već sam napisao,Ancelotti je u karijeri osvojio samo 3 prvenstva tako da od njega netreba očekivati prvenstvo s Realom ali je zato osvojio i 3 lp a naravno puno je teže osvojiti LP
nece oni osvojiti ove sezone prvenstvo,a kamoli LP...
već sam napisao,Ancelotti je u karijeri osvojio samo 3 prvenstva tako da od njega netreba očekivati prvenstvo s Realom ali je zato osvojio i 3 lp a naravno puno je teže osvojiti LP
nisam ni rekao da će osvojiti LP,nego samo činjenicu.A LP ako dobijemo nekog vrlo jakog u idućem krugu,mogli bi lagano ispasti
Ancelotti ni sam ne zna šta radi. Gubili smo već u prvom poluvremenu, 2 zadnja vezna su imala žuti karton, ali on kao i uvijek čeka sa izmjenama, uvodi krive igrače u krivo vrijeme. Žao mi je Chicharita, da ne potračimo onakav talenat kao što smo to napravili sa Kakom. Do sad nisam vidio nikoga željnijeg igre nego što je Chicha, uvijek trči i uvijek se trudi, ali Benz dobije priliku na staru slavu.
Eto pa ti znas.
Kad je dignuo LP bog i batina, kad je imo onaj show na pocetku sezone, bog i batina. Naniza par poraza, odredeni igraci ne igraju nikako... Ronaldo glumi po terenu i stalno gestikulira ostalim igracima a stoji u offside 90% vremena ili glumi mantinelu. Sta vam je Ancelloti kriv, svaka ekipa ima svoje vrijeme kad ih nejde. Povratak Modrica nece znacit nista ako ce i dalje Isco bit jedini koji pokusava nesto u sredini, dok Kroos samo dijeli lopte lijevo desno prvom do sebe.
Ako pogledaš moje postove shvatit ćeš da mi je draži Mou od Ancelottija i koliko puta sam samo pljuvao po Carlu čak i kad smo pobjedili.
Moj posao nije da ja poslažem ekipu, nego je Carlitov, a očito da ga dobro ne vrši. Ako ga možemo hvaliti kada pobjedimo(iako je zasluga jednog igrača) onda ga imamo pravo i grditi kada ne vrši svoj posao dobro.
s kim se ti svađaš
dok feel govori da real sve gazi real odigra x ili izgubi samo nastavi
Šta je ovdje tako depresivno i beznandno postalo da više ni ne serete po Ancelottiju, Rajfu, Balerini, drvenonogom Illari i centaršutima?
A ti Dr.Feel nemoj samo molim te spominjat više plitke potoke jer smo trenutno tonući Titanic u sred Atlantskog oceana.
pozdravite se sa 1. mjestom jer ga više nećete vidjet 
odrasti,moram svu ovu djecu dodati na ignore.Strašno kakvi su
ajde ni zaje ne znas primit kako spada, ovo je realno stanje stvari da je barcelona trenutno u puno boljoj formi nego real
odrasti,moram svu ovu djecu dodati na ignore.Strašno kakvi su
Neznam ja tko je u 12-om mjesecu govorio da su osvojili La Ligu ;)
neznam ni ja,moje sve postove možeš pretražiti i ja tako šta nisam rekao,ako se ne varam mislim da sam napisao da su Realova 4 boda ništa,jer prošle godine je bilo 7 bodova razlike,pa su se Atletico,Real i Barca izmjenjivali
neznam ni ja,moje sve postove možeš pretražiti i ja tako šta nisam rekao,ako se ne varam mislim da sam napisao da su Realova 4 boda ništa,jer prošle godine je bilo 7 bodova razlike,pa su se Atletico,Real i Barca izmjenjivali
Mislio sam na Madriđane općenito, krivo sam se izrazio
Živio je i Xabi, živio je i Ozil. Real Madrid bez Di Marie je i dalje Real Madrid, ali Di Maria bez Reala nije Di Maria. James se pokazao kao odlična zamjena, odličan kreator igre i ne treba nam ništa bolje od njega.
Kada se oporave Modrinjo i James, Kroos pada u drugi plan, njegovi korneri i one bezvezne duge lopte ne funkcioniraju, u zadnjih par tekmi počeo je olako gubiti živce.
Sramotiš se, da Kroos pada u drugi plan 
Cijela ekipa igra jako loše, pa je logično da i Kroos nije na razini koju može držati. Ali zaboravljaš da je i on još uvijek relativno mlad igrač i da mu sigurno nije bilo lako igrati bez nekog iskusnog kraj sebe tipa Modrić. A da ne pričamo da igra sve tekme punu minutažu pa je i akumulacija umora prisutna.
Realu ce se desiti isto sto i Barci kad ih je vodio Martino.Isti igraci igraju cijelu sezonu i na kraju sezone dode do pada i nemogu dati ni autogol od umora.
Kolega, prvo skočite pa recite hop!!!!
Pozabili ste na jedan detalj, u stvari dva!!
Prvi; razlika je samo jedan bod, pa ako u nekom "kraju" bude li la, nije to nikakva prednost!
Drugi; još igramo drugi El Classico, pa ako vas doma naberemo i pobijedimo, ne budete vi vidjeli izaći iz stadiona od muke, kamoli prvo mjesto za osvajanje Primere, kolega, obuzdajte svoje konje, još je puuuuno utakmica za igrati!!!!
Lijep pozdrav!
ATJ Lučko
Kako si ti dosadan sa tim "pametnim" komentarima
I vi ste dosadni sa provociranjem i posjećivanjem ove teme
ako misliš na lučkog,mislim da se većina slaže.To njegovi pretenciozni tekstovi kad piše,jedva čitam.Da nije za Real,dosad bi ga imao na ignoru.LoL
U svakom slucaju ima se jos jako puno za igrati, cak i da bilo koja ekipa pobijedi u El Clasicu prvenstvo nebi bilo gotovo....
Hladne glave trebamo priznati da smo se ovu sezonu jebacki mucili sa ozljedama i to nam niko ne moze osporit, Barcelona je skoro cijelu sezonu kompletna pa se jedva poslozila i gledao sam danas prvo poluvrijeme i nisu djelovali nista bolje od nas jucer, ali probudili su se u drugom poluvremenu....
Nedostatak Modrica, Jamesa, Ramosa, Pepea i ekipe nikako nisu za odbacit jer su to svi redom prvotimci i niko nam ne moze rec da to nije opravdan razlog za bilo sta sta ce se desit sa ovom sezonom, ponajprije bi se moglo reci da ako nista ne osvojimo smo izgubili sezonu na ozljedi Modrica ali tu je puuno kriv i sam Ancelotti....
Pod hitno trebamo prebaciti sustav igre na 4-4-2.... Moj prijedlog kako bi to sada povratkom Modrica trebalo izgledati, iako cisto sumnjam da oce jer Carlo kao da slijepo slijedi trend da su trojica napadaca skroz fensi :
Casillas
Carvajal-Varane-Pepe-Marcelo
Bale-Kroos-Modric-Isco
Benzema-Ronaldo
A niko nam ne moze osporit da bi sljedeca ekipa odigrala ovu sezonu ovako da niko nije bio ozlijeden kao u redovima Barcelone...
Casillas
Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo
James-Kroos-Modric-Isco
Bale-Ronaldo
Smatram da bi se ovo ljeto prvenstveno trebali rjesiti Benzeme, lik je jebena mantinela cijelu tekmu, ne moze si napravit prostor niti zna uc u njega i 2 klase ispod Suareza sto si ne smijemo dopustiti kao klub.... Mozemo zaliti za Di Mariom, ali kao sto je kolega iznad rekao, James je dosao kao dostojna zamjena a Isco se preporodio, iako mislim da Isco nije proigrao kao sto jest da bi u upravi svi redom lupali glavom o stol..... I nije najsretnije rjesenje Bale-Ronaldo u spici jer je Bale suvise sebican, ali svakako bolje da ostane on nego Benzema koji se provlaci vec 10 sezona i nikako da proigra.....
#HalaMadrid
previse ocekujete od Modrica koji nije igrao par mjeseci ni minute.Uz to koga ce staviti u sredini jer ce odmarati Kroosa i Isca zbog zutih kartona?
previse ocekujete od Modrica koji nije igrao par mjeseci ni minute.Uz to koga ce staviti u sredini jer ce odmarati Kroosa i Isca zbog zutih kartona?
Illaramendija 

Modric bez ijedne minute je bolji od Silve, Illare i Khedire zajedno bez pardona....
A Kroos i Isco mogu igrati obje tekme, bitno je da nijedan u tekmi protiv Levantea ne pokupi zuti karton......
Modric bez ijedne minute je bolji od Silve, Illare i Khedire zajedno bez pardona....
A Kroos i Isco mogu igrati obje tekme, bitno je da nijedan u tekmi protiv Levantea ne pokupi zuti karton......
Neznam sumnjam da ce to biti laka utakmica s obzirom da ovima trebaju bodovi a Real igra lose.
Vidio sam negdje na Realovima FB stranicama da nece igrati uopce.
Modrić na 50% forme je bolji od svih u veznom redu trenutno, samo da pošalje dobru loptu napadaču kako on to zna i umije ili pokrene akciju/kontru i to je to.
Uostalom nadam se da će i Bale uz njega proigrat i da će napokon Real postati opasan po gol i na desnoj strani te u sredini terena.
A one centaršuteve neću više da vidim, bljuje mi se već od tog, preko 30 komada ih upute svaku utakmicu, a nijedan gol iz tog nisu zabili.
I Ancelotti treba skupit muda i zabranit Ronaldu da puca slobodnjake, koliko smo samo golova mogli zabit iz toga aspekta igre da je pucao netko tko ih zaista i zna pucat...
Dap, Bale je uz Modrica 10x opasniji to sam takoder primjetio, bas se fino razumiju....
Isto ko sto Ronaldo uz Jamesa, al jbga kad je James out jos ohoho