- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Courtois i nema previše veze s ovom temom, ali ovo je besmisleno. Ne može UEFA sa svojim donošenjem odluke biti iznad ugovora, tj. mogu oni to odobriti, ali valjda i Chelsea može onda tužiti atletico za nepoštivanje ugovora kojeg su potpisali i dobiti novce koje atletico nema. Pa nije ih nitko tjerao da posude igrača pod tim uvjetima.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
True story
Da je Barca u LP igrala protiv Dortmunda, ti bi onda navijao za Barcu?
True story
Bog je rekao: Voli svog neprijatelja :D
Evo jedna činjenica: Real Madrid je prvi klub u povijesti LP koji je 3x zaredom u KO fazi (u istoj sezoni) izvukao tim iz iste države(S04, BVB, BM)
Da je Barca u LP igrala protiv Dortmunda, ti bi onda navijao za Barcu?
nebi ni za jedan klub,bilo bi mi svejedno
molimo boga svi skupa da se ronaldo uspije oporaviti do prve polufinalne utakmice.bez njega igramo ocajno.
najvjerojatnije bez ronalda u srijedu:/
najvjerojatnije bez ronalda u srijedu:/
to je 100% sigurno nazalost.ali eto mozemo se nadat da ce se uspjet oporavit do prve utakmice sa bayernom
Ma izgubit ćemo taj kup
Nije ništa službeno za CR-a.. A bez njega ćemo teško protiv Barcelone.
kad bi samo osvojili tu 10-tu LP,ostalo je nebitno
kad bi samo osvojili tu 10-tu LP,ostalo je nebitno
Ništa ni od LP
Lp 
Ništa ni od LP
Lp 
ah cuj...netko ce se borit za naslov a netko ce gledat iz kauca ligu prvaka.
Ništa ni od LP
Lp 
vidit ćemo,samo nemoj pisati taj šugavi LP kao onaj stjepanj ili kako već.To stvarno živcira
Ništa ni od LP
Lp 
ah cuj...netko ce se borit za naslov a netko ce gledat iz kauca ligu prvaka.
Igraš u jednom od preostalih 4klubova?
vau, nisam znao
ja ću kao pravi fan pratit sve tekme i navijat da bolji pobijedi.
da, navijam za barcu inače, ali nebi mi bilo mrsko da osvojite decimu, dapače, samo da bude atraktivan nogomet, ne ono što će Mou radit u pokušaju osvajanja LP.
i za kraj da pozovem navijače oba tabora da prestanu s ruganjem i ponižavanjem kad jedni dobiju, drugi izgube.
na kraju svi dobivaju i gube, tako da nema smisla svađat se oko nebitnih stvari jer tome nema kraja.
prva takva situacija je večeras/sutra pa u srijedu u kupu, neka "sretniji" pobijedi kad su oba kluba dobra i kvalitetna.
Preatorian se odavno prestao truditi :(.
Tekma danas u 10, moglo bi biti svega. Nema Ronalda, glave su već na Barci i Bayernu...
Preatorian se odavno prestao truditi :(.
Tekma danas u 10, moglo bi biti svega. Nema Ronalda, glave su već na Barci i Bayernu...
a valjda mozemo pobjedit almeriu bez ronalda.procitao sam negdje da ce ronaldo bit spreman za bayern.bar jedna dobra vijest.
I Ramos otpao za današnju utakmicu,ozljeda Ramosa,koliko če se ozljeda naslagati do kraja pa to nema nigdje
nego na poluvremenu granada vodi 1:0 pa u slučaju da tako ostane s današnjom pobjedom bi preskočili Barcu
Hala Granada 
naletjeli na granatu.
*mogla bi slična utakmica biti i večeras. malo umor iz europe, malo ozljede, malo podcjenjivanje. rani gol bi puno olakšao.
Joj kako ćemo mi pamtiti onaj poraz od Seville. Nadam se da može i Atletico barem jednom kiksati do kraja, ali ne vjerujem da će si dopustiti tako nešto. I još sad sa ovim mogu na Camp Nou na izlet samo.
Ajmo sad po pobjedu!
Joj kako ćemo mi pamtiti onaj poraz od Seville. Nadam se da može i Atletico barem jednom kiksati do kraja, ali ne vjerujem da će si dopustiti tako nešto. I još sad sa ovim mogu na Camp Nou na izlet samo.
Joj da Real osvoji sve bodove do kraja, osvojit će prvenstvo 100% Atletico ima dosta teških utakmica u prvenstvu + liga prvaka. Između ostalog imaju gostovanje kod Barce, tako da Real treba brinuti da ne izgubi još bodova do kraja.
I Di Maria se ozlijedio na zagrijavanju,igrat će Morata.Pa dobro ovo više nije normalno
Je li u redu ako plačem zato što nas je ovako loša Barca dobila 2 puta
Ramos i Di Maria su otpali za današnju utakmicu.Nadam se da će Modrić dobiti par poluvrijeme odmora.
Joj da Real osvoji sve bodove do kraja, osvojit će prvenstvo 100% Atletico ima dosta teških utakmica u prvenstvu + liga prvaka. Između ostalog imaju gostovanje kod Barce, tako da Real treba brinuti da ne izgubi još bodova do kraja.
Ali to gostovanje sad nije bitno više, ako ATM pobijedi sve ostalo. 4 boda zaostajemo, tehnički. A teških utakmica imamo bome i mi, a da ne spominjem sad ove probleme s ozljedama. Ali fantastična sezona, kako god završilo.
1911 /\/\/\/\/\ 1899