju...
Nista cudno, za novopecenu Barcelonicu samo djecurlija moze i navijati...

Boix ako ti imas 22 ja sam onda duplo stariji od tebe, barem gramatika tako nalaze jer ovo sto ti pises ajde sto je retardirano, ali je i skroz netocno........
11 godina
fakEEE kaže...
Boix i Del bi rado kad ova tema nebi imala nekog ozbiljnijeg fana Reala kao sto su ATJ i Hex jer je to nesto sto oni nemaju...
Nista cudno, za novopecenu Barcelonicu samo djecurlija moze i navijati...

Boix ako ti imas 22 ja sam onda duplo stariji od tebe, barem gramatika tako nalaze jer ovo sto ti pises ajde sto je retardirano, ali je i skroz netocno........

Imaš pravo, ipak Barcelonini navijaci postoje samo na BUG forumu. Danas posjetim Real Balkan na fejsu i imam sta vidjet, svaki komentar je o Barceloni nigdje nitko nista ne pise o Realu, tako je to kad si iskompleksiran s necime, ne mozes prestat pljuvat po tome, vidi se da ste naravno vrlo zreli i pravi navijaci. Iskompleksirani od dominacije velike Barcelone. Kad vec spominjes godine kako mozes zivjet s time da je NOVOPECENA Barcelona za vrijeme cijelog tvog zivota u svakom aspektu GAZDA! Tiho budi, ne blamiraj se vise.

14 godina
neaktivan

offtopic

Lovren je dao gol, prestajem gledat nogomet.

[19xx]C3c1l
15 godina
neaktivan
Imam komplekse sto ste ispali u cetvrtfinalu i sto Real jos 6g ne igra LP zajedno sa svim ostalim klubovima, vi nas opet nebi dostigli...

Nemam ja komplekse nikakve, ja samo ne volim da se kriminalci igrajuci nogomet izvlace iz zatvora, a pola Barce bi vam trebalo bit iza resetaka...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice