Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.310.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
moderator
Real Madrid - Kraljevski klub!
Specijalcima? :/
سمندری ڈاکو
15 godina

A ja želim sve dobro i onima koji nisu specijalci. Čak i navijačima Barce.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Čestit Božić svim Realovcima. 

14 godina

Sretan Božić svim Madridistama  {#}

15 godina
neaktivan

dragi moji kolege navijaci sretan i blagoslovljen bozic :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan

Prijatelji,neka vam je sretan i blagoslovljen božić.

16 godina
neaktivan

Realovci, Sretan i Blagoslovljen Božić vama i vašim obiteljima :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan

Sretan Božić ekipa!!

Battlelog: D-Ki11aML
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Sretan Bozic svima vama i ugodne blagdane :)

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina

14 godina
neaktivan

Pise se kako Xabi Alonso i Di Maria odlaze na ljeto. Di Maria zato jer zeli igrat standardno a pored Balea je osuđen na klupu i cekanje da ovaj padne u formi ili se ozljedi. A sta se tice Xabi Alonsa, pregovori oko novog ugovora da su propali jer da je navodno trazio 8M, a kao za Real da je to puno. Ja nekuzim tu upravu...igraca kao Xabi Alonsa necemo vise nac! Pa ako trazi i 10M treba mu dat, jer opravda sav taj novac na utakmicama, i igrac je koji je mozda par puta u ovih 5 god zastekao! Ako covijek oce 8M, nek mu daju 10M. Zasluzuje! I prava steta ce bit ako/kad ode...dostojne zamjene nece bit...

14 godina

Fakat nisu normalni ako ne produže s xabijem,pa lik je najbolji na svojoj poziciji a Di Maria - šteta to odlazi,ali mislim da je on tu negdje s Baleom,pa čovječe Bale koliko je plaćen bi treba biti puno bolji di di marie ali nije tako

16 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Fakat nisu normalni ako ne produže s xabijem,pa lik je najbolji na svojoj poziciji a Di Maria - šteta to odlazi,ali mislim da je on tu negdje s Baleom,pa čovječe Bale koliko je plaćen bi treba biti puno bolji di di marie ali nije tako

Pa dobro ne mozes gledati na to da koliko je netko placen da tako dobro treba i igrati, Real si je sam kriv što daje masne pare za igrace.

Po tome recimo da Real kupi Strinića za 80mil €, on bi trebao biti bolji igrac na toj poziciji od nekog Marcela, Albe, Coentrao-a, Cole-a itd.

Ali sto se tice Di Marije, procitao sam prije koji dan kad je izjavio da je zaovoljan u Realu i da nece ici nigdje.

15 godina
neaktivan
15 godina

Ribery ja najviše zaslužio ove godine, ali ak Ronaldo sad ne osvoji vjerojatno nikad više ni neće.

Alonso nam je potreban i ak je stvarno zapelo na novcima, to je dosta zeznuto. Da s jedne strane on je bitan igrač, ali s druge ne smije si ni klub dozvoliti da ga igrač ucjenjuje. 

Gledam sad Suareza protiv Citya i pitam se zašto smo mi dali 100 milja za Balea, a ne za njega...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
odjavljen

samo cr i messi zaslužuju zlatnu loptu. to je individualna nagrada, nitko im nije ni blizu.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 19:35 (piksic).
14 godina
Hexfire kaže...

Alonso nam je potreban i ak je stvarno zapelo na novcima, to je dosta zeznuto. Da s jedne strane on je bitan igrač, ali s druge ne smije si ni klub dozvoliti da ga igrač ucjenjuje. 

Koliko znam, Alonso je jedini igrač Reala u zadnje vrijeme kojemu je klub samoinicijalno dignuo plaću iz čega je vidjivo da su u klubu svjesni njegove važnosti.

Why so serious?
15 godina
piksic kaže...

samo cr i messi zaslužuju zlatnu loptu. to je individualna nagrada, nitko im nije ni blizu.

Osim Riberya koje je uz fantastičnu igru cijele sezone, uzeo i 5 trofeja. Ronaldo i Messi se mogu samo sakriti sa svojim golovima,

14 godina
neaktivan

Igrac kao Alonso, cisto sumljam da bi ucjenjivao, ali zna se da je bitan i kicma tima, i zasto nebi dobio tih 8M koje on trazi ili njegov agent? Mislim da ih je zasluzio, i vise nego 8 po meni. Radje daj 8M godisnje za nekog tko znas da je vrhunski, nego 40M pa onda se pitat dal ce bit bar priblizno kao Xabi..

16 godina
neaktivan

Real Madrid je spreman ponuditi Xabiju Alonsu novi ugovor, koji bi ga učinio jednim od najplaćenijih igrača u klubu. Ipak, sa druge strane, kod Španjolca nije riječ o novcu već je problem osobne prirode. Kako navode španjolski mediji, 90% je da Alonso neće potpisati novi ugovor!

Sad koliko je istine u tome, naletio sam na ovo na fan stranici Real Madrid Hrvatska n fejsu.

15 godina

Bilo bi pametno već sad na zimu dovesti zamjenu, ako se na to odluče. Vidal ili Gundogan npr, ali takvog igrača više nećemo imati. Ne vjerujem da se tu radi samo o novcu. Čovjek je standardan član prvih 11, jedan od 2-3 igrača za koje nema prave zamjene i baš da zapne samo na novcu to nije logično. Ak je nešto privatno po srijedi onda teško može klub utjecati na to. Trebao bi onda i Xabi biti pošten i reći da odlazi i to je to.

P.S. Baš me zanima koliko vas koji ste mi lupili TD na post da Ribery treba dobiti, priča da je Messi nezasluženo osvojio one godine kad je Inter pokorio Europu. Što se mene tiče, ako sad osvoji Ronaldo to će biti ista stvar. A to što netko ne zna cijeniti nečiju igru nego ju samo gleda kroz statistiku je stvarno žalosno.

13 godina
neaktivan

Pa isto tako kad je Messi osvojio zlatnu loptu a inter europu, tako sad i ronaldo zaslužuje zlatnu loptu. Koliko ja znam za zlatnu loptu se gleda individualan učinak, a naravno veliki plus tome može biti i ako je igrač nešto osvojio. Ali kad se gleda igra i učinak (statistika),  usporediti Riberyja i Ronalda je za mene u krajnju ruku smiješno.  Nije to jedno veliko natjecanje pa onda igrač pobijedničke ekipe mora biti najbolji, zlatna lopta je sasvim nešto drugo.  Pa Riberyju trebaju tri sezone da napravi ono što Ronaldo u jednoj, nemoj da me netko krivo shvati, Ribery je vrhunski igrač, ali Messi i Roaldo su iz drugog svijeta za svih njih.

15 godina

To je apsolutna glupost. Ribery ima prosjek ocjena cijele sezone malo iznad 2, pa to dovoljno govori da je cijele sezone bio na vrhunskoj razini. Samo zato jer on nije toliki kapacitet da zabije 60 golova u sezoni ne znači da ne može biti najbolji. Tom logikom nikad više jedan defanzivniji igrač ili igrač koji samo razigrava momčad ma kako god genijalan bio, ne može biti proglašen najboljim. Samo statistika ne čini pravog igrača. 

Nitko ne bi bio sretniji od nas ovdje da Real opet ima (službeno) najboljeg igrača na svijetu, ali glupo mi je to izdrkavanje kak je to individualna nagrada, da nije bitno dal si išta osvojio bla bla bla. Jeb*š takav izbor onda. Mogu ga komotno organizirati preko fejsa koliko je relevantan.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ribery ja najviše zaslužio ove godine, ali ak Ronaldo sad ne osvoji vjerojatno nikad više ni neće.

Gledam sad Suareza protiv Citya i pitam se zašto smo mi dali 100 milja za Balea, a ne za njega...

ove godine se ribery moze sakriti iza Ronalda, Messija, Balea, Suareza.znaci kao pojedinac nije bolji od ovih igraca nikako.to sto si je on umislio da je on sam osvojio ligu prvaka to je njegov problem.

i zasto Ronaldo ako ne osvoji sad nece nikad?jel to zbog njegovih 28 godina?

13 godina
neaktivan

Pa ako nije kapacitet onda i ne može biti najbolji, neću se raspravljati sa tobom jer vidim da si ti to nešto sebi sam u glavu utuvio sa Riberyjem, a i ono što govoriš nema baš neke težine.

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Hexfire kaže...

ove godine se ribery moze sakriti iza Ronalda, Messija, Balea, Suareza.znaci kao pojedinac nije bolji od ovih igraca nikako.to sto si je on umislio da je on sam osvojio ligu prvaka to je njegov problem.

Eto dobro si rekao ovo boldano. Potvrđujem.

15 godina
cod4gamer kaže...

Jer je malo vjerojatno da će Messi opet imati ovaku "slabu" sezonu.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

kako si ti siguran da ronaldo nece biti jos bolji?pogledaj samo ibrahimovica zagazio je u 30-e davno a sve je bolji i bolji

15 godina
cod4gamer kaže...
Hexfire kaže...

kako si ti siguran da ronaldo nece biti jos bolji?pogledaj samo ibrahimovica zagazio je u 30-e davno a sve je bolji i bolji

Toliko bolji teško da može postati. Messi može bez problema dostići/prestići Ronaldov golgeterski učinak i uz to imati nebrojeno više asistencija, što je pokazao zadnjih godina. Eventualno, ako ga nastave pratiti problemi sa ozljedama će posustati. Znam da će sad die hard Ronaldo fanovi biti butthurt, ali ne vjerujem da će on uspijeti promijeniti svoj "samo pucam nikom ne dodam i onda se bunim kad svaka lopta ne ide meni" stil igre. A to bi mu trebalo, ako hoće biti bolji od Messija u pravom izdanju.

15 godina

Kolega Hex, osobno nemam ništa protiv Messija, ali moram prokomentirati ono što je krucijalno, a to su dvije vrlo velike i vrlo ozbiljne stvari;

Prva, Messi je u mladosti bio problematičnog zdravlja, što je neminovnost ali što je i činjenica da njegove prije svega fizičke kvalitete su u fazi opadanja, želio tko to sebi priznati ili ne. Svaka daljnja diskusija je poželjna, obzirom je pred nama drugo poluvrijeme sezone a i Svjetsko prvenstvo u nogometu je uskoro uskoro. 

Druga, biti javna osoba kao Messi nije malo, i u normalnim uvjetima neki teško funkcioniraju, a njemu se dogodilo, događa a vjerojatno je i za očekivati daljnja događanja u svezi financijskog muljanja. Glasine žubore o odlasku u domaju nakon ove sezone, čak i "Tata" Martino je u kontekstu, sve u svemu, njesra! 

Koliko god pljuvali Ronalda, čovjek, so far, nad sobom nema negativnu auru pevaranta, zdravlje ga služi, a u slijedjećim sezonama u Real Madridu može jako puno toga učiniti, makar se ja osobno ne slažem sa trenerom tipa Carlo Ancelotti, tko zna, sve je moguće i ništa nije nemoguće. 

Jedan Ibrahimović ili recimo Scholes, pa Giggs, sve su to dečki koji su dugog vijeka trajanja, a iz preko nekoliko razloga, jedan je i zdravlje u mladosti, izostanak problema sa kostima, mišičnom strukturom. Što kazati na činjenicu da je brazilski Ronaldo skiknuo zbog nesrazmjera kvalitete kostiju u kosturu i snage i veličine, što je najznakovitije, njegovih mišića, koji su bili over too much too big?! 

Nemam namjeru negativizirat Messi-a, ali predmnjevam da neće moći fizički izdržati jednako dugo kao Ronaldo, Bale, Ibrahimović, pa čak i Torres, Totti, Mandžukić, i veeeelika hrpa drugih igrača. 

I rest my case! 

ATJ Lučko
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice