Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
13 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Nemam ja šta tebi dokazivat, meni ni iz džepa ni u džep, ali tebi očito je kad nakon 5 godina ne možeš priznat da je to najveća sramota u ligi prvaka. Upitaj poslodavca mogu li i ja raditi. Nije mi problem pisat gluposti dokle god kapa novčić. Postavljaš tu bezveze video od 3 minute, nemam namjeru gledati, sigurno nisu stavljena 2 čista penala nad Drogbom + 2 na granici s penalom. 

15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Predator003 kaže...

Nemam ja šta tebi dokazivat, meni ni iz džepa ni u džep, ali tebi očito je kad nakon 5 godina ne možeš priznat da je to najveća sramota u ligi prvaka. Upitaj poslodavca mogu li i ja raditi. Nije mi problem pisat gluposti dokle god kapa novčić. Postavljaš tu bezveze video od 3 minute, nemam namjeru gledati, sigurno nisu stavljena 2 čista penala nad Drogbom + 2 na granici s penalom. 

Još uvijek nitko od vas biera nije uspio objasniti zašto je točno Barcelona kriva za katastrofalne pogreške suca , držite se toga ko neke mantre a samo ispadete glupi blago rečeno daj si pronađite neku drugi "argument".

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Heh dobili su oni cistu osvetu 2011...ali zaboravljas da bi i RM u istoj situaciji izasao kao pobjednik 2009.

A to za ciste penale, dobro ajde bilo ih je, ali je sudac isto tako ostetio Barcu crvenim kartonom...Chelsea si je sam kriv kaj su fulali 2 ciste kontre 1v1.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 17:47 (Mitch).
15 godina
dad0r kaže...
Predator003 kaže...

Još uvijek nitko od vas biera nije uspio objasniti zašto je točno Barcelona kriva za katastrofalne pogreške suca , držite se toga ko neke mantre a samo ispadete glupi blago rečeno daj si pronađite neku drugi "argument".

Da je sudio PierLuiggi Colinna, Chelsea bi pobijedio bez pol muke, eto zašto je kriva!!!! 

Jer onaj Levat Ovreboro, kako se već zvao, NIJE ništa dosudio što je MORAO, ne trebao, MORAO dosuditi za Chealse, a još usput, podijeliti suparnicima za učinjene prekršaje i pokoji kartončić, i zbog toga je kriva, jer se išli Barçeloni niz dlaku, eto zato!!!!

ATJ Lučko
12 godina

jel zbog toga klub kriv?

12 godina
protjeran

Lucko jesi li gledao prvu utakmicu?Nisi.Tako da neznas cijelu pricu

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

BOX, daj ne kakaj, nisam ja kao i ti, regularan navijač od par godina u nazad!!!! 

Svaku godinu, kada se igra završnica Lige Prvaka, za utakmica je za mene Praznik, i na takvim prijenosima zakorekuć niti ne dišem niti trepćem očima!!!! 

Naravno da sam gledao i jednu i drugu utakmicu!!!! 

A sada, budi tako dobar pa onda objasni cijelom pučanstvu, u čemu je važnost tolika, barem po tebi, zar je Barçelona u nečem tako drastično oštećena, možda????

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Da je cijela prica poznata, Barcelona nebi smjela postojati kao nogometni klub danas.....

15 godina
ATJLučko kaže...

Da je sudio PierLuiggi Colinna, Chelsea bi pobijedio bez pol muke, eto zašto je kriva!!!! 

Jer onaj Levat Ovreboro, kako se već zvao, NIJE ništa dosudio što je MORAO, ne trebao, MORAO dosuditi za Chealse, a još usput, podijeliti suparnicima za učinjene prekršaje i pokoji kartončić, i zbog toga je kriva, jer se išli Barçeloni niz dlaku, eto zato!!!!

Jasno sve je to dio zavjere koju si ti prokužio.

twice the pride double the fall
15 godina
dad0r kaže...
ATJLučko kaže...

Jasno sve je to dio zavjere koju si ti prokužio.

Da, zavjera BlauGrane V E L I K A!!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Molim da prestanete trovati sa "transferima" u ovoj temi, samo zato što je objavio neki portal ne znači da je istina. I još mi je najjače napadanje na Beniteza jer se nekome smislilo napisati novu laž i vi povjerujete. Eto novinari imaju insajdere u klubu i znaju ritam disanja svakog čovjeka u klubu.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina

ok, ali onda će vam tema postat neaktivna (no hard feelings)

12 godina
Del_Boy97 kaže...

12 godina

okej

17 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Tebe je samo strah toga da nam nećeš nedostajat

Vidim piše se na netu opet da Casillas odlazi/želi otići...

Samo da Raheema ne kupe, uobraženi klinac, ništa posebno nije pokazao.

Fortune favours the brave
12 godina
Hyperion kaže...
Del_Boy97 kaže...

Tebe je samo strah toga da nam nećeš nedostajat

Vidim piše se na netu opet da Casillas odlazi/želi otići...

Samo da Raheema ne kupe, uobraženi klinac, ništa posebno nije pokazao.

za Ikera sumnjam jer je vec bio izjavio da ostaje,a ovo u vezi sterlinga se slazem sa tobom

12 godina
protjeran

SLUŽBENO: Real Madrid je objavio kako nisu stupili u kontakt sa PSG-om niti sa igračem Marcom Verrattijem, te da su svi napisi koji su izašli u medijima lažni!

Je li Real upravo otpisao još jednog igrača, nakon Pogbe?

Kao sto rekoh.Dovest ce Real de Geu i Sterlinga.Mozda neki vezni ali ne takva klasa.

15 godina
neaktivan

perez je otisa u mrtvi ku*ac...vec vidim sljedece godine kako odpusta beniteza i dovodi mi stimca i salje ponudu za duju copa 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

SLUŽBENO: Real Madrid je objavio kako nisu stupili u kontakt sa PSG-om niti sa igračem Marcom Verrattijem, te da su svi napisi koji su izašli u medijima lažni!

Kao sto rekoh.Dovest ce Real de Geu i Sterlinga.Mozda neki vezni ali ne takva klasa.

Real Madrid to nije sluzbeno objavio, isto prica koja se vrti kao sto je i prica da je Verratti dogovoren.... 

U slucaju da pak danas/sutra RM to objavi, vise bih vjerovao da je veca sansa da su igri i Pogba i Verratti nego nijedan tako da to sta objavljuju da nisu stupili u kontakt moze biti cista mantra... A i ne mora, mozda tek hoce.... A mozda i nece jel, to sta se objavljuje moze se objesit macku o rep u vezi bilo kojeg kluba, ne mora takav biti RM samo.... 

De Gea i Sterling gotovo sigurni, a ja se za razliku od ostatka ekipe evo radujem obojici i mislim da Sterling moze puno toga postici... Novi Neymar ako nista vise hehe

A cak da se i ne dovede ni Pogba/Verratti, sto je lako moguce, vezni red je i vise nego popunjen i dolaskom takvog igraca se mozda moze samo narusiti sklad jer on mora igrati, to je svima jasno....

Kroos(Lucas), James(Isco), Modric(Casemiro), Ronaldo(Jese), Bale(Sterling) ....... Cak stovise - De Gea( Casillas ), Marcelo( Coentrao? ), Ramos( Nacho ), Varane( Pepe ), Danilo( Carvajal ), svaka pozicija je poduplana osim Benzeme jer se ne zna sta ce bit sa Chicharitom, mozda stvarno uberu Aguera ?? 

11 godina

Sto se tice Sterlinga on podsjeca na Neymara ali ne vjerujem da ce ikad biti na njeogovom nivou zbog nezrelog ponasanja, imam osjecaj da njega boli briga za dokazivanjem sve dok ima sto vecu placu. Verratti i Pogba, o tome bi se dalo pricati, odavno se zna da ako bilo tko od njih dvojice dodje samo ce propast u Realu, previse kvalitetnih igraca u jednom klubu.. Tako Real godinama unistava talente i potencijale i to zna svatko tko je pratio nogomet u zadnjih par godina. Ali ne moze Perez odolit da nema zvijezdu u usponu u svom klubu i jos nadje trenera koji nece bit u Realu vise od dvije sezone ako i toliko. S druge strane vasa uprava si ne moze dozvolit da ne dovede nekog od njih, isto kao nasa ali smo mi u goroj situaciji sto se tice transfera.. Po meni Verratti ide kod vas, Pogba kod nas. Aguero dolazi sigurno, samo je pitanje sta ce onda City ipak im je on najbolji igrac?! Moje misljenje, nikog ne pokusavam isprovocirat.

17 godina

Iskreno, radije bi Verrattija nego Sterlinga.

I to bi odradio ovako, dao Ronalda PSG-u i uzeo Verratia i 50mil. I onda za tih 50mil kupio Aguera.

Prebacio Balea napkon na njegovu stranu, desno gurao Jese/James, a sredinu bi rotirao Modrić, Kroos, Lucas, Verrati, Casemiro, Isco.

Ronaldo je još u formi da se za njega može dobiti 100mil, ali nakon samo jedne lošije sezone, neće se moći dobiti niti 70mil, jer već čovjek, htjeli mi to priznati ili ne, dolazi u zalazne nogometne godine.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina

i to bi lakse pretrpili nego da vam modrić ode

15 godina
neaktivan

Sluzbeno: 

Casemiro je vracen u Real Madrid za 7,5mil. eura.. 

Sluzbeno:

Real Madrid nije bio u kontaktu ni sa PSGom ni sa Verrattiem..

Nekako mi se cini da nece biti nista ni od Pogbe ni od Verrattia, nego da ce se nasi decki vratit.... 

Svida mi se ovaj Benitezov stav, bolje da igraju nasi decki koji su dokazali da vrijede i znaju vise od raznih preplacenih zvjezdica ( khmIllara ) te ce sigurno vise radit za klub......

Jedino izvjesno osim De Gee i Sterlinga je ocito Aguero.......  

Ronaldo sigurno nece nigdje, a da bi lakse pretrpili njegov odlazak nego Modricev smo i dokazali ove sezone ma koliko dobar Ronaldo individualno bio..... 

Kazem ja, to ce ovako izgledati lako moguce 4-2-3-1:

De Gea(Casillas)

Danilo(Carvajal) - Varane(Pepe) - Ramos(Nacho) - Marcelo(Coentrao)

Modric(Casemiro) - Kroos(Lucas)

Bale(Sterling) - James(Isco) - Ronaldo(Jese)

Aguero(Benzema)

Brutala, a vjerojatno u ovom sastavu necemo jednu tekmu spojit haha 

Sigurno ce nas te Benitezove rotacije nervirat, ali se nadam da ce se ne kraju sezone isplatit...

A stvarno je i steta za bilo kojeg od ovih igraca da sjedi na klupi vecinu vremena...... 

15 godina

Još je uvijek upitno dali su Casemiro i Silva prava pojačanja. Jedan iskusniji veznjak sigurno nije na odmet. I wtf je ovo za 7.5m eura? LOL. Pa mislio sam da je na posudbi samo. Odkud onda potreba da se plaća toliki iznos? Tu nešto ne štima. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Još je uvijek upitno dali su Casemiro i Silva prava pojačanja. Jedan iskusniji veznjak sigurno nije na odmet. I wtf je ovo za 7.5m eura? LOL. Pa mislio sam da je na posudbi samo. Odkud onda potreba da se plaća toliki iznos? Tu nešto ne štima. 

Tako i Barca za D.Suareza mora platiti 9m da bi ga vratila s posudbe, imaju pravo to učiniti još jednu godinu. Sada je Sevillin igrač nakon što su platili 6m koliko sam pročitao.

Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Real Madrid to nije sluzbeno objavio, isto prica koja se vrti kao sto je i prica da je Verratti dogovoren.... 

U slucaju da pak danas/sutra RM to objavi, vise bih vjerovao da je veca sansa da su igri i Pogba i Verratti nego nijedan tako da to sta objavljuju da nisu stupili u kontakt moze biti cista mantra... A i ne mora, mozda tek hoce.... A mozda i nece jel, to sta se objavljuje moze se objesit macku o rep u vezi bilo kojeg kluba, ne mora takav biti RM samo.... 

De Gea i Sterling gotovo sigurni, a ja se za razliku od ostatka ekipe evo radujem obojici i mislim da Sterling moze puno toga postici... Novi Neymar ako nista vise hehe

A cak da se i ne dovede ni Pogba/Verratti, sto je lako moguce, vezni red je i vise nego popunjen i dolaskom takvog igraca se mozda moze samo narusiti sklad jer on mora igrati, to je svima jasno....

Kroos(Lucas), James(Isco), Modric(Casemiro), Ronaldo(Jese), Bale(Sterling) ....... Cak stovise - De Gea( Casillas ), Marcelo( Coentrao? ), Ramos( Nacho ), Varane( Pepe ), Danilo( Carvajal ), svaka pozicija je poduplana osim Benzeme jer se ne zna sta ce bit sa Chicharitom, mozda stvarno uberu Aguera ?? 

Nista od Verrattia u Realu.Evo ti dokazi pša ti vidi,..

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2015/06/04/12410592/verratti-bid-claims-completely-untrue-real-madridutm_source=FB&utm_medium=en_gb&utm_campaign=real_madrid_verratti

12 godina

to je i napisao

13 godina
neaktivan

Ronaldo po prvi puta priča o privatnom životu na društvenim mrežama. Poslao je jasno poruku svima.

http://www.unscriptd.com/raw/football-(soccer)-cristiano-ronaldo-m00022/

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 15:26 (matić_žu).
15 godina
neaktivan

Hocete li gledati sutrasnju pobjedu Barcelone?

Ja necu, iz protesta jer ne smatram zasluzenim i ne mogu vjerovati da su toliko srece katalonci na svojem putu imali.... 

Cak sam dogovorio sa curom u to vrijeme gledat '50 nijansi sive', bas namjerno tako los i cisto komercijalan produkt   

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Hocete li gledati sutrasnju pobjedu Barcelone?

Ja necu, iz protesta jer ne smatram zasluzenim i ne mogu vjerovati da su toliko srece katalonci na svojem putu imali.... 

Cak sam dogovorio sa curom u to vrijeme gledat '50 nijansi sive', bas namjerno tako los i cisto komercijalan produkt   

Kakav moras biti kompleksas da to napravis.Ja ponekad trollam ali ti si toliki mrzitelj Barcelone da je to pomoalo jadno da jedna osoba ima tolike komplekse zbog jednog kluba da nece gledati najvecu utakmicu koja postoji u klupskom nogometu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice