Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Kvazi navijači dizu ovaj real kao da dominiraju cijele sezone, ustvari su kvazi ekipa kao i njihov trener Zidane koji treperi svaku utakmicu, lik je posran pol tekme ne lici na onog Zidanea kojeg ja znam, ovakav real moze osvojit LP ali na taj nacin na koji je osvojio chelsea na celu sa di mateom, znaci hrpa srece i nakon toga ce ic 3. Zupanijsku vodit... Samo slijepac moze drugacije tvrditi
12 godina
protjeran
MrSkunk43 kaže...
Kvazi navijači dizu ovaj real kao da dominiraju cijele sezone, ustvari su kvazi ekipa kao i njihov trener Zidane koji treperi svaku utakmicu, lik je posran pol tekme ne lici na onog Zidanea kojeg ja znam, ovakav real moze osvojit LP ali na taj nacin na koji je osvojio chelsea na celu sa di mateom, znaci hrpa srece i nakon toga ce ic 3. Zupanijsku vodit... Samo slijepac moze drugacije tvrditi

Za njih je najveći uspijeh pobjeda protiv Rome u gostima i spašena 3 boda protiv Granade u zadnjim minutama nakon što su Granadili poništili čist gol a Romi nisu svirali penal plus crveni za Real.

Ali ipak to su ljudi koji su ne dorasli mentalno i razuno da shvate da je Zidane jedna obična prevara od trenera koja nije donije ništa novo osim koje plave koverte u rukama sudaca u LP i Španjolskoj.

Obični neuki konj vidi da je Realova igra sramotna , i da je Ronaldo osim gola , nije naprvio aspolutno ništa a trebao je dobiti barem 3 žuta kartona zbog simuliranja.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

HAHAHAHAHAHHAh

Da nemate naprijed ljubavni trokut MSN koji zajedno veceraju a poslije idu svi skupa na 'desert' nebi trofeja vidli jos od prosle sezone.... 

Sve ostalo vam je takav prosjek da ga ja ne bi stavio za Juvenil B momcad Reala.... 

Real Madrid ima velike sanse, barem 1/4, za osvajanje svoje 11. LP sa Zidaneom i uz malo srece to nece biti nemoguce... 

Svoje trenutno mjesto na tablici zahvalite iskljucivo konobaru Benitezu jer ste kiksali na pocetku sto svijet vidio nije, nazalost nitko ne moze kiksat toliko koliko Benitez ima talenta za to... 

17 godina

Jbt, dobijem  proljev od vas par tu na temi. Ne moram vas imenovat, prepoznat će te se već sami.

Tigar Krezumica
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

HAHAHAHAHAHHAh

Da nemate naprijed ljubavni trokut MSN koji zajedno veceraju a poslije idu svi skupa na 'desert' nebi trofeja vidli jos od prosle sezone.... 

Sve ostalo vam je takav prosjek da ga ja ne bi stavio za Juvenil B momcad Reala.... 

Real Madrid ima velike sanse, barem 1/4, za osvajanje svoje 11. LP sa Zidaneom i uz malo srece to nece biti nemoguce... 

Svoje trenutno mjesto na tablici zahvalite iskljucivo konobaru Benitezu jer ste kiksali na pocetku sto svijet vidio nije, nazalost nitko ne moze kiksat toliko koliko Benitez ima talenta za to... 

HAHAHAHAHAH

Koje Lige prvaka? Pa Kaštel Sućurac bi vas ovakve izbacio.

Da vam nema Modrića, mrtvi konj ste ove sezone.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 23:02 (Mitch).
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

HAHAHAHAHAHHAh

HAHAAH da nemamo pola momčadi i da igramo sa 5 igrača protiv 11 ja isto mislim da nebi ništa osovjili...

Tko vam je kriv kad je vaš predjsdnik prekrivena pedrčina koja dovodi igrače prema izgledu...Da nemamo Neymara doveli bi Reusa , da nema Suareza kupili bi Aguera a Messi je najbolji igrač u povijesti i kao takav je nezamnjenjiv.

Jedina Realova šansa je dirigiran ždrijeb kao i svake sezone što imaju.Real je možda 6. na ljestvici za osovjiti iza Barce,Bayerna,Juventusa,Atletica,PSG-a...Nadam se da taj njihov anti nogomet i pokušaj iki take nećemo gledati jer onaj Kroos i Modrić su bacili ljagu na cijeli nogomet sa svojim dodavanjima prvom do sebe.

Tko će se kladiti da će Real izvući Wolsfburg ili Benficu ako prođe?Ako ne bude tako tjedan dana neću pisati u ovoj temi.

16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

HAHAHAHAHAHHAh

dobro si napisao uz malo srece, kao dok ste se divili velikom benitezu na pocetku sezone, a sve je bila stvar srece i dobrog navasa, daj spustite se na zemlju

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

HAHAHAHAHAHHAh

HAHAAH da nemamo pola momčadi i da igramo sa 5 igrača protiv 11 ja isto mislim da nebi ništa osovjili...

Tko vam je kriv kad je vaš predjsdnik prekrivena pedrčina koja dovodi igrače prema izgledu...Da nemamo Neymara doveli bi Reusa , da nema Suareza kupili bi Aguera a Messi je najbolji igrač u povijesti i kao takav je nezamnjenjiv.

Jedina Realova šansa je dirigiran ždrijeb kao i svake sezone što imaju.Real je možda 6. na ljestvici za osovjiti iza Barce,Bayerna,Juventusa,Atletica,PSG-a...Nadam se da taj njihov anti nogomet i pokušaj iki take nećemo gledati jer onaj Kroos i Modrić su bacili ljagu na cijeli nogomet sa svojim dodavanjima prvom do sebe.

Tko će se kladiti da će Real izvući Wolsfburg ili Benficu ako prođe?Ako ne bude tako tjedan dana neću pisati u ovoj temi.

Daj idi padni sa ruba Zemlje... posto je ravna.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
Pusti gluposti daj nekakav argument protiv mojih tvrdnji.
14 godina
neaktivan

Barcelona je i dalje glavni favorit za osvajanje Lige Prvaka, ali Real izgleda bolje nego pod Benitezom - a tek treba vidjeti koliko će to biti uspješno. Obrambeni dio je i dalje enigma za Real jer im skoro svaka ekipa uspije napraviti nekoliko čistih prilika na utakmici. 

Ako ništa drugo, ovaj put postoji Kovačić kao dobra alternativa Modriću - nešto što Ancelotti nije imao i što ga je koštalo trofeja i posla.

A meni je i dalje pojam trenutak kad je Zidane izvadio Ronalda protiv Rome, a ovaj se nije bunio.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Hexfire kaže...

Da se kod nas od početka sezone uigravala trojka Modrić, Kroos i Kovačić, to bi danas bila najbolja vezna linija na svijetu. Čim Kovačić dobije malo na samopouzdanju i puno češće se odluči na prolaz i udarac kad dođe u dobru situaciju, bit će nezamjenjiv. Savršena kombinacija Inieste, Xavia i Busquetsa. Za par godina ako sve bude po planu, kandidat za Zlatnu loptu. 

Jao pa ne možešovakve stvari reći nakon jedne utakmice i tprotiv Rome koja ne može pbojediti Carpi i to kući...Modrić je bio nevidljiv,Kroos dodavao prvom do sebe a Kovačić osim prodora kroz sredinu u samom početku nakon što je ušao nije ništa napravio.A te riječi da je baba muško zvala bi se ... 

Jednostavno ta vaša vezna linija nije mogla funkcionirati ni protiv Granade u gostima a ni Rome a da bude najbolja vezna linija na svijetu mora osvojiti barem 6 velikih trofeja u 2-3 godine a toliko su usovjili uadnjih 15-ak godina tako da ti priča ne drži vodu.

mogu svi bit nevidljivi, to je nebitno jer imamo igraca koji radi visak na terenu 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
windir_zg kaže...

Barcelona je i dalje glavni favorit za osvajanje Lige Prvaka, ali Real izgleda bolje nego pod Benitezom - a tek treba vidjeti koliko će to biti uspješno. Obrambeni dio je i dalje enigma za Real jer im skoro svaka ekipa uspije napraviti nekoliko čistih prilika na utakmici. 

Ako ništa drugo, ovaj put postoji Kovačić kao dobra alternativa Modriću - nešto što Ancelotti nije imao i što ga je koštalo trofeja i posla.

A meni je i dalje pojam trenutak kad je Zidane izvadio Ronalda protiv Rome, a ovaj se nije bunio.

Slažem se s apsolutno svim što si rekao 

Baš sam i ja gledao trenutak kad je Ronaldao izlazio, dali će biti ljut ili nešto tako, ali izgledao je normalno 

I  još sam s frendovima komentirao da se baš ne sječam kad ga j netko (zdravog) izvadio van na utakmici 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina

ne pišite bedastoće.

izvadio ga je u 89 min, ne u 60oj pa da bi trebalo doć do neke reakcije.

a i dugo je do kraja sezone, tad će se sudit tko je zadovoljio tko podbacio u oba tabora.

&Black_Sheep
17 godina
u2Noobish4Me kaže...

ne pišite bedastoće.

izvadio ga je u 89 min, ne u 60oj pa da bi trebalo doć do neke reakcije.

a i dugo je do kraja sezone, tad će se sudit tko je zadovoljio tko podbacio u oba tabora.

A tko je prije ikad, izvadio Ronalda van?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

I to na ovaj nacin.... 

Slazu se on i Ronaldo fenomenalno, vec sam htio dat link sa tekme protiv Bilbaa ili nekog kad ga je ovaj pozvao do aut linije i Ronaldo u sekundi dotrcao bez razmisljanja... 

Mislim Ronaldo se preporodio pod Zidaneom, skoro svaku tekmu MOTM osim protiv Granade gdje je Modric povukao, a ovaj je tad kao imao neke bolove u trbuhu ne znam.... 

12 godina

a što ti od govneta voliš pitu napravit

15 godina
Del_Boy97 kaže...

A vi kolega, kao u onoj narodnoj;"rugala se sova sjenici, da su joj velike oči"!!!!! 

Dajte uložite malo vise konstruktivnosti i ozbiljnosti u svojim komentarima, pa ipak vi niste rang Boksinga !!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Barca:Bravo-Alves-Masche-Mathieu-Alba-Roberto-Iniesta-Arda-MSN....bit ce tesko danas,kolko sam procitao uvjeti su jako teški za igranje,jaka kiša,jos jaci vjetrovi,ali samo da igra bude na nivou i nema zime...bilo bi dobro kad bi se kasnije izveli neki bitniji igrači s obzirom na Arsenal,po ovome se Lucho vidi koliko cijeni Rakitića kojemu je danas dao odmor,jako mu je bitan igrač

14 godina
barcafan12 kaže...

Barca:Bravo-Alves-Masche-Mathieu-Alba-Roberto-Iniesta-Arda-MSN....bit ce tesko danas,kolko sam procitao uvjeti su jako teški za igranje,jaka kiša,jos jaci vjetrovi,ali samo da igra bude na nivou i nema zime...bilo bi dobro kad bi se kasnije izveli neki bitniji igrači s obzirom na Arsenal,po ovome se Lucho vidi koliko cijeni Rakitića kojemu je danas dao odmor,jako mu je bitan igrač

Toliko visite po temi od Reala da ste poceli ovdje najavljivat utakmice od Barcelone

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan

Aubameyang: "Moj san iz djetinjstva? Da igram za Real Madrid. Kada mi je djed preminuo 2014. godine, koji je bio iz Ávile (Španjolska), obećao sam mu da ću jednog dana igrati tamo. Kada sam bio mali, gledao sam dosta Huga Sáncheza. Moja proslava gola je zapravo posveta njemu."

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
barcafan12 kaže...

Toliko visite po temi od Reala da ste poceli ovdje najavljivat utakmice od Barcelone

Haha nije za zamjerit,jos me drzi od jucer :D

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

al je nesto krivo rekao?covjek igra ko masina opet 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Haha nije za zamjerit,jos me drzi od jucer :D

Šta te to drži?

15 godina
neaktivan

Nije isto imat u timu onog Ronalda pod Benitezom i ovog pod Zidaneom... Nije to nikakvo pretjerivanje vec ogromna razlika... 

Ali imamo problema sa Baleom, taj covjek svake sezone pola sezone ne igra, pola sezone lovi formu a par tekmi odigra vrhunski...

Ne mozemo tako sa jednim krilom igrat i napadacem koji nije cista devetka... Gubimo i u napadu i u sredini kad Jamesa tjeramo na krilo...

To su veliki hendikepi i po meni covjek od 100mil. ne moze tako... Moramo to rjesit na ljeto... 

S druge strane i Jese lovi opasnu formu pod Zidaneom, ali ne moze on biti prvo krilo vec od sljedece sezone kako god... 

17 godina

Bilo bi lijepo probati sutra s Jeseom na krilu, i Jamesom umjesto Isca 

15 godina

Po meni su Kova i Jese zaslužili da sutra startaju. Na ljeto lako moguće da ode tercet James, Isco, Bale. A i moguće da će si Guardiola uzeti Kroosa u Shity da ima sa kim šprehati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Po meni su Kova i Jese zaslužili da sutra startaju. Na ljeto lako moguće da ode tercet James, Isco, Bale. A i moguće da će si Guardiola uzeti Kroosa u Shity da ima sa kim šprehati.

James nece... Kovacic ce jos jednu sezonu biti zamjena Jamesu, a onda ocekujem da mu preuzme vodecu poziciju... 

Isco i Bale gotovo sigurno, a Kroosov odlazak vidim jedino ukoliko ce se radit mjesta za Pogbu jer za nesto drugo nema smisla rotirat.... 

Morat cemo rjesit na ljeto svakako pitanje krila jer Jese jos nije stasao u igraca za prvih 11 iako je opasno proigrao, a i Benzema je malo mlacan iako zbog Zidanea ne vjerujem da ce otic a i jedina dostojna zamjena je Lewandowski koji je dosta upitan....

Isto bih volio da sutra Jese i Kovacic startaju umjesto Jamesa i Isca... 

13 godina
rooswelt1991 kaže...
u2Noobish4Me kaže...

pa da je netko to radio kad je trebao mogli ste puno više tog bit u prilici osvojit.

meni iskreno svejedno, al kad je netko u važnijim tekmama daleko od bitnog na terenu, u 60oj nebi bio na terenu zvao se on cr7, messi il pogba.

u barci je prošlih god messi dosta znao bit pošteđen što zbog ozljeda što zbog neslaganja navodnog s trenerom pa se hladio.

al kad je netko zbog ega i marketinga obavezno na terenu to onda izgleda kako izgleda.

tim više jedan real s takvim rosterom igrača pa kao cr7 igra pod jakim grčevima pa kao bude loš zbog tog - ha ha. a ono jesse, james, kova lade jaja jer su valjda nesposobni za igrat - moš mislit.

poanta, kad bude zidane izvadio cr7 u 60 il 70oj min jer je loš,  e tad ću doć i reći javno da je to trener s karakterom i budućnošću.

a slika koju si fakee bacio kao pozdrav s zidaneom pri izlasku? pa svaki igrač prođe kraj trenera na isti način....

&Black_Sheep
12 godina
protjeran
u2Noobish4Me kaže...
rooswelt1991 kaže...
u2Noobish4Me kaže...

pa da je netko to radio kad je trebao mogli ste puno više tog bit u prilici osvojit.

meni iskreno svejedno, al kad je netko u važnijim tekmama daleko od bitnog na terenu, u 60oj nebi bio na terenu zvao se on cr7, messi il pogba.

u barci je prošlih god messi dosta znao bit pošteđen što zbog ozljeda što zbog neslaganja navodnog s trenerom pa se hladio.

al kad je netko zbog ega i marketinga obavezno na terenu to onda izgleda kako izgleda.

tim više jedan real s takvim rosterom igrača pa kao cr7 igra pod jakim grčevima pa kao bude loš zbog tog - ha ha. a ono jesse, james, kova lade jaja jer su valjda nesposobni za igrat - moš mislit.

poanta, kad bude zidane izvadio cr7 u 60 il 70oj min jer je loš,  e tad ću doć i reći javno da je to trener s karakterom i budućnošću.

a slika koju si fakee bacio kao pozdrav s zidaneom pri izlasku? pa svaki igrač prođe kraj trenera na isti način....

Da ali to je Zidane a on je najbolji trener u povijesti po fakeeovoj logici.Taj podzrav ima veće značaenje a to je da se Ronaldo nije naljutio kad ga je Zidane izvadio u 85 . minuti nakon što nije dodirnio loptu cijelu utakmicu osim kad je dao gol.

Zbog tog je Zidane najbolji trener na svijetu.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...
nakon što nije dodirnio loptu cijelu utakmicu osim kad je dao gol.

Obično ne komentiram tvoje izjave, ali ovo ti je glupost godine.

Ako si gledao utakmicu, mogao si vidjeti da je namjestio još barem 2-3 sigurne lopte za gol (benzema kreten promašio, ali to je druga stvar), uz to je počeo i u obrani sudjelovati, i sigurno je odigrao jednu od boljih svojih utakmica u zadnje vrijeme.

Reći da loptu nije dodirnuo, moraš biti u najmanju ruku, glup ko ona stvar....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice