Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Pusti Barcu...Barca ima odgovor na igru Atletica , 7 pobjeda u 7 utakmica.To nije slučajnost.
Atlético protiv Barce ne može igrati otvoreno a morati će i tu nastaje problem.Barca ve lagano igrati ako treba do sutra .

I neznam zašto mislite da će Barci biti teže jer čim Barca da gol - game over.Barca je u boljoj formi i bolje igra i od Real i Atletica tako da se ne moraš brinuti .
This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
Mislim da nemamo sta dalje raspravljat ako mislite da je busquets bitan igrac. On je zamjenjiv igrac, on je igrac koji ne cini razliku na terenu, ne iskace s nicim.
Dajte mi primjer kad je on napravio neki lijepi nogometni potez(dribling, sut, nekakav lijepi pas) , mislim da cete duboko kopat dok ne nadjete nesto. On je destruktivac ali ne klasicni, on je tu da se baci na pod i zaustavi napad i digne zivze suparnicima. Gadi mi se.
14 godina
neaktivan
Neutral kaže...
Mislim da nemamo sta dalje raspravljat ako mislite da je busquets bitan igrac. On je zamjenjiv igrac, on je igrac koji ne cini razliku na terenu, ne iskace s nicim.
Dajte mi primjer kad je on napravio neki lijepi nogometni potez(dribling, sut, nekakav lijepi pas) , mislim da cete duboko kopat dok ne nadjete nesto. On je destruktivac ali ne klasicni, on je tu da se baci na pod i zaustavi napad i digne zivze suparnicima. Gadi mi se.

Gluplji komentar u životu nisam pročitao. Po ovome se vidi da ne pratiš baš nogomet, te ga nikada nisi igrao, eventualno sa ekipom na betonu.

16 godina
Neutral kaže...

Ne znam ja o cem ti pricas

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
KingNothing kaže...
Neutral kaže...

Ne znam ja o cem ti pricas

Stvarno ne zna mali igrati...

Battlelog: MUDO_HR
10 godina
neaktivan
Neutral kaže...

Ti ako stvarno vjeruješ u svoju izjavo, pojma nemaš o nogometu. Busquets trolla protivnike na sredini, pravi od njih amatere XD

Busquets used to be a great defensive midfielder. He used to stop everything in his path, using incredible vision and technique to cut many plays out before they even had a chance to truly get started.

Busquets used to be the best player at protecting the back line. He's not that player any more. He's no longer the best defensive midfielder in the game.

Instead, Busquets has evolved into the best overall midfielder in the sport.

15 godina
VirtueAudio kaže...

Instead, Busquets has evolved into the best overall midfielder in the sport.

Jer ako piše na engleskom onda je sigurno istina lol

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
iQ0 :)
16 godina
Neutral kaže...

Problem je to što se ti ne razumiješ u nogomet i misliš da onaj tko više trči, više puca po golu itd. je automatski bolji od igrača tipa Busquets koji igra na inteligenciju. Ne primjeti svatko ono što Busquets radi, koliko lopti oduzme pametnim postavljanjem, koliko je dobar na malom prostoru. Nije ni Xavi puno trčao niti zabijao, ali zato je i dalje jedan od najboljih veznih igrača ikad.

Jedna izjava Del Bosquea najbolja opisuje Busquetsa (i opčenito igrače njegova tipa):

"Kada gledaš utakmicu, ne vidiš Busquetsa. Kad gledaš Busquetsa, vidiš čitavu utakmicu."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Ja kazem nemamo sta raspravljat vi opet replicirate. I u te 3 replike, argumenti su vam da ja ne razumin balun.

Stgod ja napisa vi cete isto mislit, zato mi se neda trosit rijeci,vrime i prostor na forumu oko jednog bezvrijednog i nebitnog igraca.
15 godina
neaktivan
Mislim da ce i Barci i Realu biti jednako tesko proci, isto kao Bayernu ili City/PSG... Sve je to li-la jer cak i Benfica kod kuce je jako opasan tim...

Kad bi Casemiro imao konstantu igranja kao sto je odigrao protiv Barce, nama nikakav Busquets nebi trebao... Medutim ovako bi nam dobro dosao jer Modric puno gubi prema naprijed, a Kroos je jednostavno fenomenalan igrac ali ne igra srcem za Real kao sto igra za njemacku i to je velika zalost...

A sta je s nasom zadnjom linijom kojom ja smatram najboljom na svijetu uz Bayernovu, ne znam... Ovako na papiru ne bi nista mijenjao a opet uzivo je to puno drugacije... Ali opet Varane nije igrao a Pepe il bude MOTM ili s*ebe sve sam u pm...
12 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

pa mislim da je ovo prvi put nakon 100 godina da će sve tekme bit zanimljive

15 godina
neaktivan
Nacho je postao jako kvalitetan branic, definitivno je zasluzio vece povjerenje trenera...

Casemiro opet odigrao jako dobro, bez njega se igra opet rascijepala... Protiv Wolfsburga bih volio da igru zapocnu Casemiro, Modric i James...

Imamo jako dobre zamjene na krilima, Jesea i Vasqueza... No Benzeme se moramo rijesiti i dovesti jednog vrhunskog i drugog provjerenog napadaca ili makar vratiti Moratu pa da igraju 50-50 on i Benz...

Toliko od mene za tekmu protiv slabasnog Eibara :)
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
Mislim da ce i Barci i Realu biti jednako tesko proci, isto kao Bayernu ili City/PSG... Sve je to li-la jer cak i Benfica kod kuce je jako opasan tim...

Kad bi Casemiro imao konstantu igranja kao sto je odigrao protiv Barce, nama nikakav Busquets nebi trebao... Medutim ovako bi nam dobro dosao jer Modric puno gubi prema naprijed, a Kroos je jednostavno fenomenalan igrac ali ne igra srcem za Real kao sto igra za njemacku i to je velika zalost...

A sta je s nasom zadnjom linijom kojom ja smatram najboljom na svijetu uz Bayernovu, ne znam... Ovako na papiru ne bi nista mijenjao a opet uzivo je to puno drugacije... Ali opet Varane nije igrao a Pepe il bude MOTM ili s*ebe sve sam u pm...

Atleticova obrana ništa?Barcina takođet??

12 godina
fakEEE kaže...
Nacho je postao jako kvalitetan branic, definitivno je zasluzio vece povjerenje trenera...

Casemiro opet odigrao jako dobro, bez njega se igra opet rascijepala... Protiv Wolfsburga bih volio da igru zapocnu Casemiro, Modric i James...

Imamo jako dobre zamjene na krilima, Jesea i Vasqueza... No Benzeme se moramo rijesiti i dovesti jednog vrhunskog i drugog provjerenog napadaca ili makar vratiti Moratu pa da igraju 50-50 on i Benz...

Toliko od mene za tekmu protiv slabasnog Eibara :)

jedna utakmica i on je postao jako kvalitetan branič(i to protiv eibara), a do jučer ti bio panjina

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 19:31 (Del_Boy97).
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

jedna utakmica i on je postao jako kvalitetan branič(i to protiv eibara), a do jučer ti bio panjina

Nemaju se čemu radovat, pa se nadaju da će panjine postat igračine ;)

"Zao mi je sto danas pare vladaju svijetom pa je postalo moguce da klubovi poput Barce budu konkurentni za trofeje a nikada nisu bili..." ©fakEEE
15 godina
neaktivan

Nacho nije odigrao zadnjih nez koliko utakmica pa mi je zato drago vidjeti ga u dobroj formi, a da je Eibar slabasan protivnik sam i sam rekao tako da ne razumijem vase 'provokacije'... :)

U svakom slucaju je puno bolji od Bartre koji jos trci......

12 godina

nitko ne provocira nego ti uzdižeš nakon jedne tekme, a on i bartra se ne zna ko je veći panj

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Nacho nije odigrao zadnjih nez koliko utakmica pa mi je zato drago vidjeti ga u dobroj formi, a da je Eibar slabasan protivnik sam i sam rekao tako da ne razumijem vase 'provokacije'... :)

U svakom slucaju je puno bolji od Bartre koji jos trci......

Svaki igrač Reala je po tvojoj logici bolji od Barcinog ali ipak zna se da je Barca poharala sve zadnjih 10 godina a ti hvale te panjeve koliko hoćeš ionako te nitko ozbiljno ne shvaća čak ni u tvojoj temi.

15 godina
neaktivan

Nitko ne provocira vec vi ne mozete slijedit misli ni donosit konkretne zakljucke iz malo poveceg posta jer ste ograniceni... 

I iskompleksirani sto za svojeg zivotnog vijeka necete vidjeti da Barca dize 10.pehar LP ni 32.pehar La Lige... 

I zbog toga sto je Ronaldo postao prvi igrac koji je zabio u 6 uzastopnih sezona po 30+ pogodaka... 

12 godina

i što vam je to donijelo, 2 bitna trofeja hahahahahah

15 godina
Del_Boy97 kaže...

i što vam je to donijelo, 2 bitna trofeja hahahahahah

Donijelo je preko nekoliko bitnih stvari!

Kao prvo, prvi klub u Europi koji je osvojio 10 Liga Prvaka, ( za ovo ne možete okriviti bilo ikako generala ), što je uz dužno poštovanje bilo kojeg kluba, isto tako svakom relativno nedostižno u ovom desetljeću!!

Kao drugo, ukupan zbroj osvojenog, ( govorim o BITNIM TROFEJIMA ), što će neki klubovi kada se približe broju 9 do kraja ovog desetljeća, čitaj Barcelona na prvom mjestu, lupati se petama u guzicu od sreće i zadovoljstva!!

Bez obzira na sve, samo se trebam podsjetiti koliko je jedan Messi zabio golova Real Madridu bilo gdje, u zadnje vrijeme zadnjih godina, a koliko je Cristiano Ronaldo zabio Barceloni, bilo gdje, kada?!?!

Je, to je lako se za sjetiti, pa zadnji je gol CR zabio "jučer" u zadnjem El Classicu, haloooooooooooo,  !!!! 

ATJ Lučko
12 godina

daj nemojte ih u drugoj temi je panika,messi carobnjak opet nestao sa terena..

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Kao prvo, prvi klub u Europi koji je osvojio 10 Liga Prvaka, ( za ovo ne možete okriviti bilo ikako generala ), što je uz dužno poštovanje bilo kojeg kluba, isto tako svakom relativno nedostižno u ovom desetljeću!!

Kao drugo, ukupan zbroj osvojenog, ( govorim o BITNIM TROFEJIMA ), što će neki klubovi kada se približe broju 9 do kraja ovog desetljeća, čitaj Barcelona na prvom mjestu, lupati se petama u guzicu od sreće i zadovoljstva!!

Bez obzira na sve, samo se trebam podsjetiti koliko je jedan Messi zabio golova Real Madridu bilo gdje, u zadnje vrijeme zadnjih godina, a koliko je Cristiano Ronaldo zabio Barceloni, bilo gdje, kada?!?!

Je, to je lako se za sjetiti, pa zadnji je gol CR zabio "jučer" u zadnjem El Classicu, haloooooooooooo,  !!!! 

Znači, povjesno se držiš činjenice da je Real osvojio 10 trofeja LP, a ne držiš se isto tako povjesne činjenice da je Messi zabio 5 golova više od Ronalda u clasicima.

O čemu pričamo ovdje? Tako se lako za sjetiti tko je osvojio zadnju LP, pa naravno, kao da je bilo jučer, Barcelona.

"Zao mi je sto danas pare vladaju svijetom pa je postalo moguce da klubovi poput Barce budu konkurentni za trofeje a nikada nisu bili..." ©fakEEE
12 godina
toma20 kaže...

daj nemojte ih u drugoj temi je panika,messi carobnjak opet nestao sa terena..

pogledaj mi profilnu da se opet malo nazivciras, na tvoju neserću ova tekma moze zavrsit kako god ali stvar se neće promjeniti

15 godina
Hrvek1909 kaže...
ATJLučko kaže...

Znači, povjesno se držiš činjenice da je Real osvojio 10 trofeja LP,

a ne držiš se isto tako povjesne činjenice da je Messi zabio 5 golova više od Ronalda u clasicima.

O čemu pričamo ovdje? Tako se lako za sjetiti tko je osvojio zadnju LP, pa naravno, kao da je bilo jučer, Barcelona.

Mdaaaaaaaaaa

Dajte me kolega podsjetite kada je dao zadnji, možda koji u ovom desetljeću ????   

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

sad samo treba rjesit wolsfburg i nastaviti pobjeđivati u prvenstvu jer su ovi počeli prosipat bodove ko ludi

..farsa izgubila

15 godina
neaktivan

a jbt messi im ne igra zadnjih par utakmica kako ce pobjedit 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Hrvek1909 kaže...

Ja tebe ne kužim, ali ozbiljno, jesi ti bio član ATJ Lučko, sad imaš PTSP?

Niste kolega specificirali što me ne razumijete kada lijepo pitam JASNO I ČITKO; 

"kada je zadnji puta Lionel Messi dao gol Real Madridu, na bilo kojoj utakmici u Primeri ili Lige Prvaka"???? 

A sada idem popiti jedan bambus za ovakvu vašu posranu prezentaciju kako se igra "vrhunski" nogomet!!!! 

I da, BTW, imam status HRVI iz Domovinskog rata, nakon ranjavanja u Vukovaru gelerima dviju tenkovskih granata, ali na svu sreću nisam dozvolio da me zgrabi nesreća zvana PTSP! 

Obzirom kakvim Vi kolega rijčnikom vladate, i služite se, ne bi me začudilo da vam je krivo što nije, ili, da bi ste bili sretni da se nešto zalomi, ali kod mene takav film nećete gledati, čak štoviše, takvi  kao vi, ili možda bolje kao , daju mi snagu da budem moralno i mentalno još jači, bez obzira koliko i kako mi bilo generalno u životu, kako danas, tako i ubuduće! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Hrvek1909 kaže...

Ja tebe ne kužim, ali ozbiljno, jesi ti bio član ATJ Lučko, sad imaš PTSP?

Niste kolega specificirali što me ne razumijete kada lijepo pitam JASNO I ČITKO; 

"kada je zadnji puta Lionel Messi dao gol Real Madridu, na bilo kojoj utakmici u Primeri ili Lige Prvaka"???? 

A sada idem popiti jedan bambus za ovakvu vašu posranu prezentaciju kako se igra "vrhunski" nogomet!!!! 

I da, BTW, imam status HRVI iz Domovinskog rata, nakon ranjavanja u Vukovaru gelerima dviju tenkovskih granata, ali na svu sreću nisam dozvolio da me zgrabi nesreća zvana PTSP! 

Obzirom kakvim Vi kolega rijčnikom vladate, i služite se, ne bi me začudilo da vam je krivo što nije, ili, da bi ste bili sretni da se nešto zalomi, ali kod mene takav film nećete gledati, čak štoviše, takvi  kao vi, ili možda bolje kao , daju mi snagu da budem moralno i mentalno još jači, bez obzira koliko i kako mi bilo generalno u životu, kako danas, tako i ubuduće! 

takva vojnicina pa pije bambus

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice