Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.291.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

KOvacic fenomenalna tekma. Odlicno igra.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan

hmm odlicno smo ovo odradili pri kraju poluvremena.istina imali smo srece sto se tice bilbaovih napadaca jer nisu bili precizniji ali sve u svemu danas su svi na razini osim obrane.Kovacic briljira...

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
18 godina

Od kad Fernando Alonso igra za Bilbao? 

Isca vjerojatno čuva za LP

There is no job like cron job!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 17:43 (hrvooje).
15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Nakon ove tekme stvarno samo budala moze reci da Zidane nije nista promijenio u igri kao i u samom klubu i igracima...

Kovacic buduci Modric.v2! :D
Definitivno ispred Isca po meni...
Ma svi od reda odlicno odigrali samo Varane od pocetka nije imao srece....
15 godina
neaktivan

ronaldo da je bio sebicniji mogao je komotno zabit jos 2 komada! neka mi samo netko kaze da je ostario....

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ronaldo da je bio sebicniji mogao je komotno zabit jos 2 komada! neka mi samo netko kaze da je ostario....

Ostario je.

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ostario je.

ni malo 

15 godina
neaktivan

Odlican je Ronaldo bio danas, nevjerojatno je kako oscilira iz tekme u tekmu...

Covjek bi rekao kako je Zidane probudio staru zvijer ali bolje 

Za Jamesa se to pak definitivno moze potvrditi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 18:18 (fakEEE).
13 godina
neaktivan

Ljudi budimo realni,ovo je daleko od dobrog..Cim dodje neka malo jaca ekipa popusit cemo opet..Pravi test ce biti Roma i Atletico...

Ako njih pobijedimo onda mozemo reci da smo na dobrom putu..

Osvrt na igrace sa danasnje utakmice:

Obrana je danas bila katastrofa..Ramos vise nije onaj stari Ramos,nema zari,pokupi on tu i tamo koju loptu ali nije to to..

Danilo,potrosene pare bezveze na njega..Bolje da smo dali te pare u humanitarne svrhe nego njega kupili,jer ovo je srednja zalost..

Benzema nije dosao na tekmu..

Ronaldo,solidno,mada je mogao jos 2 komada zabiti..

Varane los danas,ne sjecam se kad je tako lose odigrao,no nije njegov danas dan i to je to..

MOdric i Kova super,nema se sta reci,kao i Kroos..

James iako je zabio gol,jako lose,za taj novac koji je placen jako lose..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
14 godina
Hrvek1909 kaže...
cod4gamer kaže...

Ostario je.

Nije ostario nego jednostavno nije u formi. Kvaliteta je neupitna kad se onako oslobodi igraca kod prvog gola i zasije u raslje... 30 godina nije star igrac pogotovo netko tko je u fizickoj formi ko Ronaldo. 

Zidanu treba vremena, to je vidljivo... ne mozes u kratkom roku unijeti sve sta zelis u ekipu. Nadam se da Perez shvaca da je sezona otisla i da Zidane samo mora izvuc najbolje sto moze. SLjedece sezone kad ce on vodit pripreme i sve se moze pricat da li je Zidane pravi ili nije.

17 godina
manipulator kaže...

Ljudi budimo realni,ovo je daleko od dobrog..Cim dodje neka malo jaca ekipa popusit cemo opet..Pravi test ce biti Roma i Atletico...

Ako njih pobijedimo onda mozemo reci da smo na dobrom putu..

Osvrt na igrace sa danasnje utakmice:

Obrana je danas bila katastrofa..Ramos vise nije onaj stari Ramos,nema zari,pokupi on tu i tamo koju loptu ali nije to to..

Danilo,potrosene pare bezveze na njega..Bolje da smo dali te pare u humanitarne svrhe nego njega kupili,jer ovo je srednja zalost..

Benzema nije dosao na tekmu..

Varane los danas,ne sjecam se kad je tako lose odigrao,no nije njegov danas dan i to je to..

MOdric i Kova super,nema se sta reci,kao i Kroos..

James iako je zabio gol,jako lose,za taj novac koji je placen jako lose..

Meni je James bio odličan, međutim čovjek je žrtva sustava 

On je idealan u nekoj 4231 formaciji iza napadača, ali u 433 formaciji (to je nažalost jedina formacija koja Ronaldu odgovara, a ne može se protiv glavne zvjezde) on je ovdje stavljen na desno krilo.

Vidjelo se kad god bi se našao u sredini da bi radio čuda. Da mu se da malo više prostora u sredini, i ne gura ga se na krilo, čovjek bi puno bolje izgledao.

Ne slažem se ni za Benzemu, on nikad nije ni dobar, ni loš. Uvijek je isti, otvara prostor suigračima, kad već ne može zabijati, i radi to odlično (plus asist za Ronalda).

Inače tekma je bila užas, dobili smo je na pojedinačnu kvalitetu igrača (Jamesov gol, i onih par obrana Navasa).

Obrana nepostojeća, da smod anas igrali s Barcelonom, primili bi barem 10 komada.

Nažalost Real sad ima jedan veliki problem, koji se zove Ronaldo. Čovjek želi igrati krilo, a zabijati kao napadač. Prakitčki smo time izgubili i krilo (jer je Ronaldo zadnji put ubacio 1998 godine), a i napadača (jer imam osječaj da Benzema ne dobija loptu uopće. Uz to nemamo ni desno krilo, kad je Bale sad počeo igrati nešto iza napadača (kad je zdrav), pa guramo na krila veznjake (Isco, James).

Koliko god dobro igrali mi protiv slabijih momčadi, Bilo koja od top 10 momčadi svijeta, će zatvoriti Balea, i zgusniti veznu liniju što gušće za zadnjom linijom, i se možemo slikati pored njih.

A da ne kažem kako bi odigrali u obrani protiv tih ekipa. Nije da mi nemamo igrača na klupi, ali problem je što smo jednim igračem ograničeni na jedan sustav igre, tako da ti igrači ni ne mogu doći do izražaja.

Volio bi vidjeti utakmicu kako bi Real odigrao bez Ronalda, U sustavu 4312 Gdje bi veza bili Casemiro, Modrić, Kovačić (Kroos), U napadu Bale i Benzema, a malo iza njih, kao play James.

Zgusnila bi se sredina, Casemiro bi pokrivao puno više terena, i mogao bi ostajati nazad, dok bi recimo bekovi (Marcelo, i Carvajal) imali puno više prostora.

U slučaju izgubljene lopte, Casemiro bi pokrio puno više prostora, i nebi morali raditi one glupe prekršaje i dobivati kartone (Danas modrić žuti, prije par tjedana Kova crveni)

A što se tiče napada, u ovakvoj formi kakvoj je bio Bale, bio bi odličan, a i Benzema bi dobio više prostora, s obzirom da bi Bale odvlačio neke igrače.

A kasnije se još može umjesto Bale probati i sa Jeseom.

Naravno, u toj formaciji, Ronalda ne možeš nigdje iskoristiti, tak da to pada u vodu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
protjeran

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan

Kako su igrali Modrić i Kovačić? Po stranim portalima i komentarima ih dosta hvale, za Kovu kažu da je dobio standing ovation kod izlaska.

14 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Navijači Reala su stvarno daleko najgori na svijetu.

Pa koji napadač ima 100% realizacije?

I još se priča da je Ronaldo u najgoroj formi u karijeri, životu, bla bla.

Gluposti, Ronaldo je ove sezone često u ulozi špice, goal poachera, 21 gol i 8 asistencija u 24 utakmice u LA LIGI, 11 golova i 3 asistencije u 6 utakmica u LIGI PRVAKA.

Nezahvalni ste ako vam je to loše.

Live and let live.
17 godina
neaktivan
cecenac kaže...
manipulator kaže...

Navijači Reala su stvarno daleko najgori na svijetu.

Pa koji napadač ima 100% realizacije?

I još se priča da je Ronaldo u najgoroj formi u karijeri, životu, bla bla.

Gluposti, Ronaldo je ove sezone često u ulozi špice, goal poachera, 21 gol i 8 asistencija u 24 utakmice u LA LIGI, 11 golova i 3 asistencije u 6 utakmica u LIGI PRVAKA.

Nije to loše, loša je konstanta na kojoj on (ne) igra. A ja sam veliki fan Barce pa to zaključujem.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Naravno da je to loše kad ga nema protiv jačih ekipa

15 godina
neaktivan

Modric standardno violina bio... 

Kovacic po meni zasluzuje biti ispred Isca, oni njegovi okomiti prodori po samoj sredini terena su nesto nevideno... Plus k tome oslobodi se lopte u optimalno vrijeme, taman kad zagusti, i jos uspije uputit savrsenu loptu za krila/napadace... Milina za gledati, iako ima tu jos prostora za pomak, nemojmo zaboraviti da je to decko od 21g! 

Ono sto je jako velika promjena pod Zidaneom to je Toni Kroos! Njemacka masina napokon proradila!? 

Ronaldova najgora sezona ikad, a frajer ima najvise golova te apsolutno zacudujuce 2. je po broju asistencija odmah iza Neymara... Nevjerojatno... 

Problem je sto smo mi zaista navikli na njegove nemoguce visoke standarde, pa nas ove oscilacije kojih ovu sezonu ima svako malo neugodno iznenaduju... 

Ne mozes biti pametan po njegovu pitanju previse! 

Velika je steta sto Zidane nije preuzeo klupu odmah iza Ancelottia, ali sta je tu je... 

Ako nista vise predstavljat cemo veliki problem svakom klubu kojem stanemo na put u LP! 

I uzivat cemo.... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 13:52 (fakEEE).
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ronaldova najgora sezona ikad, a frajer ima najvise golova te apsolutno zacudujuce 2. je po broju asistencija odmah iza Neymara... Nevjerojatno... 

Problem je sto smo mi zaista navikli na njegove nemoguce visoke standarde, pa nas ove oscilacije kojih ovu sezonu ima svako malo neugodno iznenaduju... 

Ne mozes biti pametan po njegovu pitanju previse! 

Samo što su to beskorisni golovi, o čemu smo i pričali... Bolje da je zabio 3 puta manje golova, ali da je bilo za 3 boda u težim utakmicama.

Najviše mi se sviđalo što smo puno kontri pokrenuli, jedino mislim da iz nijedne nismo zabili XD

Definitivno meni najzanimljivija utakmica ove sezone, a i duže vrijeme općenito. Kao da sam vidio viziju onog što možemo biti.

Next station, Roma.

Fortune favours the brave
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Samo što su to beskorisni golovi, o čemu smo i pričali... Bolje da je zabio 3 puta manje golova, ali da je bilo za 3 boda u težim utakmicama.

Najviše mi se sviđalo što smo puno kontri pokrenuli, jedino mislim da iz nijedne nismo zabili XD

Definitivno meni najzanimljivija utakmica ove sezone, a i duže vrijeme općenito. Kao da sam vidio viziju onog što možemo biti.

Next station, Roma.

Hehe pa dobro recimo da ih je vecina bila za nabijanje protivnika, al bilo ih je par i 'korisnih', recimo jucer 3 boda mozemo njemu zahvaliti svakako! 

Jucer se moglo kroz maglu vidjeti sta bi mogli postati, i to djeluje zastrasujuce... Kontre da, ali ono sto sam ja vidio takoder je bilo mijenjanje strana... Lopta se u nekim trenucima s lijeve na desnu stranu prebacivala nevjerojatnom brzinom... Ima tu jos mjesta za napredak svakako, ali Zidane je na klupi tek mjesec dana... 

Bit ce zanimljivo u Romi, ako se ne varam u knock-out fazi LP Real Madrid jos nikada nije izbacio talijanski klub! 

14 godina
neaktivan

Haha daj budite realni,ono sto sam ja vidio,da je jucer bila malo kvalitetnija ekipa,ili da je Bilbao bio bolji u realizaciji Real ne bi osvojio 3 boda,obrana je bila katastrofa...Real dobio na individualnu kvalitetu...Real se jos nije pokazao protiv prave jake momcadi tako da sve sto izgleda dobro protiv ekipa tipa Bilbao,Espanyol,... nema neki znacaj dok ne pokazu pravo lice u jacoj utakmici,a to ove sezone nisu ni jednom napravili

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 16:08 (barcafan12).
17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Haha daj budite realni,ono sto sam ja vidio,da je jucer bila malo kvalitetnija ekipa,ili da je Bilbao bio bolji u realizaciji Real ne bi osvojio 3 boda,obrana je bila katastrofa...Real dobio na individualnu kvalitetu...Real se jos nije pokazao protiv prave jake momcadi tako da sve sto izgleda dobro protiv ekipa tipa Bilbao,Espanyol,... nema neki znacaj dok ne pokazu pravo lice u jacoj utakmici,a to ove sezone nisu ni jednom napravili

Pa slažem se ja s tim, ali samo kažem, na ovakav način nismo igrali dugo vremena. Uz još vremena bi se ovakva igra mogla rafinirat, problem je što ga nemamo baš XD

Bilbao je respektabilna ekipa koja se drži trenutno na 6. mjestu, mislim da razlika između njih i espanyola, granade ipak postoji.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 19:24 (Hyperion).
18 godina

Obrana zabrinjava, a još je Modrić dalje od gola. Isco valja u zadnjoj liniji i dobija ovacije, jer je prošlo, a trener bi mu trebao dati jezikovu juhu. Varane nije izašao na teren. Ako u srijedu bude igrao Isco, Modrić će morati više imati oči iza. Navas je na razini kao i Carvajal, lijevo, desno, gdje hoćeš. Roma zadnje 4 utakmice 10 golova. Zabit će sigurno, pitanje je samo hoće li RM zabiti više 

14 godina
hrvooje kaže...

Obrana zabrinjava, a još je Modrić dalje od gola. Isco valja u zadnjoj liniji i dobija ovacije, jer je prošlo, a trener bi mu trebao dati jezikovu juhu. Varane nije izašao na teren. Ako u srijedu bude igrao Isco, Modrić će morati više imati oči iza. Navas je na razini kao i Carvajal, lijevo, desno, gdje hoćeš. Roma zadnje 4 utakmice 10 golova. Zabit će sigurno, pitanje je samo hoće li RM zabiti više 

Nema tamo ko zabit gol. To Real ako ne pregazi sa duplim hendikepom nek ugase klub.

18 godina
SimeKZ kaže..

Nema tamo ko zabit gol. To Real ako ne pregazi sa duplim hendikepom nek ugase klub.

Jesi gledao utakmicu? Nisi vidio kako je Varane zabio? Ne mora Roma uopće zabit, tu je Realova obrana 

14 godina
hrvooje kaže...
SimeKZ kaže..

Jesi gledao utakmicu? Nisi vidio kako je Varane zabio? Ne mora Roma uopće zabit, tu je Realova obrana 

Jedna utakmica, lik napravi kiks odmah ce u svakoj... yep, tako to ide.

15 godina
neaktivan

Marcelo se vratio treninzima, u rosteru je za tekmu vec protiv Rome ali ne vjerujem da ce ga Zidane koristiti.... 

I Real je podnio zalbu za 2 zuta kartona Varaneu, koju bi svakako sud trebao uvaziti, jer dobiti 2 zuta na temelju nicega je smijesno... Ajde jedan za onaj prvi koji je bio preuranjen btw., ali onaj 2. nema veze s vezom... 

Inace povlacim ono sto sam rekao za 10-2 pobjedu Reala ove sezone, bravo decki... Ono sto je Barcelona jucer radila je upravo to, veliko ruganje i sramota... 

Pogotovo za Messija, nisam ono ocekivao...  

Nisam gledao tekmu ali vidim na vijestima, mislim sve 5 zanimljivo je ali Boze sacuvaj... Povracalo mi se kad sam vidio taj pederluk... 

Da je kojim slucajem Real to izveo, iako mi imamo sigurnog egzekutora 11eraca, danas bi cijeli nogometni svijet sa gnusanjem gledao taj potez... Mislim da je to svima jasno u ovoj temi koja je obrnuta filozofija.... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 19:52 (fakEEE).
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Marcelo se vratio treninzima, u roosteru je za tekmu vec protiv Rome ali ne vjerujem da ce ga Zidane koristiti.... 

I Real je podnio zalbu za 2 zuta kartona Varaneu, koju bi svakako sud trebao uvaziti, jer dobiti 2 zuta na temelju nicega je smijesno... Ajde jedan za onaj prvi koji je bio preuranjen btw., ali onaj 2. nema veze s vezom... 

Inace povlacim ono sto sam rekao za 10-2 pobjedu Reala ove sezone, bravo decki... Ono sto je Barcelona jucer radila je upravo to, veliko ruganje i sramota... 

Pogotovo za Messija, nisam ono ocekivao...  

Nisam gledao tekmu ali vidim na vijestima, mislim sve 5 zanimljivo je ali Boze sacuvaj... Povracalo mi se kad sam vidio taj pederluk... 

Da je kojim slucajem Real to izveo, iako mi imamo sigurnog egzekutora 11eraca, danas bi cijeli nogometni svijet za gnusanjem gledao taj potez... Mislim da je to svima jasno u ovoj temi koja je obrnuta filozofija.... 

pa to je upravo ono sto ja govorim.penal obicni ne mogu zabit pa moraju izvodit kerefeke sa loptom.naravno kad to oni izvedu to je majstorija kojoj se divi cijeli svijet.ma daj molim te...

imamo mi nasu masinu Ronalda koji to hladnokrvno izvrsi, bez imalo trunke osjecaja 

18 godina

@fakEEE

O čemu ti pričaš? Poštivali sva pravila nogometne igre. Ona asistencija, pa slobodnjak... Utakmica je bila sadržajna i lijepa za gledat. Možeš navijati za jedan klub, ne moraš zato automatski omalovažavati drugi. 

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
15 godina

Messi fula još jedan penal i onda svi popuše foru da je to bilo dogovoreno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Postoji nesto sto se zove respekt protivnika, po mojem videnju... Ja sam prvi posrao svoj klub kad je nagazio klub koji po svim mjerilima nije mogao biti nikako na razini al se trudio maximalno koliko moze i dao sve od sebe, sto ga treba posramiti kolko ide da bi si neko pucao ego u nebesa? 

Nemam nista protiv dobre partije, koja je koliko citam bila savrsena u 2. poluvremenu Barcelone, ali po mojem onako izveden penal i neki potezi Neymara nisu bili na mjestu a o tome su se vec vodile rasprave... Jedno je to ciniti igracima Reala, i Real njima, a drugo su klubovi Celta, Vallecano.... 

Tko zeli shvatit shvatit ce, pojedinci za koje sam siguran da necu ma sta god ja napisao i ostali, briga me... 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice