Link za stream u HDu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vamos Blancos!!!!
Uvjeren sam da će večeras biti izuzetna utakmica, pa neka pobijedi Real Madrid
!!!!
ATJ Lučko
dosadno....benzema uzas..
Mogu sada debatirati koliko želim o kvaliteti igre, no jedno mi se čini sasvim izvjesnim, igranje za reprezentacije je ostavilo traga!
Možda, ali samo možda, je i bila taktika da se prvo poluvrijeme dangubi, a u drugom krene konkretno po bodove, obzirom je i Atelrico Madrid danas pobijedio!
James za Kroosa i nastavljamo ovu sahovsku igru sa tim kolumbijskim dijamantom...
Sudenje okej, treba napomenuti da je prvi Ramosa potpuno nezasluzeno i da je onaj slobodjak na Messiju bio suden to bi bio crveni apsolutno neopravdano zbog tog prvog nezasluzenog...
Bravo Casemiro!
Sad je problem sto mi nemamo klasicnog napadaca da zamijenimo izgubljenog Benzemu, eto ti...
Aubameyang dobrodosaoooo!
Cist gol ponisten Baleu, po mom misljenu.
muhaha
eto ronaldo presudio
xfact
muhaha
eto ronaldo presudio
zabija samo malim timovima....
muhaha
eto ronaldo presudio
zabija samo malim timovima....
Pa to je istina, nije valjda da je ovo bila utakmica protiv nekog velikog tima?
Eto, Real dugo nije izgledo lošije, a pobijede furioznu Barcu ;)
Hala Madrid !
Sutra valja torrente ganjat ...
Izgleda da Barcini fanovi cijelu sezonu govore ispravno, Cristiano Ronaldo doista zabija samo protiv malih klubova!!! 

Halaaaaaa Madriddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakva predstavaa!!
Vamos Blancoooooos! 
Čestitke,Real imao više volje,srca zadnjih 15-20 minuta i to im se isplatilo,Barca je ušla u utakmicu sa mislim da su osvojili prvenstvo,tako su i igrali,bitnija im je utakmica u utorak...
Vamos Blancos!!!!
Uvjeren sam da će večeras biti izuzetna utakmica, pa neka pobijedi Real Madrid
!!!!
Uuuuuuhhhhhhhhhh, što mi je drago što sam izvrsno predmnjevao!!!!'
Nije 0 : 4, ali je pobjeda u gostima kod njih, i da, Cristiano Ronaldo je ODLUČIO utakmicu svojim golom, i to kada smo imali igrača manje, najmanje, na terenu, a niti onaj mali
nije uspio zabiti gola, i opet!!!!!!
Samo neka tako u našim utakmicama nastavi, svaka preporuka, hehehehehehehe!!!!!
HALA MADRID, VAMOS BLANCOS, iduću sezonu imamo ogledni primjerak "ključa" kako otključati svaki stadion!!!!!
ATJ Lučko
Ramos je prvi karton dobio nakon sto linijski nije sudio desetmetarsko zalede. Kantalonci su od prve minute krenuli prljavo i ne mozes ne protestirati. Crveni karton je apsolutno zasluzen ali ni igrac vise im nije pomogao da se obrane. Cristiano Ronaldo zvani kanta je nadam se odigrao zadnji prvenstveni Clasico. Trebala je biti i veca razlika ali neka. Da nam se ne rastuze previse.
Udji u stvarnost decko, zasto bi se itko od Barcinih fanova skrivao? Vi i dalje niste favoriti za ligu prvaka a bome ni za primeru, od kupa ste se davno pozdravili. Ali znamo tko je glavni favorit za sve ovogodisnje trofeje. Jedna utakmica ne radi razliku. Maloprije govoris da je Barca veliki klub a sada pricas drugu pricu, mislim da je jasno koliko imas godina cim te euforija toliko pogodila u glavu. Barca ne zainteresirana.. ocito ima vece ciljeve. 
Barca ne zainteresirana.. ocito ima vece ciljeve. 
Kad izgube onda su nezainteresirani? Pred 99 000 svojih navijaca? Protiv najvecih rivala? Daaaaaaaaa ...... pfffffff
Sto reci a da se fanovi barce ne naljute a posebno boixus nois?Real je slistio, ugazio, smrvio, zdrobio, nadigrao, izigrao, potrgao, unakazio, ponizio, razmontirao barcelonu.jednostavno nisu imali sanse protiv nasih Lavova koji su sa srcem igrali protiv te mocne, izvanzemaljske barcelone.jednostavno ste ponizeni na camp nou.
Casemiro vam je unistio messija, jednostavno kao da je bio obavijen nevidljivim plastom.nitko ga nije mogao vidjeti.
Pitam ja vas veceras jel itko vidio lionela messija-argentinski poljski stakor, autohtona vrsta?gjde se nalazi taj omaleni carobnjak koji je izvanzemaljac, svemoguc, madjionicar, unistavac obrana, sakrio se negdje pred mocnim Ronaldom?Ronaldo je jos jednom dokazao da je najbolji na svijetu i da mu nitko ne stoji na putu, pa cak ni argentinski poljski stakor.jednostavno je predobar za ovaj svijet.iznad svih je.
igraci reala su jednostavno se poigrali veceras i odradili trening, doduse na malo drugacijem trening kampu ali opet.
i da nemojte da vas cujem nesto o sucima jer imate srece da niste gore prosli zbog ponistenog gola.
HALA MADRID!!!!
CALMA CALMA!
Pa ne znam.. Mozda nisu jednostavno mogli nista od prelijepe Realove igre i njihove dominacije. Nemoj me nasmijavat
@cod4gamer jednostavno ste nas izdominirali sa 0:4 na camp nou, svaka cast carino, u pravu si!
HAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHH
Kakve gluposti, Pique zabije za vodstvo Barce i ti govoris nije im stalo uopce... 

Real sa 10 igraca na Camp Nou preokrene, to ti je nista vise nego utjecaj jednog od najvecih ikada, Zinedinea Zidanea na klupi kraljevskog kluba!
Uff, kakav osjecaj kad Barcin nepobjedivi niz od 39 utakmica prekine covjek koji zabija samo malim klubovima, jedan jedini Cristiano Ronaldo....
Napokon smo dobili igraca koji moze nastaviti vladavinu Alonsa, Casemiro je odigrao apsolutno briljantno i sam samcat zaustavio 'nezaustavljivi' MSN... 
Jedna utakmica mijenja mnogo toga, nakon veceras smo apsolutni favoriti za Ligu Prvaka a svoj ovogodisnji 'uspjeh' najvjerojatnije osvojenog prvenstva i kupa zahvalite debelom krmetu Benitezu, najvecoj rupi od svih trenera sto su nekim cudom dospjeli na klupu najveceg kluba na svijetu, nemojte se zavaravati.....
HAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHH
Kakve gluposti, Pique zabije za vodstvo Barce i ti govoris nije im stalo uopce... 

Real sa 10 igraca na Camp Nou preokrene, to ti je nista vise nego utjecaj jednog od najvecih ikada, Zinedinea Zidanea na klupi kraljevskog kluba!
Uff, kakav osjecaj kad Barcin nepobjedivi niz od 39 utakmica prekine covjek koji zabija samo malim klubovima, jedan jedini Cristiano Ronaldo....
Napokon smo dobili igraca koji moze nastaviti vladavinu Alonsa, Casemiro je odigrao apsolutno briljantno i sam samcat zaustavio 'nezaustavljivi' MSN... 
Jedna utakmica mijenja mnogo toga, nakon veceras smo apsolutni favoriti za Ligu Prvaka a svoj ovogodisnji 'uspjeh' najvjerojatnije osvojenog prvenstva i kupa zahvalite debelom krmetu Benitezu, najvecoj rupi od svih trenera sto su nekim cudom dospjeli na klupu najveceg kluba na svijetu, nemojte se zavaravati.....
ahh cuj nije barcelonica takav velik klub a i s obzirom da su igrali bez messija ne treba im se puno rugat 
Ok, sad kad malo splasne euforija oko ronalda, treba se okrenuti istinskim junacima ovog susreta.
Casemiro i Marcelo. Ne znam koji je od njih dvojice odigrao bolju utakmicu.
Marcelo kao da je igrao veznog igrača, bilo ga je naprijed nazad, lijevo desno (!?!) izlazio je u fazi obrane do centra da istjera igrača s loptom.
A Casemiro je napkon postao ono što je davno trebao biti, zamjena za Alonsa. Uvijek sam govorio da je najveći problem reala od odlaska Alonsa jedan pravi defanzivni vezni.
I svakako treba dodati da su Bale i Ronaldo, žestoko sudjelovali u obrani, ako se tako bude pristupalo sljedećim utakmica u LP, onda Real i ima neke šanse, pogotovo ako u polufinalu završi na pobjedniku city/psg.
Ono što je problem kod Reala su zamjene, kad izbaciš prvu postavu (ova koja je na terenu) doslovno ne možeš kvalitetno reagirati u slučaju događanja na terenu.
Ono što u zamjeni imamo dobro su ofanzivni veznjaci, koji b u ovoj utakmici bili korisni koliko i stupovi, i krila, koja ne smiješ mjenjati (ne smijes izbaciti ni ronalda i balea prije 80+ minute), a drugog napadača ni nemamo...
I da, jel netko zna što je s Kovačićem i Varaneom?
iskreno bojao sam se za casemira jer je prgav i mislio sam da ce dobit crveni karton do poluvremena a on odigrao utakmicu zivota 
Varane zaradio ozljedu sa reprezentacijom, Kovacic ispao iz kadra... Nazalost za njega stvarno sada nema mjesta u Realu, ne znam sta ce sa njim biti, on treba minutazu....
Casemiro se katapultirao ne samo sa vecerasnjom utakmicom, vec i sa nizom proslih u prvu 11... Modric i Kroos imaju nemoguce puno mjesta naprijed sada da rade sta hoce, a realno samo se ceka da James eksplodira i povrati staru formu... Radit cemo ringispil protivniku...
Zidane, pa zar mozes biti toliko smiren i koncentriran i nakon ovakve predstave na Camp Nou da ti bas svaka bude na mjestu?
Zidane: "Jako sam ponosan na svoje igrače, ovo nije bila laka utakmica, zadovoljan sa svime, ne samo sa rezultatom."
"Liga? Zaostajemo sedam bodova. Sljedeća utakmica je u Ligi prvaka i mi smo fokusirani na to. U subotu ćemo razmišljati o ligi.
"Svaki segment igre mog tima mi se večeras dopao. Igrači su uložili veliki trud i napor protiv jako dobrog protivnika."
"Uloga Casemira večeras bila je ključna. Ali, neću spominjati igrače kao pojedince. Večeras smo sjajno igrali u odbrani."
"Nisam vidio Baleov gol, ali rekli su mi da gol nije trebao biti poništen."
Pitanje: "Da li bi ovo mogla biti prekretnica sezone za madridski klub?"
Zidane:" Da, mogla bi. Zato što smo trebali ovu pobjedu, a ona nam je dala mnogo samopouzdanja."
"Ova pobjeda je na emotivnom polju veoma važna. Sada želim da se igrači dobro odmore, to su zaslužili."
"Mi smo na našem putu, te se pripremamo za kraj sezone. Mi znamo da možemo mnogo postići u Ligi prvaka."
Bog otac, legenda... Bio je nocna mora za Barcelonu kao igrac, sada i kao trener polako uspostavlja svoju dominaciju...
Kruna mu savrseno pristaje, zar ne? 
nema boixusa noisa lik otisao lec...a nije ni cudno kad je real pobjedio i barcu i suce pa nema sta prigovarat 
Ne vjerujem da je Kovačić otpisan iz Reala.
Možda samo preventivna mjera da i sam shvati da ne može vječno biti talent nego da mora iskočiti iz prosječnosti.
Neka posudba nije loše rješenje, recimo Sevilla - mislim da bi se tu dobro uklopio.