Jesam prijatelju :)
To volim kad covjek bude prijateljski nastrojen a ne kao ovi tvoji kolege. Zivio mi
jesi ga metnuo barem onda
Jesam prijatelju :)
To volim kad covjek bude prijateljski nastrojen a ne kao ovi tvoji kolege. Zivio mi
jesi ga metnuo barem onda
Šta je ovo? Ostaci pizze od prošlog mjeseca?
Naravno da mogu, ali problem je što mora biti dovoljno jednostavno da ti shvatiš.
Otisao sam malo u temu kod susjeda da vidim sta oni pisu..
Hehe, pa tamo je svaki drugi poster iq na razini onog boxica, boze dragi.
Najsmješnije mi je to sto oni jos ne kontaju da su ispali iz Lige prvaka, samljeti ce ih Atletico pred svojom publikom, tj dobit ce batine i izgubit ce i ispasti, jel moze sta gore?
Samo da onaj glupi Torres nije dobio crveni karton Atletico bi njih lagano 2:0 dobio. Ovako su se opet provukli.
Sramota je da sa igracem vise su jedva pobijedili.
Jedini uvjet sto bih volio da prodju je taj da izvuku nas i da ih opet nagazimo...
zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Najsmješnije mi je to sto oni jos ne kontaju da su ispali iz Lige prvaka, samljeti ce ih Atletico pred svojom publikom, tj dobit ce batine i izgubit ce i ispasti, jel moze sta gore?
Samo da onaj glupi Torres nije dobio crveni karton Atletico bi njih lagano 2:0 dobio. Ovako su se opet provukli.
Jedini uvjet sto bih volio da prodju je taj da izvuku nas i da ih opet nagazimo...
Pitanje je kako bi izgledalo drugo poluvrijeme da Torres ima imalo mozga. Sigurno da bi Barca stisnula, ali bila bi puno veća opasnost od kontre i moglo je biti svega. ATM ih sigurno može doma dobiti, a i rezultat im omogućava da opet igraju na isti način ko i na Camp Nou. Uz malo više pameti i publiku iza leđa, mogu ih proći.
I Barca/ATM i Bayern će morati za ozbiljno igrati i u uzvratima, pa bi bilo lijepo da mi već večeras osiguramo polufinale.
Naravno da mogu, ali problem je što mora biti dovoljno jednostavno da ti shvatiš.
ti mora da si lisicu je*** kad si tako mudar
Njasmješnije što ti nisi svjestan da je Barca pod Enriqueom ima 7/7 pobjeda protiv Atletica.
To što je Real dobio samo 2 puta od zadnjih 20 utakmica Atletica nije Barin problem.
Barci odgovara X Atetico mora pobjediti.A ti se tješi...Molili ste Boga ima 3 dana da ne naiđete na Barcu ali nakon jedne sretne pb0jede digli ste se u nebesa...U kakobi volio da vas izvucemo...Prizemljenje i slobodni pad u najavi.
Ajde IQ200 smanji malo strasti.
Igra se još 90minuta pa ko prođe, prođe...
Ja bi za razliku od tebe volio viditi Barcu i Reala u finalu LP. Pa da vidimo kako će igrati.
Sad će razvalit Wolfsburga i zabrijat da je undecima njihova...
trololo
Ajde IQ200 smanji malo strasti.
Igra se još 90minuta pa ko prođe, prođe...
Ja bi za razliku od tebe volio viditi Barcu i Reala u finalu LP. Pa da vidimo kako će igrati.
Ja ne bih iz toga razloga sto nisu bas zaslužili i uvijek se provuku..
Sad će razvalit Wolfsburga i zabrijat da je undecima njihova...
trololo
Pa sta? Bolje i to nego cekati uzvrat i nadati se prolazu od kojeg znas i sam da su sanse jako male .. :)
zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Jbt, jel ti to već real vidiš u finalu (mislim zasluženom)?
Pa polako drugovi, prvo morate Wolfsburg proći (pošteno i zasluženo).
sanse jako male, imate li vi mozga ljudi moji, pa ova govna madridska na svom stadionu neće moći igrati svoju igru već će morati napasti, a onda barca iz par svojih poznatih kontri uvaljuje 1-2 gola te je tu priči kraj. Uostalom, vidim da ne znaš za informaciju da je barca za enriqueovo vrijeme u 7 utakmica imala svih 7 pobjeda
sanse jako male, imate li vi mozga ljudi moji, pa ova govna madridska na svom stadionu neće moći igrati svoju igru već će morati napasti, a onda barca iz par svojih poznatih kontri uvaljuje 1-2 gola te je tu priči kraj. Uostalom, vidim da ne znaš za informaciju da je barca za enriqueovo vrijeme u 7 utakmica imala svih 7 pobjeda
Znam i svih 7 je otkako je Rakitic u sastavu... Zakon brojeva je taj,da Barca gubi,vidjet ces...
Ja bih volio da Barca prode jer njih dobijemo i sa 10 igraca, a Atletico ne mozemo sa 11...
Barca i kontre, ne znam uopce s cim da tu glupost usporedim, mozda sa time da su ljudi prije mislili da je Zemlja ravna?
Barcin stil je da napad uvijek pocinje sa njihovom obranom, jucer dok je Torres bio unutra i imali su pressing na zadnju liniju Barce ovi nisu 2 napada mogli sloziti...
Ali nista cudno da navijaci Barce izvaljuju takve stvari, a poceli su navijati za nju otkad su prosle godine u Ledo sladoledima pocele izlaziti slicice sa igracima Barce...
UEFALONA, najveca nogometna sramota 21.stoljeca...
Kazu stari kladionicari da ukoliko Barca gubi vaznu tekmu, mora se odmah igrati na kladi crveni karton ili penal u njihovu korist...
Danas gledajte sta su kontra napadi ukoliko nas protivnik napadne kao sto ste nas vi u subotu, protiv 2 najbrza krila nitko ne se ne moze sastavit...
Hala Madrid!
Ja bih volio da Barca prode jer njih dobijemo i sa 10 igraca, a Atletico ne mozemo sa 11...
Barca i kontre, ne znam uopce s cim da tu glupost usporedim, mozda sa time da su ljudi prije mislili da je Zemlja ravna?
Barcin stil je da napad uvijek pocinje sa njihovom obranom, jucer dok je Torres bio unutra i imali su pressing na zadnju liniju Barce ovi nisu 2 napada mogli sloziti...
Ali nista cudno da navijaci Barce izvaljuju takve stvari, a poceli su navijati za nju otkad su prosle godine u Ledo sladoledima pocele izlaziti slicice sa igracima Barce...
UEFALONA, najveca nogometna sramota 21.stoljeca...
Kazu stari kladionicari da ukoliko Barca gubi vaznu tekmu, mora se odmah igrati na kladi crveni karton ili penal u njihovu korist...
Danas gledajte sta su kontra napadi ukoliko nas protivnik napadne kao sto ste nas vi u subotu, protiv 2 najbrza krila nitko ne se ne moze sastavit...
Hala Madrid!
Jel ti zajedno sa MrSkunkom pušiš ono gore ili?
Opet se gluposti vamo piše
Kralj, njegov prkos, zelja i volja su ono sto su ga i doveli tu gdje je, na samome vrhu... 
Danas zabija 2 ili 3 pogotka ako Bog da! I odvaja se daleko daleko na vrhu top strijelaca CL ove sezone, a i svih vremena...
pa opce poznata je cinjenica da se ronalda ne smije provocirat inace se probudi zvijer u njemu.ta kantalonska separatisticka djubrad su najbolje osjetila vise puta.
ronaldo je jednostavno najbolji 
fejk ubrijao da je real sad zbog jednog el classica najbolji na svijetu 
opet Kovačića nema u sastavu,očito je da je otpisan
opet Kovačića nema u sastavu,očito je da je otpisan
Teško je uz Jamesa i Isca stavit još jednog veznjaka na klupu, a Casemira će očito forsirati do kraja sezone da se vidi ima li šta od njega ili ne. Ne vjerujem da je Kova otpisan, ali vjerojatno ide na posudbu slijedeće godine ko što je trebao i ove.
Ramos i Casemiro bi se trebali očistiti od žutih kartona, ako će rezultat ići po planu.
fejk ubrijao da je real sad zbog jednog el classica najbolji na svijetu 
Pričekajmo do "drugog" El Classica u polufinalu ili samom finalu, da vas nakantamo kao praznu vreću na Santiago Bernabeu-u, ili Camp Nou-u, ili stadionu ba kojem će se igrati finale, pa da vam se napijemo živaca, ljuzeri
!!!!!!
ATJ Lučko
Neki ace stream, ako može engleski?
Neki ace stream, ako može engleski?
HRT2 prenosi
imas stream na hrt2 lol. Neznam koju utakmicu komentator gleda stalno spominje schalke..😁
xfact