Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.240.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

De Gea odbio potpisati novi ugovor s ManUTD, sve je blize prelasku u Real.... 

Iskreno se nadam da cemo u suprotnom smjeru poslati Navasa da nije badava dovezen ovu godinu..... 

Isto tako, suska se da Real zeli potpisati Portovog i lijevog beka, jos jednog brazilca Alexa Sandra posto Coentrao sigurno odlazi iz kluba na ljeto.... 

U anketi Marce 92% navijaca se izjasnilo da je za Realovu igru najbitniji Luka Modric, tako se nasao i ispred samog Ronalda.... 

A glasine o Kloppu sve glasnije i glasnije....... 

10 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

De Gea odbio potpisati novi ugovor s ManUTD, sve je blize prelasku u Real.... 

Iskreno se nadam da cemo u suprotnom smjeru poslati Navasa da nije badava dovezen ovu godinu..... 

Isto tako, suska se da Real zeli potpisati Portovog i lijevog beka, jos jednog brazilca Alexa Sandra posto Coentrao sigurno odlazi iz kluba na ljeto.... 

U anketi Marce 92% navijaca se izjasnilo da je za Realovu igru najbitniji Luka Modric, tako se nasao i ispred samog Ronalda.... 

A glasine o Kloppu sve glasnije i glasnije....... 

hahahaha

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
17 godina
moderator

Želite li da ponovimo anketu o kriterijima za moderiranje tema Real i Barcelona?

28 da
3 ne
...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 17:06 (Miro).
14 godina

Zivot ide dalje, Real ne jel tako hejteri? 
Kao sto jednom rece legendarni Guti ; "Raul ima vise djece nego Barcelona trofeja lige prvaka "

11 godina
protjeran
mazy651 kaže...

Kao sto jednom rece legendarni Guti ; "Raul ima vise djece nego Barcelona trofeja lige prvaka "

Taj Gutti je klaun svijetske klase...Homoseksualac a jos navija za Real?Slucajnost ili normalan selektivni i proordni odabir voljenog kluba?

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
mazy651 kaže...

Taj Gutti je klaun svijetske klase...Homoseksualac a jos navija za Real?Slucajnost ili normalan selektivni i proordni odabir voljenog kluba?

Ljudima ko ti nije mjesto u drustvu kakvom mi zivimo. Nadam se da ce moderatori vise napravit svoj posao i ovo sankcionirati crnim kartonom jer prelazis svaku prokletu mjeru. Toliko si neobrazovan i ljigav da je tesko citat i gledat tvoje postove mrznje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
mazy651 kaže...

Ljudima ko ti nije mjesto u drustvu kakvom mi zivimo. Nadam se da ce moderatori vise napravit svoj posao i ovo sankcionirati crnim kartonom jer prelazis svaku prokletu mjeru. Toliko si neobrazovan i ljigav da je tesko citat i gledat tvoje postove mrznje.

Citao sam u novinama nekim as.com da je on homoseksualac a buduci da svi homoseksualci vole metroseksualce a trenutni No.1 sa William Levy-em je Cristiano Ronaldo.Neznasm sto si ti povezao

15 godina
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
mazy651 kaže...

A ignorirajte ga jednostavno pa nek pise gluposti sam sebi meni je dojadilo ici u Barcinu temu zbog njega i jos par takvih balavaca ali lupis ignore i miran si a ne vi svi nasjedate i odgovarate mu.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 18:29 (dad0r).
14 godina
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
mazy651 kaže...

bezveze ga imam na ignoru kad ga ionako citirate , ali ovako šta napisati.Stvarno ti nisi sav svoj

http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan
Miro kaže...

Želite li da ponovimo anketu o kriterijima za moderiranje tema Real i Barcelona?

Što se točno dobiva tom anketom? Nisam upućen.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
Bruno_K!ng kaže...
Miro kaže...

manje boxića i delboya u ovoj temi 

13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Bruno_K!ng kaže...
Miro kaže...

manje boxića i delboya u ovoj temi 

lol 

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina

zato glasati protiv toga

15 godina
Bruno_K!ng kaže...
Miro kaže...

U suštini, da li će za Real/Barca temu vrijediti pravila ko i za sve ostale teme ili će se dopuštati malo žešća rasprava.

I dalje stojim iza toga da je ta žešća rasprava nešto sasvim normalno s obzirom na tematiku, ali da bi trebalo češće sankcionirati ove nadubudne, definitivno bi.

Sjećam se da je bilo prije par godina objavljeno u jednom Španjolskom listu da je čovjek homoseksualac jer su ga snimili kako ljubi nekog "tipa" na parkiralištu. I ako sam dobro zapamtio, na kraju je ispalo da je to ustvari bila njegova sestra, a ne drugi muškarac.   Ah, "novinari".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

pa šta, i pique se ljubio sa ibrom pa nikom ništa

11 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Bit će zanimljivo u ljetnom roku,Balea prodati ili će mu dati još jednu sezonu?

sto se mene tice on je jedan od najgorih igraca koji su dosli u real .. tako da bih ga na klupu poslao ako nista haha.. dovest aguera u napad i reusa na krilo eto gg :) i jos neki vezni igrac sa modricem u sredini..

17 godina
Ismirko kaže...

sto se mene tice on je jedan od najgorih igraca koji su dosli u real .. tako da bih ga na klupu poslao ako nista haha.. dovest aguera u napad i reusa na krilo eto gg :) i jos neki vezni igrac sa modricem u sredini..

Koliko god da je bio loš ove sezone, prošle je bio vrlo dobar, pogotovo jer je zabio ključne golove.

Ne bih gledao sve crno i bijelo, samo stvarno je misterija što mu se dogodilo ove sezone da je tako pao u igračkom aspektu.

Kad se malo i pregleda ova sezona, većinu vremena nije ni igrao sa Modrićem iza sebe jer ga je on hranio loptama. Mislim da je i to jedan od glavnih razloga zašto je bio loš ove sezone.

Fortune favours the brave
11 godina
protjeran
Hyperion kaže...
Ismirko kaže...

Koliko god da je bio loš ove sezone, prošle je bio vrlo dobar, pogotovo jer je zabio ključne golove.

Ne bih gledao sve crno i bijelo, samo stvarno je misterija što mu se dogodilo ove sezone da je tako pao u igračkom aspektu.

Kad se malo i pregleda ova sezona, većinu vremena nije ni igrao sa Modrićem iza sebe jer ga je on hranio loptama. Mislim da je i to jedan od glavnih razloga zašto je bio loš ove sezone.

LOL

15 godina
neaktivan

Prodati Balea bila bi greska...

Bale je klasan igrac i prije svega ogroman potencijal, a sto je najbolje od svega bas je tip igraca kakav Realu treba.... 

Uzasno brz, visok, fizicki je strasno napredovao, tehnicki potkovan a nije ni najlosiji dribler.... Za nas nacin igre savrsen, ali sta mu se dogodilo tesko je razluciti.... 

Nekako mi je to sve povezano sa Modricem, kao da se dize i pada sa njim... A u prilog tome ide i to sto jedino Modric zna engleski jezik a Bale je tamo jedini 'englez' i nije naucio spanjolski pa mozda ni s ostatkom ekipe nije stvorio neku komunikaciju....

U stvari, kako god okrenes Modric je kljuc Real Madrida... Koliko daje smisao na terenu samoj igri, toliko povezuje sve ostale igrace na privatnoj razini u neku koheziju.... 

Medutim Bale je veca radilica od recimo CR-a, stalno se vraca u obranu pomoci Carvajalu, zna potegnut kontru, zna se uvuc u sredinu i razvuc protivnike dok ovaj ceka na krilu i samo posprema u mrezu sve sta je moguce i nemoguce u zadnje vrijeme.... Sto opet fali Baleu, ta njegova nepreciznost i nesigurnost je pak zapanjujuca, ali govoriti o tome kao nekom izostanku talenta je debilno, samo veliki pad forme i strasno mala razina samopouzdanja cemu hvala Bogu jako puno doprinose nasi 'navijaci' koji ga na redovitoj bazi zvizde i krive bas za svaki poraz umjesto da okrive jebenu upravu i razapnu Illaramendija koji nije dostojna zamjena ni za malog Corica.... 

Dao bih mu jos jednu sezonu u svakom slucaju, sto mislim da ce sigurno i biti slucaj jer niko ne dovede igraca za 100milja da ga proda za 2 sezone od kojih je samo 1 losa.... To su potvrdili i Perez, i Baleov agent, i Bale sam nakon tekme s Juventusom.... Cisti primjer imamo u rivalu, sta su trebali prodati Messija nakon 2,3 katastrofalne sezone? Evo im ga sad, vodi ih po sva 3 trofeja..... 

Ono cemu se ja nadam je da ce Benzema otic a CR napokon stati u spicu jer krilo mu ionako vise ne lezi najbolje.... Pa onda dovesti lijevo krilo gdje talenata ima vrlo mnogo, a jedan od njih je i prirodni nasljednik Ronalda - Hazard, Reus..... Klasicnu 9 je ionako tesko nac jer osim Suareza i Lewandowskog nemas sta trazit a oboje su nam nedostupni, pa je bolje ako necemo rotirat CRa da ostane BBC jos jednu sezonu uz uvjet da se vrati Morata i Jese pocinje dobivat vise prilika.....

14 godina

Messi 2-3 katastrofalne sezone? pa njegova loša sezona je bolja od Baleove najbolje

15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Messi 2-3 katastrofalne sezone? pa njegova loša sezona je bolja od Baleove najbolje

Ma dobro, nisam ni namjeravao to reci ali nehejteri ce skuzit sta sam htio postic tom uspredbom.... Da je talent jedno, a losija forma nesto drugo....

Evo poznati youtuber je skoro dao identicno misljenje kao i ja haha 

12 godina

njegova loša je malo lošija od ronaldove dobre

15 godina
Del_Boy97 kaže...

ali je zato njegova bolja malo bolja od njegove loše koja je lošija od dobre.

Evo i jedan ok članak u kojem se analizira ispadanje od Juvea.

Na kraju dana je svima jasno da se baš rijetko samo tako otpisuje igrač kojeg si doveo za 100m eura, ali isto tako je jasno da se Bale ne snalazi u toj novoj ulozi. Trebao bi igrati iza 2 napadača ili povučenu špicu da bi skroz došao do izražaja. To je tip igrača kojem moraš dati apsolutnu slobodu u igri, ali kod nas je već Ronaldo takav i onda to ne izgleda baš najbolje na terenu. Ronaldo je s druge strane očajan na krilu već dugo i krajnje je vrijeme da se odustane od te 4-3-3 formacije i prestane igra temeljiti isključivo na njemu.

Hoće li biti šta od toga, vidjet ćemo za par mjeseci.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 8:43 (Hexfire).
17 godina
Hexfire kaže...
Del_Boy97 kaže...

ali je zato njegova bolja malo bolja od njegove loše koja je lošija od dobre.

Evo i jedan ok članak u kojem se analizira ispadanje od Juvea.

Na kraju dana je svima jasno da se baš rijetko samo tako otpisuje igrač kojeg si doveo za 100m eura, ali isto tako je jasno da se Bale ne snalazi u toj novoj ulozi. Trebao bi igrati iza 2 napadača ili povučenu špicu da bi skroz došao do izražaja. To je tip igrača kojem moraš dati apsolutnu slobodu u igri, ali kod nas je već Ronaldo takav i onda to ne izgleda baš najbolje na terenu. Ronaldo je s druge strane očajan na krilu već dugo i krajnje je vrijeme da se odustane od te 4-3-3 formacije i prestane igra temeljiti isključivo na njemu.

Hoće li biti šta od toga, vidjet ćemo za par mjeseci.

Čim su napisali: "Prije svega, izostanak Luke Modrića nije imao tolikog značaja u drugom susretu.", odmah znaš da pišu gluposti, koliko znam statistika govori da s Modrićem zabija skoro duplo više golova po utakmici i slično, ali i bez statistike tko gleda Real Madrid zna šta on znači za samu igru.

Ili recimo ovo što su napisali: "Ono što je izostalo bila je realizacije i vjerojatno malo sreće u ključnim trenucima. Tu Modrić ne bi mogao pomoći, pošto nije igrač koji će gurnuti onu zadnju loptu koja cijepa obranu."

A ja sam mislio da radi baš to (npr. odmah prvi asist u videu), Isco isto zna to ponekad napravit, ali puno rjeđe, napravio je to u prvoj utakmici, ali je Ronaldo shebo stvar jer je promašio cijeli gol (to pravi napadač mora zabit).

Realizacija je bila loša istina, Bale promašio pola tuceta headera, a Ronaldo odlučuje "asistirat" umjesto pucat dok je bio pred golom Buffona i to je vjerovatno jedan od ključnih promašaja, a centaršuti su apsolutno beskorisni, Juve ih je mislim sve poskidao kao i većina drugih ekipa.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 10:23 (Hyperion).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

ti si tumor ovog drustva i trebas biti odstranjen

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
92% RM fanova je na Marci reklo da je Luka Modric kljucan igrac...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina

Zasto se i dalje poteze ta rasprava ? Modric je kljucan igrac Reala, dokazano na bezbroj nacina... Sama ova polufinalna tekma je dokaz koliko su bezidejni kada ga nema. Da ne pricam kako je Bale bez njega beskoristan jer ga ocito samo luka moze gurnut u prostor... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

ti si tumor ovog drustva i trebas biti odstranjen

Vidis da mu nitko vise ni TD ne daje, svi su ga dodali na ignore listu, napravi i ti isto pa ce pricat sam sa sobom

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
SimeKZ kaže...

Zasto se i dalje poteze ta rasprava ? Modric je kljucan igrac Reala, dokazano na bezbroj nacina... Sama ova polufinalna tekma je dokaz koliko su bezidejni kada ga nema. Da ne pricam kako je Bale bez njega beskoristan jer ga ocito samo luka moze gurnut u prostor... 

Nama da, ali do sada u Spanjolskoj nije bio.

CR7 nije ni na prva tri mjesta...mislim da su jos James, Kroos i Ramos ispod sa 2%

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
Hyperion kaže...

Čim su napisali: "Prije svega, izostanak Luke Modrića nije imao tolikog značaja u drugom susretu.", odmah znaš da pišu gluposti, koliko znam statistika govori da s Modrićem zabija skoro duplo više golova po utakmici i slično, ali i bez statistike tko gleda Real Madrid zna šta on znači za samu igru.

Ili recimo ovo što su napisali: "Ono što je izostalo bila je realizacije i vjerojatno malo sreće u ključnim trenucima. Tu Modrić ne bi mogao pomoći, pošto nije igrač koji će gurnuti onu zadnju loptu koja cijepa obranu."

Ali nije da u toj tekmi nismo stvorili prilike. Da su napadači u obje tekme odradili svoje mi bi prošli. Naravno da je s Lukom sve lakše, ali mrvica više koncentracije i sreće i bili bi u finalu. 

Ova druga rečenica je nespretno sročena, ali bez obzira na you tube nije daleko od istine. Modrić nije igrač koji će odigrati zadnju loptu često ko jedan Ozil ili Iniesta, nego onaj koji će omogućiti da se takva lopta uopće može odigrati. Pa čovjek je imao 6 asistencija prošle godine u La Ligi, 10 sveukupno ako su podaci na internetu točni. Baš da je to neki neviđeni broj i nije. Kad pričamo baš o izravnim asistencijama, ne možeš reći da je Luka nezamjenjiv.

Sad je ionako svejedno jer je to prošlo svršeno vrijeme. Možda da je igrao bi pregazili Juve sa 7:0 ukupno, a možda bi ishod bio identičan.

@simeKZ

Poanta članka je da su glavni krivci Ancelotti, Ronaldo i Casillas. I po meni je čovjek dobro objasnio svoje stajalište. Nije mu uopće trebalo ovo spominjanje Modrića, a još manje sad treba da se zapne oko toga kad je taj dio članka skoro nebitan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 12:49 (Hexfire).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice