Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Cisto sumljam da ce ovu sezonu ic na nasljednika ronalda, osim ako se desi "cudo" i ronaldo odluci otic, al cisto sumljam da zeli otic, eventualno amerima

Pogma se ni meni bas ne uklapa u sliku reala, al verati da...nam atreba takav borac u sredini...nije velik al se zna izborit za sebe i loptu, takav igrac nama treba u sredini...kojem nij eproblem ic lakat u lakat sa kim god. Decko ima zestinu i zelju za igrom cak i u jednom PSG-u koji se tek razvija i "Umjetni" klub je, a kamoli sta bi radio u Realu di bi znao da je dosao do plafona i da ovdje dolaze samo nekolicina odabranih.

Reus i Hazard, volio bi ih vidit, al trenutno mislim da nece..mozda Reus mozda, al pitanje di..a ono sta je mou rekao za hazarda da vrijedi 140 po nozi mu je malo bezveze jer zna da ako real nekog stvarno zeli, da novci nisu problem i da ce ta osoba doc u real kako tako. Faktor novac u nasem slucaju nema, jedini faktor koji ima je dal real zeli ili nezeli doc, a 90% njih ce doc...ovih ostalih 10% su za barcu ili protivnici reala...al bilo je i u povjesti puno sucajeva kad su igraci "navijali" za barcu, pa kad je stigla ponuda reala sve se odma zaboravilo i ljubilo grb...

Osim Hazarda, Pogbe( koji je nekako prenapuhan ala bale) koga jos mozemo svrstat u potencijalne megatransfere?

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Na stranu opravdanost i neostvarivost nekih od ovih transfera, ali ima dosta potencijalnih koji bi se lako mogli približiti ogromnom iznosu. Goetze, Alaba, Reus, David Silva, Sterling, Aguero, Vidal, Oscar, Neuer, Courtois, Koke, Messi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...

Na stranu opravdanost i neostvarivost nekih od ovih transfera, ali ima dosta potencijalnih koji bi se lako mogli približiti ogromnom iznosu. Goetze, Alaba, Reus, David Silva, Sterling, Aguero, Vidal, Oscar, Neuer, Courtois, Koke, Messi.

hahahaahaahahahahahaa

17 godina
neaktivan

Zanimljivo, jučer sam baš spomenuo Hazard - Bale zamjenu, a danas takva vijest u Goal.com, iako nije za vjerovati naravno.

"Madrid want Hazard-Bale swap

Real Madrid are desperate to make Eden Hazard their new Galactico this summer and are prepared to offer Gareth Bale in exchange for the Belgian. The Spanish giants have already made contact with the Blues over a potential deal this summer."

Fortune favours the brave
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Vidal je toljaga, a to je pokazao na SP...lako njemu kad ima Pirla uz sebe

Gotze, Reus heh, to su igraci nekonstatnog nivoa, Reus je nesto bolji, a Gotze moze igrati najbolju pa najgoru tekmu i tako stlano.

Silva je izvediv, City bi mogao upiknut Pogbu a prodat Silvu.

Sterling je navodno gotova stvar da ide u Juve....

A nista, Oscar Aguero Alaba Koke su prilicno moguci transferi buduci da su zamjenjivi u svojim momcadima i ove sezone ne igraju puni kapacitet od prosle.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina

Mourinho voli igrace tipa Bale... bitno mu je da moze trcat :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Stvoren za kontre.

Koji komfor samo imaju u Valdebebasu

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ma to mi sve djeluje mlako osim Neuera koji sigurno nece nigdje, Aguero bi vec mogao doci ako ce se traziti napadac.... 

Kad vec pricamo o napadacima, pao mi je napamet Cavani... Ne znam kako se njega nismo sjetili, frajer je mrcina i bio bi odlican za nasu igru 

14 godina

ma kakav Cavani,to bi bila pogreška

http://social.xfire.com/profile/strmi007
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Hexfire kaže...

Ma to mi sve djeluje mlako osim Neuera koji sigurno nece nigdje, Aguero bi vec mogao doci ako ce se traziti napadac.... 

Kad vec pricamo o napadacima, pao mi je napamet Cavani... Ne znam kako se njega nismo sjetili, frajer je mrcina i bio bi odlican za nasu igru 

Jesi ti njega gledao uopće? Lik ne zna štopat loptu i promašuje žicere da boli glava. Gori od Benzeme.

15 godina
neaktivan

A nisam ga gledao da budem iskren, tak nes u LP i prek yt... A nes mu se napumpava cijena ove sezone pa citam..... 

Nego, sutra na klupi protiv Almerie sjedi Odegaard... Mozda upise prve minute ak ce ic sve po planu od prve minute!

18 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

To se neće dogoditi

Hazardu je idol Zidane i jedva je dočekao da zgrabi 10-tku kada je Mata otišao. Za par godina kada Zizou sjedne za klupu Reala i nema Ronalda lako moguće.

P.S. Svi komentari Real ima love koliko hoće i ne pita za cijenu kad hoće igrača me nasmijavaju.  Luiza su uvalili PSG-u za 50 milijuna pa me čisto zanima koliko bi love sad izvukli. Zanimljivo za razmišljati

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 13:17 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

P.S. Svi komentari Real ima love koliko hoće i ne pita za cijenu kad hoće igrača me nasmijavaju.  Luiza su uvalili PSG-u za 50 milijuna pa me čisto zanima koliko bi love sad izvukli. Zanimljivo za razmišljati

Nitko to nije rekao, ima Real limit do oko 100€ mil, sve više od tog bi značilo prodaju nekih od trenutnih igrača da podmire razliku.

Što se tiče današnje utakmice, Odegaard će biti na popisu i mogao bi zaigrati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 13:31 (Hyperion).
18 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Paolo2612 kaže...

Nitko to nije rekao, ima Real limit do oko 100€ mil, sve više od tog bi značilo prodaju nekih od trenutnih igrača da podmire razliku.

Ne mislim na nekog određenog u ovoj temi. Samo općenito komentiram. A budimo realni - pola tih cijena dolazi od megalomanskih žutih novina koji nemaju kako drugo privući vijesti nego bombastičnim naslovima

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

http://www.realmadrid.com/en/news/2015/04/official-announcement

Ajde molim vas, kakve sankcije za transfer ban, pa nismo mi cigani da rjesavamo stvari ispod stola i robujemo djecom kao neki..... 

12 godina

nemojte se pravit fina gospoda kad to niste, iste stvari kakve radi barcelona, rade i svi europski klubovi koji imaju kvalitetne škole nogometa, transfer ban je barcelona dobila za primjer drugima da vide da i najveći mogu "fasovat", pa bi onda i real isto to mogao dobiti.

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ajde molim vas, kakve sankcije za transfer ban, pa nismo mi cigani da rjesavamo stvari ispod stola i robujemo djecom kao neki..... 

Ako će nam otvoriti na tjedan-dva na svakom prijelaznom, pa opet staviti nema nikakve razlike, već su tako posupali prema nekim klubovima (bez upiranja prsta).

15 godina
Predator003 kaže...
fakEEE kaže...

Ako će nam otvoriti na tjedan-dva na svakom prijelaznom, pa opet staviti nema nikakve razlike, već su tako posupali prema nekim klubovima (bez upiranja prsta).

Koja onda korist od kazne uopće?

Najbolje da nam zabrane kupovanje igrača van prijelaznog roka...

Bilo kako bilo, svakoga tko je nešto napravio protiv pravila treba kazniti. Real, Barca, PSG, tko već, svejedno. Novćana kazna + prava zabrana transfera i bok.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Predator003 kaže...
fakEEE kaže...

Koja onda korist od kazne uopće?

Najbolje da nam zabrane kupovanje igrača van prijelaznog roka...

Bilo kako bilo, svakoga tko je nešto napravio protiv pravila treba kazniti. Real, Barca, PSG, tko već, svejedno. Novćana kazna + prava zabrana transfera i bok.

Ne znam ni ja koja je korist, no događalo se. Nisam sad siguran koji klub, neki u Španjolskoj je tako dobio kaznu na par sezona mislim, zaustavljena im je kazna na par tjedana dok su potpisali ugovore, pa im je vraćena. (bez prozivanja)

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

nemojte se pravit fina gospoda kad to niste, iste stvari kakve radi barcelona, rade i svi europski klubovi koji imaju kvalitetne škole nogometa, transfer ban je barcelona dobila za primjer drugima da vide da i najveći mogu "fasovat", pa bi onda i real isto to mogao dobiti.

Otkud ti znaš da rade svi ostali europski klubovi? Barca je dobila ban zbog mladih igrača i zbog transfera Neymara kojem se još uvijek ne zna točna cijena. Ako ste vi lopovi, i ako vaši igrači i uprava trebaju biti u zatvoru zbog pronevjere novca, ne znači da smo i mi takvi.
Kako to misliš Barca i "najveći" u istoj rečenici? Pa zar nije za vas Ciparski prvak strah i trepet u ligi prvaka?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
matić_žu kaže...
Del_Boy97 kaže...

Otkud ti znaš da rade svi ostali europski klubovi? Barca je dobila ban zbog mladih igrača i zbog transfera Neymara kojem se još uvijek ne zna točna cijena. Ako ste vi lopovi, i ako vaši igrači i uprava trebaju biti u zatvoru zbog pronevjere novca, ne znači da smo i mi takvi.
Kako to misliš Barca i "najveći" u istoj rečenici? Pa zar nije za vas Ciparski prvak strah i trepet u ligi prvaka?

nemam što sa vama pričat, vama je jedan schalke izmučen povredama upucao 4 gola na bernabeu, imate sreće što ste prošli, tresle su vam se gaće na kraju

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 15:46 (Del_Boy97).
12 godina
protjeran

Svadjas se sa maticem koji je javno ostavio link od svog Instagrama i covjek ima 15 godina,ni vise ni manje...Toliko o tome fanboyu-...I ostali si takvi djecaci ali se kriju iza ospasnih avatara.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan

Ako je istina da su malverzacije nekakve bile, i da nam prijeti ban od 2 god bez transfera, onda mislim da je vrijeme da perez upali nitro i pokupuje sad sve sta se moze i stigne, tako da nam je sasvim svejedno sljedece 2 god.

Nisam pobornik malverzacija niti iceg, al ako je i real usrao motku, barem onda nek sad odigraju lukavo i pokupuju sta su mislili tako da smo onda taj period bez transfera mirni..

15 godina

Predlažem da kupimo puni autobus igrača pa smo mirni slijedećih 10 godina. 

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Predlažem da kupimo puni autobus igrača pa smo mirni slijedećih 10 godina. 

Ma netreba bus :D Hazarda, Reusa, Veratija kakvog dobrog napadaca, i kakvog dobrog branica :D

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Svadjas se sa maticem koji je javno ostavio link od svog Instagrama i covjek ima 15 godina,ni vise ni manje...Toliko o tome fanboyu-...I ostali si takvi djecaci ali se kriju iza ospasnih avatara.

auuuu neka si ti pokazao svoje pravo lice mocni boxiuse.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
neaktivan

STavio sam ga na ignore, dajte ga ne quotajte...:D

15 godina
neaktivan

stavio sam ga i ja ali mi dusa neda mira, jednostavno moram procitat njegove teorije zavjere 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Evo ti i moj fb profil, da ne bude samo instagram: https://www.facebook.com/matara7

Nema potrebe čovjeka staviti na ignore, ionako ga svi otvaramo, ovako je bolje, skupljamo postove, raste nam i karma ;)

A što se tiče zabrane transfera, zar nije malo čudno da Atletico i Real budu prijavljeni, izravni protivnici Barci u ligi. Ali Real je čist, to je sigurno. Svim prihodima i rashodima kraljevskog kluba se može pristupiti putem interneta, za svaki transfer postoji točna cifra kojom je igrač kupljen. Ta vijest se pojavila sinoć, glavni izvor su bile katalonske novine, što je još više čudno. To je isto kao da MARCA, objavi o Barci nešta, a to su Madridske novine, privržene Realu. Isto tako, u tim novinama piše da smo prekršili financijski fair play, što je NEMOGUĆE, doslovno. Osvojili smo 4 trofeja, i onaj najveći, prodali Di Mariu, Xabija, Moratu... 
A za one koji ne znaju glavno pravilo financijskog fair playa: "Klub smije trošiti koliko god želi, sve dok su mu prihodi(novac koji klub dobiva) VEĆI od rashoda(novac koji klub daje)."

Sve te teorije zavjere iz tih novina nemaju logike, to je samo netko pokrenuo vijest, očekujući da će svijet povjerovati(što i se i dogodilo), pa da pod pritiskom tih ljudi FIFA/UEFA pokrene kazneni postupak.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
protjeran
matić_žu kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Evo ti i moj fb profil, da ne bude samo instagram: https://www.facebook.com/matara7

Nema potrebe čovjeka staviti na ignore, ionako ga svi otvaramo, ovako je bolje, skupljamo postove, raste nam i karma ;)

A što se tiče zabrane transfera, zar nije malo čudno da Atletico i Real budu prijavljeni, izravni protivnici Barci u ligi. Ali Real je čist, to je sigurno. Svim prihodima i rashodima kraljevskog kluba se može pristupiti putem interneta, za svaki transfer postoji točna cifra kojom je igrač kupljen. Ta vijest se pojavila sinoć, glavni izvor su bile katalonske novine, što je još više čudno. To je isto kao da MARCA, objavi o Barci nešta, a to su Madridske novine, privržene Realu. Isto tako, u tim novinama piše da smo prekršili financijski fair play, što je NEMOGUĆE, doslovno. Osvojili smo 4 trofeja, i onaj najveći, prodali Di Mariu, Xabija, Moratu... 
A za one koji ne znaju glavno pravilo financijskog fair playa: "Klub smije trošiti koliko god želi, sve dok su mu prihodi(novac koji klub dobiva) VEĆI od rashoda(novac koji klub daje)."

Sve te teorije zavjere iz tih novina nemaju logike, to je samo netko pokrenuo vijest, očekujući da će svijet povjerovati(što i se i dogodilo), pa da pod pritiskom tih ljudi FIFA/UEFA pokrene kazneni postupak.

Nije govor o Fair Playu nego o vrbaovanju djecurlije.I nije to sport.es ili mundodeportivo objavio nego Cadena Ser.

This time next year we'll be millionaires
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice