Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.312.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
matić_žu kaže...

Sve što sam pisao večeras se pokazalo istinitim. Isco zaslužuje u prvih 11, a Mourinho je najbolji trener današnjice. Hvala i doviđenja ;)

Jurgen Klopp

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Isco opet nije iskoristio šansu. Zadnjih 20 minuta je barem imao hrpu prostora i nije napravio ništa bitno. Zadržao solidno loptu tu i tamo i to je to. Njegov ulazak nije baš nešto donio, jedino je izgledalo bolje jer se Di Maria vratio u sredinu, a Borussija nije imala snage za onakav presing.

Ti i ja očito nikada ne gledamo istu utakmicu. Ili ti imaš nešto protiv Isca ili si slijep, nešto od to dvoje jeste.
Otkako je Isco ušo u igru sredina terena je živnula, samim time i naš Lukica. Iscova zadaća nije bila da ide u napad i da zabije gol, Ancelotti zna da je on odličan tehničar i naravno da će ga uvesti u igru da čuva loptu, dakle on je svoju zadaću uredno napisao.
Borussia uvijek ima snage za pressing, sjeti se prošle sezone protiv Malage. Punih 90 minuta su ih terorizirali.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
sstrmi kaže...
Cordas kaže...

Svi spominjete Modrica i Ikera, ali Alonso je odigrao fenomenalno zadnjih 20 minuta. Smirenost i sigurnost u najvaznijim trenucima utakmice. Sreca da ga imamo.

zato njegov nasljednik od 38€ odigrao katostrofalno

Da su mene platili 38€, i ja bih igrao ko ku*ac... Da je bilo 38 milijuna €, onda bi se dalo razgovarati.. {#}

14 godina
david7 kaže...

Da su mene platili 38€, i ja bih igrao ko ku*ac... Da je bilo 38 milijuna €, onda bi se dalo razgovarati.. {#}

nije tebi lako {#}

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
matić_žu kaže...

Sve što sam pisao večeras se pokazalo istinitim. Isco zaslužuje u prvih 11, a Mourinho je najbolji trener današnjice. Hvala i doviđenja ;)

Jurgen Klopp

Mourinho becomes the first coach to reach the semifinals of Champions League in 8 different seasons.

Kada nađeš bolji argument vrati se ;)

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
protjeran
Real Madrid - Kraljevski klub!

je malo sam se zaletio sa ovom izjavom ali ipak sa onakvom momcadi za koju igra 5 igraca B momcadi pobjeditii Real M 2-0....

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

je malo sam se zaletio sa ovom izjavom ali ipak sa onakvom momcadi za koju igra 5 igraca B momcadi pobjeditii Real M 2-0....

sve je moguće u nogometu

17 godina
neaktivan
Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina

Nitko ne spominje da su Realu falili Ronaldo, Jese, Khedira i Marcelo, a da je Di Maria igrao nespreman. Bitno da Barca fanboyi imaju nekakav izgovor.

Why so serious?
15 godina
matić_žu kaže...

Otkako je Isco ušo u igru sredina terena je živnula, samim time i naš Lukica. 

Pa sredina je živnula jer je izašao očajni Illara, a Di Maria se vratio u sredinu. Da je stavio Moratu na lijevi bok umjesto Isca, jučer bi vjerojatno zabili barem jedan gol. I nije isto igrati presing protiv Malage i protiv Reala, koja usporedba lol. Borussija je jučer igrala presing od 20-45 i onda opet od 65-90. Ostalo su nam dali da stvaramo šanse kak hoćemo, ali jbg kad Bale i Benzema ne mogu ni protiv Hrv. Dragovoljca nekad.

Cordas kaže...

Nitko ne spominje da su Realu falili Ronaldo, Jese, Khedira i Marcelo, a da je Di Maria igrao nespreman. Bitno da Barca fanboyi imaju nekakav izgovor.

Koga nema bez njega se mora. Daleko od toga da nismo bili bitno oslabljeni (po meni će ozljeda Jesea biti glavni razlog, ako ostanemo bez ijednog trofeja), ali da je cijela momčad ušla u tekmu ko da je to neka revijalna utakmica, je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 9:36 (Hexfire).
14 godina
Hexfire kaže...

Koga nema bez njega se mora. Daleko od toga da nismo bili bitno oslabljeni (po meni će ozljeda Jesea biti glavni razlog, ako ostanemo bez ijednog trofeja), ali da je cijela momčad ušla u tekmu ko da je to neka revijalna utakmica, je.

Istina, ali kažem, svi govore kao da je Borussia igrala s juniorima, a da je Real bio jači nego ikad.

Khedira bi bio savršen za jučerašnju utakmicu, a Bale kakav je očajan, Jese je za njega igračina. 

Why so serious?
18 godina
neaktivan
Cordas kaže...
Hexfire kaže...

Istina, ali kažem, svi govore kao da je Borussia igrala s juniorima, a da je Real bio jači nego ikad.

Khedira bi bio savršen za jučerašnju utakmicu, a Bale kakav je očajan, Jese je za njega igračina. 

a modrić je bio proglašen najgorim pojačanjem lige kad je došao. ljudi, sudite knjigu na osnovu korica. je, borusia je imala izostanaka, a real je na papiru bio jači, pa čemu onda uopće igrat utakmice, kad bi sve bilo tako kako vi želite sve bi bilo riješeno za stolom prilikom izvlačenja. pa nije li nogomet baš zato zanimljiv? dugo selo je pobijedilo dinamo, a dinamo ajaxa. ajax je bi prvak europe. što to znači .... po vašem dugo selo je prvak svijeta. 

Life is too short to remove USB safely
14 godina

Alonso se jedini tu našao među borbenim Borussijinim igračima i drugi još Carvajal 

14 godina

Alonso je imao toliko krivih pasova da je to bilo grdo gledati vise, da nije bilo Modric da koliko toliko iznese loptu i da oduzme koju otiso bi Real kuci...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan

Pa šta sam ja govorio za Ancelotija {#}

Pitanje je oće li Real biti i treći u prvenstvu, a i da bude to je za njih sprdnja

18 godina
Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 16:51 (Hyperion).
14 godina
Praetorian1 kaže...

Pa šta sam ja govorio za Ancelotija {#}

Pitanje je oće li Real biti i treći u prvenstvu, a i da bude to je za njih sprdnja

{#} {#}

18 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Predpostavili da ce protivnici cesto padat pa da se ne ozljede. Zato veca trava ;)

Po meni ako je propisano 3 cm toliko treba i da bude

14 godina

Ajmoo atletico. Ova barcelona je jad, ajde rastavite to smece od kluba.  Ali bit ce penala ili crvenog za njih..  Ajmo madridska braco,uz vas smoo

15 godina
neaktivan

nebi me cudilo da u nastavku bude sudjeno 7 penala i 11 crvenih u korist barce

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina

Kako igraju i to bez Coste i Arde pa to je nevjerovatno,ako prođu neka ih mi dobijemo jer ako se ide po naslov mora se pobijediti najbolje,a Atletico je strašan

14 godina
sstrmi kaže...

Kako igraju i to bez Coste i Arde pa to je nevjerovatno,ako prođu neka ih mi dobijemo jer ako se ide po naslov mora se pobijediti najbolje,a Atletico je strašan

Ali kakve srece ovaj jad zvan barcelona ima , za nevjerovat .  I precke i stative , ubili  boga u njima .Nadam se da sad razumiju navijaci barce kako je realu jucer bilo u dortmundu.   I kakve su tamo pisali u njihovoj temi,  oko za oko, zub za zub

15 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

Ali kakve srece ovaj jad zvan barcelona ima , za nevjerovat .  I precke i stative , ubili  boga u njima .Nadam se da sad razumiju navijaci barce kako je realu jucer bilo u dortmundu.   I kakve su tamo pisali u njihovoj temi,  oko za oko, zub za zub

a sta rec...nadam se da ce ih atletico veceras pojest do kraja.zasluzio je potpuno

15 godina

Kakav crni Mourinho... Diego Simeone najbolji trener današnjice. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
neaktivan

dajte supermariju loptu!!! :)

15 godina

Grad Madrid ima polufinale, ili polufinala, a možda i FINALE {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
14 godina

4 najbolja kluba u europi  : Chelsea, Real, Atletico Madrid i Bayern 

volio bih finale bayern real

15 godina

Već dugo netko nije ovako dobro odigrao protiv Barce. Stvarno im svaka čast. Nije mi jasno kak im uspijeva igrati s istom postavom cijelu godinu i još bet najboljeg igrača ući u polufinale LP, fascinantno. Nadam se da će uzeti barem jedan veliki trofej ove godine jer su ga sigurno zaslužili.

12 godina
neaktivan

Haha {#}

15 godina
neaktivan

messi se jos jednom pokazao kao najveci igrac na svijetu ;-)

Ronaldo je klasu iznad njega definitivno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice