Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Ak zbog niceg, kupit ce ga zbog prodaje dresova u Mexicu poznavajuci nasu politiku... Ja jos nikad nisam toliko stranih komentara na njihovoj FB stranici vidio koliko otkad Chicharito igra i zabija golove.... 

Ali fkt mi se svida decko, trud i zelja su mu ogromni, a i puno je napredovao u Realu vec dosad..... 

Ali majke mi, najvise ga obozavam zbog njegovog moljenja na pocetku tekme, divna je slika koju odasilje u svijet u svakom slucaju i posebno izgleda... ( nisam neki veliki vjernik bez brige ) 

14 godina

što je najbolje , Chicharito je slobodan igrač na ljeto tako da ga nemoraju ni kupiti,samo produže ugovor

http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina

Chicharitu ugovor s Man Utd traje do 2016., a ne do ovog ljeta. Ako ga se zeli otkupiti mora se platiti 20 miliona tako da nije bas jeftin. 

15 godina

Ma da, 20m. Ne znam odkud si taj broj izvukao. 5-10m uvrh glave.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

7-10€ milijuna se piše po netu, bar koliko sam ja vidio se traži za Chicarita.

Ja bih dao toliko za njega, pa i više, sigurno se isplati, a i neće se bunit ako sjedi na klupi tu i tamo.

Illaramendija prodat na ljeto, nema smisla ovo više, u 2 godine nije ništa pokazao.

Fortune favours the brave
14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

tko će Illaru kupiti,ali da lik je beskoristan.Sad na ljeto Khediri ističe ugovor , Illare se riješiti i to je to.S tim da će Casemira vjerojatno vratiti s posudbe , ionda su tu zadnjih vezni Casemiro i Lucas.Dosta za zamjene

15 godina
neaktivan

Ma Illara ce u Liverpool ili nesto za nekih 20m i nek zalupi vrata za sobom.... 

Sta Khedira ce otic bez odstete? Od njega pak fkt nikakve koristi u ovom klubu, samo trosak 

I onda smo se rjesili dvojice najvecih hendikepa, vratit Casemira kao zamjenu za Modrica i Lucasa za Kroosa i to ce bit okej... Ta dvojica, pogotovo Casemiro, su izmislili nogomet za njih.... 

Jbt ak je Kroos dosao za 20mil., onda ne bih dao vise od 10 za Chichu... Oces ili neces, nema puno razgovora sa UTD oko toga.... 

I nekak si brijem da ce Navas u ManUTD, a De Gea vamo... Puno premalo Navas igra da ga imaju u planu, sto mi je stvarno stvarno zao..... Ali bolje za njega da ode, tam ce se razvit ko blesav... 

Eventualno ce jos dovest neku zvijezdu na krilo, i to ako jer ne znam sta cemo sa Jeseom, ne vjerujem da ce ga prodat jer je on 'nase dijete'.... 

Jako malo je vjerojatno da ce doc Pogba ili Verratti, nepotrebno je kad se vrati Casemiro ionak.... 

14 godina

Jeseu je najbolje da ode na posudbu a Navas ima već 29 godina tako da nema nekog prostora za razvijanje

17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

tko će Illaru kupiti,ali da lik je beskoristan.Sad na ljeto Khediri ističe ugovor , Illare se riješiti i to je to.S tim da će Casemira vjerojatno vratiti s posudbe , ionda su tu zadnjih vezni Casemiro i Lucas.Dosta za zamjene

Bez brige ima njih koji željno isčekuju otpatke Real Madrida.

15 godina

Može dva opravdana razloga, zašto prodati Keylor Navasa i dovesti De Hea-u?!?! 

Meni osobno, Keylor je bolji, pa na kraju krajeva, on je i kupljen kao nasljednik Casillasa, zar ne?!?!

ATJ Lučko
15 godina

Dovest će De Geu jer je Španjolac. Najveći razlog. I jer bi po svemu trebao biti u top 3 golmana slijedećih 10 godina.

Nisam još uvijek siguran za ovog Casemira. Standardan je u Portu pa možda se i pokaže kao pojačanje slijedeće sezone. Ali Verrattija bih doveo bez obzira na sve.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Veratija bi i ja odma uzeo, samo pitao cjenu i iskesirao jer ako se za svakakve igrace moglo davat masu para za veratija se onda isto moze.

Prica se nesto i o Hazardu...iako mozda zvuci na prvu "nerealno" svi jako dobro znamo da real uvijek i napravi te "nerealne" transfere sa basonomnim ciframa. Pitanjeje, di bi igrao kako sta? Jedno je sigurno, ovo ljeto dolazi jedan isto glomazan transfer, samo pitanje je tko. Pogba? Hazard, ili netko treci? Proslu je bio James, predproslu Bale...

Origin ID: ReaLazio
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Veratija bi i ja odma uzeo, samo pitao cjenu i iskesirao jer ako se za svakakve igrace moglo davat masu para za veratija se onda isto moze.

Prica se nesto i o Hazardu...iako mozda zvuci na prvu "nerealno" svi jako dobro znamo da real uvijek i napravi te "nerealne" transfere sa basonomnim ciframa. Pitanjeje, di bi igrao kako sta? Jedno je sigurno, ovo ljeto dolazi jedan isto glomazan transfer, samo pitanje je tko. Pogba? Hazard, ili netko treci? Proslu je bio James, predproslu Bale...

Hazarda ili neku superzvijezdu koja igra na krilu kupiti kada Ronaldo "bude pri kraju" ili napravit zamjenu za Bale-a, jer ako ne povrati formu iz prve sezone ne vidim razloga da se zadrži u klubu.

Mislim ono glumi neku super zvijezdu golgetera, a nije zabio ni asistirao niti ikako pridonesao igri 8 utakmica za redom u onom sušnom razdoblju, a ni ostatak sezone mu nije nešto dobar.

Ako kupimo veznjaka, šta će biti sa Iscom, Casemirom i Lucasom (Illaramendi nadam se odlazi ovo ljeto)?

Netko će opet posijedit na klupi.

14 godina

treba imati i kvalitetnu klupu

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Dovest će De Geu jer je Španjolac. Najveći razlog. I jer bi po svemu trebao biti u top 3 golmana slijedećih 10 godina.

Upravo ovo podebljano, cak ni taj razlog da je trenutno medu top5 golmana nece prevagnuti koliko ova cinjenica..... 

Ja ne vidim potrebu ni za krilom ni za veznjakom ako se vrati Casemiro.... Ionako na klupi imamo Isca, Lucasa i Casemira te posjest jos jednog igraca nema smisla a sigurno niti jednog od njih necemo prodavat.... Jednog dana cemo trebati zamjenu za CRa na krilu, ali nakon ovakve sezone kakvu ima je ludo pomisljati na to i ne vjerujem da bi njegov ego dopustio da mu se dovodi zamjena dok je jos u naponu snage.... Eventualno je potrebna zamjena za Balea na toj strani jer ako jos jednom ponovi ovakvu sezonu bit ce prodan sigurno, tu se vec spominjao Sterling koji je medu boljima ove godine a Hazard nebi bio njegov nasljednik vec vise CRov no to je jako malo vjerojatno zbog gore navedenih razloga trenutno no gotovo sam siguran da ce se taj transfer u buducnosti realizirati....

Ili mozda neki napadac ali tu bas nitko ove sezone nije odskocio i bilo bi najsigurnije kupit Chicharita za sicu pa se skrpat jos sezonu dok neko ne zablista.... 

Obranu nemamo potrebe dirat otkad je Danilo potpisao, a i on je takoder jedan od najvise spominjanih pojedinaca ove sezone....

Osim De Gee i Hazarda niko nije ni odskocio pa cak mislim da ce De Gea biti jedina novost, a to bi ionako s obzirom na dosadasnje predstave ostalih pojedinaca bio najzvucniji transfer ovo ljeto dok ce Hazard malo pricekati.... 

15 godina

Ne bih se kladio da će Isco ostati. Ove sezone je igrao toliko koliko je igrao isključivo zbog ozljeda glavnih konkurenata. A baš da je i njemu sila sjediti na klupi i dalje, ne bih rekao.

Ak dolazi Hazard onda Ronaldo odlazi. To mi izgleda logično.

EDIT: Naravno, bitno je i dal će se mijenjati trener ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 18:02 (Hexfire).
13 godina

El Confidencial:
RMCF have already agreed a €20m fee for Chicha with MUFC but deal must be completed in principle in the next 72hrs.
The 72hrs MUFC deadline is for Real Madrid to be assured that the €20m price won't increase.

Evo gdje sam naletio na podatak

15 godina
ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

treba imati i kvalitetnu klupu

Misliš da će ti kvalitetni igrači htjeti sjedit na klupi većinu sezone, jer upravo je to slučaj kod Carla.

Vidiš da se i Isco i Chicarito bune, kamoli neće neka skupa zvijezda poput Pogbe, Hazarda, Reusa itd.

Sve bi bilo OK da Carlo rotira kak spada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 19:42 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Pa da, tesko ce uopce bit i Isca zadrzat s obzirom na nas vezni red ali takva je situacija... Da nije bilo ozljeda sigurno bi puno vise vremena prosjedio na klupi i bit cemo na velikom dobitku ako ga uspijemo zadrzat..... 

Zato ne vidim smisla dovodenja Verrattia, koliko god to nevjerojatno zvucalo ali jbga, ovo je Real Madrid 

Zasad mi se mi se stvarno James-Kroos-Modric cini kao najbolji vezni red na svijetu i bilo bi neposteno prema njima dovodit im takvog konkurenta i da se neko seli na klupu.... 

Lako za Sterlinga i da sjedi sto i oce veliku vecinu sezone ak dode i Bale bude zdrav i dobar, on ima tek 20godina.... 

A De Geu ceka mjesto u prvih 11.... 

Sve ostalo bi bilo po meni malo previse...... 

13 godina
neaktivan

Jedno je sigurno.."megazvejzda" i neki ogroman transfer preko 70M dolazi..a sad pitanje je tko...a perez ko perez, on da moze imao bi real kao u Ultimate Team u fifi..makar mu reus, hazard, pogba, de gea sjedili na klupi..tako da on kakav je i kakva je "Politika" reala u zadnje vrijeme ovo ljeto kao i svako desit ce se neki veliki ogromna transfer...radi novca, pretriza, zato jer je to real madrid, zato jer moze, itd itd 100 je razloga...

Hazard, Pogba, Reus to se mogu smatrat pod ogromnim transferima...ustvari Reus i ne jer on ima otkupninu negdje 35-40 milja zar ne? Racunamo ovdje igrace za koje bi trebalo iskesirat bar 70-80M

17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Jedno je sigurno.."megazvejzda" i neki ogroman transfer preko 70M dolazi..a sad pitanje je tko...a perez ko perez, on da moze imao bi real kao u Ultimate Team u fifi..makar mu reus, hazard, pogba, de gea sjedili na klupi..tako da on kakav je i kakva je "Politika" reala u zadnje vrijeme ovo ljeto kao i svako desit ce se neki veliki ogromna transfer...radi novca, pretriza, zato jer je to real madrid, zato jer moze, itd itd 100 je razloga...

Hazard, Pogba, Reus to se mogu smatrat pod ogromnim transferima...ustvari Reus i ne jer on ima otkupninu negdje 35-40 milja zar ne? Racunamo ovdje igrace za koje bi trebalo iskesirat bar 70-80M

Pa Real Madrid svake godine može potrošiti oko 100 mil. eura na transfere bez odlaska u minus koliko sam upućen.

Ono, zašto ne, kad se već može XD

Problem je ako se kupe krivi igrači, a zbog svoje cijene moraju igrat bez obzira što narušavaju balans/igru cijelog tima.

BTW: Bale će igrati protiv Seville, nešto je to kratko potrajalo, sad ćemo opet njegove centaršute morat gledat

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 22:58 (Hyperion).
15 godina

Ovo ljeto bi se trebali fokusirat na Verrattija. Vidjelo se u utakmicama protiv Chelsea-ja i Barcelone da je on igracina. Mlad je i s veznim redom Kroos, Modric, Verratti bi to dobilo neku drugu dimenziju.

14 godina

a di onda James, jedino da Bale / Benzema ispadnu iz sastava pa igraju 4-4-2

14 godina
JohnnyBlaze kaže...

Ovo ljeto bi se trebali fokusirat na Verrattija. Vidjelo se u utakmicama protiv Chelsea-ja i Barcelone da je on igracina. Mlad je i s veznim redom Kroos, Modric, Verratti bi to dobilo neku drugu dimenziju.

Dobio bi dimneziju da skok igre u veznom redu nebi bilo...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina

lako moguće da perez iskesira 50m za kanea recimo

15 godina

Kako Bale igra ove sezone ni ne bi trebao bit u prvih 11. Meni bi bilo zanimljivo vidjet Ronalda u spici samog. Covjek ima skok, brzinu i uz Jamesa i Isca te ovu trojicu u vezi bi dominirali. A ovisno o protivniku se moze rotirat.

15 godina
neaktivan

Eh da, jedino 4-4-2 bi islo sto potpisujem odmah, i da se Benzeme rjesimo....

De Gea

Danilo-Varane-Ramos-Marcelo

Modric-Verratti-Kroos-James

Bale-Ronaldo

Jeb*te, dream team majke mi....

13 godina
neaktivan

Osobno ne svidja mi se bas De Gea...vidio sam ga protiv nas kad je igrao i stvarno je branio fenomenalno, al neznam, ne djeluje mi i ne gledam ga kao ono nesto...kao naprimjer ikera, navasa, seamena, barteza harta, gledano po neznam "osobnosti"...sad mozda se varam i ako dodje stvarno bude vrhunski

Istina, real moze trosit, al nekad trose bezveze ili nakupljaju igrace. Bale neznam sta mislit pametno o njemu, al ako nastavi ovakvim tempom, ne zasluzuje prvih 11, a posto na klupi vjv nece sjedit prodat ga i nac nekog sa vise konzistencije na boku.

Meni osobno se svidja kupovina Danila i jos da uvucemo veratija i reusa, pa di bi nam bilo kraja, s tim da se uspiu svi ti igraci nekako ukomponirat, makar rotacijom kao carvajal-arebloa.

A sad za megatransfer...sta vi mislte tko bi mogao bit ovo ljeto? Pogba? Hazard, i kog bi uopce mogli uklopit u taj megazvjezda profil?

15 godina
neaktivan

Ma meni se De Gea cak i dosta svida, bas mi se uklapa u nas profil vratara i vidim ga kao punokrvnog nasljednika Casillasa em u Realu em u spanjolskoj repki.... 

Navas mi je isto drag, vidi se da je dobar covjek i odlican je vratar ali ne uklapa se u politiku kluba... Brijem da ce na relaciji Real-ManUTD uslijedit trampa kaj se vratara tice i da je zato i doveden Navas.... 

A nekako se najvise prasine ove godine diglo oko Verrattia i Pogbe jer su takvi defanzivci rijetki, a to se tek primjetilo ozljedom Modrica pa su jos dobili na vrijednosti na internacionalnom trzistu... 

S tim da mi Pogba nekako vise naginje Barci, dok Verratti mudro suti pa mi se on cini kao izglednija opcija za nas sto mi se svida i kad bi mogao birati izabrao bi njega....

A Hazard i Reus naravno su trenutno najvece i najpopularnije zvijezde, i jedan od njih je sigurno nasljednik Ronalda samo je pitanje koji i kada... IMHO, ne vjerujem da ce to biti ove sezone 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice