Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Del_Boy97 kaže...

po milijunti put, provokacije bi morale biti dozvoljene jer se glasovalo za to prije dosta vremena

Koj je smisao toga? Uništavanje teme, spamanje i trošenje živaca.

Očito je potrebno novo glasanje

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

Ima jos 90 minuta za promjene

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 0:38 (TheDarkSide).
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Nakon onog promasaja jamesa govorio sam odma odbit ce nam se to o glavu, i evo..penal...i naravno odma nakon toga juve ide zatvarat utakmicu i krece ala mou bunker...zanim ame sta ce na bernabeu radit, isto bunker 90 min?

Bunker kažeš? Mislim si da li smo gledali istu tekmu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 11:32 (toxic).
14 godina

bunker je bio možda ukupno 20 minuta na utakmici,ništa strašno.Nemože se usporediti s Atleticovim ili Mourinhovim bunkerom

nego vidim tamo upisana asistencija Tevezu za gol Morate,to je pogreška.Tevez opucao,Iker obranio i onda Morata zabio odbijanac jer ga Pepe nije čuvao

http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

https://www.youtube.com/watch?t=15&v=h_uxpzNFIoA

Ono nije bio promašaj Jamesa, već obrana Sturara

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina

pa james je i rekao da se od nekog odbilo

17 godina
neaktivan

Nisu išli na bunker kad su vidjeli kakve rupe igraju na bokovima (Carvajal i Marcelo), a bome se ni Varane nije nešto proslavio.

Sada nakon utakmice se malo previše uzdižu, Lichsteiner, Allegri itd., pričaju kako je trebao biti veći rezultat u njihovu korist i da idu u finale.

Istina je da su oni odigrali dobru utakmicu, ali veći uzrok ovom rezultatu i igri je da smo mi jednostavno bili kriminalno loši, utakmica me podsjetila na Bayern - Real iz prošle sezone no sada su uloge obrnute bile.

Pravi Real Madrid iz prošle godine bi rješio Juventus rutinski i ne dao mu da ugrozi gol ovoliko puta koliko su jučer.

Koliko god Boixus trollao u pravu je kada kaže da sada idemo samo na centaršute i možda nešto uđe, zato jer nemamo ideje u napadu i imamo previše slabih karika da bi se neka akcija odigrala, ako Ramos, Isco i Marcelo (Carvajala i Bale-a da ne spominjem) ne mogu normalan pas odigrat nema se šta očekivat.

Fali Benzema koji kao neki hibrid devetke i desetke služi kao poveznica u napadu i koji može odigrat duple pasove odnosno složit neku akciju s Ronaldom i Jamesom. Chicarito je unio živost kada je ušao, ali ipak nije tako potkovan tehnički kao Benzema.

Da nije bilo Jamesa, nebi ništa ni napravili cijelu utakmicu, stvarno šteta što mu se onaj stopostotni žicer odbio u gredu, mogao bi nas koštat.

Desna strana nam je nevidiljiva u napadu, Carvajal-Bale dvojac, potpuno beskorisni u napadu, dobiju loptu pa samo stanu i pošalju je nazad ili lijevo, imam osjećaj da bi Arbeloa puno bolje odigrao.

Meni je žao no mislim da Bale mora otići, jer nam samo smeta i zauzima poziciju nekom drugome, potrošio je već sve kredite.

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan

Kako i neće Marcelo igrati loše kad jedva da je odmorio 3-4 utakmice ove sezone, Carlo ga forsira kao i ostatak ekipe, ali očito da jedino Ronaldo može pratiti taj tempo.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina

zato što ne rotira dovoljno i očito ne misli dovoljno o  fizičkoj spremi igrača

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 15:17 (Del_Boy97).
17 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Kako i neće Marcelo igrati loše kad jedva da je odmorio 3-4 utakmice ove sezone, Carlo ga forsira kao i ostatak ekipe, ali očito da jedino Ronaldo može pratiti taj tempo.

Ronaldo igra daleko od svoje najbolje forme, covjek ceka u petercu da pospremi lopte ili protrci sastrane na centarsut...ove sezone je cak iza Hulka u driblinzima, naravno nije on opcenito potkovan za dribling, ali ipak se od njega ocekuje puno vise

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
matić_žu kaže...

Ronaldo igra daleko od svoje najbolje forme, covjek ceka u petercu da pospremi lopte ili protrci sastrane na centarsut...ove sezone je cak iza Hulka u driblinzima, naravno nije on opcenito potkovan za dribling, ali ipak se od njega ocekuje puno vise

U drugoj temi tvrdite da je "MSN" u najboljoj mogućoj formi, a svi do jednog imaju manje golova od Ronalda koji je "daleko od svoje forme". Strah me i pomislit da se vrati u tu svoju formu..

Jučer je bilo teško gledat navijaču Reala. Tolike greške su mi neshvatljive, nema tko da loptu na centru smiri.

Bale je jučer potvrdio sve sumnje, treba ga prodat u neki klub s puno para koji ionako nije opasnost da se ne razvije pa vrati ko bumerang jer je odličan igrač ali jbg, nije za nas.

Chicharito dobar za ligaške utakmice da bude konkurencija Benzemi, neće li se malo više potruditi za mjesto u 11, ali nije za lp. Valjalo bi ga uzeti, za male pare, samo da se  na slabijim utakmicama rotira da ne igra uvijek prva postava, ništa više od toga. 

Ramos, jbg ne može on igrat gdje je igrao. Carvajal napravio glupost. Il ga ruši izvan ili nikako, ne znam šta je tu teško za upamtit. Jako fali centralni igrač koji može smiriti loptu i napraviti brz protok kad je potrebno. Modrić nije u cvijetu mladosti treba hitno zamjenu dovest, jer bez kvalitetnog centralnog ne možemo razviti igru.

Juventus odigrao dobro, no bilo tko drugi bi napravio bolji rezultat protiv onakvog Reala sinoć.

Večeras Bayern jako oslabljen dolazi Barceloni. Jedina prednost je što su odmorni jer vec neko vrijeme su osigurali 1. mj Bundeslige. Barca favorit, na Bayern koef 5 vrlo interesantno. Zanima me kako će ući u utakmicu s obzirom na sve ozljede.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 16:26 (Predator003).
15 godina
neaktivan

Ma nema puno filozofije, nit su oni igrali bunker...Oni su odigrali okej nogomet a mi smo jednostavno bili prelosi.... 

Bale i Ramos su bili direktno 2 igraca manje, a onda i ostatak ekipe pocevsi od bekova.... 

U uzvratu odigrat 4-3-3 sa Varaneom i Ramosom u obrani, Isco-Kroos-James u sredini i naprijed BBC pa da ih vidimo... 

90.min na Bernabeu je jaaaako dugo vrijeme, a potreban je samo 1gol.... 

Ocekujem atmosferu kao protiv Atletica, ovako se docekuju kraljevi samo u Madridu!

14 godina

Steta za bayern makar nemaju par kljucnih igraca, al dobro finale ce biti jos slade da pobijedimo barcelonu hehe 

15 godina

Ovaj bezidejni Bayern nema ni trunke šanse. Da je ostalo 0:0 ili 1:0 možda, ali ovo je previše. Guardiola ih je skroz uništio. Njemačka momčad da se tako raspadne nakon primljenog gola, neviđeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
dado16 kaže...
mazy651 kaže...
Del_Boy97 kaže...

smijesno mi je sto vi već računate prolaz, nadam se da će vas juventus ispljuskat i na bernabeu

A ti slavis prolazak barce? mislim 3-0 je puno i cestitke na pobjedi al daleko je to od gotovog a pogotovo real i juve i ak fakat mislis da bude juve dobil reala na bernabeu onda idi bre pa se leci 

Idi na srpski forum molim te...

Oprosti to sam napisao sarkasticno ,inace nisam srbin . 

12 godina

ajde nemojte sad gurat nacionalizam u raspravu

14 godina
Del_Boy97 kaže...

mazy nemoj molim te, pa messiju je real najdraza musterija

Bogme i Ronaldu Barca...

12 godina

ne volim messia ali za onaj drugi gol sam se najezio svaka mu cast i sve ostalo ali nikada mi nece biti najbolji dok se ne dokaze u nekoj drugoj ligi,ako ode u englesku i bude radio ovo sta sada radi u barceloni meni nebi bio problem reci da je bolji od ronalda,ovako nije...

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

hahahaahahhah 

Pozdrav djecaci...Djeco gledali ste utakmicu kuci jer nemate 16 godina da budete van kuce iz 21.00h.

Kaj si opet bio u birtiji? 

11 godina
neaktivan
toma20 kaže...

ne volim messia ali za onaj drugi gol sam se najezio svaka mu cast i sve ostalo ali nikada mi nece biti najbolji dok se ne dokaze u nekoj drugoj ligi,ako ode u englesku i bude radio ovo sta sada radi u barceloni meni nebi bio problem reci da je bolji od ronalda,ovako nije...

po meni drugi gol nije ništa poseban,više mi se sviđa njegova asistencija za 3 gol

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
protjeran
toma20 kaže...

Zbog tzakvih kao sto si ti ce otici u PL.

Samo neznalci ce reci da je Ronaldo bolji.Pozdrav

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
toma20 kaže...

Zbog tzakvih kao sto si ti ce otici u PL.

Samo neznalci ce reci da je Ronaldo bolji.Pozdrav

daj Boze da ode i da ti odes iz ove teme pozdrav

14 godina
neaktivan
toma20 kaže...

Znam da ću sad zvučat glupo, ali kad igra Ligu prvaka protiv klubova iz drugih liga, redovito ih puni i radi budale od njih. Ne znam znači li vama to što al meni sasvim dovoljno da je trenutno najbolji (da se razumijemo nije mi Messi najdraži igrač, pa da ga zbog toga hvalim).

12 godina
mazy651 kaže...
Del_Boy97 kaže...

mazy nemoj molim te, pa messiju je real najdraza musterija

Bogme i Ronaldu Barca...

isstina

14 godina
Flue kaže...
toma20 kaže...

Znam da ću sad zvučat glupo, ali kad igra Ligu prvaka protiv klubova iz drugih liga, redovito ih puni i radi budale od njih. Ne znam znači li vama to što al meni sasvim dovoljno da je trenutno najbolji (da se razumijemo nije mi Messi najdraži igrač, pa da ga zbog toga hvalim).

Evo kao navijač Reala i ja cu reci da je Messi trenutno bolji jer je u boljoj formi, ne svida mi se kod cristiana sto za svaki dodir maše rukama ili sto se ljuti ako mu se ne doda lopta kad je recimo James ili Bale u prilici za sut. Jos cekam onog pravog cristiana da ude u formu u kakvoj je bilo prosle godine jer to je pravi Ronaldo. 

12 godina

nego hoce li modric biti spreman za uzvrat sa juventusom ili nece zna li itko? posto nigdje ne vidim da se pise

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

hahahaahahhah 

Pozdrav djecaci...Djeco gledali ste utakmicu kuci jer nemate 16 godina da budete van kuce iz 21.00h.

Bio sam ondje gdje nam mladjih od 16...Sto nazalost nije slucaj ovdje...Bolje bi ti bilo i da si ti bio u kaifcu nego po kuci razbijao tipkovnicu nakon gola najvecg igraca u povijesti.

Pozdrav

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

hahahaahahhah 

Bio sam ondje gdje nam mladjih od 16...Sto nazalost nije slucaj ovdje...Bolje bi ti bilo i da si ti bio u kaifcu nego po kuci razbijao tipkovnicu nakon gola najvecg igraca u povijesti.

Pozdrav

Haha kaj ti misliš da se mi tolko živciramo kada Barca pobijedi,inače za mene nije Messi,niti Ronaldo najbolji igrač u povijesti nego George Best.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

hahahaahahhah 

Pozdrav

Aha, dobro, pitam samo...

Pozdrav

17 godina
neaktivan

Bez obzira što igraju bolje od nas, te imaju velike šanse za tripletu, Boixus ima teške komplekse/fobije nametnute od strane Real Madrida pa mora svratiti u temu nešto nam dokazati.

Ne vidim ni ja kako ih Bayern može zaustavit, Barcelona je 99% u finalu, a tada ih jedino mi možemo zaustaviti (Juve nema šanse s onakvom igrom), s tim da se Modrić i Benzema vrate, te da Marcelo i Carvajal ne budu kriminalno loši, Pepe i Ramos ne rade gluposti u obrani itd.

Vidite o čemu pričam, puno uvjeta se mora ispuniti, a za početak treba proći Juventus da možemo o nečemu pričat.

Strpljivo čekat sljedeću srijedu i ne posjećivat Barceloninu temu, ne budite kao Del Boy i Boixus, budite bolji od njih.

I naravno držat fige za Benzemu i Modrića!

toma20 kaže...

nego hoce li modric biti spreman za uzvrat sa juventusom ili nece zna li itko? posto nigdje ne vidim da se pise

99% da neće, najavljen je za Getafe i moguće finale lige prvaka, znači kraj 5. mjeseca/početak 6.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 23:22 (Hyperion).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice