Ne 80, nego 160mil. eura vrijedi James....
Kupovina desetljeca....
Inace, sva sreca sto mi je usput upaljen TV pa nisam zaspao....
Ne 80, nego 160mil. eura vrijedi James....
Kupovina desetljeca....
Inace, sva sreca sto mi je usput upaljen TV pa nisam zaspao....
44 minute sr*nja i onda iz ničega jedan od najljepših golova sezone.
Najbolje u vezi tekme dotad je bilo što Almeria ima jednog lika koji se zove Partey i jednog koji se zove Corona, pa je komentator tu i tamo izgovorio Corona party kad bi se ovi dodavali.
Hammer Rodriguez. Čovjek za prekrasne pogotke.
Igra je toliko dosadna, ovaj Jese ne zna šta da radi s loptom.
Evo vadi loptu iz mreže Almerie
Zaledje kod gola Ronalda jedno 3 metra ali navikli smo na to ove sezone.
A mi se taman naviknuli na tvoju suspenziju kad evo tebe nazad opet kukaš kako je život nepravedan.
A mi se taman naviknuli na tvoju suspenziju kad evo tebe nazad opet kukaš kako je život nepravedan.
Boli njega to sto zna da real puse za vratom jer ako barca odiga i remi real preuzima vrh ;) zna da real vreba pa ga boli sto pobjeduje :D
Real vreba hahahahahaha
Autogol, ne trči pred rudo
Arbeloa ukrao Ronaldu gol. Pitanje dal će izaći živ iz svlačionice.
Sudeci po tome kak je cr napucal loptu vrlo vjerojatno je arbeloa vec mrtav 

pocelo me zivcirati to njegovo mahanje glavom ako ne zabije gol u jednoj utakmici...
Količina gluposti u obje teme je otisla nebu pod oblake otkad se boix vratio, ne razumijem zasto ga ne banaju i dovidenja za vijeke.... Takvom bolesniku hladenje na par dana nece pomoci, to su vec trebali admini skuziti.....
Nego, rutinski odradeno, igra dosadna al u skladu s postavom... Otkad je Illara izasao i usao Lucas ovi vise nisu prismrdili golu, on je kriminalno los......
Nadao sam se da ce Odegaard dobiti barem 5min kad je bilo 3:0 al...
Arbeloa ukrao Ronaldu loptu, a cini mi se da ga ovaj ni inace ne ferma... Bit ce napeto u svlacioni haha 
zasto bi ga banali, čovjek vas isprovocira a da ne kaže ni jednu ružnu riječ, a koliko znam vi ste i izglasali da budu dopuštene provokacije u obje teme
zasto bi ga banali, čovjek vas isprovocira a da ne kaže ni jednu ružnu riječ, a koliko znam vi ste i izglasali da budu dopuštene provokacije u obje teme
I ti si postao dosadan. Tebi sigurno srce kuca za real kad stalno visiš na ovoj temi ne brini nije to nikakav čudan osjećaj to znači da si progledao 
Bas i nebi reko... lik dosta puta vrijeda, u pocetku pokusava trollat, no kad ga se napravi mutavim onda pocne sa vrijedanjem... tako da, daleko je on od nekog kvalitetnog trolla.
Bas i nebi reko... lik dosta puta vrijeda, u pocetku pokusava trollat, no kad ga se napravi mutavim onda pocne sa vrijedanjem... tako da, daleko je on od nekog kvalitetnog trolla.
Vrijedam kad netko mene vrijeda.Neznam kad me to netko spustio odgovorom...Bio sam napisao vamo to par puta ali nitko nije uspio napisati nista pametno
Vrijedam kad netko mene vrijeda.Neznam kad me to netko spustio odgovorom...Bio sam napisao vamo to par puta ali nitko nije uspio napisati nista pametno
Svatko te spusta odgovorom, samo sta ti to ne shvacas... Dosta puta ti ljudi napisu pametni ti ignoriras. Tvoj problem.
Svatko te spusta odgovorom, samo sta ti to ne shvacas... Dosta puta ti ljudi napisu pametni ti ignoriras. Tvoj problem.
Sumnjam.Zapravo nesumnjam nego sam siguran u svoje znanje.
spustimo te svaki put nego ti to ne mozes prihvatiti jer idemo kontra tvojih stajalista.
Ili je mozda situacija obrnuta pošto se prica o Realu?
Ili je mozda situacija obrnuta pošto se prica o Realu?
ne razumijem sto pokusavas reci.cinjenica je na svaki tvoj, u najmanju ruku komentar bez neke relevantne cinjenice koja bi ga poduprla bude 5 nasih komentara koji pobiju svaki tvoj pokusaj argumentacije.
Sumnjam.Zapravo nesumnjam nego sam siguran u svoje znanje.
Aj učini nam uslugu i budi siguran negdje drugdje.
Tipicni Boix.... On ipak prati Barcu vec 4-5godina....
Dobro je Fakee smiri se...I cini se da si nepismen,posto neznas citati moje postove...
Tipicni Boix.... On ipak prati Barcu vec 4-5godina....
Dobro je Fakee smiri se...I cini se da si nepismen,posto neznas citati moje postove...
Dajte ljudi, kad je rekao da prati barcu 5 god znaci od 2009-2010godine, svakom pametnom dosta, tako i meni..nije taj cuo za nista osim mesia, nejmara i suareza...eventualno o ronaldinju je cuo pokoju rijec..a i sumljam da ima preko 16 god...s toga volio bi da admini ozbiljno razmisle o uvodjenju sistema kao njuskalo. znaci oces postat? daj OIB/JMBG i svoje podatke i da se mladjima od 16/18 god zabrani pristup forumu jer iz prilozenog vidimo da nista pametno od toga ne proizlazi :)