Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
13 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Dr. Feel nedo ti Bog da napišeš da ćemo pregazit Barcu kao plitak potok jer će nas i oni napunit. Bogami donosiš nesreću.

Pogodak igrača koji je za nas bio višak https://vine.co/v/O9zAA7bH1j6

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 22:59 (matić_žu).
12 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
matić_žu kaže...

Dr. Feel nedo ti Bog da napišeš da ćemo pregazit Barcu kao plitak potok jer će nas i oni napunit. Bogami donosiš nesreću.

napunit ce nas sigurno napisao on to ili ne

14 godina
Del_Boy97 kaže...
morbida kaže...
morbida kaže...

Kako je Modrić odigro?

Oće meni neko odgovorit kak je Modrić odigro haha

začuđujuće dobro s obzirom da mu je ovo prva tekma nakon 100 i nekaj dana, imao je taj jedan kiks sto vas je skoro kostao LP-a, ali sve u svemu dobro

https://v.cdn.vine.co/r/videos/54FF8A494F1187191673693061120_30f0b16d283.1.5.13103018756884288269.mp4

A realno nije ništa loše napravio.. išao uzet loptu pa se tako nespretno odbila direkt u putanju Huntelaara.. dobar je bio Modric, lijepo ga je bilo vidjet nazad na terenu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan

Ne znam kak ću se natjerati da pogledam tekmu protiv Levantea nakon ove sramote. Ako ne zaigra Jese umjesto Balea u 4-4-2 gasim stream odmah. Što se tiče Carla, on je bivši.

http://headbandsandheartbreak.wordpress.com/2014/05/27/we-did-it-2/#more-75861
15 godina

Od kad je Modrić ušao točno se vidjelo da je to nebo i zemlja razlika kad on igra u vezi. Sad samo da još dobije malo vremena da se vrati tamo gdje je bio i bit će dobro. S druge strane obrana mora dić tempo jer ovo ne valja.

13 godina
neaktivan

Ovo mi je malo čudno pošto dolazi sa službene stranice. Zar Raul nije imao 71 pogodak?

12 godina
protjeran

Previse gledate na Modrica kao da je dao 5 golova.Cijelo vrijeme ga nitko nije cuvao i bio je sam ali da su se vidjele promejene jesu.

Vidjet cemo kakav ce biti u El Classicu kad ga Mascherano dohvati.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Ovo mi je malo čudno pošto dolazi sa službene stranice. Zar Raul nije imao 71 pogodak?

Dap, Raul 71, Messi i Ronaldo po 75.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Mislim da se ovo odnosi na sva europska natjecanja, a ne samo na LP.

http://headbandsandheartbreak.wordpress.com/2014/05/27/we-did-it-2/#more-75861
12 godina
protjeran

Real je prosle godine imao vise srece nego pamet isto kao i danas.BVB i promasivanje prazne branke od MKhytiaryana i ostalih poluigraca kad BVB imala 10 ozlijedenih igraca.

Pa onda Atletico i gol u 90. minuti...

Danas ih je sudac pogurao kao sto je bilo i dosada cijele sezone gdje ostecuju protivnike cistim golovima iz zaledja.Sere mi se kako novine i mediji sute o tome ali ipak je to ''kraljevski klub''...

Vec prognoziram da ce za protivnika dobiti Leverkusen ili Porto kao sto i svake godine dobivaju najgore protivnike.Toliko o tome.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
matić_žu kaže...

sveukupno u europskim natjecanjima!Ali na kraju će Messi vjerojatno držati ovaj rekord jer je ipak mlađi više od 2 godine od Cr-a

http://social.xfire.com/profile/strmi007
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Real je prosle godine imao vise srece nego pamet isto kao i danas.BVB i promasivanje prazne branke od MKhytiaryana i ostalih poluigraca kad BVB imala 10 ozlijedenih igraca.

Pa onda Atletico i gol u 90. minuti...

Danas ih je sudac pogurao kao sto je bilo i dosada cijele sezone gdje ostecuju protivnike cistim golovima iz zaledja.Sere mi se kako novine i mediji sute o tome ali ipak je to ''kraljevski klub''...

Vec prognoziram da ce za protivnika dobiti Leverkusen ili Porto kao sto i svake godine dobivaju najgore protivnike.Toliko o tome.

Da, mislim da gore ne može od prošle sezone koga smo dobili :D

17 godina
neaktivan
Tako_dakle kaže...

Iker je na razini bio, jedan od rijetkih.

Jednostavno ne znam, mozemo se samo nadat da ce se sve nekako poslozit, igra je na razini Kamen Ingrada, nigdje veze.

Nadat se da ce modric rijesit sve probleme je glupo, Napad steka, nekako bezidejno sve.

Jel zna netko kad se Ramos i James vracaju ?

Iker je rupa. Svi pljuju po njemu, a i dobio je niske ratinge svugdje. 

Stvarno ne znam jesmo gledali istu utakmicu?

Jest imao je ključnu obranu na kraju, ali to se i očekuje od njega da brani.

Čak je i sam priznao da mu je to jednna od lošijih utakmica.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 8:43 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Pogledao sam sinoc samo snimke golova ne bas najbolje kvalitete. Prvi i treci nisu bili bas neobranjivi cini mi se, ali sta je tu je...
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan

KAPETANSKA POSLA: Iker je sinoć još jednom pokazao kako se ponaša pravi kapetan, te je nakon utakmice natjerao igrače da idu pozdraviti navijače.

11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

KAPETANSKA POSLA: Iker je sinoć još jednom pokazao kako se ponaša pravi kapetan, te je nakon utakmice natjerao igrače da idu pozdraviti navijače.

Casilas je kralj,volio bi da prestanu pljuvat po njemu,svaki golman ima kikseve u karijeri,ali ima i obrane,nažalost kiksevi se više pamte nego obane fakat jadno...

15 godina
neaktivan

Pogledao sam sad snimku tekme jer jucer nisam bio u mogucnosti gledat....

Mogu samo rec da Real s Modricem i bez njega nije isti klub... Ne samo zbog njegovih brzih rjesenja iz prve te okomitog probijanja linija, vec sa njim svaki igrac puno bolje igra i veci je timski duh, kompaktnost isto je razlika nebo i zemlja..... Volio bih samo pitati ove iz suprotne teme koji su govorili da to nece biti isti Modric nakon ozljede i pauze, kakav im je dojam nakon samo prvih pola sata njegove igre? 

Khedira i Bale najgori jucer, ne znam sta cemo s Baleom jer ovo nema smisla ako se on drasticno ne promijeni sad s Modricem....

Ramos se vratio treninzima, kad se ocekuje njegov povratak na teren? On je isto ogroman psihicki faktor odostraga prvenstveno, kao dokapetan....

14 godina

Nas bivsi trener izbačen iz lp vec u ovoj fazi hihi

13 godina
neaktivan

Sta rec?  Sramota je da kod kuce primimo 4 komada od jednog šalkea kojeg tako rec do prije godinu dana šamarao je tko je stignuo...i onda taj isti klub nas našamara nasred bernabea i dokaze nam da kolektov, volja, motivacija pobjeđuju sav novac, luksuz, prestiž i sva ostala sranja. Da nam nije bilo ronalda sad bi nam se svijet "smijao" jer bi ispali i bili naguzeni od šalkea...

Da se razumijemo, šalke je dobar klub, sve posteno, pobjedili su nas sasvim zasluzeno i realno gledano zasluzili su prolaz al nas je ivukao prvi dvoboj. Da stvar bude jos gora, mi se "vadimo" na ozljede da nam fali ramos, james ovo ono...šalkeu je ozljeđeno 8 igraca, od tog mislim 4-5 prvotimaca pa opet isti taj šalke nam je uvalio 4 gola, a mogli su i još.

Da nije bilo ta dva bljeska ronalda glavom četvrtfinale bi gledali iz "fotelja" i sami sebi "hebali" mater al sreca nas prati trenutno pa eto ipak cemo se nac u kuglicama za cetvrtfinale. Pitanje je sta ce se desit nakon izvlacenja, jer ako ovako nastavimo zagarantirano nam je ispadanje iz cetvrtifinala. Da ne zaboravimo sad nam slijedi levante i protiv barce, a ako ovako budemo igrali, mozemo bit sretni ako zavrsimo kao šahtar danas, odnosno teniski razultati tako rec.

Kolektiva nigdje, obrane nigdje, veznog reda nigdje, a bome ni napada osim tih par bljeskova ronalda sve u svemu mi kao da smo imali 11 mutavih i slijepih igraca na terenu koji kao da su molili boga da jedan drugog ne nadju...

Od pocetka hebene utakmice govorio sam na stranu od arbelone da to pusta na sve strane, da igrac sam ide a arbeloa nista..naravno ni bale...i eto prv gol je bas i pao s te strane. Mozda, al kazem mozda je iker mogao malo bolje reagirat ovako lopta se samo skrneula od njegovih ruku al to ni nije njegova krivica toliko nego branica sta su ga uopce doveli u takvu situaciju.

Drugi gol, opet...pusta na sve strane, iker spasava al odbijenac. Mozda je ponavljam mozda mogao bolje malo, ili makar je odbit ili "mozda" uhvatit, al sta je tu je.

Treci gol, navodno iker nije vidio loptu. Nemogu rec jer se nisam nasao u njegovoj kozi al mislim da lopta nije bila bas toliko zavrnuta al eto sta je tu je.

Cetvrti gol...jbga modric tako rec asistirao odbijancem...svakom se moze desit, al naravno sto manje da se desava...opet obrane nigdje...

Sve u svemu, ako ovako nastavimo..mene ce pocet strah gledat ligu prvaka i protiv barce jer ce to bit teniski rezultati a kako je krenulo i rukometni tko zna...

Danas se mi smijemo šahtaru, mogli bi i mi uskoro proc i gore od njih ako se ovako nastavi...

treba podhitno se nesto mjenjat...a ne trazit izlike, na ozljedama, na ovom na onom..anceloti stalno nesto govori da j eproblem tamo tu, al ocito nista ne radi na rijesavanju tih problema...

Budemo vidli protiv levantea dal je tim igracima ijedan k usao u glavu ili cu stvarno zaobic utakmice do kraja sezone jer samo se nerviram zivicram i ludim kao i svaki pravi dugo godisnji navijac kluba. Nesjecam se ovakve krize bas, zadnja je bila tamo negdje 2002 negdje slicna kao ova...

Origin ID: ReaLazio
16 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Zanimljiv video o oporavku našeg maestra

17 godina

lol

17 godina
neaktivan

Napravili su novi "spanish laughing guy" video na temu Ancelottijevog post match interviewa:

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 2:31 (Hyperion).
14 godina

http://realmadrid.hr/vijesti/intervjui/ancelotti-imam-potpunu-vjeru-u-svoju-momcad/ 

http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina
neaktivan

Danas ćemo prijeći Levante kao plitak potok...

12 godina

će nas*

17 godina
Dr.Feel kaže...

Danas ćemo prijeći Levante kao plitak potok...

Idem uplatiti listić i staviti x2 :D

12 godina

Dr.Feel 22.3 - "Danas ćemo prijeći Barcelonu kao plitak potok"

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 11:01 (Del_Boy97).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice