Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.859
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

Dap, Bale je uz Modrica 10x opasniji to sam takoder primjetio, bas se fino razumiju.... 

Isto ko sto Ronaldo uz Jamesa, al jbga kad je James out jos ohoho 

Tottenham connection XD

Danas sam opet gledao Atletico Madrid, pa oni su u istom, ako ne i gorem stanju nego Real Madrid. Nemaju apsolutno nikakvu igru, ne stvaraju šanse, a više nisu opasni ni sa centaršutima, kornerima i slobodnjacima.

Ja ne znam šta je Simeoneu, dal je on njima naredio da isključivo moraju loptu vodit po aut liniji do zastavice pa ubacivat u šesnaesterac ili šta, ali to konstantno iz utakmice u utakmicu ponavljaju. Imaju slobodnog igrača u sredini, ali nema šanse da mu dodaju, mora se lopta vodit po aut liniji do zastavice i gotovo...

I obavezno svaku utakmicu minimalno 4 žuta kartona i 100 prekršaja. XD

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Upali smo u krizu koja je pomalo i radi modrica al nije on glavni krivac za nju i opcenito tim se mora skulirat, i promjenit stvari. Svima se to desava, tako da netreba panicarit iako je ajmo rec "alarmantno" stanje. Ocekujem da modric vrati svjezinu i nove ideje, i da igraci pocnu igrat brzu igru, brzi protok lopte...jer iso stvarno dosta navlaci tu loptu..istina zna navuc par igraca na sebe, al opet...treba se puno prije sa manj edriblinga i kerefeka rijesavat lopte. Bale presebican iovako ionako...benzema..sta rec?

Origin ID: ReaLazio
11 godina

Vi stvarno mislite da imate bilo kakve sanse na Camp Nou? :)

14 godina
el.šef kaže...

Vi stvarno mislite da imate bilo kakve sanse na Camp Nou? :)

i evo još jedan je došao vamo u temu,vjerojatno drugi acc od nekog

nego @thedarkside stvar je u tome što je Real u krizi od početka 2015

http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan

Da kriza je tako rec pocela od nove godine, dok prosle su trpali po 4-5 komada tako rec. Neznam radi cega bas posebno, osim naravno ozljeda koje su isto napravile svoje, al anceloti je morao tj trebao nac neku alternativu dok modrica i jamesa nema, ili je on ocekivao ubacit ce Isca i sistem ce mu ostat isti. Napad nam je bezveze, i poceli smo ko barcelona radit 150 ubacaja kao da nemamo sposobne igrace za doc pred gol normalnom igrom.

Bale...toplo hladno sa vise hladnim i povremenim bljeskovima..al nemozemo se oslanjat na bljeskove i cekat kad ce uspjet tu hebenu desnu stranu probit kako bog zapovjeda...

Benzema...sta rec...jednu utakmicu kao da ga nema u igri, drugi ga cak i ima, al uspori napad, te si nezna nac prostor te nezna sam uc u prostor nego uvijek se desi da su branici ispred njega...

Ronaldo...neznam..od nove godine kao da je ubacio debelo u nizu...neznam dal je radi prekida ili je nesto drugo, ili jednostavno nemam pojma se "zasitio" sta mi je tako rec "nemoguce" za njega koji vjezba do iznemoglosti i sve..

Isco...ima bljeskova isto, al vecinu vremena bar po meni previse tu loptu vuce..istina navuce on igrace na sebe, al sve se to uspori i ispadne jedna velika zavrzlama...ne rijesava se lopte na vrijem enego uvijek ceka hebeni zadnji cas, kad ili mu presjeku ili bude faul na njemu ili "padne"

Kros...zna dodat lijepe lopte ala xabi alonso, al osim toga ne pomaze bas pri nekoj kreaciji igre jer od nove godine kao da vecinu vremena zna dodat igracu do sebe i tako vrtit u krug

Obrana...marcelo zna odigrat dobro...varane isto nije los..pepe zna kiksat..carvajal neke utakmice je bio medju najboljima, al neke se desi kao da ga nema ili jednostavno stalno kaska

Sve u svemu nadam se da ce nekako se to rijesit i da ce pocet igrat kao prosle godine, il bar 70%...

15 godina
neaktivan

Luka Magic is back!!   

Znaci, valjda nitko nije mogao ni ocekivati kakve ce samo vapaje i zazivanja navijaca njegova odsustnost donijeti... Komentari kako je on najbolji igrac Real Madrida na svakom koraku 

17 godina
neaktivan

Samo da ne kiksa sutra ko npr. Illaramendi... 3 puta kuc od drvo

Ancelotti će mu teškom mukom dati sutra čak 30 minuta XD

Jedva čekam pljesak na Bernabeu kad bude ulazio, morat ću i snimit!

12 godina
neaktivan

Ronalda drzat gladnog do El Clasica i pojest ce Messija i društvo. Tek sad vidim ovu temu, a obožavam Real :)

13 godina
neaktivan

Treba njih svih malo "nasamarat" da se pokrenuo i krene taj protok lopte brze sa i bez modrica..jer nemoze jedan hebeni real ovisit o jednom igracu, sta bi bilo da se modrica proda? Oni bi ovako igrali dok sta? nebi dosla neka kopija modrica ili sta?

Igra nam nesmje zavisit od jednog ili par igraca, aako carlo nema neke "Zamjenske" taktike dok su neki igraci određeni onda stvarno koj k radi u Realu, iako je donio decimu i sve, al zar se nemoze prilagodti adaptirat..ima najskuplju tako rec momcad na svijetu i on nemoze napravit "dve" taktike za njih na kojima ce efikasno igrat? Imaju scoutove na svakom kutu stadiona koji prate, imaju kamere sa programom koji prati sve zivo na terenu, od brzine igraca, kretanja, offside, rupe dodavanja ma apsolutno sve i on uz sva ta cuda nemoze sklepat momcad da funkcionira dok modrica nema??

12 godina
neaktivan

ocigledno je da je Modric motor Reala, nitko nema njegov 'nos' za dodavanje.
iskemijat ce nesta Ancelotti 

14 godina
Hyperion kaže...

Samo da ne kiksa sutra ko npr. Illaramendi... 3 puta kuc od drvo

Ancelotti će mu teškom mukom dati sutra čak 30 minuta XD

Jedva čekam pljesak na Bernabeu kad bude ulazio, morat ću i snimit!

ma nemoguće,Ancelotti ne uvodi prije 70-te

12 godina
neaktivan

Ekipa bez hejta, ali iskreno mislim da nemate nikakve sanse ove godine. Igraci su vam katastrofa, pogotovo napadacki trojac. Jos kad uzmemo u obzir da Messi melje Ronalda u svakom pogledu i da Barcelona sve vise pritisce sumnjam da cete ove godine bilo sta osvojit. Pomolite se fanboyevi :)

14 godina
parlel kaže...

Ekipa bez hejta, ali iskreno mislim da nemate nikakve sanse ove godine. Igraci su vam katastrofa, pogotovo napadacki trojac. Jos kad uzmemo u obzir da Messi melje Ronalda u svakom pogledu i da Barcelona sve vise pritisce sumnjam da cete ove godine bilo sta osvojit. Pomolite se fanboyevi :)

ako smo mi fanboyevi,šta si onda ti?hejter?

velika je razlika između normalnog navijača i fanboya,a pogotovo hejtera.Samo pogledati ovu temu i koliko realovih hejtera vamo ima,više nego što ima barcinih hejtera u barca temi,to je sigurno

12 godina
neaktivan

Ne nisam hejter, samo govorim istinu. Mene ne zanimaju one djetinjaste usporedbe messi,ronaldo mene samo zanima nogomet i klub za koji navijam. Tu sam dosao reci svoje misljenje,ako te je to uvrjedilo tvoj problem ne moj,ocito si se pronaso u ovome kada si se tako zapalio, fanboyu. :) LP

14 godina
parlel kaže...

Ne nisam hejter, samo govorim istinu. Mene ne zanimaju one djetinjaste usporedbe messi,ronaldo mene samo zanima nogomet i klub za koji navijam. Tu sam dosao reci svoje misljenje,ako te je to uvrjedilo tvoj problem ne moj,ocito si se pronaso u ovome kada si se tako zapalio, fanboyu. :) LP

i za koga navijaš?očito je ne za Real,jer nebi došao pisati tako nepotrebne stvari,hejteru :) LP

13 godina
neaktivan
parlel kaže...

To da "govoriš istinu" to samo ti misliš, ne i ostali. Poštedi nas još jednog lika koji će nam doći soliti pamet.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
neaktivan

Danas ćemo prijeći Schalke kao plitak potok...

14 godina
Dr.Feel kaže...

Danas ćemo prijeći Schalke kao plitak potok...

oš ti pogoditi koji put 

16 godina
odjavljen

Ajde bok.

Losing all hope was freedom
12 godina

blažen bio dan kad je ovaj otišao

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

blažen bio dan kad je ovaj otišao

Pretpostavljam Boxius?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
16 godina
neaktivan

Nez o kome pricate, BN je online... aha, piksic - odjavljen. Prelazi na windforce acc ako se ne varam, slicnosti su prevelike.

Real eyes realize real lies...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 15:08 (N3N0).
16 godina

Neki kvalitetan link za stream, netko? 

Zadar živi vječno!
14 godina
neaktivan

http://www.ronaldo7.net/video/real-madrid-live/real-madrid-live-stream.html

Otprilike sat vremena prije tekme odi na tu stranicu i nađi si neki stream, svi provjereno rade, Ustream je odličan za mene

14 godina

još da ode boxić i onaj drugi,makar iz ove teme

15 godina
neaktivan

pa jeboti khedira mater i onaj tko ga stavlja i drži u ovome klubu. pa nek spuše 3-0 i ispadnu šta se mene tiče. imaš tog panjinu u momčadi čija je jedina svrha cipanje po sredini terena i uzimanje ničijih lopti, a on nije jednu loptu uzeo u 20 minuta, samo trči kao muha bez glave. pa stavi onda nekog iz Castille, nek skuplja iskustvo jer ćeš ionako ispasti a ne ovu panjinu jebenu. Barca će nas rastaviti, moliti ćemo Boga za onih 5-0 od prije par sezona.

edit: i penal je nesuđeni uspio skrivit. fuj.

edit 2: evo i Kikice. ima Real sreće više nego pameti. drugi gol je visio u zraku. ovako se možda napokon smiri igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 21:10 (Zvonzi).
17 godina
neaktivan

Pa Isco je gori od njega, koliko je samo lopti popusio i imao losih dodavanja.

Ronaldo zabio gol, sad smo opet na početku...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 21:12 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

nije stvar koliko je lopti tko izgubio - Isco će neki kuratz i napraviti valjda do kraja utakmice, ovome je jedini posao mesarenje i uzimanje ničijih lopti, ali ni to nije u stanju napraviti. kažem - pa radije stavi nekog dečkića iz Castille pa nek skuplja bar iskustvo. od ovoga lošiji neće biti. sreća da je ušao ovaj korner, inače bi mogli kupiti prnje.

15 godina
neaktivan

hahahahahahhahaha piši kući propalo. Carlo, jeb'o ti Khedira mater. eto. nosi ga sa sobom.

15 godina
neaktivan

opet Kikica. odličan centaršut Fabia. osim ta dva gola - katastrofa. ništa vrijednog spomena. Carlo, stavljaj Kapulicu unutra inače ćeš gutat knedle do kraja utakmice kako stvari stoje. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice