Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Isco, Ramos,Marcelo, Bale, Carvahal ...ništa-jako loše. Sad se vidilo kolko Modrić fali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 22:42 (bodija).
15 godina

Što točno je trebao Marcelo još zeznuti da ga danas promijeni...

Loše sve u svemu. Nestali smo u drugom poluvremenu i moglo je biti i gore. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Peku me oči kad gledam Ancelottija i njegove kasne izmjene. Hebeš takvog stratega 

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina
protjeran

decki,morate priznati da ronaldo isto nije nista napravio,on bi trebao biti vodja reala i di marija je gospodin,bog za bejla.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 22:43 (kexzoR).
14 godina

dok vas je većina upisivala laganu pobjedu,ja sam napisao netreba podcijeniti Juvea

http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
bodija kaže...

Isco, Ramos,Marcelo, Bale, Carvahal ...ništa-jako loše. Sad se vidilo kolko Modrić fali.

James i Isco prvo poluvrijeme su jos bili dobri, ali drugo su se prikljucili ostatku ove nabrojane ekipe koja je katastrofa odigrala..... Nije mogla gore jbga... 

Cista demonstracija toga koliko Modric znaci i koliko nam fali, rekli su da ce mozda biti spreman za uzvrat i tome se toplo nadam...

Znao sam da ce biti tako zato sam i rekao da bi nam 1:1 bilo ko kuca, vidio sam kako igra inace Juventus i bome su danas lijep nogomet pokazali...

Ali ne vjerujem da ga mogu ponoviti u Madridu, prvenstveno zato sto ova gore nabrojana ekipa nemre losije odigrat i vraca se makar sigurno Benzema koji nam isto fali u 4-3-3 kojeg znamo najbolje igrat...

U uzvratu nam je dovoljan i 1:0, a nek ide k vragu ak protiv Juventusa nemremo doma gol zabit... 

Nisam uopce pesimistican 

12 godina

i da ispadnemo nemam sta za reci drugi dio sezone uvijek je bar jedan od vaznijih igraca bio ozlijeden tako da... ali imamo jos uzvrat a nece im biti lako ni u uzvratu,nadam se da ce se luka vratiti do uzvrata Hala Madrid!

btw ne znam sta je sa marcelom zadnjih par utakmica decko je cista 0..

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 22:50 (toma20).
13 godina
protjeran

Ma prolazimo u finale... a sutra za Bayern! Da ih nakantaju ko beba zvecku.

11 godina
neaktivan

Lijepo od Morate što nije slavio gol,mene zanima jer on na posudbi ili su ga kupili?Mislim da smo izgubili zbog toga što smo svi podcjenili Juventus,ali sva sreća još je jedna utakmica igra i nadam se prolazu.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
14 godina
protjeran
morbida kaže...

Lijepo od Morate što nije slavio gol,mene zanima jer on na posudbi ili su ga kupili?Mislim da smo izgubili zbog toga što smo svi podcjenili Juventus,ali sva sreća još je jedna utakmica igra i nadam se prolazu.

mislim da ste ga prodali,ali mozete ga vratiti za 35mil eura ako se ne varam.

11 godina
neaktivan

Samo neznalice o nogometu mogu podcijeniti Juve

A ovi hebeni suci nisu vrijedni spominjanja 

15 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...

Ma prolazimo u finale... a sutra za Bayern! Da ih nakantaju ko beba zvecku.

Nemoguce, pa vidi sto nama nedostatak samo Modrica ( i Benzeme ) radi u tezim tekmama.... 

Iskreno i volio bih da je po prvi puta El Clasico za finale LP, a posto smo ove sezone strasno izjednaceni s Barcom bilo bi lijepo to odluciti u finalu kad bi trebali biti napokon skroz kompletni da zakljucimo sezonu s tim ko je bio bolji ove godine 

Nisam od onih sto vise mrze direktne suparnike od bodrenja svojeg kluba, a sutra cu s gustom gledati tekmu.... Bit ce mi naravno drago i kad bi Bayern nakantao Barcu da se malo nasmijem, ali to je skoro pa nemoguca misija u ovakvoj situaciji 

12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Hexfire kaže...

Na stranu opravdanost i neostvarivost nekih od ovih transfera, ali ima dosta potencijalnih koji bi se lako mogli približiti ogromnom iznosu. Goetze, Alaba, Reus, David Silva, Sterling, Aguero, Vidal, Oscar, Neuer, Courtois, Koke, Messi.

Vidal je toljaga, a to je pokazao na SP...lako njemu kad ima Pirla uz sebe

Gotze, Reus heh, to su igraci nekonstatnog nivoa, Reus je nesto bolji, a Gotze moze igrati najbolju pa najgoru tekmu i tako stlano.

Silva je izvediv, City bi mogao upiknut Pogbu a prodat Silvu.

Sterling je navodno gotova stvar da ide u Juve....

A nista, Oscar Aguero Alaba Koke su prilicno moguci transferi buduci da su zamjenjivi u svojim momcadima i ove sezone ne igraju puni kapacitet od prosle.

Vidal uspostavio dominaciju od prve minute.

Real opet pokrao Juventus.Caravaj trebao prije penala dobiti zuti karton zbog klizeceg starta sledja...

Penal je dao opravdano plus je trebao dati zuti karton.I eto ga onaj sandzaklija bi dobio crveni i Real ostade bez glavnog beka...Ali eto navilki smo na sudacke propuste kad igra Real Madrid.

Kao i sto sam rekao Real jedino moze centrirati jer je to kreativno zakinuta ekipa koja se sastoji od 5 konja koji znaju samo trcati.

Chicarito opet pokazao kakva je sramota od igraca.Simulira gdje god stigne.Da sam ja bio na mjestu Lichstinera uhvatio bih ga za one klempave usi i izbacio sa terena.

Izgleda da se previse druzi sa Ronaldom.

Barca-Juventus finale.

Pozdrav

This time next year we'll be millionaires
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Real opet pokrao Juventus.Caravaj trebao prije penala dobiti zuti karton zbog klizeceg starta sledja...

Penal je dao opravdano plus je trebao dati zuti karton.I eto ga onaj sandzaklija bi dobio crveni i Real ostade bez glavnog beka...Ali eto navilki smo na sudacke propuste kad igra Real Madrid.

Kao i sto sam rekao Real jedino moze centrirati jer je to kreativno zakinuta ekipa koja se sastoji od 5 konja koji znaju samo trcati.

Chicarito opet pokazao kakva je sramota od igraca.Simulira gdje god stigne.Da sam ja bio na mjestu Lichstinera uhvatio bih ga za one klempave usi i izbacio sa terena.

Barca-Juventus finale.

Pozdrav

Boixus Nois PS kaže...

To je mala utakmica koju necu ni gledati...bunker protiv nabacaja..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Barca-Juventus finale.

Pozdrav

Boixus Nois PS kaže...

To je mala utakmica koju necu ni gledati...bunker protiv nabacaja..

Priznajem bio sam u krivu.Bio je to totalni nogomet protiv nabacaja.Ispirke Juventusu.

11 godina
neaktivan
el pistlero123 kaže...
sstrmi kaže...

S obzirom na formu - Juve , Porto ili Monaco iako netreba nikoga potjenjivati,iako naravno ako Real izvuče neka od ta 3 može se u ovoj temi očekivati navala barcinih fanboyeva s urotom kako je Perez sve namjestio (zapravo ne samo tu na forumu,nego općenito po internetu)

Nitko sretniji od mene ako izvučete Juve, jer budete ispali sigurno, osim ak vam suci ne pomognu. Juve: talijanska obrana, 4 vezna igrača koji mogu igrati u bilo kojem klubu na svjetu, Tevez u top 3 špica trenutno i Morata u dobroj formi. Ovakav Juve (ako ne izvuku Kataloniju, ili eventualno Bayern) može daleko u Ligi Prvaka.

moj komentar 20.3. 

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 23:21 (el pistlero123).
17 godina
neaktivan
Vidal je jedino cvrst u duelu.
Veceras nije imao nijedno posteno dodavanje prema naprijed kakvo moze sloziti recimo Verratti ili Modric.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
protjeran

hehehe

17 godina
neaktivan

Ha dobro ali i vi zaboravljate da je RM potreban penal doma odnosno 1-0 i arrivederci juventus...dovoljno da Realu ude rani gol, mogu zatvorit tekmu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 23:21 (Mitch).
13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Barca-Juventus finale.

Bayern Juve finale.... naime, Bayern ne bu te prosli!

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Barca-Juventus finale.

Pozdrav

Nemoj više molim te.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
protjeran
matić_žu kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Barca-Juventus finale.

Pozdrav

Nemoj više molim te.

Klasika.Vadi se na gramticke pogreske.Cini se da netko nece veceras spavati od tuge.

14 godina
matić_žu kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Barca-Juventus finale.

Pozdrav

Nemoj više molim te.

Barem je Ronaldu točno napisao ime (njega stalno spominje pa se već naučio)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan

Ma vidis da brze pise nego sto moze misliti o tome sta i kako pise  Jednostavno nije vrijedno ni krenut govoriti sta je sve krivo u tom postu....

Real prolazi u finale budi siguran u to, zahvaljajuci golu koga drugog nego Ronalda spavat cu kao beba, ne brini 

14 godina
matić_žu kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Barca-Juventus finale.

Pozdrav

Nemoj više molim te.

Brate moj panja :D 

Kako ti se da pricati o krađi nekoj cijelo vrijeme... to je vec patologija covjece. Sudac je bio na razini, englez je pa pusta grublju igru... podijelio je zute kome je trebalo i to je to. Jedini propust mu je taj sta carvajalu nije dao zuti za penal, no svida mi se da je uocio da je marcelo namjerno Moratu srusio i njemu dao zuti. 

Real je jedino zakinut za Modrica, da je danas Modric igrao ovo bi bila sasvim druga ekipa. Isto tako sa Baleom su imali igraca manje. 

Nadam se da ce Bayern natamburat Barcelonu. Samo iz razloga da te mogu slusat kako je Bayern pokro.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ma vidis da brze pise nego sto moze misliti o tome sta i kako pise  Jednostavno nije vrijedno ni krenut govoriti sta je sve krivo u tom postu....

Real prolazi u finale budi siguran u to, zahvaljajuci golu koga drugog nego Ronalda spavat cu kao beba, ne brini 

Isto kak si bio siguran da če Real danas ubiti Juve 

17 godina
neaktivan
Eh...steta za nas sto nam je RM uzeo Danila :D

Covjek ce poslat i Carvajala i Coentraa u Castillu
13 godina
neaktivan

Nakon onog promasaja jamesa govorio sam odma odbit ce nam se to o glavu, i evo..penal...i naravno odma nakon toga juve ide zatvarat utakmicu i krece ala mou bunker...zanim ame sta ce na bernabeu radit, isto bunker 90 min?

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Hahaha Boxic se mora svadati na 2 fronte, vise ne zna sta pise pa jednostavno blati sve sta nije Barcelonino 

Pa koliki moras neznalica biti i novajlija u ovome sportu da smatras je u polufinalu Lige Prvaka rezultat 2:1 doma za uzvrat u gostima siguran prolaz.... 

Od toga si imao srece da je James pogodio precku jer bi inace potonuo, i dobio bzvz penal u bezopasnoj situaciji zbog katastrofalnog Carvajala danas kojeg ce Danilo prije vremena stjerati na klupu.... 

Na hladenje ce sigurno, ali mislim da je vrijeme da ga se protjera jer ovoliku razinu provokacije sa jako plitkim promisljanjima bez pokrica jos na forumu nisam vidio.... 

12 godina

po milijunti put, provokacije bi morale biti dozvoljene jer se glasovalo za to prije dosta vremena

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice