- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlicna tekma... Realu osim Isca u sredini nitko ne igra. Khedira je trupina, Kroos samo na popisu igraca.
Ova igra Schalke mi se jako svida, brz nogomet igraju... odlicni su.
Ovakvu žar i borbu Ronalda nisam vidio ima bar godinu dana.
Opet smo resetirali XD
Moze bit svasta jos u drugom poluvremenu, švabe se neće predat.
Khedira,hvala Bogu pa će otiči na ljeto - ugovor mu ističe
Što više gledam real to sam sigurniji da je Bale najveca prevara u povijesti sporta. 100mil za igrača za kojeg je modrić direktor svemira.Po toj logici luka vrijedi milijardu
Ovakvu žar i borbu Ronalda nisam vidio ima bar godinu dana.
ovo, i njegova dva gola su jedino pozitivno trenutno kod Reala. žalosno, jer sam mu prije par dana jebao sve po spisku, ali očito su jedino do njega sve ove kritike doprijele.
a taman sam popljuvao Benza nakon što je s one dvije katastrofalne lopte upropastio dvije kontre u razmaku od 10 sek. 
a kako ga uvali u pm...sad ste najebali kad modrinjo udje u igru
hahahahhahahahhahaha, kakva utakmica, postoje li tu obrane ikakve?
tek sad se vidi koliko Modrić znači Realu.
sad sam dosao sa posla nekuzim sta se dogada?!
Budimo realni, trenutno Real nema sta trazit u ligi prvaka.
Ako im Schalke ovo radi, sta ce bit s nekim jacim strah me i pomislit....
pasoš puno znači 
San Iker vas je spasio od ispadanja
skidam kapu schalkeu, lavovska borba je ovo bila
Je vraga, kriv za 2 gola.
Koji peh Modrića, da izbijanjem lopte asistira Huntelaaru :/
Bale apsolutno beskoristan.
Kako je Modrić odigro?
Nemoš tak govorit, on je panj, on nije u formi, on je najgori igrač Reala, blaaaaablablaaa.. Sve ste to govorili do prije koji DAN ;)
ako je schalke zabio 4 gola na bernabeu! znaci od barce minimum 4 komada dobivamo jbg cetvrtfinale koga god da dobijemo ispast cemo 100% koliko sam uspio vidjeti utakmicu znaci ukupno 15 min 0 od igre,ko i od nove godine...
Isto je tako mogo popušit ova zadnja 2 udarca, ali ih je obranio.
da se citiram:
na stranu Modrićeva asistencija koja se srećom odbila do igrača Schalkea, ali u pola sata je oduzeo više lopti od panja Khedire u valjda cijeloj sezoni. ne znam što taj Modrić radi ekipi tamo u Madridu, ali očito je da ima velik utjecaj na sve igrače i igru. nakon ove utakmice danas siguran sam da Real brani naslov. mark my words.
:galvanizacija:
Isto je tako mogo popušit ova zadnja 2 udarca, ali ih je obranio.
Sarkazam..
Je vraga, kriv za 2 gola.
Koji peh Modrića, da izbijanjem lopte asistira Huntelaaru :/
Bale apsolutno beskoristan.
Za koja to dva je kriv ?? Lik nije za niti jedna gol kriv. Mozda je kod Fuchosovg mogo malo bolje reagirat, ali lik je nabio loptu kolko je isla, htio je boksat, odbila se krivo i hebiga... Lik je danas spasio real.
Ubili ste ih!! http://prntscr.com/6f82kp hahahah jad, di vi mislite sa ovakvom igrom?
Iker je na razini bio, jedan od rijetkih.
Jednostavno ne znam, mozemo se samo nadat da ce se sve nekako poslozit, igra je na razini Kamen Ingrada, nigdje veze.
Nadat se da ce modric rijesit sve probleme je glupo, Napad steka, nekako bezidejno sve.
Jel zna netko kad se Ramos i James vracaju ?
dr.feel je uklet
Kako je Modrić odigro?
Oće meni neko odgovorit kak je Modrić odigro haha
Kako je Modrić odigro?
Oće meni neko odgovorit kak je Modrić odigro haha
začuđujuće dobro s obzirom da mu je ovo prva tekma nakon 100 i nekaj dana, imao je taj jedan kiks sto vas je skoro kostao LP-a, ali sve u svemu dobro