Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.289.901
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
11 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Mene zanima sto ce od onog Odegaarda ispast.Ne vidim svrhu dolaska Danila za 30 milja kada smo vec imali fantasticnog Carvajala.Obrana je po meni dosta dobra,nista u njoj mjenjat.Vezni red maknuti kroosa i probat malo sa casemirom da vidimo kako bi to moglo ici.Veratti bi mozda mogao doc ali to bi negdje 40-45milja bilo sigurno.Zamjenit benzemu naravno,dobar je on ali nije vise kao i prije,suarez je klasa za njega.Probat uzet Aguera i tjt.

14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...
ks95hr kaže...

Kroos je nas Busquets

Upravo to, nit smrdi nit mirise... Barca njegovo, uostalom cijelu neinteligenciju svojeg srednjeg reda nadomjescuje trojkom naprijed, a s kim cemo mi kad im se sve mora servirat? 

Kovacic ga je u svojoj prvoj citavoj tekmi nadigrao i u defanzivi i u ofenzivi, a i Casemiro mu opasno puse za vratom.... 

Mislim nije Pjanic sad ni toliko nuzan koliko barem 2 kvalitetnih napadaca, al ono.... Nedaj Bog da nam se Modric ozlijedi 

Haha Barcina neinteligentna sredina je pojela Real,trcali su za Iniestom kao mala djeca,a covjek u 30tima,Busquetsa je sramota uopce usporedivati sa Kroosom,zapravo malo koji zadnji vezni se može usporediti sa njim trenutno,covjek je genijalac,samo hejteri,i neuki pratitelji to neće potvrditi...

15 godina
neaktivan

Ma dobro da je Danilo doso, moze igrat svasta tipa lijevi bek, desno krilo kad zagusti.... Ali na desnom beku Carvajal je tata, s tim da je svakako trebala zamjena za njeg jer je prosle sezone morao igrati Arbeloa...

Isto ce bit i sa R.Rodriguezom, doci ce za min. 30mil., a opet ce Marcelo za njeg biti tata sto i jest opcenito na lijevom beku uopce u svijetu.... Jednostavno bez tog ne mozemo jer evo sad je situacija da ce mozda Arbeloa morat opet igrat desno kako bi Danilo mogao zamjenit Marcela lijevo jer su Marcelo i Carvajal ozlijedeni tako da to stoji..... 

Inace obrana mi je okej sasvim, osim te zamjene za Marcela, cak je i Nacho proigrao.... Ne znam samo gdje curi....... 

Iniesta je stvarno odigrao dobru tekmu i u svoje vrijeme je bio najbolji na svojoj poziciji, podsjetilo je na njegove stare dane i zasluzeno je dobio pljesak Bernabeua... 

Busquets opet nista posebno, igra identicno kao Kroos ove sezone a vi ga dizete u nebesa.... Alibi igrac, jedino sto se zna postavit jer ima 2m.... Jako spor....

12 godina

Kroos ako ovako nastavi cijelu sezonu definitivno ga prodati,a za napadaca Lewandowski tesko da ce u Real,a stvarno bih volio vidjeti Aubameyanga u Realu

14 godina

Nikad nećete naučiti i dodati boxića na ignore

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
16 godina
neaktivan
😂
10 godina
neaktivan

Svatko tko kaze da je Busquets bolji nego Kroos je neznalica i usudio bih se reci budala. Oke da je Barcelona vasa ljubav i da ju bezuvjetno volite, ali ostavite malo to po strani. Busquets i Kroos su dobri igraci, ali ni jedan ni drugi nikad nece biti Xabi Alonso, a pogotovo ne neponovljivi Andrea Pirlo.

Ovdje ima dosta neznalica koje razmisljaju kao neznalica Florentino Perez. Nije ovo FIFA da bi cak ne bih rekao najbolji nego najeksponiraniji pojedinci znacili najbolju momcad. Golman i vezni red su najbolji dio ove momcadi, ali slaba korist kad napadaci ne znaju. Najprije trebaju otici Arbeloa i CR. Doci treba back up LB (Alberto Moreno), Eden Hazard i back up napadac Neymar Junior.

15 godina
neaktivan

James je u svojoj prvoj sezoni za Real, i u La Ligi opcenito, dobio nagradu za najboljeg veznog igraca u Ligi..... 

Ramos standardno, bez konkurencije, najbolji stoper Lige prosle sezone.... 

12 godina
protjeran

Da igra za neki drugi klub nebi dobio tu nagradu.Ali eto nbije ni konkurencija nešto.Od loših uzmeš manje lošeg i staviš Ramosa.

James je prošle sezone bio dobar i zalužio je to,ali ove sezone neće biti u izboru od 10 igrača jer su njegove igre tragikomedija.

Busqets trenutno najbolji vezni igrač na svijetu i bolako osvaja ako nastavi ovako.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
fakEEE kaže...

James je u svojoj prvoj sezoni za Real, i u La Ligi opcenito, dobio nagradu za najboljeg veznog igraca u Ligi..... 

Ramos standardno, bez konkurencije, najbolji stoper Lige prosle sezone.... 

da hahahahah malo sutra, najbolji stoper je trebao biti ili laporte ili otamendi, samo eto nisu iz barcelone ili reala pa ne vrijede

10 godina
neaktivan

Laporte hahaha

Balvan bi bio bolji stoper nego on

13 godina
neaktivan
Tygaa kaže...

Mene zanima sto ce od onog Odegaarda ispast.Ne vidim svrhu dolaska Danila za 30 milja kada smo vec imali fantasticnog Carvajala.Obrana je po meni dosta dobra,nista u njoj mjenjat.Vezni red maknuti kroosa i probat malo sa casemirom da vidimo kako bi to moglo ici.Veratti bi mozda mogao doc ali to bi negdje 40-45milja bilo sigurno.Zamjenit benzemu naravno,dobar je on ali nije vise kao i prije,suarez je klasa za njega.Probat uzet Aguera i tjt.

Meni je Benzema najbolja klasicna spica trenutno na trzistu,nema boljega..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
15 godina

Ak će ga pustit vikendom iz zatvora da odigra tekmu onda može i Benz ostati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
13 godina
neaktivan
15 godina

Možda ova sezona i ne bude za pamćenje, tko zna! 

No, ako se "na godinu" karte drukčije poslože, možda nama i svane, a to bi onda značilo da je nekom "drugom" smrknulo ?!?!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Realno je da ce ili Messi ili Neymar na ljeto napustiti klub, pritisak od strane suda je prevelik ne za jednog vec za obojicu... Na nasu srecu jel, no nerealno je ocekivati da ce netko od njih zbog toga zavrsiti u Realu.... 

Isto tako je gotovo nemoguce da ce Lewandowski zavrsiti u Realu, nes se prica da se radi na povratku Morate u klub... Ali ako bi to netko mogao napraviti onda je to sigurno Real...

S druge strane, Hazard je gotovo sigurno nas... 

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Realno je da ce ili Messi ili Neymar na ljeto napustiti klub, pritisak od strane suda je prevelik ne za jednog vec za obojicu... Na nasu srecu jel, no nerealno je ocekivati da ce netko od njih zbog toga zavrsiti u Realu.... 

Isto tako je gotovo nemoguce da ce Lewandowski zavrsiti u Realu, nes se prica da se radi na povratku Morate u klub... Ali ako bi to netko mogao napraviti onda je to sigurno Real...

S druge strane, Hazard je gotovo sigurno nas... 

Barcu neće napustiti nitko od trojca MSN još barem 2 sezone, a pogotovo ne Messi ili Neymar, ako će netko napustiti to će biti Suarez.

Što se tiće Hazarda neće se Real baš usrećiti njime, on je igrač za manje tekme, bljesnuo je bio sezonu-dvije. Mislim da ima puno boljih rješenja od njega.

17 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Laporte hahaha

Balvan bi bio bolji stoper nego on

mislim da je Laporte ipak bolji je stoper od mene 

17 godina

James 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Izgleda da Jese nije ozljeđen jer upravo igra u današnjoj kup utakmici

17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Izgleda da Jese nije ozljeđen jer upravo igra u današnjoj kup utakmici

Da, nije. Opovrgnuli su ono da je obnovio ozljedu koljena...

Nego ima sada druga stvar, navodno Cheryshev ne bi smjeo danas igrati jer je je prošle godine dok je igrao u Villarealu dobio jedan meč zabrane igranja (crveni valjda?).

Možda nas čeka 3-0 za Cadiz zbog tog, bez obzira na rezultat ili diskvalifikacija iz kupa kralja.

EDIT:

Sve je potvrđeno, ako Cadiz uloži žalbu diskvalificirat će nas. Cheryshev je odmah prije početka drugog poluvremena izašao van s terena.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 23:07 (Hyperion).
14 godina
protjeran
Hahahahahaahhahahahahahaha koja Ste vi sprdnja od kluba
14 godina

hahahaha,pa to nisu istine.Ima uzvratna utakmica ili?jer ako ima,onda 3:0 poraz i nije toliko bitan,ali ako nema onda znači ispadanje

17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

hahahaha,pa to nisu istine.Ima uzvratna utakmica ili?jer ako ima,onda 3:0 poraz i nije toliko bitan,ali ako nema onda znači ispadanje

ako sam ja dobro razumio ide direkt diskvalifikacija iz kupa?

14 godina

Mislim nije ionako da će Real osvojiti kup pored Barce i ATletica,ali ono bilo bi ljepo gledati još koji derbi

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Hahahahahaahhahahahahahaha koja Ste vi sprdnja od kluba

Dobro jel medu navijacima Barcelone ima nekog >20g?

Da, sranje je ali ne vjerujem da ce Cadiz ici protiv kluba kao sto je Real cisto zato jer time nece nista postici kad ce biti izbacen sljedece ili ono iza kolo....

Nisam gledao tekmu ali sam vidio prizor gdje se James nije htio pozdraviti sa Benitezom prilikom izlaska sa terena... Nema tu ljubavi 

P.S. izgleda da je Cadiz ulozio tuzbu sto znaci da je R.Madrid izbacen iz kupa, vrijedi pricekati potvrdu... Da barem, necemo nista opet osvojit ali barem necu vise nakon zime gledati

Beniteza na klupi... Kakav kreten....

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 0:02 (fakEEE).
12 godina

cadizu real znaci ko i meni, zasto cadiz sebi nebi oaigurao dodatne pare prolazom, nego eto pusti jednog realčića da prođe

17 godina
neaktivan

"Reports that it was the Cadiz's Director of Communications who informed Real Madrid about Cheryshev's status."

Kao još su i faks poslali, a naši vele da nisu ništa dobili. XD

Jebeš sve, nekom mora letit glava i samo čudo u drugom dijelu sezone (osvajanje lige ili lige prvaka, impossibru) će ublažiti ovaj užasan prvi dio sezone i Rafinu poziciju trenera.

BTW:

Doznalo se da još jedan igrač Real Madrida nije smjeo biti danas na klupi, a bio je, Borya Mayoral. Cijelu utakmicu je proveo na klupi kao zamjena.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 1:12 (Hyperion).
15 godina

Ni prvi ni zadnji put da se tako nešto dogodi (govorim općenito), ali netko će morati odgovarati. Tu nije direktna krivnja trenera (neka logika) jer je netko drugi morao znati da Čeri ima kartone iz prošle godine. A da su dobili obavijest i ignorirali je van svake pameti, ako je istina.

Bilo kako bilo, ako stvarno nije imao pravo nastupa, treba nas izbaciti. Koja je to debilana da se Cardiz mora posebno žaliti, a svi znaju da je tekma bila neregularna. Ne vjerujem... Smijurija od lige i pravila. A nedaj bog da se ovi ne žale jer nemaju nikakvog razloga za to osim nekakvog nelegalnog pritiska od strane Reala. 

A za ovog Borju mi na prvu nije jasno zbog čega ne bi imao pravo nastupa kad je tek počeo igrati za prvu momčad. Je i on bio negdje na posudbi prošle sezone?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice