Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Real Modrić 

Čovjek ne treba niti igrat. Dovoljne su njegove gestikulacije di da se lopta odigra i odmah igra ima smisla. Strašno kako povezuje vezni red i napad. Danas je uz to imao više slobode nego inaće.

U jednu ruku sam ponoson na Luku i to što radi. U drugu je žalosno koliko igra ovisi o jednome igraču. Treba pod hitno Real nabaviti još jednog kreativca. Ne samo ove atraktivce, driblere, šutere i mesare.

13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

cim je izaso modric i usla ona panjina od ilare odma je levante proigrao...kakva razlika sa i bez modrica...previse ovisimo o modricu..al doslovno...lijepo kao hrvat hrvatu i da je nas igrac tako bitan..al gledamo na klupskoj razini...

Origin ID: ReaLazio
12 godina

messi ima 3 tekme više od ronalda, a imali bi jednako da se vaša primadona zna ponašat

12 godina
15 godina
neaktivan
toma20 kaže...

Da, donekle tocno.....

Iskreno ni sam ne znam kakav stav da imam o tome.... S jedne strane je divno gledati da igrac toliko grize da zabije pogodak, a isto tako se ne ustrucava asistirati kad bi i sam mogao zavrsiti pa ono.... Jednostavno je suvise samokritican i tezi tome da svakom tekmom bude sve bolji, tu dobru ulogu sigurno igra i konkurencija koju vidi u Messiju, a opet moramo priznati i pomalo samodopadan... 

Nije ga rijetkost vidjeti da slavi s igracima, no ponekad eto, dogodi se ovo kad smatra frajer valjda da je i sam trebao bolje reagirati pa je valjda suvise ljut na samog sebe a ne ljubomoran na nekog drugog, jednostavno mi se ovako u slobodno vrijeme cini previse drag i normalan sa raznim gestama koje se barem nama u medijima prikazuju od toga da sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, sve uredno placa za razliku od khm, isto tako postuje Messija i sl pa ono...... 

A navijaci Reala su jednostavno jako jako zahtjevni pa ekipi jos nikako ne mogu oprostiti ova 3mjeseca neprepoznatljivog nogometa, pa je reakcija Ronalda opravdana s te strane jer se ekipa trudi al jbga kad nejde, uostalom da nije Ronalda bilo nebi ni prosli Schalke pa prema tome ima potpuno pravo negodovati i malo ukoriti navijace i traziti postovanje....

14 godina
neaktivan

Ronaldo se zadnje 3 - 4 tekme (isključujuć Schalke) samo šeta po terenu, kao da se ugleda na Messija, samo što to prolazi kod Barcinih navijača, a kod Realovih ne..

16 godina
neaktivan
12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

Ronaldo se zadnje 3 - 4 tekme (isključujuć Schalke) samo šeta po terenu, kao da se ugleda na Messija, samo što to prolazi kod Barcinih navijača, a kod Realovih ne..

Hrvek da nemas temperatru??Nisi gledo zadnju utakmicu pa nemoj puno pricati

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan

Barcelona vs Hart bih nazvao ovu i proslu tekmu..... 

Bome ih je fino zatvorio, nadam se da ce im utjecat na psihu uoci Clasica, usto skoro svi standardni igraci odigrali 90min. pa ce mozda biti malo umorni u nedjelju!? 

Mislim da ako cemo biti pravi imamo realne sanse pobjedit, apsolutno sve ide preko Messia, ali bit ce dobar Clasico predosjecam.... I jos bih molio da se ubuduce Iniesta i Modric ne spominju u istoj recenici, eventualno mladahnog Iniestu i ovog naseg Modrica 

12 godina

a ja bih te molio da mlađahnog iniestu ne uspoređuješ sa modrićem jer je iniesta za njega ćaća

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

a ja bih te molio da mlađahnog iniestu ne uspoređuješ sa modrićem jer je iniesta za njega ćaća

Pa dobro zar moras bit toliko zadrt da ti ne moze bit ni toliko drago za najboljeg hrvatskog reprezentativca da djeluje na tolikoj razini da nebi mogo priznat neke stvari?

Evo ja cu priznat da mi je drago za Rakitica sto je zabio prvijenac u LP bez obzira sto je zbog toga Barca prosla dalje, stvarno ne shvacam u cemu je toliki problem......

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Del_Boy97 kaže...

Pa dobro zar moras bit toliko zadrt da ti ne moze bit ni toliko drago za najboljeg hrvatskog reprezentativca da djeluje na tolikoj razini da nebi mogo priznat neke stvari?

Evo ja cu priznat da mi je drago za Rakitica sto je zabio prvijenac u LP bez obzira sto je zbog toga Barca prosla dalje, stvarno ne shvacam u cemu je toliki problem......

Ja se ponosim na sve naše igrače, ali realno Iniesta je Bog u sredini. Stigle su ga godine, ali onaj Iniesta kojeg svi znamo je jednostavno nenadmašiv.

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
protjeran

Fake ti stvarno mislis da ce se Barca ispromasivati u 2 utakmice ovako kao sto je danas?Jdnostavno nemoguce.

Budu li ovako igrali kao danas ja ti se Realu....

14 godina

pa kad kažu engleska liga najbolja

http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan

Zar ti stvarno mislis da ce Barca imati toliko prilika protiv Reala?

Svaka prilika ce vam vrijedit kao suho zlato, ko i nama btw....Suarez pogodi gol jednom u 10 suteva po obicaju i fulava nemoguce pod dobar dan, Neymar vise ni ne zeli pucat, a za Messia odavno znamo da nema bas dobro nastimane nisane bez obzira koliko dobar u drugim segmentima igre bio.....

Uostalom da vam je City zabio gol iz penala, dam se kladit da bi jos sada igrali produzetke, a uopce usporedivat City sa Realom je apsolutno neRealno....

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Svaka prilika ce vam vrijedit kao suho zlato, ko i nama btw....Suarez pogodi gol jednom u 10 suteva po obicaju i fulava nemoguce pod dobar dan, Neymar vise ni ne zeli pucat, a za Messia odavno znamo da nema bas dobro nastimane nisane bez obzira koliko dobar u drugim segmentima igre bio.....

Uostalom da vam je City zabio gol iz penala, dam se kladit da bi jos sada igrali produzetke, a uopce usporedivat City sa Realom je apsolutno neRealno....

Nravno da nemislim...puno podcjenujes ekipu koja je trenutno najbolja na svijetu bez lazne skromnosti.

Suarez pogodi gol jednom u 10 suteva -.-'' . Danas je promasio 3 prilike 1 stativa,jednom se golman odlicno postavio a jednom je mislimetarski promasio...

Neymar je klaun necu ga ni komenitrati.

A ovo sto si napisao da Messi odavno nema dobro namjestene sprave to ti je za zatvor.15 golova manje od Ronalda je imao i sad ga prestigao i to to napises.Ajdeee spavat vrijeme ti je.

Da je City zabio iz penala tek bi tad fasaovao kako su i zasluzili...

Vise se ti brini za cuveni BBC koji nije zabio posten gol osim odbijanca od 2014 godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 23:44 (Boixus Nois PS).
16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Nravno da nemislim da puno podcjenujes ekipu koja je trenutno najbolja na svijetu bez lazne skromnosti.

Suarez pogodi gol jednom u 10 suteva -.-'' . Danas je promasio 3 prilike 1 stativa,jednom se golman odlicno postavio a jednom je mislimetarski promasio...

Neymar je klaun necu ga ni komenitrati.

A ovo sto si napisao da Messi odavno nema dobro namjestene sprave to ti je za zatvor.15 golova manje od Ronalda je imao i sad ga prestigao i to to napises.Ajdeee spavat vrijeme ti je.

Da je City zabio iz penala tek bi tad fasaovao kako su i zasluzili...

Vise se ti brini za cuveni BBC koji nije zabio posten gol osim odbijanca od 2014 godine.

Drito to, e moj fakeee...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan

Mi se nismo ni blizu toliko hvalili krajem prošle godine, koliko ću još morat čitat ove trolerske postove, nadam se da to staje već ove nedjelje.

Fortune favours the brave
12 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Mi se nismo ni blizu toliko hvalili krajem prošle godine, koliko ću još morat čitat ove trolerske postove, nadam se da to staje već ove nedjelje.

Cim ces se hvaliti kad ste imali vise srece nego pameti.Niste dominirali.Dok ste ove godine jedno 3-4 mjeseca bili daleko najjaci na svijetu a sada ste neki prosjek kao Atletico,PSG i ostali...

14 godina
Hyperion kaže...

ma uvijek ima vamo više barcinih navijača nego Realovih,žalosno

17 godina
neaktivan

Trebaju sakrit postove skroz kad se nekog ignorira, a ne samo sadržaj, da zaboravim da postoji!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 0:17 (Hyperion).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Hyperion kaže...

Cim ces se hvaliti kad ste imali vise srece nego pameti.Niste dominirali.Dok ste ove godine jedno 3-4 mjeseca bili daleko najjaci na svijetu a sada ste neki prosjek kao Atletico,PSG i ostali...

Ekipe koje su u samo zavrsnici LP su prosjek... eto pa sam i to procito.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Danas smo na probnom izvukli juve, sta mislite kog cemo sutra? Ko bi te vi zeljeli i zasto?

14 godina

S obzirom na formu - Juve , Porto ili Monaco iako netreba nikoga potjenjivati,iako naravno ako Real izvuče neka od ta 3 može se u ovoj temi očekivati navala barcinih fanboyeva s urotom kako je Perez sve namjestio (zapravo ne samo tu na forumu,nego općenito po internetu)

15 godina

Hahahahaha, neka onda izvučemo Barcelonu, pa da ih još tri puta pregazimo k'o plitak potok, hahahahaha!!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Jao nemojte o potocima...neidu nam potoci...po meni tko god samo ne at madrid..jer protiv nas su uvjek ekstra motivirani i lome se pa da ne ostanemo sa pola klupe nakon njih tako rec.

17 godina
neaktivan

Nikog jačeg nismo pobjedili već poprilično vremena (od Liverpoola i Barcelone prošle godine), možda se u to može ubrojit Sevilla, ali i to je bilo naknap jer smo mogli popit par golova da Sevillini napadači nisu promašili nemoguće, ali pobjeda je pobjeda.

Izgubili smo od Valencie, Atletica, Schalkea, Milana...

Sad se tek mogu nadat da idemo na bolje, na samom završetku sezone, jer su se vratili Ramos i pogotovo Modrić, a uskoro će i James.

Istina je da nam treba netko lakši za 1/4 finala, dok se prvi tim polako vraća u formu, ako izvučemo odmah nekog jačeg npr. Bayern, crno nam se piše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 0:21 (Hyperion).
11 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

S obzirom na formu - Juve , Porto ili Monaco iako netreba nikoga potjenjivati,iako naravno ako Real izvuče neka od ta 3 može se u ovoj temi očekivati navala barcinih fanboyeva s urotom kako je Perez sve namjestio (zapravo ne samo tu na forumu,nego općenito po internetu)

Nitko sretniji od mene ako izvučete Juve, jer budete ispali sigurno, osim ak vam suci ne pomognu. Juve: talijanska obrana, 4 vezna igrača koji mogu igrati u bilo kojem klubu na svjetu, Tevez u top 3 špica trenutno i Morata u dobroj formi. Ovakav Juve (ako ne izvuku Kataloniju, ili eventualno Bayern) može daleko u Ligi Prvaka.

16 godina
neaktivan
Juventusu je Pogba otpao na 2 mjeseca.
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan

Barca-PSG

Real-ATM

Juve-Monaco

Porto-Bayern

Battlelog: D-Ki11aML
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice