Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.291.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
10 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Kovacic nema cojones kad igra za Real

15 godina
neaktivan

Jedan od najboljih komentara veceras HAHAHHAHAH 

I dont know why are we appreciating Ronaldo, He has still not scored against a big team. I hope he bounces back.

Sad bi sam sebe citirao kad sam rekao da mi lete malo previsoko, da ce se ispuhati kao balon kad dodu Realu na noge... 

Benitezu bi trebali podic spomenik, a i proslu sezonu su osvojili cisto zbog toga sto im se Real maknuo sa puta kad je imao pola momcadi ozlijedeno... 

Sve se Reala pita na kraju krajeva, a dok macke nema misevi kolo vode... Uvijek bilo i bit' ce! 

12 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
cod4gamer kaže...

nema boixusa noisa lik otisao lec...a nije ni cudno kad je real pobjedio i barcu i suce pa nema sta prigovarat 

Nisam jo tu sam ne brini...Nisam ja kao i ti da kad Ronaldo ne zabije da se ne pojavim.

Uglavnom htjedoh reći da je Real bio bolji od pogotka Benzeme.Tad su krenili igrtai hrabro i borbeno.Barca se raspala.Igralo je veoma bezopasno , jer Messi nije igroa na krilu.

Ronadlo MOTM konačno zabio kad treba.Pobjedio u duelu Messi vs Ronaldo jer je bio željniji i srčaniji.Kad je uzeo loptu i poskliznio se na centru i publika mu je zvizdala, bilo mi ga je zao jer se lik trudio ko nikad u zivotu.Zasluzio je gol.

Bale je najveća prevara u povijesti i najgori igrač 1 v1 koji je igrao na El Clasicu.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan

ova pobjeda je bila ogroman vjetar u ledja, sad se fokusirat na LP i pokusat la undecimu osvojit.

covjek od kojeg strepe svi igraci svijeta

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Kovacic nema cojones kad igra za Real

Nije on imao muda ni u Interu, a o reprezentaciji da ne pričam. Ipak mi je drago da mu je netko pokazao kako stoje stvari, a Real Madrid to najbolje radi, bio ti talentirani klinac (Kovačić) ili legenda kluba (Casillas, Raul) - ako nisi na očekivanoj razini koju klub zahtjeva, nemaš što tražiti tamo.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
cod4gamer kaže...

nema boixusa noisa lik otisao lec...a nije ni cudno kad je real pobjedio i barcu i suce pa nema sta prigovarat 

Nisam jo tu sam ne brini...Nisam ja kao i ti da kad Ronaldo ne zabije da se ne pojavim.

Uglavnom htjedoh reći da je Real bio bolji od pogotka Benzeme.Tad su krenili igrtai hrabro i borbeno.Barca se raspala.Igralo je veoma bezopasno , jer Messi nije igroa na krilu.

Ronadlo MOTM konačno zabio kad treba.Pobjedio u duelu Messi vs Ronaldo jer je bio željniji i srčaniji.Kad je uzeo loptu i poskliznio se na centru i publika mu je zvizdala, bilo mi ga je zao jer se lik trudio ko nikad u zivotu.Zasluzio je gol.

Bale je najveća prevara u povijesti i najgori igrač 1 v1 koji je igrao na El Clasicu.

Hahahahaha koliko grijesis u pisanju? Jel to places dok pises?

Samo cu te pitat ovo.Zbog cega je Bale prevara???

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ova pobjeda je bila ogroman vjetar u ledja, sad se fokusirat na LP i pokusat la undecimu osvojit.

covjek od kojeg strepe svi igraci svijeta

Ovo u 40-oj minuti kad je trčao u obranu i spasio loptu se ne viđa često kod Ronalda.

Baš me iznenadilo, tko bi rekao da će kod Zidanea to biti moguće.

10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže... 

Bale 1v1 kme kme

Pogotovo ne moze Bartri parirati

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Momče popij tabletice i na spavanje. Pitalo se Reala na kraju kad je izgubio 2-1 na Camp Nou pa ga nije bilo na mapi.

Barcelona je najbolja bila i zato je osovjila a te ozljede samo ti spominjes.Jadan si i to je najzalosniej u svemu.E da je Real imao Franca prole godine pa možda bi neto soovjili...

E da je Di Maria Real bi sve osvojio.. E da je Ancelotti ove sezone bio sve bi osovjili...Klauniziras se do kraja nije ti to potrebno.

Zbog takve dječurliej kao što si ti i ne možeš normalno komentirati...

Zudan eje uspostavio dominaicju...Kakav klaun

odakle ti za pravo drugima govoriti da su klauni i da se klauniziraju?pa ti sam sebe ponizavas koje gluposti pises jer kad netko cita tvoje postove moze se samo pocupat za kosu.pun si teorija zavjera od kojih niti jedna nije istinita.i od kad ti to normalno komentiras?al te mi realovi fanovi sputavamo?pa ti dolazis ovdje u nasu temu i grcevito branis barcelonu iako nisi u pravu.pravis budalu od sebe.kazem ti lijepo prestani sa tim jer se ponizavas.

12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...
cod4gamer kaže...

Hahahahaha koliko grijesis u pisanju? Jel to places dok pises?

Samo cu te pitat ovo.Zbog cega je Bale prevara???

Ova je utakmica bila obična za Barcuz jer prvenstvo nije imperativ.Atmosfera uočui utakmice je bila nikakva...

Realu je utakmica bila bitinija i zbog tog su pobjedili.

Bale ej prevara jer je plačen 100 miliona eura a 1v1 nemože proći nikog. Osim ponitenog gola ništa nije napravio.

Ronaldo je tata za njega a vi koji mislite da Real treba prodati Ronalda i graditi igru na Baleu su potpuno u krivu.

Nikad on neće imati osjećaj za gol ko i Ronaldo,želju i hrabrost da uzme stvari u svoje ruke.

12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Momče popij tabletice i na spavanje. Pitalo se Reala na kraju kad je izgubio 2-1 na Camp Nou pa ga nije bilo na mapi.

Barcelona je najbolja bila i zato je osovjila a te ozljede samo ti spominjes.Jadan si i to je najzalosniej u svemu.E da je Real imao Franca prole godine pa možda bi neto soovjili...

E da je Di Maria Real bi sve osvojio.. E da je Ancelotti ove sezone bio sve bi osovjili...Klauniziras se do kraja nije ti to potrebno.

Zbog takve dječurliej kao što si ti i ne možeš normalno komentirati...

Zudan eje uspostavio dominaicju...Kakav klaun

odakle ti za pravo drugima govoriti da su klauni i da se klauniziraju?pa ti sam sebe ponizavas koje gluposti pises jer kad netko cita tvoje postove moze se samo pocupat za kosu.pun si teorija zavjera od kojih niti jedna nije istinita.i od kad ti to normalno komentiras?al te mi realovi fanovi sputavamo?pa ti dolazis ovdje u nasu temu i grcevito branis barcelonu iako nisi u pravu.pravis budalu od sebe.kazem ti lijepo prestani sa tim jer se ponizavas.

Komentiram samo Fakeea i njegovo preuvličavanje. Također kad vrijeđa i piše gluposti.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ova je utakmica bila obična za Barcuz jer prvenstvo nije imperativ.Atmosfera uočui utakmice je bila nikakva...

Bale ej prevara jer je plačen 100 miliona eura a 1v1 nemože proći nikog. Osim ponitenog gola ništa nije napravio.

Ronaldo je tata za njega a vi koji mislite da Real treba prodati Ronalda i graditi igru na Baleu su potpuno u krivu.

Nikad on neće imati osjećaj za gol ko i Ronaldo,želju i hrabrost da uzme stvari u svoje ruke.

ne mozes reci da je el classico obicna igra.to mozes izjaviti samo kako bi si unaprijed osigurao izliku ukoliko barca izgubi-a to se i desilo upravo.tako da ti to nema smisla.el classico je puno vise od 3 boda.to je pitanje ponosa.

bale je po lijevom boku radio nered i odigrao je super.a i bio je ozljedjen donedavno tako da mu se nema sto zamjerit.bale je zvijerka.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Komentiram samo Fakeea i njegovo preuvličavanje. Također kad vrijeđa i piše gluposti.

evo boixus nemam namjeru te provocirat sa ovim komentarom al zao mi te i stvarno cu te zamolit da odes negdje drugdje jer mi kvaris ovaj osjecaj pobjede.

12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

ne mozes reci da je el classico obicna igra.to mozes izjaviti samo kako bi si unaprijed osigurao izliku ukoliko barca izgubi-a to se i desilo upravo.tako da ti to nema smisla.el classico je puno vise od 3 boda.to je pitanje ponosa.

bale je po lijevom boku radio nered i odigrao je super.a i bio je ozljedjen donedavno tako da mu se nema sto zamjerit.bale je zvijerka.

Normalno da ima svoju čar i nije oprvdanje za izgubljenu utakmkicu.

Nije na razini prošlog sa Camp Nou-a jer je tad se odlučivalo o prvaku.

O tome govorim.

Za mene je on obični atletičar jer nema osjećaj za igru.Ali naravno to je moje mišljenje.Jednostavno nema taj vic u igri kako bi se reklo.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Normalno da ima svoju čar i nije oprvdanje za izgubljenu utakmkicu.

Nije na razini prošlog sa Camp Nou-a jer je tad se odlučivalo o prvaku.

O tome govorim.

Za mene je on obični atletičar jer nema osjećaj za igru.Ali naravno to je moje mišljenje.Jednostavno nema taj vic u igri kako bi se reklo.

a gle ne mozes tako bale je svjetska klasa i tu nema price.mozda mu je falilo malo vise hrabrosti veceras al ajd.

15 godina
neaktivan

Boix primjeni terapiju koju si propisao meni, brze bolje na sebi! Jer ovo sto ti pises u nasoj temi po tko zna koji put nije citljivo i cisto je sramocenje ljudske vrste sa povecim IQ kvocijentom, ali tipicno olicenje Barcinih fanova koji su cudom nestali nakon vecerasnje tekme... 

Bale koji je postigao asistenciju, koji je zatvorio Albu i koji je pretrcao apsolutno svakog Barcinog igraca, kojemu je ponisten gol cist kao suza... Njega nakon ovakve predstave Reala nades kao dezurnog krivca samo zbog toga sto je placen toliko koliko je placen? Da toliko ne vrijedi nebi bio u prvoj, boljeg krila od Ronalda i Messija od njega nema.... 

James, prvenstveno, ali i Isco koji su placeni koliko jesu su ostali zacementirani na klupi a u igru su isli nasi klinci Jese i Vasquez? Sta ti to zdravom logikom govori? 

Meni da pod Zidaneom igrac ne igra ako nije zasluzio, da za njega ne postoje igraci koji su marketinski vrijedni i da zbog toga igraju, i da je doslo neko novo razdoblje u Realu! 

Nije bilo zelje u Barce??? Pa o cem pricas, poveli ste 1:0, utakmica je bila u cast jednom od najvecih Cruiyffu i da ste pobijedili prvenstvo bi bilo rijeseno! 

Rakitic vrlo jasno i kratko na drustvenim mrezama: 'Nije bilo moguce....' 

To govori samo za sebe o kakvoj dominaciji je ovdje veceras bila rijec...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 0:25 (fakEEE).
15 godina
neaktivan

trenutno je aktualan izgovor da im se nije dalo, al zapravo je real bio puno nadmocniji od njih.oni su dali svoj maksimum maksimuma al eto, to nije bilo dosta.real se uzdignuo kao feniks.ponovno smo se rodili i idemo dalje gaziti sve pred sobom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 0:34 (cod4gamer).
12 godina
protjeran
Do neki dan si govorio da ga treba prodati jer stalno ozljeden i da se na njega ne može računati.

Kakva dominacija?Real je pobijedio na jedvite jade (zasluženo) ali nije bilo nikakve dominacije jer je utakmicu mogao pobjediti bilo tko.

Nemam vremena za ovaj razgovor.
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

trenutno je aktualan izgovor da im se nije dalo, al zapravo je real bio puno nadmocniji od njih.oni su dali svoj maksimum maksimuma al eto, nije bilo dosta.real se uzdignuo kao feniks.ponovno smo se rodili i idemo dalje gaziti sve pred sobom.

Ajde budi realan malo,koji su vama bili izgovori nakon 0:4,Benitez,loša forma,ozljede,itd...Real je bio bolji zadnjih 15tak minuta i to su iskoristili,da je Barca nastavila tempom kojim su igrali do postignutog gola siguran sam da ne bi ovako završilo,Reala nije bilo na terenu do tad...ok pobijedili su,svaka čast Realovim igračima ali daj bar malo objektivnosti,niti ta

pobjeda izgleda nešto impresivno,niti je na kraju krajeva bitna za nastavak sezone,jer sumnjam da Barca može ispustiti 7 bodova razlike...pravo mjerilo snaga bi bilo da se susretnu u LP gdje bi obje ekipe bile maksimalno fokusirane i to bi onda bila prava utakmica,živi bili pa vidjeli

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Do neki dan si govorio da ga treba prodati jer stalno ozljeden i da se na njega ne može računati.

Kakva dominacija?Real je pobijedio na jedvite jade (zasluženo) ali nije bilo nikakve dominacije jer je utakmicu mogao pobjediti bilo tko.

Nemam vremena za ovaj razgovor.

nikad nigdje nisam govorio da treba balea prodat.to nikad nisam ni pomislio a kamoli napisao.pobjedio na jedvite jade?pa vi ste ponizeni tamo i tebi je to na jedvite jade?jos ponisten cisti gol?boixus opet se ponizavas.

barcafan12 kaže...

Ajde budi realan malo,koji su vama bili izgovori nakon 0:4,Benitez,loša forma,ozljede,itd...Real je bio bolji zadnjih 15tak minuta i to su iskoristili,da je Barca nastavila tempom kojim su igrali do postignutog gola siguran sam da ne bi ovako završilo,Reala nije bilo na terenu do tad...ok pobijedili su,svaka čast Realovim igračima ali daj bar malo objektivnosti,niti ta

pobjeda izgleda nešto impresivno,niti je na kraju krajeva bitna za nastavak sezone,jer sumnjam da Barca može ispustiti 7 bodova razlike...pravo mjerilo snaga bi bilo da se susretnu u LP gdje bi obje ekipe bile maksimalno fokusirane i to bi onda bila prava utakmica,živi bili pa vidjeli

pa zar ti zaista mislis da nije benitez kriv za los prvi dio sezone reala odnosno poraz od barcelone?

real je gol mogao zabit u svakom trenutku.da imali ste i vi pokoju priliku al nista znacajnije niste napravili osim promasaja suareza i messijevog pokusaja.real vam je jednostavno pojeo sredinu vasu.i opet ti govorim igra se el classico na cam nou pred domacim navijacima i ti mi tu neku spiku prodajes da im se ne da?jadan si.

14 godina
neaktivan

Eto Real je dominirao cijelu utakmicu imao bezbroj prilika i mogao zabiti u bilo kojem trenutku,očito smo gledali različitu utakmicu...pa od dolaska Zidana odigrali ste možda dvije dobre utakmice uključujući ovu današnju i to zadnjih 15tak minuta,znači igra vam je bila ista kao i pod Benitezom,tako da taj argument da je on kriv za prvi dio sezone ne drži vodu...stvarno si nerealan ako misliš da je Barca dala sve od sebe u ovoj utakmici

12 godina
protjeran
Ne govorim tebi nego fakeeu.
Pobjedili jeste ali nismo ponizeni jer je utakmica bila neizvjesna do samog kraja.
13 godina
neaktivan

Mrzim kad citam i vidim netko plasira pricu kao Barca je vec osvojila prvenstvo pa kao nisu igrali sa 100 %...Ej,buraz,lega,bracika? Pa te price ne puse ni mala djeca iz osnovne skole,mislim stvarno...

Barca bi dala sve da pobjedi veceras Reala,pogotovo pred svojom publikom,pred svojim navijacima i to pred punim stadionom,i svi su iscekivali i mislili da ce se to i desiti vceras jer je prva tekma bila 0:4..

Shvatite da je Real prvu tekmu izgubio jer je onaj debeli smrad bio na klupi i igraci nisu niti imali volje i uz to su ga i bojkotirali.. Real je Real, kraljevski klub,najtrofejniji i najbolji klub na svijetu.

real se digao veceras sa ovom utakmicom,a najvise bih volio da kad pobijedimo Wolfsburg da izvucemo Barcu opet, cisto da vidite da ovo veceras nije bila slucajnost..

HALA MADRID!!!!   

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Eto Real je dominirao cijelu utakmicu imao bezbroj prilika i mogao zabiti u bilo kojem trenutku,očito smo gledali različitu utakmicu...pa od dolaska Zidana odigrali ste možda dvije dobre utakmice uključujući ovu današnju i to zadnjih 15tak minuta,znači igra vam je bila ista kao i pod Benitezom,tako da taj argument da je on kriv za prvi dio sezone ne drži vodu...stvarno si nerealan ako misliš da je Barca dala sve od sebe u ovoj utakmici

Nemas ti dijete veze sa nogometom,Tom & Jerrry crtic je davno zavrsio a ti jos nisi u krevetu,laku noc...   

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
14 godina
neaktivan

Haha ja mogu mirno ići u krevet znajući da Barca ima najmanje jedan trofej u đepu, a ne sumnjam da će ih biti još do kraja sezone,a Real se može samo utješiti ovom pobjedom jer će im to biti najveći uspjeh ove sezone,zato vam i ta pobjeda toliko znači...

15 godina
neaktivan

Bila je neizvjesna 1.poluvrijeme, to smo odigrali izjednaceno... U 2. ste dali gol iz kornera i to je to... 

Nama da nije bio iskljucen Ramos, ili makar da nam nije ponisten cisti gol Balea pobijedili bi sa minimalno 2 razlike jer vi ste bili u nockout-u! 

Sa vama koji ne vidite razliku u porazu 4:0 na Bernabeuu pod Benitezom, i pobjedi 2:1 na Camp Nou pod Zidaneom sam zavrsio svaku raspravu.... 

Zidane je 3. trener Reala koji je pobijedio i kao igrac (s lakocom) i kao trener Farselonu(al ovo ime im bas pase i to ono drito) nakon Del Bosquea i Di Stefana.... 

Najveci od najvecih, zamislite samo da je od pocetka sezone bio na klupi.... 

Ali hajde, za njega ne postoji nemoguce pa tako ni od onog rasula napraviti ovo..... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 1:07 (fakEEE).
17 godina

Želio bih čestitati istinskim navijačima Kraljevskog kluba sinoćnju pobjedu 

Odlična tekma, fenomenalan Benzov gol, odličan Baleov poništeni gol i šlag ali

i hladan tuš na kraju i to sa igračem manje usred Camp Nou 

Ronaldo, "čovjek za male tekme" 

Ovakav Real je milina gledat 

LN ekipa

Tigar Krezumica
15 godina

Prvi put nakon dugo vremena nisam bio u mogućnosti gledati El Clasico. Baš me šokirao rezultat kad sam navečer provjerio. U ovoj temi očekivano velik broj glupih postova ko i svaki put kad se ide u raspravu sa boiksičem.

Po statistici ne izgleda da je tekma bila bog zna šta zanimljiva. Jedna strana govori o gaženju Barce, druga govori o nekakvoj nebitnoj tekmi u koju su ušli s pola gasa. Tu ne znaš tko je više lud. Definitivno nije poželjno da pišete po forumu nakon ponoći, a vrijeme za odlazak u krevet vam je 21:00.

Nekakav presjek bi bio da je ovaj rezultat puno bitniji za Real nego za Barcu. Napunit ćemo se fino samopouzdanjem i možda proći Wolfsburg lakše od očekivanog. U prvenstvu nam je i dalje drugo mjesto realni cilj.

Vidim da se ponovno potežu neke stare rasprave o Baleu i Ronaldu. Ova tekma ne mijenja ništa, niti bi išta promijenila da je svaki zabio 5 komada. Obojica trebaju biti prodani ovog ljeta. Barem 150m eura da se ubere od njih. Kovačića se isto pere u zadnje vrijeme bez razloga. Dečko ima 21 godinu i njega treba čekati. Po svemu viđenome on ima potencijal da bude među najvećima ikad. Koštao je koliko je koštao, ali "prava" prodaja je u ovom trenutku greška. Ukoliko se na njega ne računa, a iskreno ne vidim razlog zašto ne jer nam je klupa smeće, onda ga treba poslati ili na posudbu u normalan klub ili ga prodati sa opcijom prvokupa kao što se napravilo s Moratom.

Dobro je da se standardizira sredina terena i ako je po Zidaneu Kroos, Luka, Casemiro najbolja opcija onda tako treba i izgledati prvih 11. A drugi jednostavno trebaju bolje raditi na treningu i nadati se šansi u manjim tekmama. U jednom trenutku je netko u ovoj temi usporedio Casemira s Xabi Alonsom... sreća da moderatori to nisu vidjeli jer bi ga poslali na hlađenje. Ali dečko je ok, zaslužio je pravu šansu iako za jednog Brazilca nema ništa brazilskog u njegovoj igri. Mislim da na tome mora poraditi, ako želi budućnost u Realu. Takve radilice su uglavnom loše prolazile u Realu što se tiče dojma publike. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Vidim da se ponovno potežu neke stare rasprave o Baleu i Ronaldu. Ova tekma ne mijenja ništa, niti bi išta promijenila da je svaki zabio 5 komada. Obojica trebaju biti prodani ovog ljeta. Barem 150m eura da se ubere od njih. Kovačića se isto pere u zadnje vrijeme bez razloga. Dečko ima 21 godinu i njega treba čekati. Po svemu viđenome on ima potencijal da bude među najvećima ikad. Koštao je koliko je koštao, ali "prava" prodaja je u ovom trenutku greška. Ukoliko se na njega ne računa, a iskreno ne vidim razlog zašto ne jer nam je klupa smeće, onda ga treba poslati ili na posudbu u normalan klub ili ga prodati sa opcijom prvokupa kao što se napravilo s Moratom.

Dobro je da se standardizira sredina terena i ako je po Zidaneu Kroos, Luka, Casemiro najbolja opcija onda tako treba i izgledati prvih 11. A drugi jednostavno trebaju bolje raditi na treningu i nadati se šansi u manjim tekmama. U jednom trenutku je netko u ovoj temi usporedio Casemira s Xabi Alonsom... sreća da moderatori to nisu vidjeli jer bi ga poslali na hlađenje. Ali dečko je ok, zaslužio je pravu šansu iako za jednog Brazilca nema ništa brazilskog u njegovoj igri. Mislim da na tome mora poraditi, ako želi budućnost u Realu. Takve radilice su uglavnom loše prolazile u Realu što se tiče dojma publike. 

Ne slazem se za obojicu, prodo bi Ronalda i Benza, kad se pogleda statistika njihova covjek bi pomislio da bi ih samo budala prodala, al imam dojam da u 70% tekmi jednostavno nisu bili dobri. Bez obzira na sto je Ronaldo znao trpat po 4,5 komada po tekmi, na vaznijim utakmnicama izuzev jucerasnje nije to bilo dobro. Benz dođe na jednu, dvije tekme i onda ga nema sljedecih 6, bez obzira sto je bio ozljeden. 

Ali kad se malo sagleda, nebih se cudio da ostanu i Ronaldo i Bale, stvarno ne znam koga bi se moglo dovest da adekvatno zamijeni OBOJICU. Spomijno se Hazzard kao zamjena za Ronalda, al momak je u crnoj rupi. 

Ješe je dobar, al nije to to.

Fokusirat se na LP, ako se budu zalagali i igrali timski kao jucer sve je moguce !

Will Smith: If you are not making someone else's life better then you are wasting your time
15 godina
neaktivan

vi koji pisete da treba prodat ronalda ste ludji od boixusa

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice