Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.291.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Pregazit ćemo Atletico ko plitak potok.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Ne vrijedi to od tebe..

15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Hrvek1909 kaže...

Ne vrijedi to od tebe..

Reko Dr. Feel da mogu u njegovo ime napisati. Vidjet ćemo dal funkcionira.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Pobjedit cemo Atletico, da igra Bale i dalje bih govorio 2 razlike... Razlicita smo ekipa doma i u gostima jbga... 

Ali srecom Bale kad se ozlijedi to traje do naredne sezone jel... Hrpa misica badava, Neymar ima 30 kila i lome ga svaku tekmu pa nije ni blizu toliko osjetljiv...

Manipulator, brojke im opet nisu dovoljno dobre za Barcin MSN npr. no nije ni u tim brojkama sve... 

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Pobjedit cemo Atletico, da igra Bale i dalje bih govorio 2 razlike... Razlicita smo ekipa doma i u gostima jbga... 

Ali srecom Bale kad se ozlijedi to traje do naredne sezone jel... Hrpa misica badava, Neymar ima 30 kila i lome ga svaku tekmu pa nije ni blizu toliko osjetljiv...

Manipulator, brojke im opet nisu dovoljno dobre za Barcin MSN npr. no nije ni u tim brojkama sve... 

Istina da Real igra dobro kući ali mislim da je Atleitco predobar za vas u ovom trenutku da ga dobijete...Mislim da će to biti X sa malo golova i prilika...Ipak Real nije protiv Barce,PSG-a ,Atletica odigrao nimalo na razini.

A nakon onakvih partija u zadnje vrijeme sumnjam da će jedan iskusni i organizarni Atleitco kojeg ni Ancelotti nije mogao pobjediti pasti na Bernabeu.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan

Ekipa je igrala puno bolje dok je Anceloti bio trener i mislim da je najveća greska sto je dobio otkaz, mozda ce se cak pokazat kao i najveća greska sto se tice trenera, zato mrzim iz dna duše predsjednika Reala jer je njemu na 1 mjestu samo zarada a na drugom pobjede. 

Ajd ti otpusti trenera koji osvoji La decimu? Ej, pa to nema u pm... 

I onda jos dovede onoga naocalka debelog koji se razumije u nogomet kao ja u poljoprivredu. 

Mozda pobijedimo Atletico ali to mora biti igra na malo vecem nivou od onoga protiv Rome inace smo opet izduvali. 

Obrana nam je katastrofa, nikad lošija nije bila, jedino Navasa mogu pohvaliti ostali nisu ni blizu nivoa na kojem trebaju biti. 

I opet ta politika Reala, spominju se Hazard, Lewa, Reus, De Gea, Neymar itd. A obrambenog igraca nigdje na popisu niti ce ga biti.. 

Mislim samo lova se gleda, nista drugo. 

Dovede se par zvucnih imena, navijači i fanovi svrstavaju par mjeseci, onda opet koje zvučno ime za utjehu sto nije nista osvojeno.

Losa politika nam je skroz... 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
15 godina

LB bi se morao dovesti, ali ostatak obrane je ok. Problem je što se ne branimo timski i što je Ramos u lošoj formi pa to izgleda gore nego je. Još jedan mladi kvalitetni stoper nije na odmet, ali nije ni prioritet po meni.

14 godina
neaktivan

Real nema pravog vođu na terenu.

Ramos je dugo godina neizostavan član, zabio je puno bitnih golova, imao mnogo obrambenih reakcija ali karakterno nije vođa.

Dodaj još tome Ronalda kojeg ne zanimaju timske radnje, i eto ti problema jer nemaš skladnu ekipu.

15 godina
neaktivan

Ne mogu se treneri mijenjati svake 2 sezone i onda ocekivati neki uspjeh... Zidaneu sad treba dat vremena da se dokaze par sezona... Ancelotti je trebao ostati svakako jos par sezona, sad opet ispocetka... 

Bit ce gusto u subotu ali bez obzira sto za ligu nemamo sanse imamo sasvim dovoljno motiva za pobjedit Atletico i k tome se Benzema vraca... Jese na desnom krilu isto nije za bacit..

Bit ce cvrsta tekma svakako...

12 godina
protjeran
Hexfire kaže...

LB bi se morao dovesti, ali ostatak obrane je ok. Problem je što se ne branimo timski i što je Ramos u lošoj formi pa to izgleda gore nego je. Još jedan mladi kvalitetni stoper nije na odmet, ali nije ni prioritet po meni.

Ista stvar je bila sa Piqueom i Mascheranom 2012/13. Ali opet stojim pri tome da je Ramos precjenjen.

http://futbol.as.com/futbol/2016/02/25/primera/1456412634_702158.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 17:36 (Boixus Nois PS).
14 godina

Žalosno da u ovoj našoj temi Reala nema više nikakve euforije pred ovakav derbi. Nekad su se derbiji čekali danima, stranice i stranice su bile ispisane ovdje na Bugu,a danas ništa, čak ni na dan utakmice ništa. 

Edit: Postava klasična -  Navas,Carvajal,Varane,Ramos,Danilo,Kroos,Modrić,Isco,James,Benzema,Ronaldo 
Umjesto da Zizu stavi Kazu od prve minute da Toni i Luka imaju osigurača iza sebe i da se on tuče sa Atletikovim igračima on ostavlja pročitanu postavu

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 15:11 (mazy651).
15 godina
mazy651 kaže...

Žalosno da u ovoj našoj temi Reala nema više nikakve euforije pred ovakav derbi. Nekad su se derbiji čekali danima, stranice i stranice su bile ispisane ovdje na Bugu,a danas ništa, čak ni na dan utakmice ništa. 

Edit: Postava klasična -  Navas,Carvajal,Varane,Ramos,Danilo,Kroos,Modrić,Isco,James,Benzema,Ronaldo 
Umjesto da Zizu stavi Kazu od prve minute da Toni i Luka imaju osigurača iza sebe i da se on tuče sa Atletikovim igračima on ostavlja pročitanu postavu

Što kazati na tvoj komentar, osim vjere da će ekipa ozbiljno shvatiti današnju utakmicu. 

U prijašnjim sezonama, uvijek sam sa guštom iščekivao utakmice, tim više, dok nije bilo lopova nad lopovima u kladionicama, pa bih se najčešće na Real Madrid kladio da će pobjediti sa hendikepom, ili da će pobjediti na poluvremenu i na kraju utakmice, a rijeđe bih se usudio igrati over golove! 

Da me netko danas, sada upita što bih odigrao, ne megalomanski nego najvjerojatnije ja bih igrao oba daju gol ili pobjeda Real Madrida sa manje od 2.5 golova! 

Ono što bih ja želio je a barem 6 : 0 za nas, obzirom Cholo nagodinu ode na Otok u Chelsea, čisto da mu se poželi sretan put, gdje god krenuo ili otišao! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Ma nema neke posebne euforije kad je gotovo nebitna utakmica... Sanse da neko od ovo dvoje osvoji Ligu ili izgubi mjesto u LP su manje od 2,5%... 

Ne ocekujem nikakvo nabijanje s obzirom na postavu, da imamo Balea pa mozda i Kovacica ubacimo odpocetka il na poluvremenu vise bih se veselio ovoj tekmi ovako ocekujem tekmu koja ce tesko sjesti na zeludac! 

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

U prijašnjim sezonama, uvijek sam sa guštom iščekivao utakmice, tim više, dok nije bilo lopova nad lopovima u kladionicama, pa bih se najčešće na Real Madrid kladio da će pobjediti sa hendikepom, ili da će pobjediti na poluvremenu i na kraju utakmice, a rijeđe bih se usudio igrati over golove!

Kladionice su krive što je Real propao, izlike izlike izlike..

8 bodova je nikakva prednost nad Barcelonom, s obzirom da mi još igramo protiv Seville, Valencie i Reala..

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 16:25 (Hrvek1909).
15 godina

LOL 8 bodova je nikakva prednost. Dajte ih onda nama ak vam ne trebaju.

Ajmo na tekmu. Najgore poluvrijeme koje sam gledao nakon dužeg vremena. Ovi mesari igraju bunker, a mi nemamo ideje kuda s loptom. Klasika zadnjih par godina. Modrić i Danilo zaslužili plaću zasad, od ostatka ništa posebno. Očekujem Kovu i Jesea čim prije. Isco i James nevidljivi.

15 godina
neaktivan

Moram popit kavu na poluvremenu da ne zaspim... 

Ocekivano s obzirom na postavu, CR i Benzema sami nikada ne mogu nista, James na nepirodnoj poziciji, Isco je za male tekme di moze driblat.... 

Staviti Kovacica, Mayorala i Jesea nutra pa da imam zasto i gledat... 

15 godina
neaktivan

Bravo kreteni, sposobni ste tocno za nis.... 

12 godina
a sta si ti mislio da ce real ovo dobiti?
15 godina
neaktivan

Kakva su oni sramota... Ne mogu biti gazde u Madridu, di ce se nadat bit gazde u Spanjolskoj a kamoli Europi.... 

Atletico u srijedu odigra jako tesku utakmicu, ovi nasi hlade jaja cijeli tjedan i Atletico pretrci 10km vise nego oni... 

O jado jadni najjadniji onaj.... 

12 godina
protjeran
A ja mislio da je James budući najbolji na svijetu a da će Zidane vratiti Barcu gdje joj je mjesto...Ipak je Zidane najbolji na svijetu.
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

LOL 8 bodova je nikakva prednost. Dajte ih onda nama ak vam ne trebaju.

Vi koliko ste sposobni i 15 bodova prednosti bi ispustili

fakEEE kaže...

Ocekivano s obzirom na postavu, CR i Benzema sami nikada ne mogu nista, James na nepirodnoj poziciji, Isco je za male tekme di moze driblat.... 

Mislio sam da je Ronaldo najbolji dribler i igrač za velike utakmice, a da je James idući osvajač zlatne lopte.. Kako se stvari mjenjaju kad gubite i tu ne možete ništa, sad ćete opet počet prozivat trenera ;)

14 godina
protjeran
Vise ni kod kuce ne mozete pobijediti xD
14 godina

Tipični bunkeraški Atletico. Zabiju gol i cijelu utakmicu ko pi*ke igraju bunker. Šteta, po meni je ovo najviše krivica loše taktike, tj. od početka staviti Jamesa koji je totalno van forme je u najmanju ruku glupost.

14 godina
neaktivan

Ajde, s obzirom kako igrate uskoro će te biti 3. klub Madrida, kad vas Rayo Vallecano obiđe kao brzi voz. 

17 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

Tipični bunkeraški Atletico. Zabiju gol i cijelu utakmicu ko pi*ke igraju bunker. Šteta, po meni je ovo najviše krivica loše taktike, tj. od početka staviti Jamesa koji je totalno van forme je u najmanju ruku glupost.

kada je Mourinho tako igrao bio vam je najbolji, iznad svog vremena, taktičar, genije, special one,.... 

13 godina
neaktivan

Ovo je nasa Realnost nazalost...  

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
14 godina
Balvan8 kaže...
mazy651 kaže...

kada je Mourinho tako igrao bio vam je najbolji, iznad svog vremena, taktičar, genije, special one,.... 

Prijatelju mješaš kruške i jabuke, sjeti se Realovih kontranapada kakvi su ubojiti bili, Real nije igrao ovakav bunker kao atletiko to i ptice na grani znaju

14 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

Dok je Barcelona imala s takvim ekipama problema, vi ste imali najbolje taktičare na svijetu.. Uostalom, dali su gol u 53', to nije cijela utakmica, mogli ste i vi dat gola ranije ;)

15 godina
Balvan8 kaže...
mazy651 kaže...

Touche.

Na stranu što su bolja ekipa od nas i zasluženo uzeli tri boda, ali Zidane se danas usrao i sa taktikom, a još više sa promjenama tijekom utakmice. I ako nastavi cijelu tekmu toliko skakati i vikati ne gine mu srčani. Benitez si je barem tu i tamo uzeo pauzu za sendvič.

13 godina
neaktivan

Meni nije jasno kako uopce bilo tko iz realove ekipe moze vrijediti vise od 15 milja.

Uvjeren sam da Barcini pioniri imaju vise tehnike nego ova nakupina toljaga....

A najjace mi je kad se netko nadje usporedjivat ove nesposobnjakovice sa bilo kim iz Barce.

Al zato cr7........ Boze dragi......

Katalonac_HR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice