Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.312.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
sstrmi kaže...

pa ovo nisu istine,samo nam fali da opet ispadnemo.Ovaj PEPE je prošle godine protiv Borussije odigrao najlošiju utakmicu karijere i on nas je izbacio i evo danas nastavlja

ali je prije tjedan dana odigrao vrhunski. u obrani.. u svakom slučaju slabo to izgleda bez CR-a

16 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Jel se varane jos nije oporavio ili ga jednostavno ne zeli stavit u igru?

16 godina
neaktivan
Sad kad ste se uhvatili Mou-a, nije li ono prosle godine u obe pobjede nad Barcom nastupao Varane? Neznam je li Pepe tada bio ozlijeden ili je Mou skuzio da ima stabilnijeg i mladeg aduta u obrani?
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan

Sta je ovo? Kompletna obrana i svi iz veznog reda osim Modrica grijese maximalno. Napad ko da i nemamo, dosao je jednom do gola tako rec...pa mislim stvarno sta je ovo? Nevezano za Ronalda....ob rana vezni red?? Pepe i Iliramendi krivi za golove. Mora to bolje ako mi mislimo proc!

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina
N3N0 kaže...
Sad kad ste se uhvatili Mou-a, nije li ono prosle godine u obe pobjede nad Barcom nastupao Varane? Neznam je li Pepe tada bio ozlijeden ili je Mou skuzio da ima stabilnijeg i mladeg aduta u obrani?

Pa Varane je bio standardan prošle, ove su ga ozlijede usporile.

Sve u svemu, katastrofa dosad. Modrić i Iker prolazno, ostali ništa. Izgleda da su i sami igrači povjerovali da je 3:0 protiv Borussije dosta, budale. Uz ovu igru ispadamo sa 5-6 golova u mreži. Ronaldo ak je zdrav mora unutra. Di Maria neka se vrati u sredinu, ali bit će i njemu teško. Nikako da pronađemo rješenje za taj presing.

Najpametnije bi mi valjda bilo ići gledat Chelsea PSG...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Moj benzema, to gol treba biti !!

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
16 godina
neaktivan

lol komentator ''Missaryan''....

14 godina
neaktivan

Sve u svemu lose odigrano, mislili su bit ce to lagan posao ali su zaboravili da klopp vodi dortmund. Ne znam kako im je ancelotti dozvolio da se tako opuste i tako lose obranu odigraju.

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
15 godina
Mi dosta teško, zafaljujući nonšalantnom pristupu utakmici, ALI, ponavljam ALI, mi prošli, V A M O S B L A N C O S!!!!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:38 (ATJLučko).
12 godina
neaktivan

Bravo Iker i Modric, igra ostatka momcadi nije vrijedna spomena.

Obrana puna rupa, valjda su mislisli "lako cemo, imamo 3-0 iz prvog susreta". 

Ako dobijem sijede ovako mlad bar cu znat od cega je :)

Will Smith: If you are not making someone else's life better than you are wasting your time
16 godina
neaktivan

da mi srce nije iskočilo na onu stativu....

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
14 godina

Umjesto da su kupili Bale.a mogli su izgraditi stadion, jedan grad za 5000 ljudi i ostalo zapalit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
18 godina

Jel ima tko link od Chelsea-PSG, brzo!

Fortune favours the brave
14 godina

Opet se sveti Iker ukazao

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Kakva dobra tekma bila izmedu chelsea i pariza

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan

uh uspjeli smo se izvuci...bitno da smo prosli u polufinale :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina

Hvala Missatharyanu. Morali smo zabiti barem jedan u drugom poluvremenu. Ko što je i sto puta viđeno, ne prolazi uvijek najbolji, ali tako je kako je. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
carcharodon kaže...
Hyperion kaže...

Kakva dobra tekma bila izmedu chelsea i pariza

Ja sam mislio da će bit produžeci pošto je 3-3 ukupno, no veli mi frend da gol u gostima vrijedi 2 ako je izjednačeno. My bad

Anyway prošli na guzove, napad impotentan, s ovakvom igrom dalje od polufinala ne idu 100%.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:53 (Hyperion).
14 godina

Znam da su navijaci barce svim srcem navijali za dortmund ,ali nije vam uspjelo :) Tako cemo sutra mi svi navijati za atletico i nadati se da ce gradski kolega proci dalje :)

Sve u svemu utakmica za zaborav ovako se vise ne smije igrati, blago receno katastrofa.  Illara totalno podbacio , pepe kriv za prvi gol jer je isao vracati loptu golmanu a da opce nije pogledao. Isprika 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:51 (mazy651).
14 godina

Panjzemu na ljeto prodati i kupiti poštenog napadača ili dati više šansi Morati i Jeseu kad se vrati jer nemoš više ovog panja trpiti a Bale nikako da nešto odigra,čak i kad nema CR-a ali reciti šta hoćete bez CR-a možemo na manjim utakmicama ali na velikim ništa od toga,mnogi se ljuti što puca puno i ja među njima,ali on bi danas pucao barem 4-5 puta pa bi nešto i ušlo,ili sad kad su išli 3vs3 ili bale i benz na golmana pa idu driblati ili nešto,pa to bi CR sigurno zabio nešto od toga

15 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

Znam da su navijaci barce svim srcem navijali za dortmund ,ali nije vam uspjelo :) Tako cemo sutra mi svi navijati za atletico i nadati se da ce gradski kolega proci dalje :)

Sve u svemu utakmica za zaborav ovako se vise ne smije igrati, blago receno katastrofa.  Illara totalno podbacio , pepe kriv za drugi gol 

pepe za drugi? niti malo, illarra gubi loptu na sredini i to je razlog gola

14 godina
mazy651 kaže...

Sve u svemu utakmica za zaborav ovako se vise ne smije igrati, blago receno katastrofa.  Illara totalno podbacio , pepe kriv za drugi gol 

baš sam pogledao njihovu temu,pa tamo je više njih protiv Reala nego za Barcu,dok će meni sutra biti svejedno,iako bi čak više volio da Barca prođe pošto stari barcelonaš pa da onda s njima igramo u polufinalu ili finalu pa u slučaju pobjede da budu zanimljivije :D

14 godina

Svi spominjete Modrica i Ikera, ali Alonso je odigrao fenomenalno zadnjih 20 minuta. Smirenost i sigurnost u najvaznijim trenucima utakmice. Sreca da ga imamo.

Why so serious?
14 godina
Cordas kaže...

Svi spominjete Modrica i Ikera, ali Alonso je odigrao fenomenalno zadnjih 20 minuta. Smirenost i sigurnost u najvaznijim trenucima utakmice. Sreca da ga imamo.

zato njegov nasljednik od 38€ odigrao katostrofalno

14 godina

Također, možete vi govoriti što god hoćete, ali Khedira je strašno falio večeras.

Why so serious?
16 godina
neaktivan

Jedino dobro u igri Reala danas su bili Modric, Casillas i Carvajal, ostatak srednja žalost. Pa ni Perisic nije toliko puta u jednoj tekmi asistirao Belgiji koliko su to veceras puta napravili Pepe i Illara. Na nasu srece Borussija je imala svoga Benzemu koji je mogao rješit tekmu.

Battlelog: D-Ki11aML
14 godina
Cordas kaže...

Također, možete vi govoriti što god hoćete, ali Khedira je strašno falio večeras.

ma kakav Khedira,kad je uveo Isca to je puno bolje izgledalo.Igranje s 2 zadnja vezna je glupost za Real,a ako se već igra tako onda su trebali Alonso & Modrić biti zadnji vezni a Isco ispred njih.Pa Casemiro je bolji nego Khedira

nego Modrića su svi zavolili,to je nevjerovatno koliko ga sad obožava a i danas je uz Casillasa bio najbolji

i koliko još ovakvih ima komentara po fejsu i člancima,stvarno je postao igračina

13 godina
neaktivan

Sve što sam pisao večeras se pokazalo istinitim. Isco zaslužuje u prvih 11, a Mourinho je najbolji trener današnjice. Hvala i doviđenja ;)

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina

Isco opet nije iskoristio šansu. Zadnjih 20 minuta je barem imao hrpu prostora i nije napravio ništa bitno. Zadržao solidno loptu tu i tamo i to je to. Njegov ulazak nije baš nešto donio, jedino je izgledalo bolje jer se Di Maria vratio u sredinu, a Borussija nije imala snage za onakav presing.

14 godina

ako je netko mogao nešto napraviti zadnjih 20 minuta to je panjzema i Bale

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice