Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

nije to zlatna već žuta

12 godina

zna itko gdje bi se mogao uzeti dres reala nesto jeftiniji da nije cijena kao sa sluzbenog shopa reala,a da po mogucnosti  nisu sa trzince  + uzeo bih si nekakvu zastavu a da je nesto veca

13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
toma20 kaže...

zna itko gdje bi se mogao uzeti dres reala nesto jeftiniji da nije cijena kao sa sluzbenog shopa reala,a da po mogucnosti  nisu sa trzince  + uzeo bih si nekakvu zastavu a da je nesto veca

aliexpress.com

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina
https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan

Verratti dolazi u Real Madrid!!!

Transfer ce iznositi 60mil. eura, a njegova placa ce iznositi 6mil. eura!

Verrattiev agent je 3x u posljednjih 10 dana viden u Madridu kako bi dogovorio gore navedeno.... 

Ma je li moguce??? 

12 godina

LINK  -.- uzas stvarno mi se nimalo ne svida ovaj benitez,nadam se da ovo nije istina

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Verrattiev agent je 3x u posljednjih 10 dana viden u Madridu kako bi dogovorio gore navedeno.... 

Ma je li moguce??? 

On ima klauzulu od 80...lazna vijest

A i PSG je rekao da on, Ibra i Thiago Silva jedini nisu za prodaju.

Ja ne kuzim zasto nitko ne pokusa uzet Pastorea....meni je on jos naibolji igrac tamo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ma je li moguce??? 

Ako je to tako, onda je njegov dolazak gotova stvar, a i bilo je za predvidjeti.

Mitch kaže...
fakEEE kaže...

Ma je li moguce??? 

On ima klauzulu od 80...lazna vijest

A i PSG je rekao da on, Ibra i Thiago Silva jedini nisu za prodaju.

Ja ne kuzim zasto nitko ne pokusa uzet Pastorea....meni je on jos naibolji igrac tamo

Sve je na prodaju, pitanje je samo cijena

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 14:22 (Predator003).
15 godina

Bokte koji argument, klauzula je 80m... U kojem svemiru je to bitna stvar lol. Pa nije ovo konzum da je cijena nečega fiksna je*ote.

Pa Koscielny mislim da je ok stoper. Ništa posebno, ali ova 3 odlična + solidni Nacho nam definitivno nisu dovoljna za Benitezov način rada sa konstantnim rotiranjem. A i još nije sigurno da će baš sva 4 trenutna stopera ostati. Stoga, ništa toliko šokantno, ako je uopće istina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Da, odstetna klauzula je jako bitna stvar.... Eno Pedru je klauzula 150mil. eura a nece za njega dobiti ni 15mil.... 

Ovaj gore clanak je toliko lazan koliko i izjava u njemu da ovaj zeli Pogbu kad je Pogba vec bio javno prekrizen u vezi dolaska u RM.... 

Nadalje, Chiellini otpao za Barcu i finale LP... Ove godine su im mogli odmah uruciti trofej LP, jednog kompletnog protivnika nisu dobili.... 

Sreca na najjace, jbga..  

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Da, odstetna klauzula je jako bitna stvar.... Eno Pedru je klauzula 150mil. eura a nece za njega dobiti ni 15mil.... 

Ovaj gore clanak je toliko lazan koliko i izjava u njemu da ovaj zeli Pogbu kad je Pogba vec bio javno prekrizen u vezi dolaska u RM.... 

Nadalje, Chiellini otpao za Barcu i finale LP... Ove godine su im mogli odmah uruciti trofej LP, jednog kompletnog protivnika nisu dobili.... 

Sreca na najjace, jbga..  

Isto tako je laz za Verrattia.

Pa Real je kuci primio 4 gola od Scahlkea kojem je falilo 6 igraca a ti govoris da Barca ima srece.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Sreca na najjace, jbga..  

Lol....ljubomora je gadna stvar...vi niste osvojili LP od 2002 - 14 pa onda pricas nesto o dobivanju kompletnih protivnika 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan

Uopce nije ljubomora i ovo uopce nema veze s Realom... 

Real da je zavrijedio biti u finalu LP umjesto Barce ili Juventusa bi bio, vise se uopce ne zelim izvlaciti na ozljedu Modrica iako je ocito.... 

Samo kazem da Barcelona ove godine ima jako puno srece sto su im svi redom protivnici bili osakaceni i po meni je to jedini razlog zbog cega je ona u finalu i zbog cega ce osvojiti LP..... 

PSG, Bayern, Juventus... Svi redom bez kljucnih igraca, to su cinjenice.... 

12 godina
protjeran

U finalu su jer su najbolji ove godine.Ti se drzi svojih teorija i ti si jedanod rijetkih koji nevide da je Barcelona najbolja na svijetu.Ali bolje da nepisem nista dobit cu drugi zuti karton.

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Real da je zavrijedio biti u finalu LP umjesto Barce ili Juventusa bi bio, vise se uopce ne zelim izvlaciti na ozljedu Modrica iako je ocito.... 

Samo kazem da Barcelona ove godine ima jako puno srece sto su im svi redom protivnici bili osakaceni i po meni je to jedini razlog zbog cega je ona u finalu i zbog cega ce osvojiti LP..... 

A dobro hebiga istina...ali to ne umanjava onda da ukoliko osvoje, da su najbolji u Europi ove sezone.

15 godina
neaktivan

ma vi ste svakako najbolji.samo pogledajte koliko je sudaca protiv vas.pa svi su se urotili protiv vas.vi ste sito i reseto prosli da dodjete do finala LP.sta bi bilo kad bi imali fair play.uhhh

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ma vi ste svakako najbolji.samo pogledajte koliko je sudaca protiv vas.pa svi su se urotili protiv vas.vi ste sito i reseto prosli da dodjete do finala LP.sta bi bilo kad bi imali fair play.uhhh

Znam da vrijede nova pravila, i nebi trebao pisati jer ću pobrat žuticu, ali da vrijedi fair-play Barcelona bi nabila Bilbao sa puuno puno većom razlikom ;)

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
fakEEE kaže...

A dobro hebiga istina...ali to ne umanjava onda da ukoliko osvoje, da su najbolji u Europi ove sezone.

Umanjuje sigurno, ali ne utjece nuzno na krajnji rezultat.... 

Ako nista drugo, sigurno bi se vise namucili i mozda ozlijedili pokojeg igraca da niste vec u 60', 70' minuti mogli mijenjati kriticne.... 

Nece ovo biti jedna od sezona kad ste mljeli sve pred sobom jer su ekipe bez ovih igraca bile prosjecne kao i mi bez Modrica...

Nothing more nothing less, a nije mi ni toliko zao stvarno da osvojite sve trofeje koliko mi je sad ovo pokvarilo finale jer sam se bas radovao i nadao da cu moci priznati sam sebi da MSN rastura ako rasturi ovaj Juventusov bedem odostraga koji mi nismo uspjeli probiti.... 

Bez ovog, kao ni bez ostalih igraca koji su izostali iz susreta sa vama, nece biti jednaka tekma 

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Real je imao dosta sreće lani, bio bi red da i Barca ima malo sreće.

Liga Prvaka je dosta zajebana, i treba ti puno više toga da se poklopi od same dobre igre..

Bolje se rodit bez kurc... nego bez sreće, jer ako imaš sreće, narast će ti...

A to što vas svih to smeta ove sezone, to je već druga stvar. Brzo će druga sezona, i netko drugi će imat više sreće, i tako u krug...

Ako slučajno real ne bude u tom krugu, ja se neću bunit....hahaha... 

Katalonac_HR
13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Mitch kaže...
fakEEE kaže...

Umanjuje sigurno, ali ne utjece nuzno na krajnji rezultat.... 

Ako nista drugo, sigurno bi se vise namucili i mozda ozlijedili pokojeg igraca da niste vec u 60', 70' minuti mogli mijenjati kriticne.... 

Nece ovo biti jedna od sezona kad ste mljeli sve pred sobom jer su ekipe bez ovih igraca bile prosjecne kao i mi bez Modrica...

Nothing more nothing less, a nije mi ni toliko zao stvarno da osvojite sve trofeje koliko mi je sad ovo pokvarilo finale jer sam se bas radovao i nadao da cu moci priznati sam sebi da MSN rastura ako rasturi ovaj Juventusov bedem odostraga koji mi nismo uspjeli probiti.... 

Bez ovog, kao ni bez ostalih igraca koji su izostali iz susreta sa vama, nece biti jednaka tekma 

Ima puno bedema, koji real nije uspio probit ove sezone, tako da real ne može bit nikakvo mjerilo....

A MSN rastura i bez tvog priznanja...

Katalonac_HR
12 godina
protjeran

Brojke govore za sebe.MSN je najbolji trio u povijesti netreba nikakva potvrda.Taj Juventus jedva je prosao Moanco sa nekim pnealom kojeg nebi sviralo u 3. HNL.Toliko o toj ekipi a to sto ga Real nemoze izbaciti na 2 utakmice je problem za Real koji osim penala i 30 centarsuteva nije imao 2 sanse sveukupno.

Dojaidli ste sami sebe sa Modricem...Ajde da vam je nedostajao igrac na poziciji na kojoj nemate nijednog drugog igraca pa je Abeloa igra veznog,nego na klupi imas Isca i vi se jos zalite.

Neznam kakav vas nije sram nakon ove sezone pricati takve nbuloze i uvijek kriviti srecu za neuspjehe.Koliko penala i takvih stvar je Realo dobio ove sezone,provlacio se protiv Cordobe u 90. minuti iz penala koju je Barca 8-0 pobjedila.

Toliko o otme

14 godina
Modric i Isco su isti tipovi igraca? Dovoljno si reko
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina

Ozljede su sastavni dio sporta. Klub koji je toliko ovisan o jednom ili dva igrača da bez njih nije sposoban odigrati kvalitetnu akciju je klub u kojem je struka skroz zakazala. I to je to.

To nekakvo lažno umanjivanje uspjeha traje tu jednu godinu, a dalje se nitko toga ne sjeća. Sad da se ide gledati zadnjih 10 pobjednika LP, za svakog možeš pronaći ternutak kad je neka ozljeda ili neki splet okolnosti prevagnuo dovoljno u njegovu korist da na kraju osvoji trofej.

I uopće ne kužim ove barcelonaše koji reagiraju na gluposti tipa "najbolji ste, ali niste dominantni ko 2008/09 (ili kad već)". O bokte, glupe li izjave. Ko da je to ikako bitno. Trofej je trofej. Pobjednik LP je najbolji klub u Europi te godine i točka. Da nije ne bi bio tu gdje je. A omalovažavanjima se bave samo oni čiji klubovi su opet razočarali, a još uvijek se nisu naučili podnijeti to muški.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Modric i Isco su isti tipovi igraca? Dovoljno si reko

Tko je rekao da su isti?Napisao sam da ga je mogao zamjeniti.Nauci citati

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ozljede su sastavni dio sporta. Klub koji je toliko ovisan o jednom ili dva igrača da bez njih nije sposoban odigrati kvalitetnu akciju je klub u kojem je struka skroz zakazala. I to je to.

To nekakvo lažno umanjivanje uspjeha traje tu jednu godinu, a dalje se nitko toga ne sjeća. Sad da se ide gledati zadnjih 10 pobjednika LP, za svakog možeš pronaći ternutak kad je neka ozljeda ili neki splet okolnosti prevagnuo dovoljno u njegovu korist da na kraju osvoji trofej.

I uopće ne kužim ove barcelonaše koji reagiraju na gluposti tipa "najbolji ste, ali niste dominantni ko 2008/09 (ili kad već)". O bokte, glupe li izjave. Ko da je to ikako bitno. Trofej je trofej. Pobjednik LP je najbolji klub u Europi te godine i točka. Da nije ne bi bio tu gdje je. A omalovažavanjima se bave samo oni čiji klubovi su opet razočarali, a još uvijek se nisu naučili podnijeti to muški.

Boga mi, svaka ti čast.. 

Katalonac_HR
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Dojaidli ste sami sebe sa Modricem...Ajde da vam je nedostajao igrac na poziciji na kojoj nemate nijednog drugog igraca pa je Abeloa igra veznog,nego na klupi imas Isca i vi se jos zalite.

Hexfire kaže...

Klub koji je toliko ovisan o jednom ili dva igrača da bez njih nije sposoban odigrati kvalitetnu akciju je klub u kojem je struka skroz zakazala. I to je to.

Boxić, Barcelona bez Messija nebi bila Barcelona i vjerovatno nebi bili na vrhu ove sezone..

Sad ću potać svađu Messi - Ronaldo, ali Real bi lakše pretrpio ozljedu Ronalda nego Barcelona Messija.

Barcelona bez Messija bi bila čvršća u obrani, jer čovjek praktički ništa ne radi u defanzivnom dijelu, ali napadački je to 50% slabiji napad ;)

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Hexfire kaže...

Klub koji je toliko ovisan o jednom ili dva igrača da bez njih nije sposoban odigrati kvalitetnu akciju je klub u kojem je struka skroz zakazala. I to je to.

Boxić, Barcelona bez Messija nebi bila Barcelona i vjerovatno nebi bili na vrhu ove sezone..

Sad ću potać svađu Messi - Ronaldo, ali Real bi lakše pretrpio ozljedu Ronalda nego Barcelona Messija.

Barcelona bez Messija bi bila čvršća u obrani, jer čovjek praktički ništa ne radi u defanzivnom dijelu, ali napadački je to 50% slabiji napad ;)

Hrvek nisi ti bas gledo ove sezone puno utakmica meni se cini.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pa to sam ja prvi rekao, izvlaciti se na ozljedu Modrica je jadno po nas.... 

I dalje nisam spomenuo Real Madrid dok ovi nisu okrenuli pricu kako njima odgovara.... A ja se u potpunosti slazem s tobom - lazno umanjivanje uspjeha moje je pravo, toga se nece nitko sjecati za par godina kao one krade 2009.godine, ali cinjenica je da ove godine Barcelona nije pobjedila jednog ozbiljnijeg i kompletnog protivnika.... 

Cestitam Barceloni na osvojenom trofeju LP i bokic 

14 godina
neaktivan

90% utakmica i Barcelone i Reala sam pogledao, pojasni mi zašto misliš da nisam gledao?

13 godina
neaktivan

Trofej je trofej bez obzira bio zarađen u najtežim mukama ili na krilima para i ozljeda. Najbolji primjeri su trofej Barcelone s početka povijesti (09) Bayern sa 3 timom, kupljen prolaz protiv Chelsea i u finalu lagano protiv Uniteda b2 juniori. Ovo se već zaboravilo, sjećaju se jedino navijači Chelsea, ali će s vremenom ovaj trofej, ako već nije, nositi istu vrijednost kao i Liverpoolovo čudo protiv tada najopasnijeg kluba u Europi ACMa. Ovaj put slična situacija, uz puno sreće do finala u kojem čeka Juventus bitno oslabljen. Nikad ne treba otpisati bilo koga, ali za Barcelonu ovu sezonu što se tiče Lp teško da je moglo bolje.

Realova sreća? Od 1.1.2015. nije odigrana nijedna utakmica sa 1. postavom i 100% zdravim igračima. Sezona kad se sve zbroji i oduzme užasna, sreća pa imamov najboljeg napadača koji nas je indivudualnom kvalitetom vukao do polufinala lp i 2. mjesta u ligi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice