Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.307.191
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Sad sam gledao malo pred kraj i moram priznati daj ovaj Morata obečava.{#}

16 godina

Mislim da je trebao biti penal, ali kako god druga pobjeda u tjedan dana je tu :D. 

btw. Ovaj valdes ja takva panjina da tog nema nigdje. Da se netko od igrača koji su bili tamo ide svađati i buniti, ajde čak i razumijem, ali on s gola zna što se dogodilo i ide se svađati i prepirati... Vjerojatno jedan od najglupljih igrača u povijesti nogometa.

16 godina
neaktivan

I onda bi ova slika trebala biti istina, daj molim te{#}

13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
carcharodon kaže...

Opet Ronaldo zasjenio lea iako gola zabio nije:D

Kako me nerviraju ovi pokusaji iznude penala jaoo,uglv potpuno zasluzena pobjena a u leru su igrali neznam sta se dogada s Barcom ali ovo veze s nogometom nema nisu 3 udarca u gol uputili

PA NARAVNO DA GA JE ZASJENIO, A STA BI TEK BILO DA JE POGODIO IZ SLOBODNJAKA,ali glupa precka, vidi se kome je trebalo dat loptu...

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
15 godina

Koliko sam vidio, moglo je završiti i 3 : 1, da nije gađao Cristiano Ronaldo 90° Valdes-ovog gola {#} !!!!

Nisam niti sam dobro uvidio zašto je Valdes počeo protestirati kod suca, možda zbog nekakvog nedosuđenog prekršaja ili zbog prerano dosuđenog kraja utakmice, tko će ga znati, tko gubi, ima se pravo ljutiti, kaj ne {#} !!!! 

ATJ Lučko
18 godina
neaktivan

X files - udje Ronaldo u igru Messi nestane - nestane u misju rupu. U cemu je kvaka?

16 godina
neaktivan

Ma ne igra barca ne igra messi pa nije duh ne moze on sam pobjediti reala bez pomoci suigraca

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
carcharodon kaže...

Ma ne igra barca ne igra messi pa nije duh ne moze on sam pobjediti reala bez pomoci suigraca

Ali kad ronaldo igra loše jer igra cijeli tim loše, onda je ronaldo loš igrač. On ne zna pokrenuti momčad i pomoći kad je najpotrebnije. Glavno da messi zna.

16 godina
neaktivan

Ma nije Messi nestao, jednostavno se uklopio u sivilo Barce.

Evo i statistike:

13 godina
neaktivan
Ronaldo je u pola sata napravio vise nego Messi na cijeloj utakmici.
seems legit...

statistika varanea u el clasicu:
-73 točna dodavanja,6 netočnih -26 pravovremenih klizečih startova,2 promašena(92.8%) -9 puta bio u duelima s Messijem,svaki duel pobjedio. -3 udarca,2 pogotka
16 godina
neaktivan
Iggx kaže...
carcharodon kaže...

Ali kad ronaldo igra loše jer igra cijeli tim loše, onda je ronaldo loš igrač. On ne zna pokrenuti momčad i pomoći kad je najpotrebnije. Glavno da messi zna.

To ja nikad nisam rekao....

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
16 godina
carcharodon kaže...
Iggx kaže...
carcharodon kaže...

Nisi ti, je ekipa iz barcelona teme i to puno puta. Isto kao što sad ispada da barcelona gubi jer nema pravog trenera, a mourinhu se predbacuje da bi i baba osvojila nešto s takvim igračima (chelsea, inter, real). Dvostruka mjerila... 

14 godina
neaktivan

Sta je reci,dobijes Barcelonu dvaputa u jednoj sedmici.Prvi ih put naguzis usred Camp Nou-a,ono postenski ih raspes.Drugi put ih docekas sa bog zna kojom ekipom, sa jednim momkom iz Castille, a oni te napadaju sa Messijem , Iniestom, Piqueom, Pedrom, Albom, Alvesom i opet ti stvore samo jednu jedinu priliku.

Na stranu sve oko Mourinha,ali sada je potvrdio da je vjerovatno u svijetu ipak trener broj 1.I dalje se ne slazem sa puno stvari koje radi u Madridu,ali ove dvije utakmice je fanatasticno odradio.

P.S. Kako se na kraju sramote . {#}

13 godina
neaktivan
OMG GLEDAJTE OVE OCIJENE:
igrac utakmice: luka modric 8.8
ronaldo 8.6
messi 4.7
morata 6,9
iniesta 4,2
valdes 4,3
14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
ronaldo 8.6
messi 4.7
morata 6,9
iniesta 4,2
valdes 4,3

zasto OMG? pa zasluzio je Modric 1. a Ronaldo 2. osalo me ne zanima :D

15 godina

Je li netko vidio Sir Alex Verguson-a na terenu, ziroma je Manchester United igrao protiv "relativno" lakog protivnika što se i vidi po učinku doma ( 1 : 0 ) 4 : 0.

Koliko se ja razumijem u geometriju, ima Uvrh glave Veeeelike razloge za Brigu, dečkaci iz Real Madrida su nakon ove dvije utakmice kontra FC Barcelone napaljeni 284 na sat {#} !!!!

Koliko ja vidim, na onoj utakmici bu golova kao kiše, nekako predmnjevam ODG 3+ da bu dobitna kombinacija, ili potajno, pobjeda Real Madrida, i zamislite očekivanja, Luka Modrić da prvi gol na utakmici za 0 : 1 u 13 minuti utakmice {#} !!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
Ficho28 kaže...
ronaldo 8.6
messi 4.7
morata 6,9
iniesta 4,2
valdes 4,3

Mislio sam na messija sa omg, kao zabio je gol drzao barcu a ronaldo ga posramio to sam mislio :)

koliko ce tek barca izgubit "vjernih" navijaca ako ispadnu od milana(a vjerovatno i hoce), mislim da nam vise nece imat tko davat td haha, cast izuzecima tipa antimadridista,balvan8,dad0r

16 godina
neaktivan
Iggx kaže...
carcharodon kaže...
Iggx kaže...
carcharodon kaže...

Nisi ti, je ekipa iz barcelona teme i to puno puta. Isto kao što sad ispada da barcelona gubi jer nema pravog trenera, a mourinhu se predbacuje da bi i baba osvojila nešto s takvim igračima (chelsea, inter, real). Dvostruka mjerila... 

Još vidim Barca fanove kak pišu da bi rađe umrli nego gledali kak Roura vodi tim.Možda i je on kriv za lošu igru Barce, ali show some respect.Tip je valjda cijeli život posvetio tom klubu.Lako biti dobar kad sve ide podmazano, al kad stvari krenu nizbrdo onda pokazes svoje pravo lice...

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
ajdin99 kaže...
Ficho28 kaže...
ronaldo 8.6
messi 4.7
morata 6,9
iniesta 4,2
valdes 4,3

Mislio sam na messija sa omg, kao zabio je gol drzao barcu a ronaldo ga posramio to sam mislio :)

koliko ce tek barca izgubit "vjernih" navijaca ako ispadnu od milana(a vjerovatno i hoce), mislim da nam vise nece imat tko davat td haha, cast izuzecima tipa antimadridista,balvan8,dad0r

Da nije zabio Messi gol ne bio ni blizu te ljestvice :D

14 godina
neaktivan

Barca igra tika-taka, u dva meča primi petaka :)

15 godina

Iz onog jednog kuta je izgledalo ko da je bilo kontakta. Osobno smatram da je koji god barca glumac bio u šansi, jedva čekao da ga netko malo dotakne pa da se baci jer ionako nije imao kamo. Kako god, da je sudac i pokazao penal, ne bi mu nitko mogao prigovoriti.

Sramotno ponašanje barcelončića nakon tekme, sigurno im je sudac kriv jer su izgubili lol. Katastrofa su. Kao mi na početku sezone.

Sve u svemu solidna predstava naših. Bit će jako teško u Manchesteru, ali barem su ove dvije pobjede malo poboljšale sezonu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina

Da je Messi onakav kakav se predstavlja u javnosti vratio bi zlatnu loptu Ronaldu. Sta bi tek bilo da je Ronalno igrao od prve minute i u ovo malo vremena je stvorio bolje sanse nego kompletna Barca u citavih 90 minuta.

16 godina
neaktivan

Ovaj Alba je zbilja kreten{#}

Dok sam gledao tekmu mislil sam da krivo videl, zbilja je u ove zadnje dvije tekme pokazal svoje pravo lice.

16 godina
neaktivan

Nemoj pričat gluposti, aj molim te.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Da i ja po prvi puta kažem, kolega Tommy_123, U PRAVU SI {#} !!!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

evo i video da nebi pričali da je slika lažna.... {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JNYz9TiIKNI

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

To uopće nije ni ista slika, tak da nisi niš dokazal.Na prvoj slici se vidi palac, jedan prst mu je skvrčen, a srednji prst je u zraku.

I smiri se lagano uz Nescafe.

16 godina
neaktivan

Je slika je ista, samo si ti nedokazan pa tvrdiš drugačije. Još uvijek vam je -13 :)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
iMoljac kaže...
Tommy_123 kaže...

To uopće nije ni ista slika, tak da nisi niš dokazal.Na prvoj slici se vidi palac, jedan prst mu je skvrčen, a srednji prst je u zraku.

I smiri se lagano uz Nescafe.

Imas i video koji je kolega stavio,pogledaj

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice