Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.310.497
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Vidim, u krivu sam.Dok sam gledal tekmu sam si i mislil da nije to srednji prst, al slika me prevarila.{#}

13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Tommy_123 kaže...

Je slika je ista, samo si ti nedokazan pa tvrdiš drugačije. Još uvijek vam je -13 :)

decki ne provocirati, to je dokaz nemoci, a nebi me cudilo da i izgubite prvenstvo ako tako nastavite

hala madrid

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
16 godina
neaktivan

Pa di ja to provociram, to tvoj dečkić provocira koji dokazuje da nije to ta slika. Bravo genije

ELS BLAUGRANES <3
16 godina

Izgleda da ipak malo prerano pada {#}

14 godina

Šećer na kraju {#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 19:16 (KiCo77).
16 godina
neaktivan

Opet...{#}

Cristiano Ronaldo je u igru ušao u 57 minuti, te je imao 6 udaraca na gol. Više nego cijela ekipa Barcelone.

15 godina

7000 post, želim još 77000 za vječne Blancose, vamos na Man. Utd. {#} !!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Evo ako neko nije pogledao :D

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Tommy_123 kaže...

Nemoj pričat gluposti, aj molim te.

Da i ja po prvi puta kažem, kolega Tommy_123, U PRAVU SI {#} !!!! 

U krivu si, taj dječak nije u pravu, pogledaj sliku koju je on stavio i ovu poviše. Na gornjoj slici je alba u zagrljaju suigraca, na ovoj nije. Ova donja slika od tommya nije sa ove utakmice.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
ATJLučko kaže...
Tommy_123 kaže...

U krivu si, taj dječak nije u pravu, pogledaj sliku koju je on stavio i ovu poviše. Na gornjoj slici je alba u zagrljaju suigraca, na ovoj nije. Ova donja slika od tommya nije sa ove utakmice.

A u tom grmu lezi zec!

14 godina
cecenac kaže...
ATJLučko kaže...
Tommy_123 kaže...

Mozda je i slika s druge utakmice ali pogledaj video gdje se jasno vidi da nije srednjak, pogotovo kad spusta ruku.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina

Pustite jedan prst, kako će proći utakmica idući tjedan, moja prognoza X2 kao Burj Al Arab, a DUJA kao Marijanska brazda koliko je duboka toliko je pobjeda sigurna {#} !! 

2 Pomalo neočekivano, hendikep!
9 Pobjeda, taman gol razlike!
0 Egal, ena : ena, produžeci!
1 Egal, dva : dva, prolaz dalje!
3 Častan poraz!
ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Nesto citam na portalima da pique ocekuje da im se sudac isprica sljedeci put jer im nije dosudio penal, ak je tak onda pa je barcin popis malo duzi za one kojima se moraju oni ispricati
jedna utakmica koja im ne pase u sudenju i odma je strka zbrka
15 godina

Ako misle da su izgubili isključivo radi suca, onda Milan može vratiti Maldinija iz penzije, staviti ga samog u obranu i proći dalje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
neaktivan

Jucer se lijepo vidjelo do kad je Barca drzala egal i razvlacila igru ko ja kaugumu.... dok igracine nisu usle, a jos nisu usli ni DiMaria ni Ezil... mogu oni protiv Osasune igrat. A Barca Milan nece proc, a nece ni Manchester proc ako Real nastavi igrat kako trenutno igra. Ovako mogu do finala bez beda imho.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 11:39 (NapalmDeath).
13 godina
neaktivan

Lijepa gesta najboljeg trenera na svijetu

-Sir Alex Ferguson na ljeto zeli dovesti varanea u svoje redove, to mu je prva zelja u ljetnom prijelaznom roku, ali naravno da nista s toga nece biti jer je izjavio da se osjeca u realu najbolje i da je kao kod kuce, voli madrid igrace i trenera. Zeli zavrsiti karijeru u realu

-Prema pisanju njemackih medija prva zelja guardiole je mesut ozil, ali molim boga da ozil nejde nikuda, a i sam je izjavio da je real najbolji klub na svijetu i da zeli zavrsiti karijeru u realu

-Ramos smatra da je luki mjesto u pocetnih 11

-Victor Valdes ce dobiti izmedu 5-10 utakmica kazne za vrijedanje suca

-Pique je dignuo ruke u zrak i prigovarao sucu zbog nedosudenog penala, ali kada je mou to napravio protiv sampdorie sa interom dobio je kaznu od 40000 eura i 1 utakmicom suspenzije

edit: vidim da se u barcinoj temi pise o nekakvoj razlici medu navijacima

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/482891_575546639152223_515296209_n.jpg

na ovoj slici kazu srednjaka zato jer su mislili da alba njima kaze srednji prst, ali naravno madridani su zivotinje,hijene prema svetoj barceloni

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 13:41 (Ficho28).
15 godina

Evo čitam kako je kolega forumaš u jednoj nogometnoj temi stavio link na jedančlanak o tekmi kao da svi pričaju o porazima njihove FC Barselone a nitko o pobjedama AC Milana i FC Real Madrida, pa sam CP jedan citat iz tog članka, koji po mojem vrlo lijepo i explicite pokazuje pomalo sramota i popuno trenutna, vrlo loša situacija kod njih doma {#} !!!! 

Te najvažnije utakmice su zapravo one protiv Milana i Reala. FC Barcelona je izgubila u sva tri navrata, ali je jako zanimljivo da su ljudi pričali isključivo o lošoj igri Blaugrane, ne o velikom podvigu AC Milana na San Siru, ili pobjedi Real Madrida na Camp Nou i jučer na Bernabeu. Pa dobro, nisu Madriđani toliko dobri, koliko je Barça bila loša prethodnih dana. 

Makar je to sa linka jednog barcelona.bih portala, da nije jedan navijački, rekao bih da je to novinarstvo, ovako, samo jedan lagani {#}, a nakon i četvrtog poraza od AC Milana, u nekakvom kao nizu, budemo vidjeli kako će dogurati do kraja Primere, ima još 12 kola, 36 bodova, nije nedostižno, VAMOS BLANCOS {#} {#}!!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Evo čitam kako je kolega forumaš u jednoj nogometnoj temi stavio link na jedančlanak o tekmi kao da svi pričaju o porazima njihove FC Barselone a nitko o pobjedama AC Milana i FC Real Madrida, pa sam CP jedan citat iz tog članka, koji po mojem vrlo lijepo i explicite pokazuje pomalo sramota i popuno trenutna, vrlo loša situacija kod njih doma {#} !!!! 

Te najvažnije utakmice su zapravo one protiv Milana i Reala. FC Barcelona je izgubila u sva tri navrata, ali je jako zanimljivo da su ljudi pričali isključivo o lošoj igri Blaugrane, ne o velikom podvigu AC Milana na San Siru, ili pobjedi Real Madrida na Camp Nou i jučer na Bernabeu. Pa dobro, nisu Madriđani toliko dobri, koliko je Barça bila loša prethodnih dana. 

Makar je to sa linka jednog barcelona.bih portala, da nije jedan navijački, rekao bih da je to novinarstvo, ovako, samo jedan lagani {#}, a nakon i četvrtog poraza od AC Milana, u nekakvom kao nizu, budemo vidjeli kako će dogurati do kraja Primere, ima još 12 kola, 36 bodova, nije nedostižno, VAMOS BLANCOS {#} {#}!!!!

Oni se izivljavaju na slabim ekipama,realno gledajuci nisu zasluzili pobjedu protiv seville, a ako nastave gubit by by prvenstvo, al ajmo ovak: i da osvoji barca prvesntvo to je jos uvijek 1 trofej dok real ima vec 1 i prakticki ruke na jos 1 trofeju,tako da ukupno gledajuci imamo bolju sezonu s vise trofeja od barce, a sjecam se najava nasih forumasa ovo je godina barce sve cemo osvojiti, fuck yea 

16 godina
neaktivan

Kao sto oni nisu zasluzili povjedu protiv Seville, mi nismo protiv Deportiva. Ima jos do kraja prvenstva, mozda cemo im se prblizit za jos koji pod ali

sanse su stvarno male da ih sustignemo.

Battlelog: D-Ki11a
14 godina
Legendic1911 kaže...

Kao sto oni nisu zasluzili povjedu protiv Seville, mi nismo protiv Deportiva. Ima jos do kraja prvenstva, mozda cemo im se prblizit za jos koji pod ali

sanse su stvarno male da ih sustignemo.

sanse su nemoguce

14 godina

uz Real sam u ligi sampiona, jer ako Real izbaci United, Milan Barcu, sanse su velike za Real da ce osvojiti ligu sampiona, a nadam se da ce to rezultirati odlaskom Josea :D

Chelsea fan ovde, no hard feelings :D

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Ljepsi tjedan nisam vec dugo imao...barca dva puta pala..prvo na svom terenu...a onda kod nas doma od mješanog sastava aoni tako rec igrali sa najacim. Di ces bolje...sad nam u utorak slijedi man u i nadam se da ce bit dobro veselo i da ce proci REAL MADRID.

Sta se tice ove druge utakmice...opet se moglo vidit jedno te isto...tika-taka 80M od lopezovog gola, jedino tamo je i uspjevala...i teatralni padovi u sesnestercu, i nakon svega toga jos i zaljenje na sudjenje:) Di ces bolje hahaha:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ljepsi tjedan nisam vec dugo imao...barca dva puta pala..prvo na svom terenu...a onda kod nas doma od mješanog sastava aoni tako rec igrali sa najacim. Di ces bolje...sad nam u utorak slijedi man u i nadam se da ce bit dobro veselo i da ce proci REAL MADRID.

Sta se tice ove druge utakmice...opet se moglo vidit jedno te isto...tika-taka 80M od lopezovog gola, jedino tamo je i uspjevala...i teatralni padovi u sesnestercu, i nakon svega toga jos i zaljenje na sudjenje:) Di ces bolje hahaha:)

Real 3. Barca 1. di ces bolje...svaka cast na zasluzenim pobjedama,a ova posljednja Barci pa ni Realu ne znaci previse osim sto je to El Clasico pa se Real moze hvalit da je dobio Barcu...Real je u boljoj formi a sto se tice sezone podjednake su sanse da jedni ili drugi imaju uspjesniju sezonu...Barca ce osvojit ligu Real kup,a po meni u LP su skoro istoj situaciju,i jednima i drugima treba pobjeda {#}

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
TheDarkSide kaže...

Real 3. Barca 1. di ces bolje...svaka cast na zasluzenim pobjedama,a ova posljednja Barci pa ni Realu ne znaci previse osim sto je to El Clasico pa se Real moze hvalit da je dobio Barcu...Real je u boljoj formi a sto se tice sezone podjednake su sanse da jedni ili drugi imaju uspjesniju sezonu...Barca ce osvojit ligu Real kup,a po meni u LP su skoro istoj situaciju,i jednima i drugima treba pobjeda {#}

ali racunaj na to da real ima vec 1 trofej s pocetka sezone i sad osvoje protiv atletica i imamo 2 trofeja dok vi 1 i opet je nasa sezona uspjesnija od vase ;)

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
barcafan12 kaže...

ali racunaj na to da real ima vec 1 trofej s pocetka sezone i sad osvoje protiv atletica i imamo 2 trofeja dok vi 1 i opet je nasa sezona uspjesnija od vase ;)

Vidjet cemo,samo sam rekao da moze svakako zavrsiti Real s 3 Barca s 2 ili 1 a mozda i oba dvoje sa po 1...bit ce zanimljivo u svakom slucaju

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 18:20 (barcafan12).
14 godina
neaktivan

Ne zamaram se vasim -13 ili koliko vec forama...nek je real je 16. sta se mene tice u spanj ligi...pobjeda je pobjeda...ova sezona se tako potrefila vama da ste toliko ispred, i cisto sumljam da ce sljedeca...

Ja na vasem mjestu nebi bas govorio da smo u istoj poziciji u LP, ili se vi mozda tjesite...mi smo i mogli man u dobit da ih nije spasio de gea, a vi ste lijepo spusili od milana 2:0 tako da mi smo u puno vecoj prednosti od vas za prolazak...na vasem mjestu ja bi se brinuo kako ce barcelona nakon 3 poraza...milan, real, real i onda opet idu na milan...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
-Novi nadimak ronalda je hulkonaldoo!!
http://www.24sata.hr/nogomet/za-33-min-pucao-na-vise-puta-na-gol-nego-barca-u-90-minuta-304532

nemozete vjerovat, ali u zadnjih par dana puno novinara je postalo "fanovima" reala,pogotovo index samo hvale mou ronalda i kompletni real, nesto se dogada
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ne zamaram se vasim -13 ili koliko vec forama...nek je real je 16. sta se mene tice u spanj ligi...pobjeda je pobjeda...ova sezona se tako potrefila vama da ste toliko ispred, i cisto sumljam da ce sljedeca...

Ja na vasem mjestu nebi bas govorio da smo u istoj poziciji u LP, ili se vi mozda tjesite...mi smo i mogli man u dobit da ih nije spasio de gea, a vi ste lijepo spusili od milana 2:0 tako da mi smo u puno vecoj prednosti od vas za prolazak...na vasem mjestu ja bi se brinuo kako ce barcelona nakon 3 poraza...milan, real, real i onda opet idu na milan...

A Realu treba pobjeda isto ko i Barci,s tim da igrate u gostima a Man Utd je dobar doma,Barca igra doma i kada su oni pravi u stanju su svakoj ekipi dati 3-4 gola samo tak...sad hoce li se izvuci iz ove psiholoske blokade vidjet cemo...ja se nadam da prolaze i jedni i drugi pa da se susretnemo dalje u natjecanju {#}

16 godina
neaktivan

Ma mislim da nam nece ako prođemo Man. Utd. Ako opet naletimo na Bayern, tesko cemo ga proci.

Sto se tice primere, neka barem zavrismo 2. i priblizimo se Barci sto je vise moguce {#}

EDIT: Iker među 24 igraca koji putuju na Old Trafford {#}

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 19:12 (Legendic1911).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice