Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.241.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Boixus Nois PS kaže...

Dobro je Fakee smiri se...I cini se da si nepismen,posto neznas citati moje postove...

Tvoje postove se ni ne trudim citati, a kamoli razumjeti... 

Imas previsoko misljenje o sebi kad mislis da cu ih ja ic rasclanjivat.... 

12 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

znate samo čitat iz kontektsta, rekao vam je da je pogledao 95% utakmica u zadnjih 5 godina

ja do prije 2 godine nisam nikako mogao gledati utakmice jer u ovoj vukojebini dubravi nije bilo poštenog interneta pa nisam imao flat, sad bi to kao trebalo umanjivati moje navijanje za barcelonu

13 godina
neaktivan

Nije stvar samo gledanja utakmice...neke druge stvari su u pitanju, al to ce kolege barcelonasi razumjeti. Ima vas koji provocirate ali sa konkrentim i konstruktivnim stvarima, a ima vas i kao boksic, koji ce napravit, izmislit, iz lazirat ma koji god dokaz ili sta god imao samo da sebe opravda..to su dve razlicite stvari.

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Recite vi kaj ocete, ali offside je offside, a nesuden offside nije prvi put nesto sto se desilo i Barci i RM.

Autogol je, iako je lopta bila namjenjena Ronaldu, branič je prvi došao do lopte s namjerom da je izbije(nije ometan od strane Ronalda). A pomoćni sudac je imao pripremljenu zastavicu u slučaju da dođe do Ronalda.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
neaktivan

U vezi sinocnjeg 'incidenta'.... 

17 godina

Odegaard opet popusio, Carlo umjesto njega uveo Nacha 5 min prije kraja, koji kralj

Fortune favours the brave
15 godina

Odegaard ima 16 godina. Trebala bi mu biti čast što je uopće na klupi, a kamoli tek da očekuje zaigrati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Odegaard ima 16 godina. Trebala bi mu biti čast što je uopće na klupi, a kamoli tek da očekuje zaigrati. 

Slažem se s tim, ali ipak je on kao neko čudo od djeteta i vjerovatno je bolji nego Illaramendi.

Fortune favours the brave
12 godina

odegaard je overhypean kao i halilović

10 godina
neaktivan

13 godina
neaktivan

Ronaldo je trenutno bolji napadač i tu nema rasprave. Messi je možda bio bolji prije par godina, no oni se stalno izmjenjuju i trenutno je Ronaldo bolji. Igra na poziciji napadača i ima više golova, mislim da ne treba dalje gledati. Hardcore Barca fanovi su onda uveli i asistencije pa ga je i tu prestigao, pa onda golovi "sekundarnom" nogom i ne znam kakve gluposti. Ronaldo je stroj koji će, ako ne bude neke teške nesreće, trpati još par godina, dok je kod Messija već dobro prisutan zamor, fizički se istrošio. Neki igrači igraju i poslije 35. ali Messi je prenježan da ostane toliko dugo. Dajem mu još godinu-dvije dok ne padne ispd prosijeka.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Stalno se prica o temi Messi vs Ronaldo...Nije mi cilj provocirati nego sam mislio da je zanimljivo da legenda Reala kaze nesto ovakvo...

bravo izvrstan argument si dao.evo sad samo cekam kad ce rusija rec da joj nije cilj provocirati u ukrajini nego joj je zanimljivo zveckat sa oruzjem u tudjoj zemlji.

uostalom nogometni svijet se uglavnom dijeli na pristase messija i ronalda.i sta bi mi sad trebali lijepit linkove od komentara svakog pojedinca koji je rekao da je ronaldo bolj?.za tim uopce nema potrebe jer je stvar jasna.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Stalno se prica o temi Messi vs Ronaldo...Nije mi cilj provocirati nego sam mislio da je zanimljivo da legenda Reala kaze nesto ovakvo...

Stalno se prica o temi Messi vs Ronaldo zbog budala koje dolaze tu pa opet zapocinju sa tom temom.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Ronaldo je trenutno bolji napadač i tu nema rasprave. Messi je možda bio bolji prije par godina, no oni se stalno izmjenjuju i trenutno je Ronaldo bolji. Igra na poziciji napadača i ima više golova, mislim da ne treba dalje gledati. Hardcore Barca fanovi su onda uveli i asistencije pa ga je i tu prestigao, pa onda golovi "sekundarnom" nogom i ne znam kakve gluposti. Ronaldo je stroj koji će, ako ne bude neke teške nesreće, trpati još par godina, dok je kod Messija već dobro prisutan zamor, fizički se istrošio. Neki igrači igraju i poslije 35. ali Messi je prenježan da ostane toliko dugo. Dajem mu još godinu-dvije dok ne padne ispd prosijeka.

i treba se napomenuti da je ronaldo dosao 2009 godine kad je real bio prakticki nitko i nista naspram barce a messi je imao svu silu igraca koji su ga i ucinili najboljim igracem tada.a u tome je razlika izmedju njih dvojice.ronaldo se zna sam izboriti za sebe i iz nicega prakticki zabiti gol.ne treba ni zanemariti cinjenicu da je presao u potpuno drugacije okruzenje gdje se igra totalno drukciji tip nogometa, nije se lako prilagoditi na drugaciji tip nogometa.

ako bog da ronaldo ce ostat u top formi jos 3-4 godine jer je on jednostavno takav kalibar igraca.atletski mu nitko nije ravan.

14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Ronaldo ima jedan gol više tokom cijele sezone.. a igraju iste pozicije, samo je Ronaldo na lijevoj strani, a Messi na desnoj (odnosno cijelom terenu, jbg nemoš reć, vraća se i do stopera po loptu)

I nije prisutan zamor, on jednostavno ne trči i ne trudi se obrambeno kao Ronaldo, a opet napadački bljesne na 5 sekundi i to je dovoljno da spremi loptu u mrežu ;)

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

i treba se napomenuti da je ronaldo dosao 2009 godine kad je real bio prakticki nitko i nista naspram barce a messi je imao svu silu igraca koji su ga i ucinili najboljim igracem tada.a u tome je razlika izmedju njih dvojice.ronaldo se zna sam izboriti za sebe i iz nicega prakticki zabiti gol.ne treba ni zanemariti cinjenicu da je presao u potpuno drugacije okruzenje gdje se igra totalno drukciji tip nogometa, nije se lako prilagoditi na drugaciji tip nogometa.

ako bog da ronaldo ce ostat u top formi jos 3-4 godine jer je on jednostavno takav kalibar igraca.atletski mu nitko nije ravan.

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ronaldo ima jedan gol više tokom cijele sezone.. a igraju iste pozicije, samo je Ronaldo na lijevoj strani, a Messi na desnoj (odnosno cijelom terenu, jbg nemoš reć, vraća se i do stopera po loptu)

I nije prisutan zamor, on jednostavno ne trči i ne trudi se obrambeno kao Ronaldo, a opet napadački bljesne na 5 sekundi i to je dovoljno da spremi loptu u mrežu ;)

moze messi glumit bljeskalicu koliko oce al kad ronaldo krene ni protupjesacka mina ga ne moze zaustavit

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Hrvek1909 kaže...

moze messi glumit bljeskalicu koliko oce al kad ronaldo krene ni protupjesacka mina ga ne moze zaustavit

Leko ga spremi u džep

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Leko ga spremi u džep

to vrijedi i za piquea isto?

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Predator003 kaže...

Ovdje se varaš, iako sam veliki fan Ronalda, on nije stvorio Real, on ga je duplo ojačao. Real je i tada bio velesila za Barcu(glavni trofeji o tome govore), samo eto Barca je dominirala 4 godine, dok Jose Mourinho nije rekao STOP. I vratio nam La Ligu nakon 4 godine.

A drugi dio si u pravu, Ronaldo je prošao najtežu ligu na svijetu, od mršavog dječačića, do najvećeg transfera u povijesti nogometa. Ja ne znam zašto se više zamaraš oko toga Ronaldo vs Messi. Barcini "fanovi" su ti koji izmišljaju nova pravila tog natjecanja(između njih dvojice), ne mi. Imaju kompleks pored Ronalda i zbog toga mu često traže mane. I ja sam tako radio prije par godina sa Messijem(tražio mu mane), dok nisam shvatio da, ako mi je Ronaldo bolji od njega, nema potrebe više stvarati nove statistike, oni neka to rade, kada već imaju taj kompleks.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina
neaktivan

@Matić,

fora je u tome što MORAŠ tražiti nove statistike kako bi uvidio ko je bolji od njih dvojice.. Govori se o "najkompletnijem" igraču svih vremena, pored tolikih statistika, smješno je reć da je Ronaldo ispred Messija, jednostavno smješno..

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 23:54 (Hrvek1909).
14 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Ovdje se varaš, iako sam veliki fan Ronalda, on nije stvorio Real, on ga je duplo ojačao. Real je i tada bio velesila za Barcu(glavni trofeji o tome govore), samo eto Barca je dominirala 4 godine, dok Jose Mourinho nije rekao STOP. I vratio nam La Ligu nakon 4 godine.

2009 barca je bila puno jaca od reala i ne vidim sta sam krivo rekao.

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

@Matić,

fora je u tome što MORAŠ tražiti nove statistike kako bi uvidio ko je bolji od njih dvojice.. Govori se o "najkompletnijem" igraču svih vremena, pored tolikih statistika, smješno je reć da je Ronaldo ispred Messija, jednostavno smješno..

lopta kroz noge se moze desiti stvarno svakome.al onakvo prebacivanje lopte petom preko igraca koje je u konacnici rezultiralo golom je 5 puta bolje od ovog bijednog pokusaja akcije.

hahahahahaha pa vi koju god statistiku izvadite ronaldo se pokaze bolji.bolje vam je da prestanete kopat po tim statistikama

11 godina
protjeran

Mourinho je rekao STOP i Barca je od 24 moguca trofeja osvojila 22...Uzeli ste ligu 2012 na kradju i to vamnajveci uspijeh u zadnjih 10 godina

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Mourinho je rekao STOP i Barca je od 24 moguca trofeja osvojila 22...Uzeli ste ligu 2012 na kradju i to vamnajveci uspijeh u zadnjih 10 godina

la decima boxius la decimaaaaa

sad ces ti napisat da smo pola nasih trofeja osvojili zbog nekog ludjaka pod imenom francisco franco koji je drzao pistolj uperen u celo barcinim celnicima i nije im dopustao da pobjedjivaju.pa to je najjadnije opravdanje za vase neuspjehe koje sam cuo.razumio bi da kazete da niste bili financijski jaki pa niste mogli kupovat igrace al da se izvlacite na takve budalastine to necu razumijeti.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

I napravio od barceloninih igraca curice koje je Real pobjedio 3 puta u 2 tjedna

11 godina
protjeran

Nisam rekao zbog Francisca franca nikad....Ja sam rekao da se ti nebini trebali brojati jer je to nogomet po drugim pravilima.

Dzaba i da je pobjedio kad je osovjio 2 treofeja u Realu...Pobjedio je na nacin koji nitko nece pamtiti...Samo bunker i to je to....Kad bi Barca pobjedila to bi bio spektakl nogometa a ne 2-3 penala plus sretni gol iz kornera

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 0:08 (Boixus Nois PS).
14 godina

Aha, znači pobjeda vrijedi samo kad Barcelona pobjedi, jer onda je spektakl, a kad netko drugi pobjedi onda su 3 bezvezna gola iz kornera?

Vidiš, svaki dan naučim nešto novo od vrhunskog stručnjaka

11 godina
protjeran
KiCo77 kaže...

Aha, znači pobjeda vrijedi samo kad Barcelona pobjedi, jer onda je spektakl, a kad netko drugi pobjedi onda su 3 bezvezna gola iz kornera?

Vidiš, svaki dan naučim nešto novo od vrhunskog stručnjaka

Broji se al se nepamte.Tu je razlika izmedju vrhunskog nogometa i bunkerasa koji znaju samo na kontre ighrati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 0:10 (Boixus Nois PS).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Nisam rekao zbog Francisca franca nikad....Ja sam rekao da se ti nebini trebali brojati jer je to nogomet po drugim pravilima.

Dzaba i da je pobjedio kad je osovjio 2 treofeja u Realu...Pobjedio je na nacin koji nitko nece pamtiti...Samo bunker i to je to....Kad bi Barca pobjedila to bi bio spektakl nogometa a ne 2-3 penala plus sretni gol iz kornera

ne bi se trebali brojati jer barca nije nista osvojila.a odkad bi se trebali brojati od 2009 godine mozda?

ahhh bunker...jos jedan u nizu argumenata iz boxiusevog arsenala.koji je sljedeci?potkupili smo suce?samo cekam dan kad ces rec da smo i podkupili semafor na krizanju u barceloni koji je namjerno svijetlio crveno dok je messi prolazio.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice