Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.310.527
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Uvijek sam govorio, i govorit cu...xabi alonso je nezamjenjiv i kicma tima...kad on igra, i real igra dobro..kad on ne igra..odma se vidi razlika iz aviona...

Sta se tice utakmice, 3 boda smo izvukli, al mogla je bit i totalno obratna situacija...isco previse petljao, ronaldo i di maria pre sebicni u par situacija i tako to... ramos nije pratio svog igraca u vise navrata nego srlja napred..modric i xabi alonso super odigrali...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Provukli smo se jer je moglo završiti i obrnuto. Drugi gol je bio iz zaleđa, ali jbg, jedno od onih koje nije toliko lako za vidjeti. Taj pomoćni nije danas briljirao. I još par zaleđa je loše procijenio. Ramos, Benzema i Ronaldo daleko najlošiji danas. Da smo stavili tri stolice na njihove pozicije, možda bi bilo i više koristi. Luka, Di Maria i Jese najbolji. Tri boda su tu sa dosta teškog gostovanja i jedino to je bitno. Žao mi Valencije, ali tako je to.

EDIT: Mathieu nije trebao dobit crveni, ako mislimo na isto.

Drugi žuti bi mu bio, ono je sigurno start za žuti, pa vidilo se na usporenoj kako se Xabiju glava zatresla, ko boksačima kod udarca. Čist udarac laktom u glavu sa strane, Xabi je stajao na mjesto i pokušavao primiti loptu prsima a ovi ga je samo skršija...

Isti start je imao Ramos na početku utakmice i trebao je i on dobit žuti, samo njemu ne bi bio drugi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 0:14 (Zeromaxy21).
15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Drugi žuti bi mu bio, ono je sigurno start za žuti, pa vidilo se na usporenoj kako se Xabiju glava zatresla, ko boksačima kod udarca. Čist udarac laktom u glavu sa strane, Xabi je stajao na mjesto i pokušavao primiti loptu prsima a ovi ga je samo skršija...

Isti start je imao Ramos na početku utakmice i trebao je i on dobit žuti, samo njemu ne bi bio drugi...

Pa stoga nije žuti... Sudački kriterij i tako to.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
Hexfire kaže...

Provukli smo se jer je moglo završiti i obrnuto. Drugi gol je bio iz zaleđa, ali jbg, jedno od onih koje nije toliko lako za vidjeti. Taj pomoćni nije danas briljirao. I još par zaleđa je loše procijenio. Ramos, Benzema i Ronaldo daleko najlošiji danas. Da smo stavili tri stolice na njihove pozicije, možda bi bilo i više koristi. Luka, Di Maria i Jese najbolji. Tri boda su tu sa dosta teškog gostovanja i jedino to je bitno. Žao mi Valencije, ali tako je to.

EDIT: Mathieu nije trebao dobit crveni, ako mislimo na isto.

Službeni medicinski izvještaj: Xabi Alonso je pretrpio perforaciju lijevog bubnjića te će sutra proći detaljne preglede!

Battlelog: D-Ki11aML
14 godina
neaktivan

Dobro da mu nije puknuo...onda ima tu muke dok zaraste...al radi toga moze nastavi igrat, jedino sta ce mozda cut slabije na to uho ako je manja perforacija, pa ce se morat orjentirat ocima a ne sluhom, iako ne sumljam da bi mogao on igrat i potpuno gluh...

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Pa stoga nije žuti... Sudački kriterij i tako to.

Pa da, ako jedno igranje rukom ne sudi u 16ercu, najbolje da ne sudi niti jedno...drži se kriterija čovjek...

12 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Necemo mi nista osvojiti ove sezone uz ovakvu obranu.Valjda ce se s povratkom varanea stvari poboljsati.

12 godina
protjeran

Varne je staklena zvijezda-stalno je ozliden

No Pain No Gain
12 godina
neaktivan

To bi se moglo i za Lea reći.

15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Pa da, ako jedno igranje rukom ne sudi u 16ercu, najbolje da ne sudi niti jedno...drži se kriterija čovjek...

Prekršaj nije za žuti zato jer je si ti to rekao, nego jer je sudac tako odlučio. Ako je on zauzeo stav da neće sankcionirati uporabu lakta u skoku, onda je to njegovo pravo. I čovjek se toga držao. Bila su dva identična prekršaja i u oba slučaja je sudac dodijelio identičnu kaznu tj. u ovom slučaju nije dodijelio kaznu. To se zove sudački kriterij. A ti se možeš žaliti kome god želiš da je to trebao biti crveni i nastaviti pisati gluposti. To je tvoje pravo nakon utakmice.

Dosta nam je sudac pomogao jučer, nije nam trebao još i glupi crveni karton za protivnika koji je igrao korektno cijelu tekmu. 

@Fabregas

Hoćeš li ti napokon molim te izaći iz ove teme, ako ne misliš prestati pisati postove od kojih ljudima opada IQ?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 13:49 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Prekršaj nije za žuti zato jer je si ti to rekao, nego jer je sudac tako odlučio. Ako je on zauzeo stav da neće sankcionirati uporabu lakta u skoku, onda je to njegovo pravo. I čovjek se toga držao. Bila su dva identična prekršaja i u oba slučaja je sudac dodijelio identičnu kaznu tj. u ovom slučaju nije dodijelio kaznu. To se zove sudački kriterij. A ti se možeš žaliti kome god želiš da je to trebao biti crveni i nastaviti pisati gluposti. To je tvoje pravo nakon utakmice.

Dosta nam je sudac pomogao jučer, nije nam trebao još i glupi crveni karton za protivnika koji je igrao korektno cijelu tekmu. 

@Fabregas

Hoćeš li ti napokon molim te izaći iz ove teme, ako ne misliš prestati pisati postove od kojih ljudima opada IQ?

Pričaš gluposti, samo je najtragičnije da ni sam toga nisi svjestan...

O sudačkim kriterijima možemo pričat kad govorimo o tome da li sudac pušta čvršću igru ili ne, ali kada govorimo o startovima koji zasigurno zaslužuju žuti karton, to nema smisla, jer nema on šta radit u skoku s laktom na čovjeka mirovanju.

Ako jednoj ekipi ne dodijeli penal, zatim kod druge bude prekršaj u šesnaestercu, po tebi bi on trebao zažmiriti, šta je totalno krivo, 2 minusa ne čine plus...

12 godina
protjeran

hexfire ajde mi reci koliko je utakmica odigrao Varane ove sezone?Svako malo se ozlijeduje to cinjenica i gotovo.

No Pain No Gain
12 godina
protjeran

Hexfire
Kada to ove sezone Realu nije pomogao sudac? 

No Pain No Gain
15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Ne znam koji ti to nogomet onda gledaš. Lakat je nešto što koristi više manje svaki obrambeni igrač prilikom skoka. Pričati da je svaki udarac laktom za žuti, kad masa sudaca nikad to ne sankcionira kartonom je apsolutna glupost. 

Fabregas4 kaže...

hexfire ajde mi reci koliko je utakmica odigrao Varane ove sezone?Svako malo se ozlijeduje to cinjenica i gotovo.

6

Fabregas4 kaže...

Hexfire

8

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Ne znam koji ti to nogomet onda gledaš. Lakat je nešto što koristi više manje svaki obrambeni igrač prilikom skoka. Pričati da je svaki udarac laktom za žuti, kad masa sudaca nikad to ne sankcionira kartonom je apsolutna glupost. 

Fabregas4 kaže...

6

Fabregas4 kaže...

Hexfire

8

Pretpostavljam da si ili glup ili nisi vidio start, ti odaberi. Lakat se koristi za odraz, nekad se nasloni samo na leđa ili rame da bi spriječilo skok protivnika, ali ono je bio udarac laktom u rangu slobodne borbe, pa vidio si i sam gore liječnički report...

16 godina
Fabregas4 kaže...

Varne je staklena zvijezda-stalno je ozliden

Muči ga jedna te ista ozljeda zbog glupih doktora koji se nonstop predomišljaju što napraviti i  operirati ili ne. jbga odlučili su lakšim tempom pokušati srediti situaciju, ali nek bar onda bude ok kad se oporavi u potpunosti

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 18:02 (Iggx).
14 godina
neaktivan

Kad vec toliko laktove spominjete, jeste bar vecina vas ikad skakali u zrak? Ruke i posebno laktovi se koriste za odraz i balans u zraku...jos kad s ezaletis i u zaletu skaces za napred ili nazad nesvjesno ces ruke podignut radi balansa a i veceg odraza...probajte skakat sa rukama uz tijelu( kao da ste svijeca) pa da vidimo onda....po ovome sta citam, pa pola vas ko da nikad u zivotu nije igralo nogomet...sta bi trebali svi ko svijece skakat?

14 godina
Fabregas4 kaže...

Hexfire

manje puta nego što je barci pomogao

15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Pretpostavljam da si ili glup ili nisi vidio start, ti odaberi. Lakat se koristi za odraz, nekad se nasloni samo na leđa ili rame da bi spriječilo skok protivnika, ali ono je bio udarac laktom u rangu slobodne borbe, pa vidio si i sam gore liječnički report...

Može i treća opcija?

Nemam više namjeru raspravljat s tobom. Taj prekršaj je bio nešto što se događa u svakoj tekmi par puta. Čovjek je bio u skoku, išao na loptu i nije bilo namjere. Da je sudac dao žuti/crveni bilo bi mu teško prigovoriti, ali ne možeš mu prigovoriti ni na ovo jer identičan faul nije svirao nama. Daj shvati da je sudac taj koji zauzima kriterij i on procjenjuje što točno će biti sankcionirano. Meni izgleda da ti nisi gledao jučer tekmu jer je bilo dosta faulova koji bi u drugoj tekmi bili za žuti karton, pa ovdje nisu sankcionirani. Pola stvari što se uopće  ne svira u Engleskoj kao faul je u drugim ligama faul na granici žutog.

Možda u budućnosti stave svim igračima izolir traku oko prsa da nemogu nikamo s rukama. Bar će se izbjeći ovako glupe rasprave sa ljudima koji ne kuže pojam sudačkog kriterija.

@sstrmi

Al zaboravio si da nama i Franco pomaže.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 18:40 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Kad vec toliko laktove spominjete, jeste bar vecina vas ikad skakali u zrak? Ruke i posebno laktovi se koriste za odraz i balans u zraku...jos kad s ezaletis i u zaletu skaces za napred ili nazad nesvjesno ces ruke podignut radi balansa a i veceg odraza...probajte skakat sa rukama uz tijelu( kao da ste svijeca) pa da vidimo onda....po ovome sta citam, pa pola vas ko da nikad u zivotu nije igralo nogomet...sta bi trebali svi ko svijece skakat?

Pa pogledaj šta sam gore napisa...i samo Hexfire i ja diskutiramo laktove, to ne opravdava udarac lol.

@Hexfire ili sa budalama koji sudački kriterij prilagođavaju svom argumentu

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 18:45 (Zeromaxy21).
14 godina
neaktivan

Ne opravdava udarac, al ako ce skocit, treab se odrazit i drzat balans u zrak..nije da skacu 10 cm od zemlje pa im je svejedno. Ako skacu dva igraca u duel, oni moraju pazit i na protivnikove ruke jer vjerujem da su upoznati sa fizikom i stvarima vezanim za skakanje, a ne samo cekat kad ce ga drugi igrac zakacit laktom( sta se desava cesto bas iz razloga sta se ruke koriste za odraz i balans u zraku) i onda past dole i trazit karton. Ili nek uvedu pravilo da se smije skakat samo sa rukama uz tijelo...sta ce onda bit? Sudarat ce se glavama još više pa ce se zalit i na to? A da potpuno izbace skakanje iz nogometa? Da se lopta mora docekat na tlu i sa obje noge na travnjaku? Nogomet je kontakt igra..doduse nije kao hokej i sta ti ja znam, al brate mili ako ce se svaki konrakt sudit kao zuti i svaki malo jaci kontakt prozivat "mesarenjem" i cime vec...da nisu onda ti igraci promasili profesiju, ili vi koji gledate? da niste promasili sport? Koliko puta sam samo dobio laktom u bradu, oko, celo, uglobalu po cijeloj glavi u takvim skokovima, pa opet? ziv i zdrav sam, malo das...malo dobis i tako to ide u krug...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ne opravdava udarac, al ako ce skocit, treab se odrazit i drzat balans u zrak..nije da skacu 10 cm od zemlje pa im je svejedno. Ako skacu dva igraca u duel, oni moraju pazit i na protivnikove ruke jer vjerujem da su upoznati sa fizikom i stvarima vezanim za skakanje, a ne samo cekat kad ce ga drugi igrac zakacit laktom( sta se desava cesto bas iz razloga sta se ruke koriste za odraz i balans u zraku) i onda past dole i trazit karton. Ili nek uvedu pravilo da se smije skakat samo sa rukama uz tijelo...sta ce onda bit? Sudarat ce se glavama još više pa ce se zalit i na to? A da potpuno izbace skakanje iz nogometa? Da se lopta mora docekat na tlu i sa obje noge na travnjaku? Nogomet je kontakt igra..doduse nije kao hokej i sta ti ja znam, al brate mili ako ce se svaki konrakt sudit kao zuti i svaki malo jaci kontakt prozivat "mesarenjem" i cime vec...da nisu onda ti igraci promasili profesiju, ili vi koji gledate? da niste promasili sport? Koliko puta sam samo dobio laktom u bradu, oko, celo, uglobalu po cijeloj glavi u takvim skokovima, pa opet? ziv i zdrav sam, malo das...malo dobis i tako to ide u krug...

Ne razumin, s kim se ti svađaš? Jesi gledao utakmicu jučer? Jesi vidio start? Boli me k*rac za razne gluposti koje se dese u skoku, svak svakog tu iscipelari, ali čovjek je išao primiti loptu (Xabi Alonso) prsima, u stanju mirovanja, ne skoka, a ovaj bez neke šanse da dođe prije do lopte od Xabija u nadi da ipak možda uspije se zabija u njega svom silinom laktom prvo u glavu...Istu stvar je napravio Ramos napadaču Valencije, i takve stvari se saniraju žutim kartonom...

Sve ovo je nastalo kao Hexov odgovor na moj post u kojem sam rekao da me briga šta je Ronaldov gol iz zaleđa jer je njima Mathieu (strijelac drugog gola) trebao biti isključen radi tog starta (već je imao žuti radi mesarskog starta)...To nije stvar kriterija, ko šta nije stvar kriterija crveni karton kad se pokosi napadač koji ide 1v1 s golmanom...

Sva ova diskusija je bespotrebna, u konačnici smo dobili, na sreću/pamet bez značajnijih posljedica...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:04 (Zeromaxy21).
14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ne razumin, s kim se ti svađaš? Jesi gledao utakmicu jučer? Jesi vidio start? Boli me k*rac za razne gluposti koje se dese u skoku, svak svakog tu iscipelari, ali čovjek je išao primiti loptu (Xabi Alonso) prsima, u stanju mirovanja, ne skoka, a ovaj bez neke šanse da dođe prije do lopte od Xabija u nadi da ipak možda uspije se zabija u njega svom silinom laktom prvo u glavu...Istu stvar je napravio Ramos napadaču Valencije, i takve stvari se saniraju žutim kartonom...

Sve ovo je nastalo kao Hexov odgovor na moj post u kojem sam rekao da me briga šta je Ronaldov gol iz zaleđa jer je njima Mathieu (strijelac drugog gola) trebao biti isključen radi tog starta...To nije stvar kriterija, ko šta nije stvar kriterija crveni karton kad se pokosi napadač koji ide 1v1 s golmanom...

Sva ova diskusija je bespotrebna, u konačnici smo dobili, na sreću/pamet bez značajnijih posljedica...

Ne svadjam se sa nikim...opusteno :) Forum je ovo zar ne? Diskutirat...ja nisam spominjao start na xabiu, nego ramosove ruke..za xabia...ono je za zuti..al ovo od ramosa..to se desava..to sam htio rec...

15 godina
TheDarkSide kaže...

+1

I još nešto. Jučer u toj situaciji, da je Xabi skočio (kao što je i trebao) onda bi dobio laktom u leđa, nešto što se događa kod dosta duela u zraku. Samo zato jer je on odlučio ostati na zemlji, nadajući se da nitko drugi neće skočiti, nije problem suparnika koji pokušava na legitiman način doći do lopte. Najbolje da ovaj sad mora paziti i na putanju lopte i na Xabijevu glavu.

Žuti je mogao biti, ali i nije trebao. Nogometna pravila su u rijetkim slučajevima ekzaktna pa da nema nikakvog mjesta procjeni dal je moglo biti ovako ili onako...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:09 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

+1

I još nešto. Jučer u toj situaciji, da je Xabi skočio (kao što je i trebao) onda bi dobio laktom u leđa, nešto što se događa kod dosta duela u zraku. Samo zato jer je on odlučio ostati na zemlji, nadajući se da nitko drugi neće skočiti, nije problem suparnika koji pokušava na legitiman način doći do lopte. Najbolje da ovaj sad mora paziti i na putanju lopte i na Xabijevu glavu.

Žuti je mogao biti, ali i nije trebao. Nogometna pravila su u rijetkim slučajevima ekzaktna pa da nema nikakvog mjesta procjeni dal je moglo biti ovako ili onako...

Pa normalno da treba, zato i postoje stvari poput opasne igre lol (radi koje je Nani dobio isključenje primjerice)...I zašto bi skakao ako mu lopta ide ravno na prsa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:20 (Zeromaxy21).
15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Pa normalno da treba, zato i postoje stvari poput opasne igre lol (radi koje je Nani dobio isključenje primjerice)...I zašto bi skakao ako mu lopta ide ravno na prsa?

Uopće nije bitno što njemu lopta ide na prsa, ako protivnik može skokom doći do lopte prije. Pa sudac čak nije ni prekršaj dosudio za to, jer je procijenio da je Mathieu ispravno želio doći do lopte, a mi tu raspravljamo dal je to žuti... Možda su svi trebali stati i gledati kak si Xabi štopa na prsa.

Nanijev high kick nije ista stvar jer on nije mogao nikako doći do lopte, nego je jednostavno kreten. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:32 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Uopće nije bitno što njemu lopta ide na prsa, ako protivnik može skokom doći do lopte prije. Pa sudac čak nije ni prekršaj dosudio za to, jer je procijenio da je Mathieu ispravno želio doći do lopte, a mi tu raspravljamo dal je to žuti...

Nanijev high kick nije ista stvar jer on nije mogao nikako doći do lopte, nego je jednostavno kreten. 

Uopće nije imao šanse doći do lopte, u tome i je poanta i to sam i gore rekao, Xabi se zagradio i bio je spreman primiti prsima, jedino kako bi došao do lopte je da ga slomije, šta je i učinija...

Moj zadnji post na temu ovoga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:35 (Zeromaxy21).
15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Uopće nije imao šanse doći do lopte, u tome i je poanta

Probao sam pronaći negdje video isječak toga, ali ne uspijeva mi. Meni se na tekmi činilo ko da je lopta skroz visoko u zraku u trenutku kad je Mathieu skočio i da može bez problema do nje. Situacija u kojoj obično igrač na zemlji napravi prekršaj zbog postavljanja. I po portalima gdje se spominje da je Xabi popušio lakat, nisam vidio da piše da je tu trebalo biti nešto više. Ak je bilo kako tvrdiš, onda si vjerojatno u pravu.

Uglavnom, bilo pa prošlo. Nemoj ništa zamjeriti, ali ono, nije baš da se u ovoj temi ima često prilika o nečemu stvarno raspravljati. I ovakve glupe resprave bez zaključka su bolje nego nikakve.

14 godina

http://sport24.ba/index.php/arhivavijesti21/item/8147-ronalno-prvi-golgeter-2013-godine 

Top 10 najboljih strijelaca Europe u 2013. godini:

1. Cristiano Ronaldo 69

2. Zlatan Ibrahimović 47

3. Lionel Messi 45

4. Luis Suarez 42

5. Edinson Cavani 41

6. Robert Lewandowski 39

7. Diego Costa 36

8. Jackson Martinez 33

9. Robin van Persie 31

10. Sergio Agüero 30

15 godina

Svim specijalcima koji navijaju za Real Madrid Čestit Božić želim ja i Carlo Ancelotti, živjeli!! 

LINK; m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=7jvtEOhCH4g&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D7jvtEOhCH4g%26feature%3Dyoutu.be

ATJ Lučko
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice