Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
11 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Schalke,Roma,Wolfsburg,CSKA Moskva,Apoel? ne pricaj ti gluposti. 

13 godina
neaktivan

Jao daj...barcelonas o objektivnosti...real je izgubio di se najmanje ocekivalo...nisu bili kakvu su trebali i trebaju na uzvratu pokazat da 90 minuta na bernabeu moze stvarno bit jako jako dugo...

Origin ID: ReaLazio
12 godina
Iskreno ja se nadam da ce nece proci dalje,mozda onda i krenu nekakve promjene u klubu...sramota od igre
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Joj ne treba stvarno biti toliko depresivan, ne treba stvarno

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Joj ne treba stvarno biti toliko depresivan, ne treba stvarno

Šta bolje da ih Bayern razguzi 7-0 agregatno u dve tekme?

Rađe neka bude 2-0 na Bernabeu pa da ispadnu na penale...još nekako časno, ali ovo je fakat bilo bezveze večeras. A tako bi igrali i u El Classicu da su morali vodit posjed.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
10 godina
neaktivan

Tko ide dalje? Real 1.90 kvota Vfl 1.80

14 godina
el.šef kaže...

Schalke,Roma,Wolfsburg,CSKA Moskva,Apoel? ne pricaj ti gluposti. 

Pa moraš dobiti i slabije,lol

Uostalom onaj tko misli biti prvak mora pobijediti najbolje.Tako da ako se izvučeš u 1/8 ili 1/4,ostaje ti i dalje 1/2 i finale

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan

Bolje proc wolfsburg, pa ako nam je vec suđeno u polufinalu izgubit od nekog..neka..al treba pokazat da nas nemoze zaustavit jedan wolfsburg. Nema predaje, sad trebaju pokazat karakter i zalaganje, ironije li izgleda nama bolje i lakse protiv barce nego jednog wolfsburga...svasta..

12 godina

Nikako nemojte otpisivati Real, ovo je potpuno otvoren rezultat. Da su pametni pa da šutnu Zidanea odmah večeras još bi više povećali šanse. Uostalom sjetite se Dortmunda i 4-1 iz prvog susreta, u uzvratu je samo sreća spasila BVB.

12 godina
SnakeST kaže...

Nikako nemojte otpisivati Real, ovo je potpuno otvoren rezultat. Da su pametni pa da šutnu Zidanea odmah večeras još bi više povećali šanse. Uostalom sjetite se Dortmunda i 4-1 iz prvog susreta, u uzvratu je samo sreća spasila BVB.

opet neka prime jedan rani gol u madridu,gotovi su prestat ce igrat ko i danas nakon prvog gola...

15 godina
neaktivan

Salimo se malo, sta cemo drugo kad izgubis od Wolfsburga 2:0.... 

Ali to je Liga Prvaka, tu nema oprosta za lose tekme i tu jednostavno mjesta za los dan nema jer i najmanji propust moze biti koban... 

Da ispadnemo od Wolfsburga to bi stvarno bio slag na tortu ove fascinante sezone gdje nitko vise ne zna tko pije a tko placa... 

Jako lose priredena tekma od strane Zidanea, cini mi se da on nije pola dana proveo proucavajuci Wolfsburg... To mi je doduse ne tipicno za njega kao personu da ovako nonsalantno i on i ekipa udu u tekmu... E pa sad se izvlacite decki, 90min. na Bernabeuu je jaaako puno vremena, govoriti da ne mozemo u 90min. postici 2 gola protiv Wolfsburga i ne primiti ni jedan je ne realno... 

Ali sada treba malo misli i srediti, ucimo na vlastitim greskama kad na tudim nismo sposobni... 

12 godina
protjeran

Marcelo pokazao da je kraljevski klub samo idojotiarija koju su smislili fanovi Real najmlađih godina.Nema tu nikakve časti i ponašanja kraljeva.Ono je sramotno da ne može biti jadnije.

Jedna slika poslije tekme. 

This time next year we'll be millionaires
16 godina
neaktivan

Kakav klaun 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
Gledao jucer Buskeca pa pomislio da ce i za Real dosudit crveni ali je zaboravio da ne igra za Uefalonu...

Bolje i casno izgubit nego necasno pobijedit, da je danas Uefalona igrala onaj gol Ronalda bi bio priznat, penal nebi bio dosuden a barem jedan njihov protivnik bi dobio crveni...
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kakav klaun 

Zato se od vasih igraca moze napravit cijeli video za youtube i vjerujem da bi bio poprilicno dug :) Ne gledaj u tuđi vrt ako ni svoj nisi pogledao prvo :) Ne opravdavam to sta je marcelo ili bilo tko drugi u realu napravio..al barca je po tom pitanju puno puno gora. Ovo je cisto provociranje kartona, a svi jako dobro znamo kome je to islo od ruke zadnjih 7-8 godina i tko je u tome doktorirao :)

14 godina
fakEEE kaže...
Gledao jucer Buskeca pa pomislio da ce i za Real dosudit crveni ali je zaboravio da ne igra za Uefalonu...

Bolje i casno izgubit nego necasno pobijedit, da je danas Uefalona igrala onaj gol Ronalda bi bio priznat, penal nebi bio dosuden a barem jedan njihov protivnik bi dobio crveni...

Kralju jesi ti vidio što je marcelo radio? Ako je to tebi časno onda si biser kakvog nema....

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan

Najjače mi je kad napisete da možemo mi i bolje od "jednog Wolfsburg" kao da je to amaterski klub... Stvarno podcjenjujete protivnike, Wolfsburg je dobro organiziran kolektiv, što se ne može reći za real trenutno. Dok se to ne promjeni, Wolfsburg će ih dobiti 9/10 utakmica. 

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
molnyi kaže...

Najjače mi je kad napisete da možemo mi i bolje od "jednog Wolfsburg" kao da je to amaterski klub... Stvarno podcjenjujete protivnike, Wolfsburg je dobro organiziran kolektiv, što se ne može reći za real trenutno. Dok se to ne promjeni, Wolfsburg će ih dobiti 9/10 utakmica. 

A gle, sigurno da ovi igrači mogu odigrati puno bolje nego su odigrali jučer. To je praktički ista ekipa koja je uzela LP prije 2 godine i po svakoj logici bi sad morala biti još jača. Normalno da je jedna njemačka ekipa dobro organizirana i da se neće predati do samog kraja, ali to se zna od stoljeća sedmog. Nakon Citya, WfB je bio najslabija ekipa na papiru i naravno da se očekivala maksimalna ozbiljnost i predanost da ih se prođe. Ulazak u polufinale LP, koliko god bio nezaslužen s naše strane s obzirom na igre ove godine, bi ipak koliko toliko ublažio katastrofalnu sezonu. 

Ali ako uđeš u tekmu s malo trke, bez ikakve koordinacije u obrani, sa ofanzivnim krilima koja samo smetaju na terenu i trenerom za kojeg je utakmica tog ranga preveliki zalogaj, dobije se ovo. Možda bi bilo i bolje da su nam zabili još par komada pa bi možda nekome napokon svanulo da Real ne može više funkcionirati kao što je funkcionirao prije 10 godina. 

Na kraju dana mi još smo uvijek u igri. Igramo kod kuće, a čak i u tako smiješnom izdanju ko jučer, smo imali 2-3 šanse koje su morale biti gol. Zabiti im 3-4 komada na Bernabeu je sigurno moguće, ali da ne primimo ni jedan to će biti ravno čudu. 

I evo usput jedna sitna opaska za one koji su gledali i Barcu u utorak. Jučer je sudac za praktički prvo sitno odugovlačenje od strane golmana WfB-a, pokazao žuti karton, a ATM je cijelu tekmu radio i gore stvari pa mislim da su isto dobili jedan žuti na temelju toga. Je da je sudački kriterij uvijek stvar rasprave, ali što je previše je previše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Ne opravdavam to sta je Marcelo uradio i bas sam se zacudio tome od njega al jbga, ljubav je jaka a protivnik je bio u tom trenutku prejak... Nije mu trebalo al prezivit ce tu sramotu, na kraju krajeva hvala Bogu pa niko nije bio ni na koji nacin ostecen...

I stvarno se treba stisnuti ruka Wolfsburgu jer ekipa uistinu nije odugovlacila ni malo, niti se u zadnje 4min izlezavala osik sto je Benaglio odmah pokupio zuti i sve 5...

Kod kuce gol mora pasti relativno brzo da se oni raspadnu, ako mi prvi primimo gol bojim se da zabit 4 gola ce biti preveliki zalogaj pa cak i za Real na Bernabeuu...
Sta je trebala biti formalna utakmica je jucer postala jako jako opasna, ali umor je bio vise nego ocit jer protiv Barce su se vidno istrosili...

Meni se evo jedino stvarno ne svida Benzema, je brate zabio si dosta vaznih golova ove sezone ali prije svakog tog si imao jos barem 2 prilike koje su morale bit realizirane... Jucer isto da je zabio glavom onaj zicer tekma bi otisla skroz u drugome smjeru... K tome je jos i ozlijeden opet, super... Stvarno se nadam dolasku Aubameyanga i povratku Morate...
15 godina
neaktivan

"Danilo game by numbers vs Wolfsburg: 0 tackles won, 0 aerial duels won, 0 interceptions, 0 blocks and 0 take-ons"

Panjina od igrača, u cijeloj sezoni odigrao jednu jedinu dobru utakmicu. Carvajal je za njega doktor. Ramos i Pepe ništa bolji općenito. Ramos živi na staroj slavi, kad ga momčad treba jedino zna dobit crveni i ostaviti ih na cjedilu. Stalno se proziva BBC, da zabijaju u malim utakmicama samo, dok je obrana od istih tih slabijih momčadi uvijek u stanju primiti gol jer im curi na sve strane. Varane je jedino pokazivao solidne partije tijekom sezone. Sa takvom obranom teško da neće primiti gol u uzvratnoj, pa im je bolje da se unaprijed pripreme da idu na 4 komada.

15 godina
fakEEE kaže...

I stvarno se treba stisnuti ruka Wolfsburgu jer ekipa uistinu nije odugovlacila ni malo, niti se u zadnje 4min izlezavala osik sto je Benaglio odmah pokupio zuti i sve 5...

Kod kuce gol mora pasti relativno brzo da se oni raspadnu, ako mi prvi primimo gol bojim se da zabit 4 gola ce biti preveliki zalogaj pa cak i za Real na Bernabeuu...
Sta je trebala biti formalna utakmica je jucer postala jako jako opasna, ali umor je bio vise nego ocit jer protiv Barce su se vidno istrosili...

Ne bih baš bio toliko optimističan da će se lako raspasti. Je da imaju dosta mladih igrača, ali jučer su ušli bez respekta u meč i sad kad znaju da su trenutno puno bolji od nas bit će još opasniji.

Umor... najstarija izlika u knjizi. I Barca je imala tešku tekmu pa je protiv ATM-a 20 minuta drugog poluvremena igrala u takvom tempu da ovi nisu znali što ih je snašlo, a ATM je vjerojatno trkački najjača ekipa zadnjih par godina. Kak može jednom Baleu biti umor izlika, a lik je ozlijeđen 80% sezone. Danilo, Ramos... kakav umor. Najgora stvar je kad se nakon poraza ne ide detaljno analizirati gdje se pogriješilo, počevši od trenera pa do svakog igrača pojedinačno nego se izvuče neki fantomski razlog.

Sva sreća onda što smo izbačeni iz kupa jer nedaj bog da smo morali i tamo igrati još par tekmi... 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Danilo je tako loš igrač da ne znam kako su za njega platili 35M

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan

Sad bas citam, nakon analiza nekih sudaca i novina poput marce itd penal sinoc nije bio... I meni se učinilo da nije bas bilo dovoljno kontakta za penal.. Ali jbg, sta je, tu je.. 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
13 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Sad bas citam, nakon analiza nekih sudaca i novina poput marce itd penal sinoc nije bio... I meni se učinilo da nije bas bilo dovoljno kontakta za penal.. Ali jbg, sta je, tu je.. 

Pa normalno da nije kad je Marca naklonjena real-u .

Sumnjiv je penal, sudio ga problem je, ne sudio opet bi druga strana mogla rec da je trebao bit i tako možemo do ne znam ni ja kad...

Bene docet, qui bene distinguit.
12 godina
Fejkiću, wolfsburg je bio oštećen za žuti karton zbog marcelove simulacije, onaj čoban bale je napao arnolda i onda su obojica dobili zuti, jedino marcelo koji je kriv, nije.
14 godina
Del_Boy97 kaže...
Fejkiću, wolfsburg je bio oštećen za žuti karton zbog marcelove simulacije, onaj čoban bale je napao arnolda i onda su obojica dobili zuti, jedino marcelo koji je kriv, nije.

A jadni, stvarno mi nije jasno kako su uspjeli zavrsit utakmicu sa tim zutim  ne ponovilo se

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan

zidane je kriv i mislim da na kraju sezone noga u dupe, sigurno je vise vremena proveo smisljajuci taktiku protiv barce kojoj je to bila nebitna utakmica, kao i realu nego protiv wolfsburga, njih je podcjenio mislio ih je dobit na kvalitetu igraca, a taktike bez.... hecking je napravio od zidanea budalu i zidane je ispao amater... sada mu treba cudo, a cuda su naravno moguca... iduci tjedan mora napast, a wolfsburgova igra se temelji na kontrama i polukontrama tako da real ima vrlo male sanse...

15 godina
neaktivan
Jedno je sramota sto ste vi pokrali Atletico , a drugo je 'sramota' izgubiti posteno od Wolfsburga koji je ove godine ocito nagazna mina u LP...

Ukoliko nas Wolfsburg prode sto nije nimalo nemoguce, dobije City/PSG evo ga u finalu...

Nijemci su zaj** protivnici uvijek bili i uvijek su dolazili bas kod Reala i nikad nije bilo izvjesno...
Medutim Zidane je uvelike podbacio jer koliko je smisljao kako pobijedit Barcu, toliko uopce nije razmisljao o Wolfsburgu...
Po meni je on ovdje glavni krivac isto koliko je bio junak protiv Barce...
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Jedno je sramota sto ste vi pokrali Atletico , a drugo je 'sramota' izgubiti posteno od Wolfsburga koji je ove godine ocito nagazna mina u LP...

Ukoliko nas Wolfsburg prode sto nije nimalo nemoguce, dobije City/PSG evo ga u finalu...

Nijemci su zaj** protivnici uvijek bili i uvijek su dolazili bas kod Reala i nikad nije bilo izvjesno...
Medutim Zidane je uvelike podbacio jer koliko je smisljao kako pobijedit Barcu, toliko uopce nije razmisljao o Wolfsburgu...
Po meni je on ovdje glavni krivac isto koliko je bio junak protiv Barce...

Držim do toga da nije Zidane kriv, već mu je bila potrebna pobjeda protiv Barcelone, igrali ste na 100% vaših mogućnosti dok je Barcelona pokušala rutinski x uhvatit sa 50% snage..

Zato smo mi dobili Atletico, a vi ispaštate kod Wolfsburga ;)

I nemoj sad govorit kriv je crveni karton, od 45-e minute do 90-e smo dominirali terenom, kad su se posložile neke kockice u glavama..

sstrmi kaže...

Danilo je tako loš igrač da ne znam kako su za njega platili 35M

Sva sreća pa ste ga uhvatili prije Barcelone, također smo bili zainteresirani za njega..

10 godina
neaktivan

Nisu se poslozile kockice u glavi nego se pozlozio crveni karton za Atletico

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice