Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.314.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Del_Boy97 kaže...

ja od sramote nebi ovo okačio, pa liku broje driblinge tako što on gurne lopru pokraj igrača pa ga pretrči

i ja da sam na tvom mjestu nebi od sramote zivio ...broji se i meesiju stosta pa nikom nista

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

14 godina

Kad ce se Messi dokazat u nekoj drugoj ligi tada cu rec da je najbolji, do onda na vasu zalost( Kantalonci) i dalje je broj 1 Cristiano 

15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ako se ti svima saginješ ne moramo i mi ostali 

Eh kolko bi ti golova iz Ronaldovih mlađih dana u Manchesteru mogao zalijepit..

Ronaldo umjesto da trci ko manijak do suprotnog gola opali sa pol terena i zabije.. štedi vrijeme čovjek

Upravo to... Nemoj da moramo lijepit sto je covjek radio u tada najjacoj ligi, dok je Messi jos gutao tabletice..... 

Neke stvari koje Ronaldo radi neces naci ni slicne da je Messi uradio jer jednostavno nema tu jacinu, brzinu, visinu jer u igri glavom je najbezopasniji napadac na svijetu.... 

Dok neke stvari vrlo slicne ovome sto je kolega katalonac zalijepio mozes naci da je radio Ronaldo, no eventualno je zabio golcinu sa 20m ili dodao nekome u boljoj poziciji.... 

Kao sto sam vec napisao, sve sto radi Messi vrlo slicno ili bolje moze uraditi i Ronaldo... Dok za suprotnu stranu bas to i nebih mogao reci, osobito igru glavom....

11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
18 godina
Del_Boy97 kaže...

sve što ću reći, sagnite se ovom bogu nogometa

Bog nogometa ne postoji, ne saginjem se nikom, a ti slobodno klekni i posluži svoju Mesaju.

Baš ono što sam pričao par puta, hoćete u temi najvećeg i najmržeg konkurenta nametnut svoje mišljenje, jel tu ima logike?

Šta bih volio da sutra Bayern napravi čudo, možda bi ovi prestali dolazit ovdje na koji dan?

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 23:29 (Hyperion).
14 godina

Nije još ni 12-mjesec pa da se svađate tko treba dobiti ZL , mogu zamisliti šta će tek onda biti?

http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan
morbida kaže...

Uf, sto se ovog videa tice, cudo...

Ova tehnika izvadanja slobodnih udaraca je toliko komplicirana da uspije jednom na 50x sto i dokazuje njegov trenutni ucinak... 

Mislim, on ju je prakticki patentirao i usavrsio pa je sada tuzno sto mu vise ne uspijeva kao nekada.... 

Ne razumijem zasto, ne vjerujem da vise ne trenira to jer on trenira sve, ali jbga... Ocito mu vise nejde ali nebi pokusao nesto jednostavnije izvest da ga ne znam... 

Svaki, ali svaki put to pokusa a ziher sam da bi dao vise golova na tradicionalni nacin kao sto to jedan Pirlo radi....

17 godina
neaktivan
Kao sto su Ronaldo i Zidane rekli, nogometu fale zvijezde!! Messi i CR7 to nisu

Eh sto bi dao da mogu gledati Beckhama ili Juninhoa....pa to mozes 10h u komadu gledat slobodnjake i kako lopta pada
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina

Problem je sta od Ronalda i Messia nitko drugi ne dolazi do izrazaja. Ima tu ekipe koja igra vrhunski nogomet ali im se neda dovoljno medijskog prostora. Kao prvo sami navijaci su debili i to konstantno svadanje tko je bolji CR ili Messi je van svake pameti... jer i same igrace to boli briga posto ja vjerujem da su oni svi u privatnom zivotu odlicni prijatelji, nemaju razloga ne bit. 

I onda, dodes ovdje... i umjesto da se veseli potezima, golovima itd... tu se trazi dlaka u jajetu na sve gluplje i gluplje nacine tko je bolji... Najzalosnije je sta velika vecina ovdje nije gledala spomenute... Juninho, Ronaldinho koji se doslovno igra... sve mu je zahebancija i najljepse je bilo njega gledat kad igra nogomet i jedine prave driblinge je on radio... ovo danas je samo cackanje lopte lijevo desno i poneki bicikl. To sta je Ronaldinho radio se moze vidit samo u futsalu danas i to kod kvalitetnijih igraca. Da ne pricam jedan Zidane, Ronaldo, Kaka... 

Glupo je govorit da prestanete, kad necete prestat govorit tko je bolji jer se uvijek nade jedan kvalitetan pacijent koji ce zapalit vatru sa nekom retardiranom izjavom da je netko po necemu bolji. Ovdje nema navijaca, navijac navija za klub i boli ga briga hoce Messi bit najbolji u driblingu ili u necem desetom i hoce li u suprotnom timu bit netko tko ce ga prestic u tom. Navijajte za klub, ne za igrace. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Danas svoj 27. rođendan slavi najbolji lijevi bek na svijetu. Zadnjih par utakmica je odigrao kriminalno loše, ali to je sve zbog umora. No treba ga pamtiti po onome što je napravio od početka ove sezone, a tu je sigurno bio u top 3 igrača Reala ove sezone. Krase ga brzina, brazilski ples sa loptom, tetovaže, afro i naravno njegov humor. U klub je došao 2007. godine kao zamjena Robertu Carlosu, u ovih 8 godina on je opravdao sva očekivanja. Sretan rođendan Marcelito 

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina

Iako igra za Real , nije najbolji LB , pogotovo što je loš u obrani

13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Iako igra za Real , nije najbolji LB , pogotovo što je loš u obrani

Najbolji je sigurno. To što je opao malo, to je stvar umora. Očito da nitko ne pamti one odlične partije prije tih loših utakmica.

15 godina
neaktivan

Odlican je Marcelo, mozemo bit presretni sto ga imamo... 

Medutim, da je dobar u obrani kao sto je u ofenzivi gdje bi mu bio kraj.... Ali takav je nas stil igre i u to se odlicno uklopio.... 

Recimo u obrani bi puuno bolji bio i defnitivno najbolji na svijetu jest David Alaba.... Nesto se cak njega i povezuje sa Realom u zadnje vrijeme.... 

Ali nije bitno, sretan mu rodendan! 

13 godina
neaktivan

http://lmgtfy.com/?q=who+is+roberto+carlos

evo i za dežurne provokatore, jer on nije igrao 2009 (za Real).

14 godina

U top 3-5 ali najbolji nije

16 godina
neaktivan
Alaba Alba Marcelo top3. Pa vi poredajte po zelji. Prvi jak iz prekida, fizicki jak. Drugi sta se trke tice, ova 2 mu nisu bas blizu. Treci najokomitiji, ali kaska za ova 2 u obrani, na momente "Alves desne strane". Nitko mi ne pada na pamet da ulazi u konkurenciju niti bi se bolje snasli u njihovim klubovima. Pogledajte druge top klubove, Maxwell, Azpilicueta, Shaw, Monreal, Evra, Kolarov... Ni blizu njima, ni blizu. Pa eto, ako sam nekog superjunaka izostavio ispravite me.
Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran

. Felipe Luiz

This time next year we'll be millionaires
15 godina
N3N0 kaže...
Alaba Alba Marcelo top3. Pa vi poredajte po zelji. Prvi jak iz prekida, fizicki jak. Drugi sta se trke tice, ova 2 mu nisu bas blizu. Treci najokomitiji, ali kaska za ova 2 u obrani, na momente "Alves desne strane". Nitko mi ne pada na pamet da ulazi u konkurenciju niti bi se bolje snasli u njihovim klubovima. Pogledajte druge top klubove, Maxwell, Azpilicueta, Shaw, Monreal, Evra, Kolarov... Ni blizu njima, ni blizu. Pa eto, ako sam nekog superjunaka izostavio ispravite me.

Meni se Leighton Baines jako dopada, ali recimo da ova tri jesu iznad svih drugih.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

. Felipe Luiz

On je sjedio na klupi na Svijetskom Prvenstvu,dok je Marcelo 1 sastav bio,ali svejedno mislim da Marcelo nije najbolji igrač na svijetu na toj poziciji.

13 godina
neaktivan

Najbolji ikad pokazuje svoje naoružanje. 

15 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Najbolji ikad pokazuje svoje naoružanje. 

2 topcine.....

Ajmo Bayern 4:0, niemals aufgeben!! hahah

Dobit ce i veceras par komada 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 20:43 (fakEEE).
11 godina
neaktivan
  • - Znate, 90 minuta na Santiago Bernabeu jako je puno za sve gostujuće momčadi - rekao je Realov Juanito prije uzvrata protiv Intera 1985. godine. Talijani su u Madrid došli s prednošću 2-0, no na Santiago Bernabeuu su izgubili 5-1 i ispali iz Europe.

11 godina
neaktivan

najava za večerašnju tekmu :D

18 godina

Vidim da nitko ništa ne piše.

Carlo Ancelotti dobio ban na 2 utakmice u La Ligi protiv Espanyola i Getafea zbog ironičnog pljeskanja.

Mislim da mu to nije trebalo, a ni Pepeu da išta govori protiv sudaca, utakmica je bila više manje dobro suđena.

Nego kakve su vaše prognoze za večeras?

Fortune favours the brave
14 godina

Malo statistike

15 godina
neaktivan

Prvenstveno ocekujem ogromni trud i zalaganje, i paklenu atmosferu....

Iz kupa smo ispali odavna, iz La Lige takoder samo smo to ovaj vikend jos potvrdili.... JEDINO sto preostaje je okrenuti se obrani naslova LP i mislim da igraci i stozer su svjesni toga... 

Apsolutno je nebitno hoce li u preostala 2 kola u ligi igrati kompletna 2. momcad, ali prvotimci moraju biti 100% fokusirani na vecerasnju tekmu jer iza nje popravnoga nema i to je to za ovu sezonu.... 

Veceras se ide 200% u tekmu i prolaz jer ce se inace ostati bez ijednog trofeja.... 

Imam osjecaj da ce Bale veceras osvjetliti obraz cijele sezone, jedino sto ne znam da li je pametnije da tekmu pocne Chicharito posto je Benzema pauzirao dosta tekmi.... 

Navijaci su pripremili plakat na kojem pise RESPECT CASILLAS, a trenutno nase igrace ispred stadiona u Madridu ocekuje horda navijaca kao i protiv Atletica.... 

JUVENTUS, WELCOME TO HELL! 

Nista nije duze nego 90min. na ESTADIO SANTIAGO BERNABEU.... 

15 godina
fakEEE kaže...

Nista nije duze nego 90min. na ESTADIO SANTIAGO BERNABEU.... 

Osim zadnjih 90 min na poslu.

Očekujem ko i svi mi ovdje, prolazak u finale. Minimalno da odigramo pravu tekmu pa ako i ispali, ispast ćemo od boljeg. Zeznuto je to kad ti jedna tekma (dvije s mogućim finalom) određuje da li je sezona uspješna ili totalna katastrofa. Ako ništa drugo nadam se da će Ancelotti izvući pouke iz ove sezone i ipak nešto mijenjati u slijedećoj. Al nažalost svi znamo kako to u Realu ide što se pojačanja tiče pa bog te pitaj šta će se dogoditi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Najava na RM TV da su stoperi Varane i Ramos, Benzema u napadu.

BE HAPPY 要開心 : )
12 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Nego kakve su vaše prognoze za večeras?

Pregaziti ćemo ih kao plitak potok...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice