Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.291.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
ATJLučko kaže...

U slučaju da netko smatra da Rafael Benitez u dosadašnjem setu odigranih utakmica učini iole jedan loš korak, živo me zanima tko bi se usudio biti na njegovom mjestu, odnosno da bi znao učiniti nešto bolje sa Real Madridom! 

Boixus

@vole

Yep, mislim da Rafa neće dugo ako se ovako nastavi. Možda s povratkom ovih ofanzivnijih igrača to bude bolje. ali ne ulijeva povjerenje zasad. Al na kraju dana 3 boda su tu i prvo mjesto je osigurano s realnim izgledima da završimo skupinu bez primljenog gola. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 22:45 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Na kraju pokupimo 3 boda i imamo bolju statistiku od PSGa osim u posjedu lopte..... 

Igra nigdje veze, malo bolje zadnjih 20min. no ne nesto sto karakterizira kraljevski klub.... 

Bit ce to neka druga prica kad CR igra lijevo, Benz spic, Bale desno i James na AMC.... Nadam se vec ovaj vikend, a do tada.....  

14 godina

Ovo je vrh utakmica. Ovako je Barsa dobijala prosle sezone tekme i tripleta. Neka mi pobedjujemo samo na bilo koji nacin. Ne moze da se igrq dobro 50 utakmica u sezoni. Logicno. Ovo je jedna od 15ak koju ce da odigramo slabije. Bolje sada nego protiv Juventusa mrtvog na Bernabeu u polufinalu.

12 godina
protjeran
mazy651 kaže...

Ovo je vrh utakmica. Ovako je Barsa dobijala prosle sezone tekme i tripleta. Neka mi pobedjujemo samo na bilo koji nacin. Ne moze da se igrq dobro 50 utakmica u sezoni. Logicno. Ovo je jedna od 15ak koju ce da odigramo slabije. Bolje sada nego protiv Juventusa mrtvog na Bernabeu u polufinalu.

Ne laži ovaj narod. Barcelona je bila loša u prvom dijelu i tu je zaostajala za ostalima ali kad su podigli u veću brzinu poigravali smo se sa svim ekipima...Tog Parizna smo razbili na komade sa igrom i sa golovima a vi na nijedan način.Toliko o tome

This time next year we'll be millionaires
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
mazy651 kaže...

Ne laži ovaj narod. Barcelona je bila loša u prvom dijelu i tu je zaostajala za ostalima ali kad su podigli u veću brzinu poigravali smo se sa svim ekipima...Tog Parizna smo razbili na komade sa igrom i sa golovima a vi na nijedan način.Toliko o tome

Da velike ekipe tipa Bayern Real i tako redom nisu imale glavne igrače ozljeđene nebi vi vidjeli ni t od triplete . LP

12 godina
Boixus Nois PS kaže...
mazy651 kaže...

ma ti si obicni 

13 godina
neaktivan

@boxic

Ubuduće nam napiši kako će tko odigrat da ne moramo gledati utakmice.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 0:21 (Predator003).
14 godina

Takve klince ne smatram vjernim navijačima kluba. U slučaju da Cr ili messi il tko već otiđe iz kluba ti će tzv. "Navijači" prestati navijat za klub u kojem su igrali. Da li je to vjerni "pravi" navijač? Za mene ne .

@del_boy

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 0:58 (mazy651).
15 godina

Evo par zanimljivosti c/p sa večernji.hr:

1. 'kraljevi' su ovom utakmicom prestigli Barcelonin niz bez poraza iz 2009. godine jer im je PSG bila 19. zaredom da su slavili ili remizirali u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju na svijetu.

2. Nacho je postao prvi nogometaš Reala koji je zabio u prvom poluvremenu u Ligiprvaka kao zamjena.

3. Keylor Navas je pak postavio rekord po broju minuta bez primljenog gola - njih 529! Dosad je prvi bio Moya s 528.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

uhićen benzema, pojačanje za vaš klub

15 godina
neaktivan
Real Madrid je valjda jedini klub na svijetu koji moze, uz zivog Arbelou na klupi, kupiti jos jednog za 30 milijuna eura.
15 godina
Del_Boy97 kaže...

uhićen benzema, pojačanje za vaš klub 

Link kolega na sunce, ili ću decidirano napisati da ste ..., ..., ...!!!! 

Edit dok kolega upali pogon !!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/uhicen-karim-benzema-umijesan-u-seks-skandal-s-valbuenom-/853709.aspx

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 13:56 (ATJLučko).
12 godina
protjeran
Kod nas utajivači poreza a kod vas silovatelji i je*ači maloljetnica.
12 godina

I ucjenjivači, samo ne znam za sto bi ga ovaj ucjenjivao, sumnjam da mu pare trebaju

nisam vidio potrebu za linkom s obzirom da je na svakom portalu ta vijest

15 godina

Ako je ovaj Panjzema toliki debil da se upleo u tako nešto, onda stvarno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 16:32 (Hexfire).
15 godina
Hexfire kaže...

Ako je ovaj Panjzema toliki debil da se upleo u tako nešto, onda stvarno...

Uglavnom INDEX.HR više ne doživljavam ozbiljno kao "prerelevantan" izvor informacija, ali u nedostatku drugih, čitaj nisam se trudio potražiti druge izvore, čak i oni navode kako se je dobrovoljno javio "U Francuskoj"!!!! 

Da i malo postoji opravdane sumnje, da je Benzema učinio neko kazneno djelo ili barem prekšaj, vjerujem da dok se drukčije ne dokaže, Real Madrid ne bi njega pustio u Francusku, a nekako ne vjerujem da su, ili da bi raspisali tjeralicu za njim, recimo od strane INTERPOL-a!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Nigdje logike zasto bi benzema ucjenjivao a covjek ima milje i milje para...vozi bugatija i sta sve ne i onda jadan siromah mora ic ucjenjivat..da sigurno...

Taj benzema je meni komedija..koliko god da je miran ihladnokrvan na terenu i vecinom, vidim da u bas privatnom zivotu je "divlji" i svasta se usudi i radi hahaha :D Prvo ona kuraba sa riberijem i ekipom..sad neke snimke ovo ono..sta ce bit sljedece, on u jednom od snimki :D

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Vise vjerujem da se dobrovoljno javio kao svjedok nego ovo, no nebi me zacudilo da tek tako iz ciste fore se upleo u tako nesto jer je budala xd 

Jos danas ne znam dal da mislim kako smo odigrali usrano ili nevjerojatno pametno jucer haha

S jedne strane je izgledalo nevjerojatno slampavo, a s druge da pak nakon toliko tekmi i s takvim nedostatkom prvotimaca imamo primljena samo 4 pogotka u svim natjecanjima ne vjerujem da moze biti puka sreca... Benitez il je ludo sretan ili nenadhebiv takticar, opet ponavljam s obzirom na kadar igraca, kad bi tako igrali sa ostatkom trenutno povrijedenih igraca bilo bi sramota xd

A boix i delboy samo se neka farbaju kako su Roma i Leverkusen tezi protivnici jer su bili osramoceni u tim tekmama haha

Brijem da bi oni protiv PSGa sa tom postavom jucer ili prije tj dana daleko daleko gore prosli a ne s 4 boda u dzepu no oni ne znaju kako je to igrati protiv kompletnih vec samo okrnjenih ekipa... 

Prvi u La Ligi, prvi u skupini Lige Prvaka... Hala Madrid 

12 godina
fakEEE kaže...

Vise vjerujem da se dobrovoljno javio kao svjedok nego ovo, no nebi me zacudilo da tek tako iz ciste fore se upleo u tako nesto jer je budala xd 

Jos danas ne znam dal da mislim kako smo odigrali usrano ili nevjerojatno pametno jucer haha

S jedne strane je izgledalo nevjerojatno slampavo, a s druge da pak nakon toliko tekmi i s takvim nedostatkom prvotimaca imamo primljena samo 4 pogotka u svim natjecanjima ne vjerujem da moze biti puka sreca... Benitez il je ludo sretan ili nenadhebiv takticar, opet ponavljam s obzirom na kadar igraca, kad bi tako igrali sa ostatkom trenutno povrijedenih igraca bilo bi sramota xd

A boix i delboy samo se neka farbaju kako su Roma i Leverkusen tezi protivnici jer su bili osramoceni u tim tekmama haha

Brijem da bi oni protiv PSGa sa tom postavom jucer ili prije tj dana daleko daleko gore prosli a ne s 4 boda u dzepu no oni ne znaju kako je to igrati protiv kompletnih vec samo okrnjenih ekipa... 

jesam ja sta pricao za vasu tekmu, za tvoju informaciju nisam je ni gledao i boli me živo kako ste odigrali, pa bi te zamolio da ne sereš dok ne provjeriš

EDIT: ako ne vjerujete indeksu u vezi benzeme imate na telegraphu, daily mailu, guardianu, mirroru...

navodno je upleten u to sa djibrilom cisseom

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 18:27 (Del_Boy97).
15 godina
Del_Boy97 kaže...
fakEEE kaže...

jesam ja sta pricao za vasu tekmu, za tvoju informaciju nisam je ni gledao i boli me živo kako ste odigrali, pa bi te zamolio da ne sereš dok ne provjeriš

EDIT: ako ne vjerujete indeksu u vezi benzeme imate na telegraphu, daily mailu, guardianu, mirroru...

Kolega, sa kim se vi svađate, lijepo vas pitam?! 

Evidentno, barem na INDEX.HR portalu piše, a ja sam stavio link, da se je Bezema "DOBROVOLJNO" predao, samoizručio, peto deseto zbog sranja što je direktno povezano kao prvoosumnjičenim Jibrilom fuckin Sisejem!!!! 

Ako već želite tjerati mak na konac, kada već navodite izvore, LINKAJTE ih kolega, ne pišite prazne fraze odokativno napamet! 

Zbog čega vjerujete i/ili očekujete da će vam netko vjerovati uopće, na lijepe oči ili samo na vašu riječ, AVE CEZARE!!!'

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...
Del_Boy97 kaže...
fakEEE kaže...

Kolega, sa kim se vi svađate, lijepo vas pitam?! 

Evidentno, barem na INDEX.HR portalu piše, a ja sam stavio link, da se je Bezema "DOBROVOLJNO" predao, samoizručio, peto deseto zbog sranja što je direktno povezano kao prvoosumnjičenim Jibrilom fuckin Sisejem!!!! 

Ako već želite tjerati mak na konac, kada već navodite izvore, LINKAJTE ih kolega, ne pišite prazne fraze odokativno napamet! 

Zbog čega vjerujete i/ili očekujete da će vam netko vjerovati uopće, na lijepe oči ili samo na vašu riječ, AVE CEZARE!!!'

pa zar se nitko ne zna služiti internet preglednikom

a i ne raspravljam se sa tobom već sa ovim gelipterom zvanim fakee

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 19:10 (Del_Boy97).
15 godina
fakEEE kaže...

ne vjerujem da moze biti puka sreca... Benitez il je ludo sretan ili nenadhebiv takticar, 

Ako mu je taktika da protivnik pogađa stative i vratnice i promašuje zicere onda stvarno je vrhunski. 

11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Na kraju pokupimo 3 boda i imamo bolju statistiku od PSGa osim u posjedu lopte..... 

Igra nigdje veze, malo bolje zadnjih 20min. no ne nesto sto karakterizira kraljevski klub.... 

Bit ce to neka druga prica kad CR igra lijevo, Benz spic, Bale desno i James na AMC.... Nadam se vec ovaj vikend, a do tada.....  

iako nisu bili bolji niti losiji od PSG-a sinoc, sretno su izvukli 3 boda na kraju..nadam se boljoj igri za vikend i ja..

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
fakEEE kaže...

ne vjerujem da moze biti puka sreca... Benitez il je ludo sretan ili nenadhebiv takticar, 

Ako mu je taktika da protivnik pogađa stative i vratnice i promašuje zicere onda stvarno je vrhunski. 

Zbog toga je, kolega, luda sreca navedena prva... 

Ali s obzirom na kadar, ponavljam, ovo prosle godine upravo u 2. dijelu sezone je bilo ne zamislivo.....

12 godina
protjeran

Marca postavila anketu za najboljeg veznog igrača na svijetu.Iako se radi o novinama koje poduopiru Real madrid,navijači su izglasali da je Busqets uvjerljivo najbolji vezni na svijetu.Jedino to još nisu priznali navijči Reala iz HR,poput Fakea i Luckog.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Marca postavila anketu za najboljeg veznog igrača na svijetu.Iako se radi o novinama koje poduopiru Real madrid,navijači su izglasali da je Busqets uvjerljivo najbolji vezni na svijetu.Jedino to još nisu priznali navijči Reala iz HR,poput Fakea i Luckog.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan

Prava ti je anketa e hahahaha
Izaberi najboljeg desnog bocnog: 

7 jozin mali iz krestelovca
1 arbeloa
5 živko iz štakoroveca
15 godina
Defa.psd kaže...

Jozu smo trebali odavno kupiti

14 godina

Hhahahaha padavičar biskvit proglašen za najboljeg veznog HAHAHAHA. Mislim da xabi alonsu može samo kopačke čistit

12 godina
Hexfire kaže...
Defa.psd kaže...

Jozu smo trebali odavno kupiti

Štef iz prigorje žerjavinca je ipak klasa za njega

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice