Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

Hocete li gledati sutrasnju pobjedu Barcelone?

Ja necu, iz protesta jer ne smatram zasluzenim i ne mogu vjerovati da su toliko srece katalonci na svojem putu imali.... 

Cak sam dogovorio sa curom u to vrijeme gledat '50 nijansi sive', bas namjerno tako los i cisto komercijalan produkt   

Ti si za ozbiljan psihički pregled.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 22:10 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kakav moras biti kompleksas da to napravis.Ja ponekad trollam ali ti si toliki mrzitelj Barcelone da je to pomoalo jadno da jedna osoba ima tolike komplekse zbog jednog kluba da nece gledati najvecu utakmicu koja postoji u klupskom nogometu.

eto neka si ti ljubitelj reala.momak koje si ti provale izvaljiva na racun naseg kluba nije izvalio niko.gori si od onih sta vjeruju da reptili vladaju svijetom zato muci i pokrij se se usima i kupi paket maramica da masturbiras na stakora sutra

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Ja necu, iz protesta jer ne smatram zasluzenim i ne mogu vjerovati da su toliko srece katalonci na svojem putu imali.... 

Cak sam dogovorio sa curom u to vrijeme gledat '50 nijansi sive', bas namjerno tako los i cisto komercijalan produkt   

Kakav moras biti kompleksas da to napravis.Ja ponekad trollam ali ti si toliki mrzitelj Barcelone da je to pomoalo jadno da jedna osoba ima tolike komplekse zbog jednog kluba da nece gledati najvecu utakmicu koja postoji u klupskom nogometu.

sta je je makar barca igra pogledat cu finale,ipak je to finale lige prvaka a ne neki malonogometni turnir,a ovo da ti ponekad trollas to necu dalje komentirat

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Vidi vidi tko priznaje . Sutra cu svim srcem navijati za Juventus ne zato jer ga volim nego samo zato da kasnije se mogu doci sprdati na tvoj racun 

12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

eto neka si ti ljubitelj reala.momak koje si ti provale izvaljiva na racun naseg kluba nije izvalio niko.gori si od onih sta vjeruju da reptili vladaju svijetom zato muci i pokrij se se usima i kupi paket maramica da masturbiras na stakora sutra

Zasto si tako vulgaran?Neki si dan slao poruke u kojima ti se svidjam...

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Zasto si tako vulgaran?Neki si dan slao poruke u kojima ti se svidjam...

ma ja sam ti podvojena licnost.to ti je mozda slao battlefield2gamer

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ovakvi postovi te ne čine ništa boljim od Boixusa, a i stalno ideš tamo trollat i sramotiš nas.

Gledat 50 shades of grey umjesto finala lige prvaka, koji mazohizam, ali radi šta hoćeš...

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

2 godine kasnije ....

"A kad ona anketa dolazi na snagu???"

15 godina
neaktivan

Rade cu pogledat kako neko 'rejpa' zeMsku nego Barcelona Juventus, jbga.... 

Jos slusat onog Cosica kako svrsava na Messija, boze sacuvaj... 

Ko da slusam antimadridistu na forumu uzivo  

12 godina

evo oglasio se Coentrao preko fejsa i prema googlu kaze ovako :kruze glasine da ce Coentrao prijeci u Sporting i sav respect koji on ima prema svim portugalskim klubovima on bi u Portugalu jedino igrao za Benficu.

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

zar t toliko smeta uspijeh Barce?

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Ne smeta me nego za mene nema zadovoljstine gledat kako MSN reze Juventusovu obranu bez Chiellinija poput maslaca, to je realno stanje....

A krajnje, ali doslovno krajnje sam zaprepasten da niti jedan protivnik nije bio kompletan na putu do finala....

Ovo kad sam vidio da dan prije finala se ozlijedi najvazniji igrac, brigadir Juventusove obrane koji je onako ' obrisao' Ronalda me toliko razocaralo da je to strasno bas zbog toga sto ovo sutra nece biti nikakav spektakl i bit ce lagana pobjeda Barcelone.... To je kao da gledas reprizu tekme a unaprijed znas rezultat, nema smisla.... 

12 godina

ma da to je sve namjesteno, predsjednik barcelone je poslao svoje spijune u stozer svih klubova u knockouz fazi da im tamo onesposobljavaju igrače

17 godina
neaktivan

ovaj fake nit je fan nogometa, niti fan Reala, nego je čisti hejter Barce (ljubomora ili ?), ako imalo pratiš nogomet onda znaš da je finale LP šlag na tortu cijele sezone, nebitno igrali Real, Barca, Juve ili Partizan, finale je finale.

15 godina
neaktivan

Samo vi gledajte, poslije cete rec bolje da niste ako ste imalo navijac Reala..... 

Jedan Rakitic je nakon tekme Reala i Seville ili Valencie, ne sjecam se sad, rekao da je isao sa zenom u kino i da nije namjeravao gledati tu utakmicu i da to ni inace ne radi.... 

Zasto si ja to nebi mogao dozvoliti onda? 

Gledati najveceg rivala kako dize pehar nije mi sila ni potreba, ocekivati nesto drugo nakon ovoga sa Chiellinijem je naivno na granici sa glupim......

lp

14 godina
fakEEE kaže...

Samo vi gledajte, poslije cete rec bolje da niste ako ste imalo navijac Reala..... 

Jedan Rakitic je nakon tekme Reala i Seville ili Valencie, ne sjecam se sad, rekao da je isao sa zenom u kino i da nije namjeravao gledati tu utakmicu i da to ni inace ne radi.... 

Gledati najveceg rivala kako dize pehar nije mi sila ni potreba, ocekivati nesto drugo nakon ovoga sa Chiellinijem je naivno na granici sa glupim......

lp

Joj ajde dosta sa tom raspravom, mogao si to za sebe zadržat ili napisat u FCB temi da ne gledam najezdu ovdje, kog briga šta ćeš gledat, radi šta hoćeš.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Ne smeta me nego za mene nema zadovoljstine gledat kako MSN reze Juventusovu obranu bez Chiellinija poput maslaca, to je realno stanje....

A krajnje, ali doslovno krajnje sam zaprepasten da niti jedan protivnik nije bio kompletan na putu do finala....

Ovo kad sam vidio da dan prije finala se ozlijedi najvazniji igrac, brigadir Juventusove obrane koji je onako ' obrisao' Ronalda me toliko razocaralo da je to strasno bas zbog toga sto ovo sutra nece biti nikakav spektakl i bit ce lagana pobjeda Barcelone.... To je kao da gledas reprizu tekme a unaprijed znas rezultat, nema smisla.... 

Upravo si doso na razinu Boixusa... job done... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

Tak svejedno tko će gledati a tko neće.Znam da ću gledati,i svejedno tko osvoji trofej,iako će to biti Barca.Ono čemu se nadam kao neutralni gledatelj je da će biti dobra utakmica

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan

Finale lige prvaka je nogometni praznik, nije bitno tko igra, uvijek ću gledati i navijati za lijep nogomet.
Do prije dva dana si pisao kako se diviš Messiju nakon pogotka protiv Bilbaa, i da je sreća što je Ronaldo uspio uzeti 3 zlatne lopte u eri Messija. Pa majstore odluči se?

I odakle ti da će Barca 'rejpati' Juventus, to je finale lige prvaka, sve je moguće. Nisu bez razloga oba tima došli do finala. Istina je da, neki su imali sreće sa ozlijedama protivnika, ali su to iskoristili. Mi nismo iskoristili naše šanse i sutra je naše mjesto pred tv-om. Jedina razlika između nas i fanova Barce je ta što mi poštujemo rivale po onoj poslovici "Voli svoje, poštuj tuđe", ali eto ti to uspiješ pokvariti.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
fakEEE kaže...

lp

Woow vec dugo nisam vidio ovak nešto neznam dal da se smijem ili da se plačem stvarno impresivno nisam mislil da ima netko na razini Boxiusa mada ovo tvoj mi je next level.

twice the pride double the fall
15 godina

Anketa je objavljena prije tri tjedna, zar se stvarno misli da ih još toliko planira glasati da bi utjecalo na konačan rezultat? I imam dojam da dio realovaca ovdje uopće nije svjestan koliko njihovih postova će sad biti sankcionirano. 

Što se tiče gledanja tekme, tu je sve rečeno. Finale LP je vjerojatno najveća tekma ove godine. Ni Copa America (jedino ako će baš igrat Brazil i Argentina) ni ženski World cup nisu ta razina da zasjene ovo. Nije mi jasno tko te sili da gledaš kako najveći rival podiže pehar. Na stranu činjenica da je finale uvijek finale i tko god dobije sigurno neće biti iznenađenje, ali nije kao da će u 90-oj sudac odsvirati kraj, iz ruksaka izvuči pehar, baciti ga Messiju koji ga odmah diže u zrak samo kako fakee ne bi stigao promijeniti program.

Ne znam kako vama, ali meni bi bilo jako drago da Rakitić osvoji LP, zaslužio je. Nuspojava je da i Barca osvaja, ali to ću preživjeti. S druge pak strane, ne volim baš Juve previše, ali jačanje Seria A bi koristilo i cjelokupnom europskom nogometu. Koja korist od "lige petice", ako nemaju barem jedan klub sposoban da se bori sa najboljima u drugim ligama. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Baš to.  Koliko god netko nevoli Barcu, barem mu zbog Rakete treba biti drago...Koji bi to uspjeh bio, Modric prosle sezone osvojio, a Raketa ove.

15 godina
Dr.Feel kaže...

Baš to.  Koliko god netko nevoli Barcu, barem mu zbog Rakete treba biti drago...Koji bi to uspjeh bio, Modric prosle sezone osvojio, a Raketa ove.

I Mandžukić godinu ranije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Puno ljudi (Hrvata) nije bilo drago što je Real odnosno Modrić osvojio prošle sezone ligu prvaka, tako da mi nije ništa čudno.

Koliko god ne volio Barcu, tamo igra naš reprezentativac Rakitić i nadam se da će se iskazati u finalu i podići si vrijednost te da će ga svi više cijeniti, a i 11-godišnja nećakinja mi je neki dan poklonila poster Barce XD

Bilo bi fino i da se taj niz nastavi pa da možemo reći da bez Hrvata u momčadi nema ni lige prvaka, tko zna možda smo zato i popušili od Juvea

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 18:46 (Hyperion).
14 godina

Eto i zabia Raketa,baš sam mislio gledati finale kad ono gol odma u trećoj minuti.Reko dosta,zna se odmah nakon toga novi prvak

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
sstrmi kaže...

Eto i zabia Raketa,baš sam mislio gledati finale kad ono gol odma u trećoj minuti.Reko dosta,zna se odmah nakon toga novi prvak

Yep sad je gotovo. Odmah nakon gola su ugravirali Barcelona na pehar, pa je sad svejedno što Juve dalje napravi. 

14 godina
Hexfire kaže...
sstrmi kaže...

Yep sad je gotovo. Odmah nakon gola su ugravirali Barcelona na pehar, pa je sad svejedno što Juve dalje napravi. 

Pa da, pa to se u povijesti finala lige prvaka nije dogodilo da onaj koji primi gol dobije finale.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
To cemo jos vidjet
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina

Morata madridista <3 

13 godina
neaktivan

A u pm akcije, sad će bit pakleno

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice