Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.241.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Danas će James igrati sigurno kad Isco ima kartone

http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Taman otvorim rezultate u 25. i padne gol u 26.
Real eyes realize real lies...
12 godina

raspucao se CR lagano trojka

14 godina
neaktivan

ajmoooooooooo trpaj RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina

a je im ga ronaldo uvaljao, mislim da će oni završit ko deportivo

13 godina
neaktivan

S kakvom samo lakoćom igra James čak i nakon 60 dana od zadnjeg nastupa

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina

Evo čim onaj lik ne napiše da ćemo ih pregaziti ko plitak potok ,to se zapravo i dogodi

14 godina
neaktivan

Pa James je jedno 10x bolji igrač od Isca, sad imamo postavu koja je imala 22 pobjede u nizu! Samo nek nastave!

12 godina

sta je ovo oce ovo desetka pasti hh ;D

11 godina
protjeran

A ove Granade da sam im trener nebi ima dao loptu do kraja sezone...Pa ljudi samo stoje na terenu...

This time next year we'll be millionaires
15 godina

Odem kod 2:0 na ručak misleći da ću taman doći natrag i možda neće biti golova u međuvremenu, kad ono 7:0.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

i na kraju 9:1 , otkad gledam i navijam za Real , ovo je najveća pobijeda što sam vidio.Moglo je biti i više da CR nije fulao u zadnjih pola sata jedno 3 odlične.Na kraju su i ovi skupili 7 udaraca u okvir

17 godina

9:1 rezultat, Carlo rotira na vrijeme, odlična brza i direktna igra, seminar sam dovršio prije utakmice, vani sunce sja, predivan je dan

Fortune favours the brave
15 godina

Ronaldo mogao komotno 10 golova zabiti.

Chicarito pokazao da je zasluženo na klupi.

Modrić rula opet. Iz nekog razloga nisu ponovili onaj njegov bicikl na centru igrališta.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Niko Kovač bi i nakon ovakve pobjede izjavio da nije sretan pristupom u utakmicu.

Onaj Jese nakon ozljede igra sa sve većim i većim strahom, ne ulazi više u duele, nesiguran u dodavanju..

Ali eto, nema boljeg poklona za Uskrs od ovog :D

17 godina
Super igra Real, posebice dijagonala Modrić CR7
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan

E ovo je klub koji je bio na pocetku sezone, ovo je klub i igra kojemu nema ravne na planetu Zemlji.... 

Barcelona samo ima srece sto im je El Clasico dosao za njih u pravo vrijeme...

Cijelo vrijeme sam govorio da su za sve krive ozljede, cijela ova sezona je napola upropastena na ozljedama jer da je tim cijelu sezonu bio kompletan kao sto je to bila Barcelona pokupili bi sve trofeje koji nam se nude.... Otkad pratim Real Madrid jos nisam svjedocio ovako visokoj pobjedi, 9:1, pa sta je ovo decki moji...... 

Ronaldo zabio 5 golova, to nije ucinio jos do sada u karijeri, stvarno smo mogli uzivati a mogao je utrpati 10 komada i uc u anale bez problema da je isao 100% na loptu.... Prosle sezone je osvojio zlatnu loptu sa 31 golom, ove je vec na 36, cini se da ce i ove godine pokupiti tu nagradu 

James prvu tekmu nakon 2 mjeseca izbijanja zapoceo s 2 asistencije, Luka takoder imao asistenciju i namjestio autogol, Bale gol i 2 asistencije....

Sa Jamesom i Modricem sve funkcionira savrseno, ne treba Pogba ni prismrditi klubu ako ne zeli, on je na gubitku ionako 

Ne sumnjam da ce Real do kraja pomesti protivnike, Atleticu se crno pise, a jedino sto nam preostaje je cekati kiks Barce 

Hala Madrid 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 18:05 (fakEEE).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

E ovo je klub koji je bio na pocetku sezone, ovo je klub i igra kojemu nema ravne na planetu Zemlji.... 

Cijelo vrijeme sam govorio da su za sve krive ozljede, cijela ova sezona je napola upropastena na ozljedama jer da je tim cijelu sezonu bio kompletan kao sto je to bila Barcelona pokupili bi sve trofeje koji nam se nude.... Otkad pratim Real Madrid jos nisam svjedocio ovako visokoj pobjedi, 9:1, pa sta je ovo decki moji...... 

Ronaldo zabio 5 golova, to nije ucinio jos do sada u karijeri, stvarno smo mogli uzivati a mogao je utrpati 10 komada i uc u anale bez problema da je isao 100% na loptu.... Prosle sezone je osvojio zlatnu loptu sa 31 golom, ove je vec na 36, cini se da ce i ove godine pokupiti tu nagradu 

James prvu tekmu nakon 2 mjeseca izbijanja zapoceo s 2 asistencije, Luka takoder imao asistenciju i namjestio autogol, Bale gol i 2 asistencije....

Sa Jamesom i Modricem sve funkcionira savrseno, ne treba Pogba ni prismrditi klubu ako ne zeli, on je na gubitku ionako 

Ne sumnjam da ce Real do kraja pomesti protivnike, Atleticu se crno pise, a jedino sto nam preostaje je cekati kiks Barce 

Hala Madrid 

Nisam ni za Real, ni za Barcu, ali ajde molim te pogledaj malo što pišeš. Svaka čast Ronaldu, ali Messi je znatno dominantniji u svim segmetnima ove sezone. Znam da ću pokupiti hrpu kritika, ali to su činjenice.

13 godina
neaktivan
Flue kaže...
fakEEE kaže...

Hala Madrid 

Nisam ni za Real, ni za Barcu, ali ajde molim te pogledaj malo što pišeš. Svaka čast Ronaldu, ali Messi je znatno dominantniji u svim segmetnima ove sezone. Znam da ću pokupiti hrpu kritika, ali to su činjenice.

Molim da forumaši iz ove teme aplauzom pozdrave novog trolla

13 godina
neaktivan

Znači sada je Ronaldo kralj, majstor, najbolji igrač svijeta itd. a kad nije zabijao je bio smeće? Baš ste smiješni 

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
neaktivan

Uf, rugala se sova sjenici.... Ne moram valjda ekipu iz suprotne teme podsjecat sta su pricali cijelu prvu polovicu sezone za Messija 

Naravno da cemo prigovarat kad igracu nejde i bit nezadovoljni, no evo cijelu 2015. nije bilo igraca koji bi povezao obranu i napad, obavio tu tranziciju lopte koju radi James i prvenstveno Modric pa cijeli BBC nije mogao nista ne samo CR7, on je od njih svih jos bio i najbolji unatoc toj jadnoj statistici sto dokazuje da dosta stvari nije stimalo.... 

Ali evo, i tom postu je dosao kraj, nadam se da cemo Uskrs 2015. pamtit kao uzletnu rampu nasem Realu 

15 godina
Bruno_K!ng kaže...

Znači sada je Ronaldo kralj, majstor, najbolji igrač svijeta itd. a kad nije zabijao je bio smeće? Baš ste smiješni 

To vrijedi za svakog igrača ikad...

14 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Flue kaže...
fakEEE kaže...

Hala Madrid 

Molim da forumaši iz ove teme aplauzom pozdrave novog trolla

Ne vidim razlog zašto bi ja trebao biti troll u ovoj situaciji. Budi realan, prošle sezone je CR bio daleko bolji od Messija i potpuno zasluženo dobio zlatnu loptu. Ove sezone je drugačije, pogledaj samo Lea, čovjek dolazi na svoju polovicu da pokrene akciju, koja u većini slučajeva dolazi do gol šanse, samo što njegovi suigrači to ne znaju iskoristiti. Igra najbolje kad je najpotrebnije (mislim na veće utakmice, ATL, PSG, City), od protivnika radi budale, da se tako izrazim. Ne umanjujem ja ovim učinak CR-a, daleko od toga da on nije dobar, zabija puno golova, sve to stoji, radi razliku na terenu, ali ne toliku koliku Messi. Neki kažu ima CR puno golova sa 11m, ali ljudi moji treba to izboriti (zanemarimo ona 2 što je bio simulirao, jbg događa se) , pa i zabiti što i nije tako lako kad pogledamo koje klase od igrača ne mogu zabiti sa penala,a da ne pričam koliko ih ne pogodi i okvir gola. Ne mogu reći tko će osvojiti, ima još dosta vremena do tog, a i Copa America je ove godine pa ako Messi napravi nešto sa repkom to mu je još jedan lagani plus. Uglavnom, po mome mišljenjue Messi vodi u utrci.

14 godina

Objeektivno gledajući , Messi je zasad n1 u 2015-oj godini.Ali ima još mjesec i pol ove tekuće sezone i 4 mjeseca iduće sezone ove godine i naravno to što si rekao Messi još ima Copa Americu što mu je veliki plus 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 22:19 (sstrmi).
10 godina
neaktivan

Stastistika kaže ovako Ronaldo(41 tekma 47 golova i 21 asistencija,Messi 41 tekma 43gola i 25 asistencija)meni je Ronaldo bolji,ali to je moje mišljenje,bez obzira na stastistiku.Mislim iskreno ne pratim baš Barcu,ali je meni Ronaldo ove sezone na el clasicima pokazao više.

11 godina
protjeran
morbida kaže...

Stastistika kaže ovako Ronaldo(41 tekma 47 golova i 21 asistencija,Messi 41 tekma 43gola i 25 asistencija)meni je Ronaldo bolji,ali to je moje mišljenje,bez obzira na stastistiku.Mislim iskreno ne pratim baš Barcu,ali je meni Ronaldo ove sezone na el clasicima pokazao više.

bas u El Clasicima nije nista pokazao kao ni protiv Atletica.Neznam koje si ti El Clasice gledao?

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan

Molim? Pa Messi kao da nije bio ni na jednom Clasicu, Ronaldo u oba zabio gol, dont srac tu mac bi se reklo...

Da se CR izgubio u tekmama protiv Atletica je, ali to nije nikakvo mjerilo kad jednostavno nista u tim tekmama nije valjalo i dolazile su u vrijeme kad smo mi uvijek bili u najgoroj formi...

Ja, naravno, stojim iza Ronalda jednostavno sto mi se vise svida to sta on radi i ta hladnoca i sirova snaga u udarcu i finisu kao spricer itditd... Ali priznajem da sto se same 2015. tice je Messi u laganom vodstvu, iako sagledano za cijelu sezonu opet bi ja prednost dao Ronaldu... 

Vidjet cemo, jos se puno toga ima za igrat i pokazat....

Samo da se jos osvrnem na tekmu Barcelone danas, oni i Real kao da djeluju obrnuto proporcionalno... Kad jednima ide drugi su prelosi haha stvarno je Barca imala srece sto recimo Clasico nije bio danas ili u srijedu, ulovili su zadnji vlak... Ali ak nastave s ovakvom igrom okinut ce im se bodovi na tekmama koje slijede sigurno.....

11 godina
neaktivan

ronaldo trpa i zabija to je poznato ,ali koliko messi vise sudjeluje u igri i driblizima,ali opet kako kome obojica su vrhuski igraci i bolje da uzivamo u njihovim igrama nego da se stalno svadamo koje bolji

10 godina
neaktivan

Hahah, daj djeco prestanite drka*. Messi je uvjek bio i ostat ce vanzemaljac za Ronalda, frajer mi napise "po meni je Ronaldo bolji iako ne gledam bas Messia" hahahah. Pa sine uvjek ce ti i bit bolji kad nikad neces vidjet da okrene 5,6 igraca i namjesti cistu sansu za gol kao Messi. Nisam za ni jednog, tocnije nisam fanboy kao vecina ovdje, samo gledam nogomet za razliku od nekih. Nikad ne komentiram jer se uopce ne zamaram s time ali kad sam vidio ovu kolicinu gluposti morao sam. Cinjenice 

17 godina
el.šef kaže...

Hahah, daj djeco prestanite drka*. Messi je uvjek bio i ostat ce vanzemaljac za Ronalda, frajer mi napise "po meni je Ronaldo bolji iako ne gledam bas Messia" hahahah. Pa sine uvjek ce ti i bit bolji kad nikad neces vidjet da okrene 5,6 igraca i namjesti cistu sansu za gol kao Messi. Nisam za ni jednog, tocnije nisam fanboy kao vecina ovdje, samo gledam nogomet za razliku od nekih. Nikad ne komentiram jer se uopce ne zamaram s time ali kad sam vidio ovu kolicinu gluposti morao sam. Cinjenice 

Na kraju kad se gledaju golovi, nije baš neki vanzemaljac u odnosu na Ronalda.

Efektivnost i direktnost vs teatralnost i umjetnost.

Koliko je Messi samo puta gurao kroz noge igračima loptu i prošao kroz petoricu igrača, pa opet često ništa od tog ne bude.

Ista stvar s Isco vs James, ljudi vole Iscovo driblanje, ali jučer se vidilo što znači brza i direktna igra Jamesa i Modrića.

Kako god, dosta mi je više da tu dolazite prodavat muda pod bubrege s tim mesijom, bmk što svaku drugu utakmice mu se klanjate i prozivate ga Bogom i vrištite ko male curice, da se ponekad zapitam da li imate više od 13 godina. Ne morate s nama to dijelit u Real Madrid temi i pokušavat nas preobratit u culese, to se neće nikad dogodit.

Ontopic:

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 12:47 (Hyperion).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice