Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
10 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

A i uz tolike trofeje sto si osvojio patis od nejebice. Pa kako :(

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

meni je najbolje bio što je hex rekao da im crveni za napadača i ne znači nešto ahhahahaha

Meni je najbolje to sto ti otkad  komentiras u ovoj temi nisi jos nista pametno napisao...  

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
14 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Nisu se poslozile kockice u glavi nego se pozlozio crveni karton za Atletico

Zato smo dali gol između 30 i 45 minute, oni su nas još i pritiskali u tom periodu ;)

Znači nije njihov umor, imali su 15min odmora, već jednostavno nadmoć na terenu od poluvremena

10 godina
neaktivan

Hahahahahahahahahahahahahaha

Nadmoc koje ne bi bilo da Atletico nije dobio crveni karton. 

17 godina
neaktivan
Da fakat...7/7 protiv njih u zadnje dvije godine samo govori koliko je Atletico dominantiji od Barcelone.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
Mitch kaže...
Da fakat...7/7 protiv njih u zadnje dvije godine samo govori koliko je Atletico dominantiji od Barcelone.

A koliko su igrači u toliko utakmica dobili crvenih kartona, zasluženih ili nimalo zasluženih?! 

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
Ubij se kompleksas ... Bolji smo od vas,najbolji na svijetu i pomozite se sa tim.
This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
Lucko, mislio sam da si barem ti zreo.

Mesari iz Madrida rade najvise kartona i faula po tekmi u LP, imaju najvise crvenih opcenito (barem su imali).

A samo je cudno kad ih dobe protiv Barce.
E pa onda kad ih silno zelis, u iducem susretu kad vas fizicki polome iznad koljena reci da ne zelis vidjet karton...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Zasto brojanje faula i crvenih i cila ta statistika? Al kad vec idemo brojat, idemo brojat bitne stvari.

Ova generacija barce je osvojila 4 LP u zadnjih 10 godina - činjenica.

2005/2006
Uspon barce je pocea tom titulom, mislim skroz zasluzeno, tada su igrali najljepsi nogomet (magija ronaldinha i eto'o u spici).

Nikakva tika-taka, nikakve gluposti, cisti muski nogomet s beskonacno kvalitete na obe strane.

2008/2009

Tom Henning Øvrebø - je li treba jos sta reci?

Jedna od najvecih sramota koje sam ima prilike gledat otkad pratim profesionalni nogomet.

2010/2011

Osmina finala 

Barca - Arsenal

Sicate se ovoga? Arsenal je po meni moga bez problema osvojit te godine, imali su super ekipu ali ne ne ne.

Barca je 2 od 4 titule, osvojila direktnim greskama sudaca koje su utjecale na rezultat. 

Meni je samo zao sta ce mi jedna ovakva generacija ostati u sjecanju na pomoc sudaca, tika-taka spavanje. Da nije bilo messia, koji sam 

svojim individualnim talentom uspije natjerati ljude da zaborave ove stvari, barca bi bila puno puno omrazeniji klub.

I ne zaboravimo velikog strucnjaka guardiolu koji je uspia pokvarit heynckes-ov bayern (po meni ekipa s najboljim napadackim nogometom ikad, stroj).

Ova generacija je stasala pod rijkardom, a ovo kasnije su sve sitnice.

15 godina

Ajde onda ću ja spomenuti Franca kad već nitko dosad nije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Prijasnji rezultati i tijek utakmice od prekjucer su povezani toliko koliko Mitch i pamet

12 godina
protjeran
Neutral kaže...

Zasto brojanje faula i crvenih i cila ta statistika? Al kad vec idemo brojat, idemo brojat bitne stvari.

Ova generacija barce je osvojila 4 LP u zadnjih 10 godina - činjenica.

2005/2006
Uspon barce je pocea tom titulom, mislim skroz zasluzeno, tada su igrali najljepsi nogomet (magija ronaldinha i eto'o u spici).

Nikakva tika-taka, nikakve gluposti, cisti muski nogomet s beskonacno kvalitete na obe strane.

2008/2009

Tom Henning Øvrebø - je li treba jos sta reci?

Jedna od najvecih sramota koje sam ima prilike gledat otkad pratim profesionalni nogomet.

2010/2011

Osmina finala 

Barca - Arsenal

Sicate se ovoga? Arsenal je po meni moga bez problema osvojit te godine, imali su super ekipu ali ne ne ne.

Barca je 2 od 4 titule, osvojila direktnim greskama sudaca koje su utjecale na rezultat. 

Meni je samo zao sta ce mi jedna ovakva generacija ostati u sjecanju na pomoc sudaca, tika-taka spavanje. Da nije bilo messia, koji sam 

svojim individualnim talentom uspije natjerati ljude da zaborave ove stvari, barca bi bila puno puno omrazeniji klub.

I ne zaboravimo velikog strucnjaka guardiolu koji je uspia pokvarit heynckes-ov bayern (po meni ekipa s najboljim napadackim nogometom ikad, stroj).

Ova generacija je stasala pod rijkardom, a ovo kasnije su sve sitnice.

Prvo...Ta ekipa Bayerna je osvojila LP krađom protiv Barcelne u prvoj utakmici gdje je dokazanop da su 2 gola bila ne regularna.Zatim jedva su prošli Arsenal i kukavički zadržavali vrijeme na Alianz areni a da ne spominjem finale u kojem su u zadnjim minutama izjednačili.Ta ekipa je trajala jednu sezonu.

Barcelona vam je toliki kompleks nabila da svaki njen uspjeh gurate u sudačke ruke. Nikad se nećete sjetit npr. gola PSG iz zaleđa nakon kojeg je Barca jedva prošla, dva neregularna gola Bayerna u pobjedi 4-0. Protiv Intera prva utakmicagol Milita iz zaleđa i penal na Alvesu koji nije suđen, druga utakmica poništen čist gol zbog nepostojeće ruke Yaya Tourea uz čini mi se dva sumnjiva penala. ali zato ste svi pričali o crvenom Motte iako je realno trebao dobit drugi žuti, a ne direktni crveni. Nikad ne spomenete gol iz zaleđa Man. Utd.-a u finalu LP za 1-1. Nikad ne govorite da je Barca par godina prije čuvene utakmice protiv Chelsea od istog tog protivnika izbačena zbog sudačkih grešaka. Nećete ni spomenut prvu utakmicu 2009 godine kad je Barca pokradena na Camp Nou od čega je najčišći bio penal Bosingwae na Henryu. Zatim simuliranje Malude za crveni karton igrača Barcelone-A eto mogli ste i spomenut čist gol Messia koji mu je poništen baš protiv ATM-a iako to nije LP taj gol je ukrao naslov prvaka Barci...Još mnogo utakmica koje mi trenutno ne padaju na pamet.

Robin Van Persie dobiva žuti karton i nedugo iza toga je svirano zaleđe iza kojeg on napucava loptu i dobiva žuti karton.Da si igrao nogomet makar u 5. ligi znao bi da se to svira.Zaluženi crveni karton.Tko mu je kriv što je glup.

Taj Chelsea 2009 i Ovrebo su pokrali Barcu uz prvoj utakmici gdje Henry ima situaciju 1v1 i svira se zaleđe a bio je van zaleđa 3 metra.Zatim Terry uklizuje Eto'ou s leđa na 5 metara i ne svira se penal.Zatim se desilo u Lodndonu ono što se zove karma.U 4 utakmice 3 puta je bio poguran Chelsea.E nećeš četvrti.

Ajmo malo na Real.

Ramos simulira i Arda Turan dobiva drugi žuti karton za njegov sveukupno 2. faul na utakmici.Real prolazi dalje.Zatim simuliranje James aprotiv Juventusa na Bernabeu gdje vam ni takav poklon suca nije pomogao.

Ove sezone najsramotnije suđenje u povjesti La Lige. Rayo Valeceano pokraden na Bernabeu kod rezultata 1-0 sviran ne postojeći penal i 2 crvena za Rayo.Plus ne do suđeni penal za Rayo.Zatim real sa 2 igrača više okreće utakmicu.

Celta Vigo.Al pari utakmica u kojoj Real vodi 2-1 a Celta ih ubija.Zatim suad u roku od 3 minute podjeli 5 žutih kartona za Celtu i isključi im igrača bez ikakve potrebe.

Zatim utakmica protiv Barce u subotu gdje Ramos treba dobiti crveni karton već u 25. minuti . Beausa potvrdio da je trebao dobiti još ejedan žuti za faul u prvom poluvrmenu.

A što reći o Ronaldovom udaranju igrača 5 puta ove sezone.Ni žuti karton nije dobio zbog toga.

A da malo idemo na sezonu 2012/13 gdje je Real vodio Mourinho.Pepeovo simuliranje gdje pravi faul u napadu kod rezultat 2-2 za penal u 93. minuti .Ta sezona je najsramotniej osovjena u povijesti.

Jel treba govoriti o Pepevom divljaštvu??Nikad nije sankcioniran za ono udranje koje je obišlo cijeli svijet.

Barcelona je ta koja je pokraden ove sezone..Gdje se za protest sucu dobivalo 4 utakmice kazne.Niakd se to niej Realu desilo.

Simeone je i sam rekoa da je Liga pripremljena za Real Madrid tako da o tome ne treba puno govoriti.

Kad predsjednik saveza kaže da je veliki Madridista onda se zna koliko je sati.

Ova generacija Barce će ostati kao najbolja ekipa ikada koja je kroćila nogometnim terenima.Osovjili su nekoliko puta trostruku krunu , što Real nikada nije.U 10 godina 7 prevnstava i 4 LP.Toliko o tome.

Nikad niko nije imao teži put do finala kao Barca prošle godine ali ipak sa lakoćom pomela konkurenciju.

Znate li zašto još je Barca najbolja ekipa na svijetu,.?Kad je finalu pobjedila Manchester United Barca je u prvih 11 imala 7 igrača iz svoje škole a to Real nikada neće imati.

Najbolja ekipa u povjesti nogmeta sa mgoemtnom igrom koja nikad prije nije bila viđena, sa rezultatima koji govore za sebe.

U svakom argumentu i uspoređivanje sa Barcom gubite.Ovo je nova era dominacije koja ce se nastaviti još mnogo godina.

Dzaba omalovazavate uspijehe Barce kad je jasno da nikad nije bilo bolje ekipe a samo madidioti kao vecina vas neće se složiti.

Barcinoj dominaciji se ne vidi kraj a vas to boli jer si možemo priuštti igranje sa 30 % na Camp Nou protiv vas.

Podzrav i smanjite komplkse od najboljeg kluba na svijetu.

12 godina
protjeran
Defa.psd kaže...

ko ce ti ovo citat hah

Ovo su isitine o kojima ne pričate.

Barca je više puta bila pokradena nego pogurana.To j istina a Real je klub koji dobiva najveće epoklone od sudaca.Samo madridioti to neće priznati.

15 godina

Boiksić napisao dva posta zaredom u razmaku 5 minuta, izgleda da se sad počeo svađati sam sa sobom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

brisali su postove kao i meni sliku, ali snasao sam se ja

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 20:46 (Del_Boy97).
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Ali nije to to. Ovako izgleda ko da si fan WfB-a koji nije sposoban rotirati jpeg.

12 godina
Hexfire kaže...
Del_Boy97 kaže...

Ali nije to to. Ovako izgleda ko da si fan WfB-a koji nije sposoban rotirati jpeg.

to će misliti svi osim navijača reala, a to je jedino bitno

14 godina
Del_Boy97 kaže...
Hexfire kaže...
Del_Boy97 kaže...

Opa, cijenis samo nase misljenje?  

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
KiCo77 kaže...
Del_Boy97 kaže...
Hexfire kaže...
Del_Boy97 kaže...

Opa, cijenis samo nase misljenje?  

naravno, volim ja vas puno

15 godina

U dosadašnjoj praksi sam čuo za eračune, ali za epoklone nisam! 

Ima li netko da je čuo za to, ili nam se Boksić malo prenapuhao i pogubio u svojem epskom euforijskom raspašoju?!?! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

Procitaj jos jednom moj post. Cemu ta sva statistika, i te nebitne gluposti?
Ja sam ovde napisao stvari kojih se sicam sad iz glave i sicat cu ih se za 20 godina, to su nekakvi highlightsi. Naravno da se za 20 godina necu sicati svih detalja, tih nekih utakmica iz primere , a mogao bih

navesti barem toliko kontra primjera iz barcinih utakmica dok sam aktivno pratio primeru.

Cinjenica je da je barca trenutno najbolji klub na svijetu ( za mene je trenutno najbolji klub na svijetu onaj koji ima trenutni naslov LP).

I gore sam napisao da ima 4 trofeja LP u zadnjih 10 godina, od kojih 2 u najmanju ruku nezasluzeno. Cinjenica je da je Real najbolji klub na svijetu, ukupno gledajuci, i sto ti god napisao, koje god ti statistike izvuka

to stoji kao i gornja cinjenica :).

Mislim da nemam komplekse, da ih imam vjerojatno bi ka i ti skoknia do teme FC Barcelona i navea gore spomenute primjere, no nemam vremena niti to ima ikakvog smisla. 

No s druge strane, slozio bih se da dosta realovih sadasnjih i bivsih igraca ima komplekse i to velike (Pepe, Ramos i Arbeloa, CR itd.), ali potupuno ih razumijem. Zao mi je samo sta ne znaju ostati jaki u tim borbama,

vec uzvracaju istim oruzjem. Naravno, ciljam na velicanstvenog Sergia Busquetsa (najvecu prevaru od igraca nogometa ikad), Dani Alvesa (barcinog pepe-a), Mascherana i ostalu ekipu koja ne zna igrati nogomet, ali

zna

i provocirati na ustrb nogometa. Upravo tim ponasanjem su za mene nitko i nista, obicni redikuli koji nose dres barce i kite se tudjim perjem. 

Ova generacija nije najbolja ikad, niti postoji najbolja generacija ikad. Postoji najbolji klub ikad, no ne i ekipa. Zao mi je sta uopce mislis da se to moze usporedjivat.

Te tvoje prognoze ne mogu shvatiti ozbiljno, ima godinu dvije dok sam jos pratio sam razmislja sto ce biti kad odu Xavi, Iniesta i Messi. Ta osovina je, mogu priznati vjerojatno najbolji trokut u povijesti nogometa.

Ova ostala periferija se moze mijenjati koliko god hoce, barca bi isto bila jaka. Tako da cisto sumnjam da ce se opet tako skoro, i bas u barci, naci trojica tako kompaktibilnih igraca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 22:29 (Neutral).
12 godina
protjeran
Sam si rekao da je Barca najbolji klub na svijetu i to je jedini važno.
Nottingham Forrest ima trofej iz 1981. Jel to znači da su oni bolji klub od Arsenala koji nema trofej LP.

Real nije najbolji klub i to shvatite .

Dokazao si svoje znanje sa rečenicom o Busqetsu.
Alves usporedujes sa Pepeom.

Kasnije ide par slika što navijači Marce misle tko je najbolji vezni na svijetu.

10 godina
neaktivan

''Neutral'' Naravno, ciljam na velicanstvenog Sergia Busquetsa (najvecu prevaru od igraca nogometa ikad), Dani Alvesa (barcinog pepe-a)

Kakvu busquets tehniku i vjestinu ima to nema cjela realova vezna linija :))) jedan od najpodcjenjenijih igraca ikada, osobno nemogu opisati koliko je on kvalitetan vezni igrac lagoca skill no comment, sto se tice pepea takav lupež je unikat.

16 godina
VirtueAudio kaže...

''Neutral'' Naravno, ciljam na velicanstvenog Sergia Busquetsa (najvecu prevaru od igraca nogometa ikad), Dani Alvesa (barcinog pepe-a)

Kakvu busquets tehniku i vjestinu ima to nema cjela realova vezna linija :))) jedan od najpodcjenjenijih igraca ikada, osobno nemogu opisati koliko je on kvalitetan vezni igrac lagoca skill no comment, sto se tice pepea takav lupež je unikat.

Imam frenda koji je navijač Reala čitav život i uvijek se raspravljamo i prepiremo (kroz zaj*banciju uglavnom ). Ali on kao hardcore realovac mi uvijek kaže da bi sve dao da Real trenutno ima zadnjeg veznog kao što je Busquets. Ne nužno njega, nego igrača njegova tipa. Isto ko što bi ja u Barci trenutno volio vidjeti nekoga kao što je Modrić.

Dosta često se Busquetsa ismijava u ovoj temi, ali takav igrač je upravo ono što fali Realu trenutno u veznoj liniji. Daje ekipi balans, strašno inteligentan u postavljanju i čitanju igre. Onaj tko se uistinu razumije u nogomet zna koliko je Busquets dobar i važan u svojim ekipama (googlajte samo što kaže Del Bosque o njemu i koliko mu znači u reprezentaciji).

Hoću reći, dosta često ga se tu u ovoj temi sprda, a takvi igrači zlata vrijede. Igrači koji daju balans ekipi i stavljaju ekipu u prvi plan, žrtvuju se, prave radilice. Takav je Realu bio Xabi, i nije iznenađujuće da su rezultati (i igra) Reala pali njegovim odlaskom.

Vama trenutno od veznih igrača zapravo najviše u obrani pridonosi Modrić, što je žalosno jer on je kreator, a ne netko tko se treba isticati toliko u obrambenoj fazi. Casemiro igra toplo-hladno, što je nedopustivo za poziciju zadnjeg veznog gdje ti treba pravi znalac koji je konstantno na pravom nivou. Pogotovo ako se želiš boriti za sve trofeje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 4:22 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Niko ne osporava kvalitet biskvita(kako ga ja zovem) al on je sebe vise "iskazao" onim kerefekama po terenu nego po tome kakav je igrac, dok xabi alonsoa svi znaju kao jednog od najboljih ako ne i najboljih passera u povjesti nogometa, uz xabi alonsa se ne vežu nikakvi cudni i podrugljivi sinonimi jer na terenu nije radio kerefeke, dok biskvit si je napravio bespotrebno "losu" reklamu i stavio mrlju na svoje ime nekim stvarima koje je napravio..doduse nije on jedini..ima ih jos..i sa strane reala i barce i moglo bi se o tome dosta pricat. pepea se zove mesar, nejmara padavicar, sueraze vampir/zubo i tako to...al za to su si sami oni krivi...

Dajte gledam ove "crte" di boksic pise..sta je on poceo sam sa sobom se raspravljat i svadjat i pisat si replike iz duple licnosti realovca i barcelonasa? hahaha...mogle bi se studije od takvih kao on napravit a vjerujem i nove diagnoze bi se pronasle u adekvatnim ustanovama :)

Origin ID: ReaLazio
16 godina
Iskreno, ja ču uvijek priznati da je Alba prljav i glumi dosta često, nepotrebno. Isto kao i Neymar. Ali što se tiče Busquetsa, to je većinom prošlost. Popravio se dosta što se tiče toga i ja bi volio da Alba i Neymar također dođu pameti.
Recimo Bale je u Tottenhamu bio najveći glumac, redovno je kupio po par žutih kartona po sezoni, a sad se smirio što se tiče toga. Ali kao što kažeš, ima glumaca i kod jednih i kod drugih. Ustvari svugdje u nogometnom svijetu i to je žalosno.

Moj gornji post je bio isključivo o nogometnim vještinama, Realu stvarno treba takav igrač iako dosta ljudi ne prepozna njegovu kvalitetu i dosta često je ismijavan. A uvijek jedan od najvažnijih i najkonstantijih igrača u svojoj ekipi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

Šta će nam Busquets kad imamo Casemira, najboljeg defanzivnog veznog svih vremena.

@anti

Smirio se Bale i po pitanju kvalitete, a ne samo glume.

17 godina

Ne nužno Sergio, ali donekle se slažem s Anti-ijem. Međutim, majstore, Modrić od Dinama nije nikad igrao kao kreator.

On igra poziciju tranzicije, a to nije nikakva kreativnost, već davanje tempa igri. Isco, James, Ozil, to su kreatori.

Modrić da bi radio vrhunski to što radi, treba imati čovjeka iza leđa koji će pokrivati njega. 

Protiv Barce se vidjelo kako te tranzicije izgledaju, ali protiv barce Casemiro je odigrao utkamicu života, ali onda protiv Wolfsburga, više obrambeni zadataka je odradio Luka, što se NEBI SMJELO događati.

Realu na ljeto treba dobar defanzivni vezni, Aubameyang, i u slučaju prodaje Ronalda, Draxler, te ako je ikako moguće da se NE DOVEDE Hazard 

Uz to, trebalo bi se riješiti tih veznjaka, makar ih poslati po posudbama, jer imamo 3 izrazita kreativca, i ni jedan ne igra (dva na klupi jedan na tribinama).

Naravno, treba vidjeti što će biti s Ronaldom, jer ako on ode, onda će se Real moći prebacivati i u 4231 formaciju, a to znači da će moći napkon iskorištavati te silne kreativce.

S Ronaldom ta formacija ne radi, sužava mu manevarski prostor, a kako je sad u Realu sve podređeno njemu...

Što se tiče uzvrata lige prvaka, rekao bi da u ovom trenutku, unatoč zaostatku dva gola, Real ima jako dobre šanse za prolaz, rani gol u prvih pola sata, bi ih vjerovatno gurno dalje.

Što se tiče barcelone i njenog uzvrata, rekao bi da će im sad biti značajno teže. Atleti će ići na nož, a s obzirom da su već pokupili crveni u prvoj utakmici, nekako sumnjam da će i jedan sudac imati hrabrosti to ponovno napravit, bez obzira dali bilo opravdano ili ne. Uz to, siguran sam da će se i Suareza sad puno više gledati, zbog onih sr@nja koja je radio (ne potičem svađu, to su činjenice) a i pritisak medija će biti strašan. Uglavnom, nisu ni oni u ništa boljoj situaciji nego mi. Rekao bi čak i goroj. Jer ako se atletima dopusti da igraju agresivno, jako teško će se Barca tu snači. A ako real odigra solidnu tekmu, ubaciti par komada Wolfsburgu ne vjerujem da bi trebao biti problem. AKo odigraju pola od onog što su igrali protiv barce, trebalo bi biti dovoljno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Ako odigraju pola od onog protiv barce onda su tek na 50% što im nije dovoljno.

Nije vam mjerilo ona utakmica protiv barce. Nemojte se zavaravati.

To je barci bila najgora utakmica sezone. Vidilo se na MSN da su preletili pun ku*** km u sve tri dana i da su umorni. 

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 10:10 (amater_2).
14 godina
amater_2 kaže...

Ako odigraju pola od onog protiv barce onda su tek na 50% što im nije dovoljno.

Nije vam mjerilo ona utakmica protiv barce. Nemojte se zavaravati.

To je barci bila najgora utakmica sezone. Vidilo se na MSN da su preletili pun ku*** km u sve tri dana i da su umorni. 

Umor,uvije je taj umor.Recimo naši svi reprezentativci u bilo kojoj repki su nakon prve utakmice umorni.Nek se nabiju više svi na taj umor,one životinje u NBA igraju po 3 utakmice tjedno pa nitko nije umoran

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice