Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Boixus Nois PS kaže...
Ovo je smiješno što se svira Realu...dali ljudima 2 crvena u 20 minuta.Bože sacuvaj

Ovakva je bila i sezona i sa Mourinhom kad je na kradu osvojena .

Da uzmes tipkovnicu i lupas s njom u glavu bi napisao smisleniju recenicu.

Oh well, vjerovatno si to radio u proslosti pa zato sad pises ovakve postove 

Armageddon 2033 kaže...

Cristiano Ronaldo: I'm the best player in the world ! :))

Atl.Madrid Nema ga, Levante Tu je, PSG Nema ga, Celta Tu je, Las Palmas Tu je, PSG Nema ga, Sevilla Nema ga, Barcelona Nema ga, Shakhtar Tu je, Eibar, Getafe, Malmo, Vallecano tu je, Villarreal Nema ga. Sada ce Valencia (nema ga xD)

Zicer za pogoditi na kojim tekmama lik ne igra. HALA MADRID

Atl.Madrid Nema te, Levante Nema te, PSG Nema te, Celta Nema te, Las Palmas Nema te, PSG Nema te, Sevilla Nema te, Barcelona Nema te, Shakhtar Nema te, Eibar Nema te, Getafe Nema te, Malmo Tu si, Vallecano Tu si

Zašto si tu? Koj te vrag zvao sad? Samo se nadam da si i ti neko dijete ko boksic jer ako si stvarno 88to godiste to je prezalosno hahha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 17:30 (KiCo77).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ovo je smiješno što se svira Realu...dali ljudima 2 crvena u 20 minuta.Bože sacuvaj

Ovakva je bila i sezona 2012/13 kad je Moruinho vodio Real.Jednostavno gadljivo.

Mislim da osim par bugovaca nitko više ne gleda na Real kao oubiljan klub nego na ekipu koja mora imati sudačku pomoć da dobije Rayo Valleacno na svom stadionu...

HAHAHAHAAHAHAH

Kad se sjetim da je Fakee ovo generaciju Reala uspoređivao saGuardiolinom Barcom hahahaahahahahahahahaha

Da si gledao utakmicu znao bi da nakon tog sramotnog drugog crvenog i penala kasnije sudac nije sudio 3 čista. Baš su komentatori rekli na ESPNU da je ovo sramotno da 3 penala nije čista sudio dok je ovu smijuriu dosudio. 

Maleni znam da te boli što je Real u sezoni 12/13 gazio u la ligi. Usred Camp-Moua pobjediti onakvu Barcu i tijekom cijele sezone zabiti 121 gol i nije baš mala stvar, a to što je u tvojoj malenoj glavi to gadljivo nažalost nije ničiji problem, LP 

15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Opet dopuštate da Vas provocira navijač kluba koji je čitavu povijest napravio na temelju krivih sudačkih odluka i poklonjenih penala. Ko da meni dođe Žak Houdek na vrata i vrijeđa moju kilažu.

Sve u svemu dobar trening i tekma gdje su si neki nesposobni fino podebljali statistiku. Opet je Rafa sretno i spretno pokupio malo kredita. Gledao sam tek nakon 6:2 pa ne znam dal su penali i crveni kartoni opravdani. Kasnije je trebao biti na Jamesu, možda i na Vasquezu, nije baš neki kut kamere. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen

Čuj boli ? ahahaha real ne postoji zadnjih 15 godina. Dno dna od kluba.

12 godina

prvi crveni je cist,a drugi onak i je i nije

14 godina
toma20 kaže...

prvi crveni je cist,a drugi onak i je i nije

Pa prvi da,ali drugi nije bil direkt crveni već 2 žuta

15 godina
neaktivan

Haha nisam gledao tekmu pogledao na rezultati, ne znam kakvog je smisla imalo...

Kao sto sam rekao, razbit jadni Vallecano cim vise i bolje bez imalo respekta samo da se zalizu rane od Barce, PSGa, Villareala... 

Jadni bili kad bi se ovako necem veselili, ovo nije dokaz apsolutno nicega... Povraca mi se na ovaj Real sa Benitezom... 

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Haha nisam gledao tekmu pogledao na rezultati, ne znam kakvog je smisla imalo...

Kao sto sam rekao, razbit jadni Vallecano cim vise i bolje bez imalo respekta samo da se zalizu rane od Barce, PSGa, Villareala... 

Jadni bili kad bi se ovako necem veselili, ovo nije dokaz apsolutno nicega... Povraca mi se na ovaj Real sa Benitezom... 

heh ajde da pročitamo i nonbiased post navijača Reala 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
neaktivan
Cisti prvi crveni, treba jos dobit 5 utakmica kazne da se hladi, da je bila stajna noga pukla bi kao sibica... Zanimljivo je bilo vidjet ronalda nakon 3-2 trci po loptu u gol jer je vidio priliku da utrpa jos 5-6 komada, da hoce tako na vaznijim utakmicama
12 godina
protjeran
Hexfire je nešto ljut i ljubomoran na sluzbeno najtrofejniji klub na svijetu hahaha....Barca osvaja sve u 2016/ godini i ova generacija ostaje upamćena kao najbolja u povijesti jer nijedna ekipa nije toliko dominirala kao Barca...

Hejterima pozdrav
This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
Hexfire je nešto ljut i ljubomoran na sluzbeno najtrofejniji klub na svijetu hahaha....Barca osvaja sve u 2016/ godini i ova generacija ostaje upamćena kao najbolja u povijesti jer nijedna ekipa nije toliko dominirala kao Barca...

Hejterima pozdrav
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Opet dopuštate da Vas provocira navijač kluba koji je čitavu povijest napravio na temelju krivih sudačkih odluka i poklonjenih penala. Ko da meni dođe Žak Houdek na vrata i vrijeđa moju kilažu.

Sve u svemu dobar trening i tekma gdje su si neki nesposobni fino podebljali statistiku. Opet je Rafa sretno i spretno pokupio malo kredita. Gledao sam tek nakon 6:2 pa ne znam dal su penali i crveni kartoni opravdani. Kasnije je trebao biti na Jamesu, možda i na Vasquezu, nije baš neki kut kamere. 

barem nisu prijetili i ubijali

15 godina
neaktivan

Barem je Atletico izgubio 1:0 od Malage pa nece biti tako mucno gledati tablicu, samo ce nam Barca bjezat za 5 bodova, nista strasno.... 

I napokon smo skinuli ovaj prokleti grb svjetskog nogometnog prvaka, od tada pamtimo samo lose trenutke... 

p.s.

Jadnici nasi ove godine nece dobiti za Bozic 8 dana slobodno vec samo 6, jado jadni... Ja bi im dao Bozic popodne slobodno ko i sav normalan svijet sto ima, nista drugo nisu ni zasluzili ni zavrijedili... 

2 sprinta jednog Soldada ne mogu ispratit, mars.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 22:49 (fakEEE).
17 godina
neaktivan

Utakmica je mogla zavrsiti skroz u drugom smjeru da onaj Tito nije isa slomit nogu Kroosu, on im je samo pripremia masakr u nastavku. Kasnije je samo stari lisac Ramos iskoristia nervozu u sesnaestercu, mada ono sudac nije triba svirat s obzirom da su vec imali igraca manje al aj. Ja sam gleda samo 1. poluvrime. Inace ne pratim opcenito balun vec par godina, pogledan tu i tamo koju utakmicu reala ali na sta ona obrana lici... straj me barce i bayerna u LP, oni ce se sad prosetat kroz romu, i kad im dodje bayern, jos s don Carlom, bit ce hebeno. Nadam se samo da su ova 2 naivna gola dok je utakmica jos bila u egalu rezultat Marcelove ozljede ili cega vec, jer on je tamo sepa i sugerira klupi da ima problema vise puta a oni nista.

10 godina
neaktivan

10:2! BBC zabio 9. MSN treba tri utakmice za to. Lijepo je biti Madridista.

14 godina
ks95hr kaže...

Ja se nadam da je ovo sakazam.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
Možda MSNu ne bi trebale tri tekme kad bi dobili penal i igrali sat vremena na Camp Nou s 2 igrača više protiv 18. momčadi prvenstva
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
ks95hr kaže...

Nadam se da i ja da je sarkazam , ali poznajavajući postove dotičnog ks95hr-a ne bi me čudilo da je ovo njegovo osobno mišljenje bez utjecaja droge,alkohola ili teških lijekova ili pri stanju teških psihičkih bolesti poput shizofenije,neuroze,depresije ili PTSP-a nastalog MSN-ovim razaranjem i Reala u sred Madrida dok je uvijek objektivni i nikad subjektivni ks95hr od sramote se zaključao u svoju sobu u podrumu.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
ks95hr kaže...

Nadam se da i ja da je sarkazam , ali poznajavajući postove dotičnog ks95hr-a ne bi me čudilo da je ovo njegovo osobno mišljenje bez utjecaja droge,alkohola ili teških lijekova ili pri stanju teških psihičkih bolesti poput shizofenije,neuroze,depresije ili PTSP-a nastalog MSN-ovim razaranjem i Reala u sred Madrida dok je uvijek objektivni i nikad subjektivni ks95hr od sramote se zaključao u svoju sobu u podrumu.

Ironicno da si usput opisao i sebe hahaha

A sta se ks95 tice vjerujem da samo podjebava trolove sa vrha stranice :p

12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
ks95hr kaže...

Dotični klaune , ništa pametno nisi napisao odkad sam na ovome forume, nego uvijek kontriraš sve stavove koje ne veličaju Real , pa makar ti stavovi inijeli Real pred lice isitine , ali u tvojim očima sve što ne piše o Realu u superlativima je neprijateljsko a sve zbog tvoje glave koja živi na Hystory Channelu i rado se prisjeća nekih lijepih,davnih i najvažnije zaboravljenih vremena kojima nisi ni prisustvovao.

Lijepo li je biti navijač Barcelone , gledaš dok tvoja momčad razara na svim poljima svoje konkurente , gledaš ekipu koja je i službeno najtrofejnija na svijetu a usput zauvijek upisana zlatnim slovima kao najbolja generacija koja je kročila ovim planetom.

Pozdrav 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 0:36 (Boixus Nois PS).
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
ks95hr kaže...

Dotični klaune , ništa pametno nisi napisao odkad sam na ovome forume, nego uvijek kontriraš sve stavove koje ne veličaju Real , pa makar ti stavovi inijeli Real pred lice isitine , ali u tvojim očima sve što ne piše o Realu u superlativima je neprijateljsko a sve zbog tvoje glave koja živi na Hystory Channelu i rado se prisjeća nekih lijepih,davnih i najvažnije zaboravljenih vremena kojima nisi ni prisustvovao.

Lijepo li je biti navijač Barcelone , gledaš dok tvoja momčad razara na svim poljima svoje konkurente , gledaš ekipu koja je i službeno najtrofejnija na svijetu a usput zauvijek upisana zlatnim slovima kao najbolja generacija koja je kročila ovim planetom.

Pozdrav 

moram se sloziti s tobom, ja u ovoj temi nisam nijednom doživio ništa konkretno i argumentirano od kolege @kico77, njegov vrhunac je podjebavanje navijača barcelone, dakle ništa konkretno ili složeno

14 godina
Del_Boy97 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
ks95hr kaže...

Pozdrav 

moram se sloziti s tobom, ja u ovoj temi nisam nijednom doživio ništa konkretno i argumentirano od kolege @kico77, njegov vrhunac je podjebavanje navijača barcelone, dakle ništa konkretno ili složeno

Upravo tako, ja vas sve imam na ignore listi, al ipak nekad dođem i otvorim post i i vratim podjeb. Nemam nikakvu potrebu raspravljat o utakmici sa trolovima, kakvog to ima smisla? Niti imam potrebu dolazit u barceloninu temu i velicat svaku pobjedu reala ili poraz barcelone, kao sta vi radite, meni je to jadno, pa rijetko komentiram, a kad komentiram vas spuštam :3

O cemu "konkrentom i argumentiranom" da ovdje raspravljam? Realovu temu je preuzela horda klinaca koja na svaki post madridista ostavi 5 glupih postova, a vrlo cesto ostavi tih 5 postova i bez da mi išta napisemo.

13 godina
neaktivan

Ono jucer je bila sramota...da je rayo ostao sa 11 igraca mi bi takorec izgubili...drugog crvenog i penala nije bilo...nego tek poslje na jamesu/vasquezu...onaj start na krosu..kros ima srece da nije bila stajna noga..puklo bi to ko staklo..al rastego ga je ko zvakacu..

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Prema navodima Cadena SER, klub trazi novog trenera prije 30.12!!!! 

Igraci su otkazali poslusnost Benitezu i Perez je morao popustiti....... 

JE LI MOGUCE!!????? 

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Prema navodima Cadena SER, klub trazi novog trenera prije 30.12!!!! 

Igraci su otkazali poslusnost Benitezu i Perez je morao popustiti....... 

JE LI MOGUCE!!????? 

Sumnjam, ali bih naravno volio, jer svi smo vidjeli šta je Rayo radio sa 11 igrača protiv nas odnosno nije se ništa promijenilo.

Fortune favours the brave
15 godina

Samo nam fali da vrati onog portugalskog bunkeraša natrag na klupu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

On je bar osvojio primeru, Benitez nije ni blizu tome, ali ima i drugih opcija što se tiče trenera.

Fortune favours the brave
12 godina
protjeran

Ma kakve su to gluposti...Benitez ostaje trener...Fake nemoj se paliti na sve novinske naslove jer vidim da ih svačaš kao da su Sveto Pismo

15 godina
Hyperion kaže...
Hexfire kaže...

On je bar osvojio primeru, Benitez nije ni blizu tome, ali ima i drugih opcija što se tiče trenera.

Radije da ostanemo bez trofeja nego da opet gledam taj bunkeritis.

A baš da ima puno ozbiljnih opcija i nema. Svi ovi pravi treneri su već razgrabljeni. Ostaju neki li-la kvalitete i perspektivni koji još nisu vodili klub s vrha liste, a tu nikad ne znaš kak će završiti.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Radije da ostanemo bez trofeja nego da opet gledam taj bunkeritis.

A baš da ima puno ozbiljnih opcija i nema. Svi ovi pravi treneri su već razgrabljeni. Ostaju neki li-la kvalitete i perspektivni koji još nisu vodili klub s vrha liste, a tu nikad ne znaš kak će završiti.

Moruinho koji je poznati trener se borio za opstanak u ligi.. Nekad nije sve do trenera već i zalaganja igrača na terenu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice