Kakve veze imaju fizicke predispozicije Ronalda sa driblingom kad on to nemoze iskorisitit...Pa Aubameyang je najbrzi igrac na svijetu pa nema nikakav dribling kao ni Ronaldo.
Razlika je u tome da Messi ima najvise uspjesnih driblinga,stvorenih sansi,asistencija i golova.
Dok je Ronaldo dobar samo u golovima.
Neznam kako vi nerazumijete razliku izmedju driblinga i finte u mjestu...Pa to je sramota da vi nekog idete uciti...
Covjek ide 1 v 1 napravi biciklu u mjestu i vrati loptu nazad i to je njegov dribling?ž
Naucite osnove ali necudi me da to nezante,s obzirom da tvrdite da je taj jednodimenzionalni igrac bolji od Messija....
FAKEE jesu li Ronaldo i Messi sprinteri i skakaci u vis ili su nogometas??
Nebi me cudilo da dode do usporedbe da je Ronaldo bolji nogometas jer ima bolje predispozicije za biljar zbog duzih ruku.
prvo nauci se da se negacije pisu odvojeno.
mene nebi cudilo da ti ne okrivis real sto je pala kisa na camp nou i skvasila ono polje od igralista.
sad cu ti malo formulirat danasnji pogled na messija.sjecas se utakmice u kojoj je messi zabio 2 gola?e vidis svi su mu se klanjali kao da je ucinio nesto magicno, izvanredno sto nitko na ovom planetu ne moze izvest.pa vidis ronaldo je prelazio 3 igraca ko od sale pa mu nitko skoro ni ne oda pocast zbog tog osim nas fanova reala.danas svi na meesija gledaju kao na jadnog neuhranjenoj ispacenog covjeculjka koji je cijeli zivot proveo na hormonu rasta i onda kad ucini neki takav polujeftini trik cijeli svijet mu se klanja dok je ronaldo arogantan i kad prijedje nekog govore kako je to arogantno ucinio.neupitno je da je messi kvaliteta od igraca ali novinari su ga napravili jos boljim jer je on, ponavljam ispaceno jadno djetesce koji je cijelu mladost provelo po bolnicama.
messi nece nikad bit kompletniji igrac od ronalda i tu je kraj price.imate srece sto ce ronaldo jos 2 sezone ostat u realu pa ce messi dobit sav medijski prostor koji ocekuje.
HAHAHAHHAH a ove dvojice...
Cod4 cjenim trud na pisanju tolikog teksta ali odustao sam na polovici...Ronaldo nikad nije izveo ono sto je Messi protiv Bayerna.Nemoj izmisljat.
A ti drugi kico kako se vec zoves gledaj Rijeku i Bradarica jer ces kod njega vidjeti bolji driblinga nego kod Ronalda.
slažem se stobom Ronaldo nikad nije izveo ono što je Messi izveo protiv Bayerna jer je izveo i bolje stvari
šta kažeš na ovaj gol?

i tako iz dana u dan kako vam ne dosadi?