Rivali su se mučili prošli, a i ovo kolo pomalo dok smo mi to ležerno obavili, također smo i uvjerljivo u LP izgledali. Šteta šta više nismo u poziciji da ovisimo sami o sebi. Ali eto, 2 utakmice...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je igrao Modrić?
Kako je igrao Modrić?
solidno,ništa previše a ni loše.Nekih 3.5/5
Neznam zašto navijači sociedada fućkaju illaramendiju kao da nije za njih igrao prošle godine, još nije ni slavio kad je zabio...
Pa takvi su Baski, dugo vremena u njihovim klubovima samo Baski ali mislim da se zadnjih godina to malo promjenilo. Cim Bask napusti klub, nemaju "respecta" prema njemu.
Kad je Javi Martinez prešao iz Bilbao-a u Bayern, i se vratio po stvari koje je ostavio u ormaricu, nasao ih je u smecu. Llorente je pola prošle sezone odsjedio na klupi jer je izjvaio da bi volio ici ca iz Bilbaoa. Btw fuckali su i Xabiju, iako je okolnim putem došao do Reala.
sry za off topic ;)
Solidna tekma je bila, Real imao malo vise srece u prvom pol. iako su igrali dosta lošije od Sociedada. Drugo pol. Sociedad malo pao, i Real je to iskoristio.
EDIT: Btw morata svoj gol posvetio Jese-u
Kako je igrao Modrić?
solidno,ništa previše a ni loše.Nekih 3.5/5
Lukica je najpouzdaniji igrač Reala. šteta što nema više slobode, al uglavnom je uvijek solidan. da Real ne preskače igru vjerovatno bi imao i veći broj asistencija
Isco nije zaslužio što mu Ancelotti radi. Istina je da je mlad, ali je poprilično iskusan igrač, te vrlo talentiran.
Možda, ali nije ni Ancelotti zaslužio da se dovede tako skup igrač koji u ovom trenutku jednostavno ne paše u njegovo viđenje igre i očekuje se da Isco igra koliko god loš nekad bio. Pretjerujete svi pomalo. U redu da je to igrač ko Jese koji je stvarno donosio prevagu na terenu i to u svakoj tekmi, ali Isco zasad nije takav. Koliko god vi pričali...
Real igra bolje i svestranije bez ronalda.
Sorry, ali bio sam u kupaoni i topla voda već postoji. Barca igra svestranije bez Messija, PSG bez Ibre, Liverpool bez Suareza. A "bolje" je relativan pojam.
DAWID PAWLACZYK veliki je fan Real Madrida. 14-godišnjak je prošle godine teško ozlijeđen kada ga je udario auto. Nakon nesreće je bio u komi tri mjeseca.
Njegovi roditelji znali su za njegovu ljubav prema nogometnom klubu, a još više za onu prema Cristianu Ronaldu. Preko slušalica za uši puštali su mu prijenos nogometnih utakmica, piše Sports Keeda.
18. studenog prošle godine Dawid se probudio iz kome trenutak nakon jednog Ronaldovog gola. Nakon nekoliko mjeseci oporavka vratio se doma. Poljske novine "Fakt" saznale su za njegovu priču i objavile ju. Kada su novinske agencije kontaktirale Ronalda, slavni nogometaš odmah je reagirao. Pozvao je Dawida i njegovu obitelj na utakmicu Real Madrida i Borrusije Dortmund.
Platio je sve troškove puta, a nakon utakmice susreo se s dječakom. Poklonio mu je dres u kojem je taj dan igrao utakmicu, a Dawid je njemu poklonio šal.
R-E-S-P-E-C-T LEGENDO !!
Ako će igrati, morao bi sad srušiti taj rekord. Borussija će sigurno krenuti otvoreno i agresivno pa će biti prostora otraga. Već polufinale i možda finale će biti teže tekme i bila bi šteta da ne sruši sad to kad je tako blizu.
Ako će igrati, morao bi sad srušiti taj rekord. Borussija će sigurno krenuti otvoreno i agresivno pa će biti prostora otraga. Već polufinale i možda finale će biti teže tekme i bila bi šteta da ne sruši sad to kad je tako blizu.
yep,vjerojatno će Carlo izvesti najbolji sastav iako smo 90% riješili
Pise se kako je Mou nezadovoljan svojim napadacima, i da ce na ljeto ic na nekog vrhunskog napadaca, odnosno svjetske klase. ali radi financiskog fair playa, da ce se radi toga morat "odrec" nekih od svojih najboljih igraca. Spominju se Hazard i Oscar. Da je Real zainteresiran za taj dvojac i da je spreman ponudit lijepu svotu za njih...
S druge strane spominje se "politika" reala, a to je da dovodi najbolje od najboljih, a posto Hazard stvarno polako i postaje i dolazi u sam vrh igraca, da ce Real ic na njega prvensteno a ako se ukaze prilika i Oscar.
Da se razumijemo, samo citiram i rezimiram procitano. Al vidit cemo dal ce i sat ce bit od toga. Samo meni neide u glavu di bi jos utrpali Hazarda i Oscara recimo....
Meni samo ne ide u glavu kako vam se više da prenositi te tračeve koji veze s vezom nemaju. Sve što se piše po novinama, a ne daj Bože po fb-u u 3., 4. i 5. mjesecu nema apsolutno nikakve veze s istinom i 95% tih navoda je netočno. Okanite se tih gluposti.
Za Hazarda bi se i našlo mjesta ako prodaju Di Mariu ali za Oscara ništa, nije Oscar nešto posebno
Meni samo ne ide u glavu kako vam se više da prenositi te tračeve koji veze s vezom nemaju. Sve što se piše po novinama, a ne daj Bože po fb-u u 3., 4. i 5. mjesecu nema apsolutno nikakve veze s istinom i 95% tih navoda je netočno. Okanite se tih gluposti.
Jesam naveo da je to obican "trac" koj se uzima sa dozom upitnika? Koliko se sjecam jesam. Tako da sta fali raspravi oko igraca koje mozd aneki i zele vidit i nakraju krajeva mozda i dodju u real? Da sam napisao "Sta bi bilo kad bi Hazard dosao" onda se nebi zalili , jer nije iz nekih novina ili cega vec ?
Za Hazarda bi se i našlo mjesta ako prodaju Di Mariu ali za Oscara ništa, nije Oscar nešto posebno
Pored Balea i Ronalda još i Hazard, neznam gdje bi igrao, a poznavajuči njegov temperament brzo bi tu došlo do svađe. Mourinho nesmije i neće prodavati Hazarda, to mu je najbolji igrač ove sezone, a ova vijest je neko žutilo.
Isco nije zaslužio što mu Ancelotti radi. Istina je da je mlad, ali je poprilično iskusan igrač, te vrlo talentiran.
Možda, ali nije ni Ancelotti zaslužio da se dovede tako skup igrač koji u ovom trenutku jednostavno ne paše u njegovo viđenje igre i očekuje se da Isco igra koliko god loš nekad bio. Pretjerujete svi pomalo. U redu da je to igrač ko Jese koji je stvarno donosio prevagu na terenu i to u svakoj tekmi, ali Isco zasad nije takav. Koliko god vi pričali.
Ne znam baš da li mi onda gledamo iste utakmice Reala. Isco je odličan igrač, do sada nisam vidio da je uopće odigrao loše, nijednu utakmicu. Zbilja je talentiran i odličan, kad god mu Ancelotti pruži priliku on se dokaže. Prvih par utakmica u sezoni Isco je bio vodeći strijelac Reala, vadio iz govana kada čak ni Ronaldo nije uspio. Sada se sa golovima smirio, ali zato i dalje igra na očekivanom nivou. Ima odlične pasove i odličan dribling. Zaslužio je 90 minuta igre.
Ne znam baš da li mi onda gledamo iste utakmice Reala. Isco je odličan igrač, do sada nisam vidio da je uopće odigrao loše, nijednu utakmicu. Zbilja je talentiran i odličan, kad god mu Ancelotti pruži priliku on se dokaže. Prvih par utakmica u sezoni Isco je bio vodeći strijelac Reala, vadio iz govana kada čak ni Ronaldo nije uspio. Sada se sa golovima smirio, ali zato i dalje igra na očekivanom nivou. Ima odlične pasove i odličan dribling. Zaslužio je 90 minuta igre.
Onda gledaj bolje.
Početak sezone je skroz nebitan. Ne snalazi se u defanzivnim zadacima i to se vidi iz aviona. Kroz godinu, dvije možda šphvata konce. Samo što je velika šansa da onda Carlo više ne bude na klupi. Možda je zaslužio tu i tamo 90 minuta, ali prvih 11 nikako.
Možda, ali nije ni Ancelotti zaslužio da se dovede tako skup igrač koji u ovom trenutku jednostavno ne paše u njegovo viđenje igre i očekuje se da Isco igra koliko god loš nekad bio. Pretjerujete svi pomalo. U redu da je to igrač ko Jese koji je stvarno donosio prevagu na terenu i to u svakoj tekmi, ali Isco zasad nije takav. Koliko god vi pričali.
Uzmi u obzir da je Isco ove sezone igrao nekoliko različitih pozicija.Malo je bio 10-ka,malo srednji vezni,pa lažna devetka...
Nije dobro da igrač njegovih godina igra toliko različitih uloga i pozicija.Drago mi je što se sve više prilagođava sistemu.Vidi se po njemu i njegovim izjavama da želi uspjeti u Madridu.Dugo Real nije imao ovakvog dragulja.Jedino mu zamjeram njegovu škrtost u nekim situacijama.
Zizou
ronaldo upitan za sutra...
http://realmadrid.hr/vijesti/intervjui/ancelotti-sutra-ce-poceti-ramos-pepe-i-coentrao/
Jao si ga nama nakon ove vijesti
!!!!
LINK; http://www.jutarnji.hr/zinedine-zidane-od-ljeta-2016--preuzima-klupu-real-madrida-/1180812/
Jao si ga nama nakon ove vijesti
!!!!
LINK; http://www.jutarnji.hr/zinedine-zidane-od-ljeta-2016--preuzima-klupu-real-madrida-/1180812/
klubu ovakvog kalibra dati trenera koji nema prakticki iskustva je ravno samoubojstvu.
Istina, pogledajte samo Barcu koja je odlučila dati šansu Guardioli koji isto nije imao iskustva. Skroz ih je uništio.
Istina, pogledajte samo Barcu koja je odlučila dati šansu Guardioli koji isto nije imao iskustva. Skroz ih je uništio.
jedan od 1000.zasto riskirati?iako se rizik mozda isplati, ponavljam mi nismo klub za takve rizike.bolje ga poslat u neku drugu momcad da se dokaze.
Jedan od 1000! Zašto riskirati? Iako se rizik mozda isplati.
Ponavljam mi nismo klub za takve rizike. Bolje ga poslat u neku drugu momcad da se dokaže!
Pokušat ću jednim udarcem dvije muhe iskomentirati.
Ad1; koega Hex, bez namjere umanjivanja bilo čije veličine u nogometu uopće i ugrožavanja integriteta, bilo čega, Barça je nešto malo sasvim drugo od Real Madrida, ipak i Pep Guardiola je sasvim drukčiji tip kako čovjeka tako i trenera, da ne spominjem Tita Vilanovu, sa kojima se ZZ ne može niti sastaviti u istoj rečenici, kamor da ga se stavi i.
Ad2; kolega cod4gamer, odlučite se, ili se rizik isplati, ili se ne isplati rizikirati! Zinedanove elegije Ancelotti-ju su samo puko uvlačenje i prozirno fantaziranje, od njega i njegovog treneriranja u klubu kao real Madrid - Kraljevski klub kruha nema, pogotovu ne od klauna kao ZZ, moje viđenje poslijedica ako se ovako nešto zgodi u Madridu. Nešto kao David Moyes u Manchester Unitedu, a ako nam slijede dani kao što dotični dela u Manchesteru, piši kući propalo, još ako se Ronaldo vrati u recimo Manchester, ne bu dobro!!!!
Na čemu si ?
Na čemu si ?
Are you dude talking to me
?!?!
Ad2; kolega cod4gamer, odlučite se, ili se rizik isplati, ili se ne isplati rizikirati! Zinedanove elegije Ancelotti-ju su samo puko uvlačenje i prozirno fantaziranje, od njega i njegovog treneriranja u klubu kao real Madrid - Kraljevski klub kruha nema, pogotovu ne od klauna kao ZZ, moje viđenje poslijedica ako se ovako nešto zgodi u Madridu. Nešto kao David Moyes u Manchester Unitedu, a ako nam slijede dani kao što dotični dela u Manchesteru, piši kući propalo, još ako se Ronaldo vrati u recimo Manchester, ne bu dobro!!!!
rekao sam da se rizik mozda isplati.ali nas klub ne smije riskirati nego mora ic uvijek na sigurno i provjereno.riskirati bi se isplatilo nekom malom klubu sto nema sta izgubiti a ne realu.
rekao sam da se rizik mozda isplati. Ali nas klub ne smije riskirati nego mora ic uvijek na sigurno i provjereno.riskirati bi se isplatilo nekom malom klubu sto nema sta izgubiti a ne realu.
Slažem se, ovo boldano je najbitnije! Ako tu zakažu, možda se zagubimo nekoliko godina u kontinuitetu.
messi & ronaldo champions league record in details :(14 goals )- messi 11 games- ronaldo 8 games- messi 4 penalties- ronaldo 1 penalty- teams messi scored against :Viktoria Plzen , BATE Borisov , AC milan , Leverkusen- teams ronaldo scored against :Galatasaray , Kobenhaven , Juventus , Shalke , Dortmund