https://www.facebook.com/RealMadrid/videos/vb.19034719952/10150843185854953/?type=1&theater 

- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hahaha sretno vam bilo. Jedva cekam da pocne utakmica, bit ce napeto i da napokon vidimo taj el clasico u finalu. 
Nista nije duze nego 90min. na ESTADIO SANTIAGO BERNABEU....
Osim zadnjih 90 min na poslu.
Haha ili 90minutni seminar o metaboliranju nizih masnih kiselina.... 
Ma danas je biti ili ne biti, doslovno... I za trenera, i neke igrace.....
Cak i da ne osvojimo LP mozemo reci da smo usprkos silnim ozljedama dogurali do finala i to ce biti vec nesto....
Real ovo prolazi samo uz ogromnu pomoč sudaca.
Nebitan si ko semafor u GTA
Nebitan si ko semafor u GTA
Vidimo se poslje tekme 
Pregaziti ćemo ih kao plitak potok...
opet ti i tvoje gaženje
Vidimo se poslje tekme 
e kad bi sudac i pokrao , došao bi se smijati tebi kako plačeš tu
Iskreno volio bi da prodjete samo da gledam kako vas Barca u finalu gazi, ko god je imalo realan zna da Barcerlona igra daleko najbolji nogomet i u najboljoj su formi tako da..Ali ako Juventus bude napado vi ispadate to je sigurno, bas me zanima sta ce vas spasit ako Juve bude bolji a vi kojim slucajem pobjedite hahah. Sretno.
EDIT : Izasle postave, trenutno Juvetov vezni red daleko jaci: Marchisio,Pirlo,Pogba,Vidal - Isco,Kroos,Rodriguez
Iskreno volio bi da prodjete samo da gledam kako vas Barca u finalu gazi, ko god je imalo realan zna da Barcerlona igra daleko najbolji nogomet i u najboljoj su formi tako da..Ali ako Juventus bude napado vi ispadate to je sigurno, bas me zanima sta ce vas spasit ako Juve bude bolji a vi kojim slucajem pobjedite hahah. Sretno.
EDIT : Izasle postave, trenutno Juvetov vezni red daleko jaci: Marchisio,Pirlo,Pogba,Vidal - Isco,Kroos,Rodriguez
Bit ce zanimljivo samaranje barcelone u finalu od strane lukice,kroosa i jamesa ;)
Ljudii, dajte neki dobar stream :)
Ljudii, dajte neki dobar stream :)
Da, ima li ista stranice kao ona Ruska? Gdje vidis utakmice pa biras kvalitetu?
Nasao jedan Sopcast koji radi http://www.livefootballol.com/channel/rus-ntv-sport-sopcast.html
HRT2 vam prenosi ako ste u mogucnosti!!
Ajme kakva koreografija, kako bogata tradicija 
Tralala, Penaldo :))))
Neka, pogodio sam tiket da će past penal, uživam u subotu sa Jackyem i posvetom iz Madrida
Neka, pogodio sam tiket da će past penal, uživam u subotu sa Jackyem i posvetom iz Madrida
samo sam cekao prvog jadnika i evo tebe
Naravno, iz penala, sta smo drugo mogli ocekivati.
koji sprint ronalda :OOOO a tek kako je poslao branica na zemlju
steta sto nije zavrsilo golom
samo sam cekao prvog jadnika i evo tebe
Hvala što je i mene počastio s jednim djelićem njegove plaće ;)
Opet lešinari lešinare 
Dobra tekma, samo da se sudac ne pogubi do kraja.
Haha kako ste jadni, primit 3 komada i imat obraza dan poslije doc srat u temi sampiona.......
Benzema pokazuje zasto je klasa i neki mix 9 i 10, C. Ronaldo dokazuje zasto je najbolji na svijetu, a Bale ima sut kakav je prije njega samo imao Roberto Carlos....
BBC napokon zajedno i funkcionira 
Opet lešinari lešinare 
Lešinare? Ti lešinari su vas pošteno nabili prošli tjedan, niste se znali snać na terenu..
A šta to, da sudac počne sudit kak spada na tekmi? Joj joj.. ajmo još malo TDova
evo ga opet suci, suci, suci...pa dokle vise?do kada cete se vadit na to?
Opet lešinari lešinare 
Lešinare? Ti lešinari su vas pošteno nabili prošli tjedan, niste se znali snać na terenu..
A šta to, da sudac počne sudit kak spada na tekmi? Joj joj.. ajmo još malo TDova
Kaj sad bus rekel da nije bil cisti penal? joj daj ne kenjaj plis, znam da se bojis da vas real ne pomete u finalu pa si vec poceo sra*i ;)
Opet lešinari lešinare 
A ma nemoj a da je jucer bio takav prekrsaj na neymaru ili suarezu onda bi bio cist penal ajde mrs
evo ga opet suci, suci, suci...pa dokle vise?do kada cete se vadit na to?
Dok neko ne pokrade protivnika kao oni Chelsea pa im malo osvijetli obraz.....
Nikad mira od ovih katalonskih agresora...
Dobra utakmica, no opet ne sviđa mi se šta sve ne uspijevaju realizirati. Ako juve zabije gol, eto shranja.
Odnosilo se na tebe i ostale Barca fanove koji nemaju mira nego srat ovdje po temi svaki dan po cjeli dan.
Što se Juventusa tiče, prema njima veliki respekt.
Da, da počne sudit kako treba da ne zasere cijelu tekmu. Nije sudio par očitih prekršaja za obje ekipe.
Zašto vadi Benzemu?????????????????
Ne volim pljuvati po igracima ali majko mila draga bale ja vise ne znam sta reci za njega covijek ne moze zabit gol sa 2 m u tri pokusaja jad i bijeda
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif